MaHeKeHa
Apr 12 2007, 23:31
Внимание!
Това е спойлер, който идва директно от човек, който отговаря за сценариите в телевизия WB. Всичките му информации/спойлери относно Смолвил винаги са били автентични. Вероятността на това, което четете може да се случи 95%.
- В този епизод има сцена в плевнята на Кент. Лана казва на Кларк, че ще напусне Лекс, както и Смолвил. Но никога няма да спре да го обича.
- Малко след това, Лана отива в имението на Лекс. Ситуацията е тежка; голяма свада и много обиди, най-вече от страна Лана. Лекс, в типичен негов стил обвинява Кларк, че той е виновникът за цялата ситуация. Но Лана му отвръща с думите "Кларк е повече човек, отколкото ти някога ще бъдеш"
- След това има сцена с Клои и Кларк. Кларк казва на Клои, че в плевнята той е споделил всичко на Лана, и че всичко е минало перфектно. Клои предлага най-после да се вдигне тост с коментара, че Кларк би трябвало да се чувства все едно е в рая. Но Кларк й казва, че няма да се чувства в "рая" докато не намери и последния фантом.
- Малко по-късно Лана катастрофира и е намерена мъртва от Лайнъл. Лайнъл е този, който казва на Кларк, че Лана е мъртва.
- Кларк съвсем обезумява от новината. Осъзнавайки, че "любовта на живота му" я няма завинаги. С цялата си ярост и гняв, той използва суперскоростта и се изправя пред Лекс.
(маркирайте с мишката черното, за да прочетете този... масивен спойлер)
Благодарности на Angela
MaHeKeHa
Apr 12 2007, 23:39
Много хора предполагат, че ще има сцена от филма "Супермен 1" където Кларк връща времето, (обикаляйки земното кълбо) за да спаси Лоис Лейн. Лично аз мисля, че този епизод ще бъде съкрушителен.
sonofsparda
Apr 12 2007, 23:57
Хмм, бях безмълвен няколко минути. Но, после се поосъзнах и се почудих защо отново са избрали Лана Ланг да "умре" в катастрофа. То е ясно, че тя няма да умре пак де, но нали вече веднъж хвърли топа по този начин? Определено ще е тежко за Кларк - да. Отново да преживее "смъртта" на Лана Ланг. Това с елемента от първия филм ми допада адски много и дано да се окаже истина. Също виждам, че Лана отново ще използва любимата ми нейна реплика в този епизод - "Clark is more human, than you will ever be." А така, ей за това говоря - браво.
П.П.: А аз прочетох някъде, че дрехите на Бизаро щели да са един вид "противоположни" на тези на Кларк. В смисъл Кларк носи червено яке със синя тениска, а Бизаро - синьо яке с червена тениска. И боят им щял да бъде НАД язовира. Сега не знам дали това "НАД" означава на язовирната стена или може би...битка във въздуха, но ще е страхотно просто.
MaHeKeHa
Apr 13 2007, 00:17
Цитат(sonofsparda @ Apr 12 2007, 23:57)

Хмм, бях безмълвен няколко минути. Но, после се поосъзнах и се почудих защо отново са избрали Лана Ланг да "умре" в катастрофа. То е ясно, че тя няма да умре пак де, но нали вече веднъж хвърли топа по този начин? Определено ще е тежко за Кларк - да. Отново да преживее "смъртта" на Лана Ланг. Това с елемента от първия филм ми допада адски много и дано да се окаже истина. Също виждам, че Лана отново ще използва любимата ми нейна реплика в този епизод - "Clark is more human, than you will ever be." А така, ей за това говоря - браво.
П.П.: А аз прочетох някъде, че дрехите на Бизаро щели да са един вид "противоположни" на тези на Кларк. В смисъл Кларк носи червено яке със синя тениска, а Бизаро - синьо яке с червена тениска. И боят им щял да бъде НАД язовира. Сега не знам дали това "НАД" означава на язовирната стена или може би...битка във въздуха, но ще е страхотно просто.

