Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Supernatural
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Страници: 1, 2
Clark Kent
By ThePinkDuck
Supernatural

Wicked... rest uneasy.

Жанр: Drama / Fantasy / Horror / Mystery
Година: 2005 -
IMDB , tv.com , Официален сайт
Ревю: След изчезването на баща им двама братя се борят с паранормалното в търсене на истината за мистериозната смърт на майка им преди години. С течение на сериала стават ясни много мистерии от миналото. Братята се сблъскват със свръхестественото и понякога побеждават, а друг път биват победени. За изчезването на баща им и смъртта на майка им нещата стават ясни още в 1ви сезон. 2ри е много по-динамичен, драматичен и на моменти комичен. В 3ти към Дийн и Сам се присъединяват и две красавици, които стават част от редовния каст.
Лично мнение: В сериала има какви ли не сили на мрака, тонове оръжия, заклинания, екзорсизъм, демони, духове...и какво ли още не. Двамата братя са като огъня и водата - пълни противоположности, но винаги са там един за друг. Има много готини лафчета и интересни случки. Вярвам, че дори и тези които не са почитатели на Хорър жанра ще харесат сериала.
Актьорски състав:

Джаред Падалеки

в ролята на Сам Уинчестър

Кейти Касиди

в ролята на Руби

Дженсен Екълс

в ролята на Дийн Уинчестър

Лоурен Коан

в ролята на Бела

Сезон 1 (замунда)
Сезон 2 (замунда)
Clark Kent
Ей преди малко гледах първия епизод сериалчето си заслужава гледането зарибих се сега ще чакам и следващите епизоди мноо интересно сериалче който иска да види за кво стаа на въпрос дал съм линк
FrAgMaKeR
Аз го гледах преди няколко дни и също много ми хареса. Сега ще видя и вторият епизод, но предполагам, че пак ще е на ниво. smile.gif Станаха страшно много сериалите и за разлика от лятото, сега нямам много време да ги следя всички, но този ще е един от тези, които няма да подмина..
danio
Ами аз свалих сериите от Movies.hu и нещо субовете не ми съвпадат.А в subs.unacs.bg е даден линк към сериите и суб за версиите към тях.Ако може преди да качвате нещо то да бъде с еднакви версии с субовете иначе не ми се нагласят и то няма други субтитри.
Nathan
А линкове различни от торентите в арената защото няма сийдъри и не мога да сваля нищо.
FrAgMaKeR
QUOTE(Nathan @ Dec 27 2005, 10:12 PM) *

А линкове различни от торентите в арената защото няма сийдъри и не мога да сваля нищо.

В момента сийдвам 8-ми и 9-ти епизод, които свалих вчера.. даже айпи-то ти ми е познато май.. Кажи кои други епизоди ти трябват да видя дали мога да ги намеря и да сийдна и тях..

Иначе ето ти алтернатива за даунлоад: torrentspy.com или по-добре българският торент сериали

В момента свалям от там 10-ти епизод, който го няма в арената, нито в sab, а и другите епизоди си имат сийдъри, така че тегли от торент сериали.. wink.gif

Иначе сериала е много готин и го следя с голям интерес.. заслужава си 15.gif
Nathan
Мерси много за сайта със сериалите.
Въпроса беше там,че 1-ви епизод нямаше сийдър в арена ,а и от дата.бг не можеше да се свали smile.gif
тенкс а лот smile.gif))
krisi
кажете за какво се разправя в сериала? smile.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(krisi @ Dec 29 2005, 03:48 PM) *

кажете за какво се разправя в сериала? smile.gif

Двама братя, които търсят инчезналият си баща и междувременно ловуват разни "неща", насочвани от статии във вестниците и дневника на баща им в който пише всичко за тъмните сили, които бродят по земята 15.gif Още докъто са били съвсем малки, нещо убива майка им, след това баща им започва да се интересува от всичко свръхестествено и ги възпитава и обучава да се борят срещу тъмните сили.. след години обаче изчезва, а приятелката на по-малкият брат умира по същият странен начин като майка му.. след това той зарязва колежа и се събира с брат си Дийн (Йенсен Екълс, познат ни от "Devour" и 4-ти сезон на Smallville).. междувременно те ще се сблъскат с доста интересни случай, като призраци убийци, демони самоубийци, шейпшифтъри (такива които си променят образа), разни уендигота и други митични създания, както и много други интересни неща, дори ще намерят духа на майка си, която ще унищожи друг полтъргайст и много други интересни неща..
Clark Kent
Ейййй тоя сериал зе да му потръгва най накрая бе мнооо се радвам за това все пак сериалчето си заслужава 4.gif
krisi
Благодаря FrAgMaKeR за информацията smile.gif.Звучи интересно при първа възможност ще си го изтегля smile.gif
FrAgMaKeR
11-ти епизод, странно защо спряха да го качват в арената, но важното е че все някъде го има. Лично аз останах страшно доволен от последните няколко епизода. 4.gif
ThePinkDuck
Сериалчето наистина си заслужава!Много се радвам че са се появили още БГ фенове , че до скоро никой не го знаеше!!! mrgreen[1].gif Аз съм доволна от всички епизоди!
FrAgMaKeR
Края на 11-ти беше доста обещаващ.. кой ли е бащата на тази русата.. и какво е убило майката на Сам и Дийн, както и приятелката на Сам? Скоро трябва да се разбере, защото баща им е близо до истината.. Иначе всеки епизод е различен и уникален, в което е чара на Supernatural 15.gif
ThePinkDuck
Аз ли съм в грешка или 13ти епизод не излезна миналата седмица? shocking.gif
А то че края на 11 беше обещаващ беше , ама нали гледа 12ти! mrgreen[1].gif
scarllett
Наистина какво стана с 13ти епизод?Тъкмо се зарибих и епизодите спряха да излизат smile.gifДаже в imdb.coм не пише кога излиза новата серия unsure.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(scarllett @ Jan 30 2006, 11:16 PM) *

