аз останах без думи просто незнам какво да кажа,след този спойлер......... едно е сигурно,ще бъде един от най-тежките епизоди в Смолвил,горкият Кларк отново ще изпита болката от загубата на Лана (макар че едва ли ще умре наистина,но все пак ) ще бъде един върховен завършак на сезона
MaHeKeHa
Apr 16 2007, 21:57
Цитат(smallville_f @ Apr 13 2007, 21:28)
А не ако мислите пак да почвате с тфа Лана я обичам а ти си смотльо няма да се разберем!!! Boys, STOP IT!!!Секи с мнението си !!! Аз не съм особена фенка на Кларк и с удоволствие бих си изказала мнението за този ... за него ! Само че няма да го направя, защото питайте Диди как завършват безкрайните ни спорове относно Кларк и Лекс -->"Гледай си работата" Няма смисъл да се хващате за гушите, задето някой е казал нещо за някой от героите ... Това значи да се изядем един друг с парцалите ... Просто като не се харесва дадено мнение се игнорира ... Не се започват ... не! Не се продължават безкрайните ви спорове на вас двамата !!! Тъй че айди come down и със здраве! ... Абе някой ден може и да се вслушам в думите си ... П.П.Туй за инсценираната катастрофа доста неочаквано ... Тя май няма да съобрази че това би съкрушило МОЙ Лекси ...
Абе мила, кой ти говори за мнение. Аз съвсем друго имах предвид относно тези спорове. Поне да беше драснала 2/3 реда в скайп, вместо да правиш такива крайни заключения.
Знам, че си имаш вкус както за живота, така и за мъжкия пол, но кажи ми, как може да не харесваш този човек? Майкъл си е Майкъл, но когато стане дума за такива лица - хм, не знам. Но ако бех жена...
sonofsparda
Apr 16 2007, 22:00
Оуу, Емо ако беше от женски пол, се сещам какво щеше да иска да прави с Том.
MaHeKeHa
Apr 16 2007, 22:02
Цитат(sonofsparda @ Apr 16 2007, 22:00)
Оуу, Емо ако беше от женски пол, се сещам какво щеше да иска да прави с Том.
Ма не съм. За сметка на това пък има други женици. О да, ЖЕНИЦИ, на които да се любуваме. Ох, котьо...
smallville_f
Apr 17 2007, 14:45
Ами не съм луда по Том ... това е ясно на много хора (не споменавам имена от съображения за сигурност ) ... Ако гласувам за него или нещо друго което да е в негова полза то е не защото го сънувам всяка вечер и му се кефя на сладникавия вид и стегнатия за*ник, а защото го уважавам като актьор ... Просто ... да готин е няма спор само че ми е малко много сладникав ... А колкото до скайпа - не вися мн мн там и когато влизам съм "отпочиващ" и докато прочета то вече свършило ... Тъй че да няма обидени и огорчени Peace
MaHeKeHa
Apr 19 2007, 21:25
Yea. As you wish...
tzvetka
Apr 20 2007, 23:36
Хех!До сега не бях обръщала внимание на за*ника на Том! А и по принцип преди харесвах повече Лекс по незнайни за мен причини!Ама това беше още като почнах да гледам Смолвил!Ама сега си мисля, че Томчо си е Томчо!Но определено много го уважавам като актьор!
didssy
Apr 21 2007, 14:37
хахах миме гледай кви задни мисли имаш ... заразяваш и другите с тях
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.