Ами кой да е, Ванка? Точно това ще промени Кларк Кент към повече действие. Ще подтикне личността му да бъде "герой" и предполагам когато върне времето (ако го върне, де) Лана няма да си спомня нищо за "способностите му" Не знам за вас, но за мен започва да става все по интересно и увлекателно. (не че и сега не е, но това ще мине границата)
sonofsparda
Apr 13 2007, 00:27
Ами така е, а това, че е възможно да използват "познати елементи" допринася още повече за фийлинга.
sonofsparda
Apr 13 2007, 05:11
Е, тя не е любовта на живота му все пак, но до момента - може и така да се каже. Whatever - we're not bringing this up again - it's not worth it. А, Миме, то кога Супермен и Лекс Лутър са се разбирали като бели хора, тъй че нищо чудно, че няма да постихнат нещата покрай тях. А ако искаш солидна доза Кларк-Лекс, имам една дума за теб - Nemesis. Да - точно така - Nemesis. Няма да ти описвам колко го чакам този епизод просто. Абе "Phantom" ще е култ, просто - особено искам да видя как ще представят и "Бизаро Кларк" или по точно "Фантом Бизаро Кларк", защото според спойлърите Бизаро няма да е точно традиционния Бизаро, който знаем, а нещо като изкривено копие на Кларк, което въпросният фантом е (пре)създал - хмм, честно казано ако това не е THE Bizarro, може и да остана малко разочарован, но ще видим как ще го представят.
sonofsparda
Apr 13 2007, 05:29
Точно това е - пишеше в някои форуми(ако се окаже вярно де - нещо не съм убеден и затова не съм го пренесъл тук), че той щял да си говори съвсем нормално, без да се прави на идиот - а то, точно това е чарът на истинския Бизаро - идиотизираната му личност. Можело да направят образа му по-достъпен за некомиксовите фенове, за които същинското поведение на Бизаро щяло да изглежда глупаво - ok, this sucks, really. Вярно е, че не се знае колко истина има в това, но когато ти спомена "досега не са дънили персонаж", взех малко да се притеснявам. Иначе подобно на THE Bizarro, и на този цветовете на дрехите му ще са "inverted" на тези на Кларк - демек Бизаро ще има синьо яке и червена тениска. Абе не знам - остава само да изчакаме още спойлъри, снимки и да достигнем до епизода, за да се уверим какво и дали ще издънят нещо - обаче аз, както винаги съм твърд оптимист, особено към последните епизоди от сезоните.
lyubenski
Apr 13 2007, 05:45
Уао

. Добро утро България. Изглежда доста интересно, само малко ме дразни идеята Лана пак да е блъсната и после идеята за амнезията. Някак си малко се изтъркват вече в Смолвил. Но може би прибързвам с мнението си, сигурно ще го направят супер,
Lois Lane
Apr 13 2007, 06:50
Има хора, които тайничко в себе си биха казали "Лана Ланг мъртва, пък било то и ОТНОВО в автомобилна катастрофа - Супер. Кларк Кент - обезумял до полуда от факта - тъжно." .... Мен това честно казано слабо ме вълнува на фона на мисълта Кларк най-накрая да се изправи пред Лекс. Не просто Кларк и някакво тяло, в което се спотайва Криптонски генерал с мания за завладяване на планети, а изцяло един по-уверен Кларк, застанал пред Лекс... За съжаление, обаче, така както е описано Кларк няма да се води от увереността в себе си, а от множество спотайвани дълбоко в него чувства и като се има на предвид, че май май няма да са от най-спокойните му и уравновесени такива.... Оооо да, ще бъде ЯКО!
rossytriff
Apr 13 2007, 08:03
Ако Кларки върне времето и спаси Лана според мен няма да нужда от амнезия все пак тя вече ще знае за него всичко.
;( Дано да не е мъртва много ме радва
tzvetka
Apr 13 2007, 10:05
Малеее!Една вечер да спя и тука сервирате егати новините!!!Не ми се вярва Лана да умре наистина ама кой знае!Може би в този епизод ще става дума най-вече за Лекс и за Клак и ако Лана ще я съживяват о това ще бъде в 1 епизод на 7 сезон за да ни държът в напрежение цяло лято!Обаче определено ще е жесток епизод и много тежък за Кларк!
MaLkIq_MuKi
Apr 13 2007, 12:34
Оххх, не знам какво да кажа...че ще елудница епизода - ще е! Що се отнася до Лана, определено не искам да умира...толкова си я обичкам

