Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любими предавания
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Телевизия
Страници: 1, 2, 3
fresh_girl
Амии доста често гледам GTV има доста хубави предаваня като "Топ Модели" например...също обожавам NEXT->по MTV 4.gif
Craft
Ами в последно време започнах да следя ''Сделка или не'' и започнах да го предпочитам пред ''Вот на даверие''
erika80
Амче то вече няма "Вот на доверие" 10.gif
EvilAngel
"Сексът и градът" и "Малкълм" когато ги дават smile.gif
Иначе по принцип почти нон-стоп съм на Mtv, City, vh1...
susito
TRL най-вече
Bloody_Tears
Много се запалих напоследък да гледам GTV.Особенно тея дни,когато прекарвам повече от вревмето си в леглото и може би телевизията,която най-многхо гледам е GTV.Дават много забавни сериалчета и предавания.Харесва ми smile.gif
kingsize-4eto
Женени с деца,Само за снимка,Малкълм,Бъфи убийцата на вампири,Вероника Марс и Ориндж Каунти-по ФоксЛайф
По GTV-Доживотна присъда и Царят на квартала
По BTV-Двама мъже и половина
По НоВа-От местопрестъплението-Маями и Сделка или Не wink.gif
alex91_superstar
Ми аз сега гледкам Fashion House иначе все още гледам Шоуто на Слави но рядко малко се изтърка вече ама караи smile.gif
^EmPiRe^GiRl^
Ми аз много не гледам тв, оба4е гледам Караоке в Събота ве4ер, ако има някой хубав филм, Комиците някой път гледам.Много рядко се слу4ва да седна да гледам тв, и кат седна глеам 1 4ас и се махам
VanIcHka
Цитат(LoF_Chad @ Dec 28 2006, 13:15) *
Най ме кефи "Топ модели" по GTV 4.gif

На мен също smile.gif
Gossip Girl
Аз харесвам Вероника Марс, Смолвил,а ОТХ гледам в креан случай щото съм го гледала
gotinoto_baby
Аз попринцип не гледам много Тв.Но ме кефят:Аламинут,10-те най,Рипли невероятно но факт/тва по AXN/ също Модна къща, Изгубени и Pimp my ride 4.gif
Бтв:Някой знае ли кога ще пускат Страх по нова тв/защото някъде бях чела че по нова щели да пускат БГ вариянта на предаването/
Sensimilla
От българските предавания май единственото, което харесвам и гледам е "Господари на ефира"... не се сещам за друго.
По дискавъри много гледам едно "Ловци на митове" и има едно за вселената, което все забравям как се казва. Както и имаше едно предаване за динозаврите, аа и за паранормалните неща в света(не ставаше въпрос за духова, а за паранормални неща при хората... даваха хора с по 3 ръца, най - малката жена на света ии такива работи)
И общо взето това е.
pretty_girl
Голяма фенка съм на риалита като The amazing race и Survivor,но в американските им версии.
Сега лятото не седя много на tv-то,но иначе като хвана дистанционното си пускам AXN,FoxLife,GTV или някой от музикалните.Принципно гледам да хващам някви сериялчета като Двама мъже и полвина,Punked,Laguna beach,Pimp my ride и подобни..
Adorkable
Mythbusters определено номер 1 3.gif.Много са луди тия двамата,а горкия Бъстър винаги го отнася 18.gif .
A Haunting е велико също 3.gif.Много е интересно ,но жалко,че го спряха.
И Шоуто на Слави ми е забавно.
Гледах и Viva la Bam,но прекалено пошло ми идва нещо.
::Brooke::Davis::
Цитат(Adorkable @ Jul 18 2007, 23:46) *
Mythbusters определено номер 1 3.gif.

Просто няма как да не се съглася biggrin2.gif Mythbusters рулира отвсякъде!
Освен него ми харесват и The amazing race , Survivor , Punked , Pimp my ride и America's Next Top Model biggrin2.gif

Adorkable
Цитат(::Brooke::Davis:: @ Jul 19 2007, 00:10) *
Цитат(Adorkable @ Jul 18 2007, 23:46) *
Mythbusters определено номер 1 3.gif.

Punked , Pimp my ride и America's Next Top Model biggrin2.gif

И тия трите са страхотни,обаче на моделките почти никога не печели любимката ми.А Punk'D много ми харесва как им изкарват акълите.А Pimp My Ride кърти мивки,а колите излизаат направо-уау shocking.gif.
Абе като се замисля американските предавания са ми по-симпатични.
Miss_Duff
Доста са - Пълна промяна,Звездна промяна,Прецакването,имаше и по Риалити ТВ нещо интересно - как да се предпазиш в критични ситуации..Определено харесвам и Страх(жалко,че го спряха,обожавах го.. ),Пич,оправи ми колата също е яко,а да не говорим за ТопМодели - много им се кефя,дават им страхотни задачи. smile.gif
Tedds
ТопМодели,Сървайвър по AXN,Шоуто на Слави и Deja Vu по Fox Life smile.gif
fNatic.
No Connection и Госпоради на Ефира
ladysunshine
America's next top model
pimp my ride
punk'd
amazing race
някой път гледам дежа ву по фокс лайфа преди много ме кефеше страх, но сега не знам да го дават
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Aug 4 2007, 20:37) *
America's next top model
pimp my ride
punk'd
amazing race
някой път гледам дежа ву по фокс лайфа преди много ме кефеше страх, но сега не знам да го дават

