Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Surf's Up
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
CheerFuL-F
Surf's Up (2007)

Световна премиера: 08/06/2007
Жанр: Анимация / Комедия
Студио: Columbia Pictures
Режисьор: Крис Бък, Аш Бранън
Сценарист: Крисчан Дарън, Лиса Адарио
Участват: Джеймс Уудс, Майкъл макКийн, Джейн Краковски, Марио Кантоне, Браян Бенбин, Дейна Белбин, Шиа ЛяБьоф, Зоуи Дешанел, Джеф Бриджес, Джон Хедер

Един поглед зад кулисите на ежегодния световен шампионат по сърф за пингвини ... и най-новият участник в състезанието - Коуди Маверик...

Филма в IMBD
Trailer @YouTube.com
the_mouse
Супер филм просто! Много ми хареса smile.gif Малко след началото стана леко муден, но след това беше ок. Като цяло е приятен и разпускащ smile.gif
Трейлърът особено е разбиващ smile.gif
Jordan
филма е уникален! Очакванията ми за него се изпълниха на 100% просто. Струваше си чакането докато излезе с БГ аудио.
Адски забавна история, изпълнена с мнооооого смях и незабравими герои и техните уникални лафове. Сега като гледах пак трейлъра се сетих за Пилето Джо! Това ще си остане в историята на анимацията като едно от най-идиотско-забавните същества.

Тези, които са гледали Gilmore Girls сигурно биха намерили голяма прилика между въпросното пиле и незабравимият, световноизвестният, идиотски-великият- Кърк! Поне на мен така ми се вижда. Може Пилето да е прототип на Кърк unsure.gif

Другото адски забележимо същество беше ето това птицеподобно:

имаше супер тънки крака и пускаше супер лафове като "айде чирууз, размърдай тая сланина" 18.gif
Абе филма си заслужава, според мен е адски забавен и е пълен с весели изцепки. biggrin2.gif
The_Man_Of_Steel
Тва се се кана да го гледам, голям съм фен на анимациите 4.gif
Jordan
не се кани ами направо го гледай. аз се каних, каних сума време ама щото го чаках да дойде с БГ аудио, че анимациите по ми кеф да ги гледам преведени rolleyes.gif
huh.gif никой обаче не изказа мнение по моята Кърк-теория ohmy.gif
hristin4e
преди дни гледах филмчето.. какво да коментирам голям е смях biggrin2.gif това пиле с тънките крака направо ме разби biggrin.gif обаче никой не може да се мери с Джо - супер много се смях като беше момента с...
18.gif

Цитат(Jordan @ Mar 10 2008, 22:24) *
huh.gif никой обаче не изказа мнение по моята Кърк-теория ohmy.gif

Аз разбрах за филма като четох коментарите тук и после докато гледах и си викам хммм Jordan е прав biggrin.gif точно като Кърк е! 18.gif
Jordan
biggrin2.gif нали!
даже има такава форма- слабо до болка а има шкембе 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.