А относно Биззаро - не го познавам като герой, но определено ми се струва по-интересно да е някакъв идеот

Абе направо не знам как ще издеяним до тогава
didssy
Apr 13 2007, 17:47
мммммммм незнам обаче мисля че има възможност лана горкичката верно да умре ... е тогава вече ще настане лудница ... ама лудница ... тва ще е най най най голямата причина кларк и лекс да останат врагове завинаги ... и може ми точно за тва ще става дума следващия сезон . според мене ще я застигне просто съдбата й . всъщност съдбата и бе след като научи тайната да умре в катастрофа . просто ... незнам но не ми се вярва да я спасят . а за амнезия не ми се вярва съвсем . иначе относно бизарото мога да кажа че докато не видим епизода цял целеничък няма да говоря . просто в главата ми има толкова множество мисли и представи за него че .... не мога да ги изкажа всичките ... наистина вузможности колкото си щеш .
PS : естесвено никой да не си помисля че искам смъртта на лана ! страшно я харесвам и като актиор и като самата лана ... но според мен това е съдбата й
sonofsparda
Apr 13 2007, 18:42
Не - Лана няма да умре най малкото, защото Кристин Крюк има договор за още един сезон. Така че тя със сигурност няма да умре. Ще опитат да внушат това по някакъв начин в този епизод - все пак е последен от сезона, но няма да я убият - 100% съм сигурен. А и без това продуцентите най-много се водят от мненията на Клана-феновете, така че съм абсолютно сигурен, че екипът е наясно какъв фурор ще настане ако убият тази героиня. Сещате се какви заплахи правиха някои фанатизирани фенове, нали? За мен да ми казват, че Лана ще умре, е все едно някой да ме убеждава, че Кларк и Лана ще останат заедно накрая - няма да го бъде. Лана ще си е жива и здрава - но сигурно ще го разберем през септември.
didssy
Apr 13 2007, 19:14
ок ... супер тогава
sonofsparda
Apr 13 2007, 19:16
Ъмм...ами да.
smallville_f
Apr 13 2007, 19:36
Лично аз смятам че малко попрекалиха с това все Лана да е жертва ... Преди я харесвах, после я намразих а сега отново я харесвам (до известна степен) след Promise, само че ми омръзна се да кисне по болници с куршуми, сътресения, прободни рани, изгубени бебета или пък да мре ... Тея сценаристи малко се изхвърлиха ... Не им стига че в епизод 100, ако не греша, я убиха и заради нея умря Джонатан ми сега и ще има още по-големи последствия след нея ... Пфф ...
Да мре пък пак няма да е мъртва ... тфа да не е Кларк ?! Малко писна да я гледам се в позицията на жертвения агнец ... Накрая ше зема един трион, ше ида до снимачната площадка и ше става "Тексаско (или Канадско) клане:Смолвил" ... Наистина почнаха да ми лазят по нервите ...
Иначе не съм агресивна натура, неее ... никак ...
didssy
Apr 13 2007, 20:05
1во : навсякъде всички жени по филмите ( пък и понякога в живота) се счита че трябва да бъдат спасявани от добрия герой който се влюбва е тях и некфи такива подобни ... за тва лана и лоис пък и клои също попадат в ранзи такива ситуации

това е миме приеми го иии ...
2ро : ти не со агресивна натура ??!! ХаХахахХахаххаХаххА .... ще ти го напомня следващия път като хванеш четките за рисуване 16 и 10 номер ... и тръгнеш да ме биеш с тях
sonofsparda
Apr 13 2007, 20:08
Нали и аз все това казвам, Миме - най-нормалното нещо в Смолвил е да видиш Лана Ланг в болница.