ооо amazing race....брандан4о а blush.gif
аз гледам
* amazing race
* survivor
* next
* понякога гледам Огледала
* Manhunt smile.gif
Peyton___
Oooo aз гледам СЛАВЧО,от време на време Кумиците и Дежаву biggrin2.gif
racheL_gattIna
RTLчето и TVE и Анимал Планет и Дискавари.А и ББТ само заради РБД. А предавания-Гей ерген или сгоден
aria
Почти не гледам телевизия,от време на време по някой филм или сериал,ако има интересен.Преди гледах много повече,ама следя,сигурно по 2-3 сериала наведнъж.Сега не дават и кой знае какво.От кабелните,само Animal planet и Discovery,но рядко,защото нямам много време.Иначе каквото дават по канал1,бтв и нова.Понякога гледам Pro7 и ОРТ,когато дават нещо интересно(това рядко се случва)
qwe123
Гледам само Топ модели по GTV. Вече свърши, така че мисля да си го свалям. А, и Survivor гледам smile.gif Всякакво. Българско, американско, каквото има smile.gif
mambetu
Господари на ефира 4.gif
Big Brother 2thum[1].gif
това са май
Enchanted
Да си призная не гледам много ТВ,сега се загледах в ''Ugly Betty'' и това е единственото нещо което може да се каже че следя с интерес happy.gif ,Топ Модели гледам като ми остане време,но с това се изчерпва ТВ справочника ми 18.gif
[dEs]
Може би само Survivor гледам от време на време. Но общо взето телевизор не включвам у нас.
Mr. Winchester
## Гледам Семейство Симпсън по FOX LIFE
## Сървайвър
## Сигнално жълто - чат-пат
dEniChka
Шоуто на Слави,Сделка или НЕ..и много други
LSS
Между редовете - Скат
Едно към едно - Канал 3
От време на време Таралеж по Евроком
Mr. Winchester
Ами аз гледам:

Сделка или не, Стани богат, Пълна промяна и Сървайвър(когато има), Господари на ефира, Аламинут, Комиците и Дъ Симпсънс по фокс лайф...
divata_airis
Като изключим сериалите...любимото ми риалити е Шеметна надпревара по AXN...сега гледам че пак ще пускат другото ми любимо Страх...Иначе от тия по националните, май само Господарите зяпам и то от време на време, когато го улуча и то пък все през нощта...повторението му.
LimonkaTa`
Танцувай с мен!!!
Sensimilla
Страх е много готино. А и едно по TV ОКНА. То ме кефи. Както и "Мислят си, че могат да танцуват". Забавно е.
^^HeLa^^
"Великолепната петорка" определено ми е от любимите предавания, както и "Мислят си, че могат да танцуват", "Отвъд утрешния ден"(май така са го превели), "Стажантът", и др.,
The_Man_Of_Steel
гледам Discovery& Animal Planet редовно, а други канали - AXN, BTV, NOVA - други НЕ

tedi27
Music Idol
fenkanabrooke
Само Music Idol и Господари на ефира.
tedi27
Цитат(fenkanabrooke @ May 23 2008, 17:31) *
Само Music Idol и Господари на ефира.

и аз също и Аламинут от време на време , когато го хвана
ZuZka yeah
Takeshi's Castle с лудите японци worthy.gif biggrin.gif Вършат какви ли не простотии, късам се от смях с тях... 18.gif
Ако не сте го гледали можете да се поровите в zazz или youtube, там има доста материал. 4.gif wink.gif

А случайно някой да знае дали го излъчват по някой канал в момента? blush.gif
Bloody_Tears
Вече все по-рядко гледам телевизия, но попринцип най-често си гледам Господари-те и ако хвана Нешоуто на Нед rolleyes.gif
sonyx
Не гледам телевизия.
ioanka_vt
пускам си Fox life и нямам грижи worthy.gif worthy.gif worthy.gif
kashlakov
Цитат(ioanka_vt @ Jul 24 2008, 11:38) *

Same thing.
moni_hs
Цитат(kashlakov @ Jul 24 2008, 12:02) *
Цитат(ioanka_vt @ Jul 24 2008, 11:38) *

Same thing.

4.gif 4.gif
dragon_girl
Цитат
Цитат(kashlakov @ Jul 24 2008, 12:02)
Цитат(ioanka_vt @ Jul 24 2008, 11:38)
пускам си Fox life и нямам грижи

Same thing.

И аз съм така smile.gif

lori9bonboni
Music Idol,Survavior предаванията по Mtv и някои по Foxlife и ТV2(освен шоуто на Азис разбира се.. blink.gif )
Icheto
Шоуто на Слави da best!!! smile.gif
Иначе най-често телевизора ми е включен на FoxLife, MTV, The Voice и City. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.