Обаче наистина вече взе прекалено досадно да става.
sonofsparda
Apr 13 2007, 20:12
didi, то хубаво да го приеме ама това с Лана е вече прекалено. 6 сезона постоянно Лана да е в ролята на жертвата във възможно всички ситуации би дотегнало и на най-закоравелия Клана-фен, според мен.
didssy
Apr 13 2007, 20:17
че кой казал че на мене не ми е дотегнало

ммисля че на всички е . просто понеже не съм гледала съвсем всички сезони и не ми е още толкова дотегнало

това е

иначе i agree with both of ya
MaHeKeHa
Apr 13 2007, 21:19
Цитат(sonofsparda @ Apr 13 2007, 05:11)

Е, тя не е любовта на живота му все пак, но до момента - може и така да се каже. Whatever - we're not bringing this up again - it's not worth it. А, Миме, то кога Супермен и Лекс Лутър са се разбирали като бели хора, тъй че нищо чудно, че няма да постихнат нещата покрай тях. А ако искаш солидна доза Кларк-Лекс, имам една дума за теб - Nemesis. Да - точно така - Nemesis. Няма да ти описвам колко го чакам този епизод просто. Абе "Phantom" ще е култ, просто - особено искам да видя как ще представят и "Бизаро Кларк" или по точно "Фантом Бизаро Кларк", защото според спойлърите Бизаро няма да е точно традиционния Бизаро, който знаем, а нещо като изкривено копие на Кларк, което въпросният фантом е (пре)създал - хмм, честно казано ако това не е THE Bizarro, може и да остана малко разочарован, но ще видим как ще го представят.

Значи наистина ми писна от тебе. Вски път когато напиша нещо за Лана, намираш начин да я башнеш. И да, в Смолвил Лана Ланг е любовта на Кларк Кент. Колкото и да ти е неприятен този факт. Всеки път не си струва, когато стане дума за Лана Ланг. Аман от такива идиотизми, честно ти го казвам. С нетърпение чакаш "Ноир" Ама разбира се, там ще играе феноменалната и неповторима Лоис Лейн.
Казвате, че ви е писнало Лана Ланг да умира и бъде в болница? Ами кой да бъде, след като главния персонаж се отнася за Лана Ланг? Това е съвсем разбираемо. "Phantom" ще бъде 2-ри "Reckoning" само че с доста трагични последствия.
Викито преди време ме упрекна, че много защитавам Лана. Ами аз друг герой от Смолвил не съм видял (в този форум) да бъде толкова неуважаван и обиждан по всевъзможни начини. Ти днес го доказа за сетен път. Точно в два поста успя да башнеш Лана (отновно) без видима причина. Нищо лично, Ванка. За разлика от теб, аз чакам "Phantom" не защото ще дават този... "Бизаро", а защото ще бъде велик епизод изигран от абсолютно всички актьори в Смолвил.
Между впрочем: Лана Ланг ще инсценира катастрофата, за да се скрие от Лекс.
sonofsparda
Apr 13 2007, 21:25
Относно първия абзац - грешиш Емо, но няма да започвам пак, защото няма смисъл - наистина няма.
П.П.: А и ти гарантирам, че Бизаро е едно от най-малките неща, заради които чакам "Phantom", въпреки че наистина ми е интересно как ще го представят.
lyubenski
Apr 13 2007, 21:25
Ако Емо това е теория за инсценировката на катастрофата, браво на теб мисля, че е доста добро попадение

. Да ви кажа честно много се чудя понеже имам ама много работа следващите седмици дали да не ги излгедам чак накрая всичките наведнъж

. Единствено ме спира форума, че ще трябва да не влизам

, така че сигурно няма да стане.
sonofsparda
Apr 13 2007, 21:32
Работата с въпросната инсценировка и на мен ми звучи доста удачна - sounds really nice.
didssy
Apr 13 2007, 21:36
та-дааа ! да ви представим : Мими Умиротворителят

иначе относно спорове на теми персонаж ... секи си има мнение кво да с еправи ако всички харесваха самоедин персонаж нямаше да е интересно всеки вижда самия смолвил по различен начин , защото живота ни е различен и това е мн хубаво

а най-хубаво е когато сме толерантни с мението на другите .
peace !
smallville_f
Apr 13 2007, 21:36
ОбачИ ... нали Лайнъл я намира мъртва ... толко ли е гаден мръсникът му с мръсниците ... Чак толко подъл че да разбие тотално и собствения си син и Кларк като казва че е умряла, за да я прикрие ...?! ...
Егаси льольото ....
didssy
Apr 13 2007, 21:44
еми посмисли миме че може и лайнъл да е заблуден нали се пак ... има много начини да си инсценира смъртта особенно с катастрофа ... ... ... абе искам да го гледам тоя епизод нй накрая ... изнервих се ...
vikihill96
Apr 13 2007, 21:44
Абе цял ден се въздържах да не пиша по темата,щото такива мисли ме връхлитаха,че се чудех да си радвам ли,или да ми стане кофти от това ,че Лана щяла да "умира".Изобщо няма да говоря точно по тази тематика,щото пак ще ми кажат,че плюя героинята. Затова ще разгледам въпроса ,малко от веселата му страна
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
!!!!Абе не знам за вас,ама аз почвам да си чудя-само един супергерой ли имаме в този сериал,или са двама(имам предвид от главните герои)

.То Ланчето какво ли не я правиха-тя винаги се завръща във все по-добра и по-добра форма.Не че искам да умира наистина или нещо от сорта-напротив.Без нея ще ми бъде страшно скучно да гледам понякога сериалчето-но както и да е,това няма да се случи.Пък и нищо чудно Емо да се окаже прав-за инсценировката.....Абе мен ми се иска да погледна нещата и от малко по-друг ъгъл.Според мен Лана помага в голяма степен за разкриването на много от добрите качества,сили и изобщо стил на поведение на Кларки.Според мен приноса й за развитието на Кларки е осезателно.Затова оттук нататък спирам да й "мисля злото"

.Нека да стои колкото може повече до Кларк-така нашето момче ще полети накрая,ще разкрие всичко,което винаги сме харесвали в образа на КК и бъдещия Супермен...Колкото до епизода.Ще бъде страхотен

.
sonofsparda
Apr 14 2007, 00:25
Mалко креативност от страна на феновете:
Бизаро Кларк
MaHeKeHa
Apr 14 2007, 00:50
Ба, туй е много грозно.
sonofsparda
Apr 14 2007, 02:07
Е, ти си експерта - направи нещо по-добро.

П.П.: А Бизаро и в действителност си е грозничък.
MaLkIq_MuKi
Apr 14 2007, 11:07
Не искам да изглежда така

Ще припадна ако е някакъв такъв
tzvetka
Apr 14 2007, 12:06
Еее ще развалят Том ако е такъв!

Ама нищо ще го прежаля в името на серията!
sonofsparda
Apr 14 2007, 13:03
Ами не сте ли виждали как всъщност изглежда Бизаро? Определено няма да ви впечатли с външност.
vikihill96
Apr 14 2007, 14:59
Цитат(sonofsparda @ Apr 14 2007, 14:03)

Ами не сте ли виждали как всъщност изглежда Бизаро? Определено няма да ви впечатли с външност.

Какво искаш,то повечето хора сигурно и "Ловци на духове " не са гледали

.Щото иначе щяха да знаят как изглежда едно привидение,щото Том така точно на туй ми заприлича.Иначе е ясно,че Бизаро няма да "спечели" конкурс за красота!!!На браво на фена де!!!
smallville_f
Apr 14 2007, 15:02
Хаха ако изглежда така ще му се подигравам до края на живота му !!!Лилавото не е неговият цвят !
sonofsparda
Apr 14 2007, 16:11
Ами всъщност навярно ще са му инвертнали цветовете на Кларк - в смисъл Кларк е червено и синьо, а той май ще е синьо и червено.
smallville_f
Apr 14 2007, 16:25
Е да ама в първи или втори епизод на 4ти сезон Кларк е със синьо яке и червена блуза
sonofsparda
Apr 14 2007, 16:38
Знам, но това за цветовете на дрехите на Бизаро е слух, Миме. Не се знае със сигурност още.
didssy
Apr 14 2007, 17:15
мдам... обаче наистина лилавото не е неговия цвят ....... ама определено ... може би ако беше нещоподобно само че със синио ... мммм по-добре би било
sonofsparda
Apr 15 2007, 01:25
lyubenski
Apr 15 2007, 08:13
Хехе тази са уникални
smallville_f
Apr 15 2007, 12:26
Хаха Батзаро ... Бат Бизаро ... Аве Батето направо
Браво браво ... мерси че сподели
didssy
Apr 15 2007, 19:21
секи има нужда отвреме на време да се разлигави спокс
tzvetka
Apr 15 2007, 19:45
Ха тея двамата ме разбиха направо!Особено бизаро ми е много смешен!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.