Наистина какво стана с 13ти епизод?Тъкмо се зарибих и епизодите спряха да излизат smile.gifДаже в imdb.coм не пише кога излиза новата серия unsure.gif

Next Episode -> "Route 666" - Tuesday January 31, 2006
ThePinkDuck
Дам това и аз го видях изглежда интересно, което не ми обяснява защо и Supernatural и Gilmore Girls , пропуснаха по 1 серия миналата седмица!Ама няма лошо важното е , че сериала продължава , щото ме гложди любопитство!Сега поне (надявам се де) има с кой да го коментирам! mrgreen[1].gif
scarllett
Спряха да го качват в арената cry.gif някой да има представа откъде да си намеря 17ти епизод,излезе преди няколко дни?
Nasi
Филма е супер...вече изгелдах тре епизода...ще продължа опделено 4.gif 4.gif 4.gif
Ralna
Филма много е готин 4.gif Насито пак ме зариби 16.gif
Nasi
QUOTE(Ralna @ Apr 25 2006, 05:27 PM) *

пак аз виновна 18.gif wink.gif
Супер е , сега изгледах 4 епизод...невероятен. 4.gif 4.gif 4.gif
Умрях от смях на физиономиите, които правише Дийн. хахахаха 18.gif 18.gif 18.gif страх го е от самолети 18.gif
ludoto_mimi
Сигурно аз съм единствения човек, който е почнал да гледа сериала от 10 епизод нататък. 18.gif 18.gif

Като цяло е хубаво, интересно и на моменти... бррр.. shocking.gif Особено тази 10-та серия с лудия доктор-призрак. Чух, че била забранена, или нещо такова, защото доста трудно я открих. ohmy.gif
OTH_fenka
Като чета коментрите и аз реших да го гледам. Сега си свалям 1 епизод от torrentspy.com ама става мн бавно а от арената не мога да свалям. Ако го има и някъде другаде ще супер. wink.gif
Menna
Брей,много фенове(между които и аз) се навъдиха напоследък! 4.gif
Сериалчето определено си го бива и има с какво да задържи вниманието,било то и лудия доктор-призрак,за който спомена Мими!(още не съм стигнала дотам) biggrin2.gif
Nasi
QUOTE(Menna @ Apr 25 2006, 10:32 PM) *

Сериалчето определено си го бива и има с какво да задържи вниманието

оо да определено има.
супер е ама ще гледам да го гледам по-бавно, защото ще свърши бързо. Интесно дали скоро ще намерят баща им.
ThePinkDuck
Хахахаха, ти па баща им! Айде моля те! Ако си мислиш, че след като намерят баща им сериала ще свърши дълбоко се лъжеш! Аз съм в крак със сериите и наистина са интересни! Да ви светна, че влиза в листата на CW за нов сезон на Есен! mrgreen[1].gif
Ralna
QUOTE(Nasi @ Apr 25 2006, 06:30 PM) *

QUOTE(Ralna @ Apr 25 2006, 05:27 PM) *

пак аз виновна 18.gif wink.gif
Супер е , сега изгледах 4 епизод...невероятен. 4.gif 4.gif 4.gif
Умрях от смях на физиономиите, които правише Дийн. хахахаха 18.gif 18.gif 18.gif страх го е от самолети 18.gif

Ми ти си виновна, кой друг, то или ти или Дарето, друг няма кой вие ме зарибите по ОТН и РВ тъйче шит да мълчиш, лошо Наси.
Иначе аз съм тамън в началото на 4-та серия, самоче тоя филм тотално ме кефи щото аз съм върла фенка на хорър жанрът, а филмчето си пада малко хорър, 3.gif и нашия пич Дийн такъв готин, умен и безстрашен 4.gif обира точките 4.gif
Nasi
QUOTE(ThePinkDuck @ Apr 25 2006, 10:54 PM) *

Хахахаха, ти па баща им! Айде моля те! Ако си мислиш, че след като намерят баща им сериала ще свърши дълбоко се лъжеш! Аз съм в крак със сериите и наистина са интересни! Да ви светна, че влиза в листата на CW за нов сезон на Есен! mrgreen[1].gif

ами не
защото в момента още не са решили и борбата е между ОТН и Supernatural
Ralna
QUOTE(Nasi @ Apr 25 2006, 10:57 PM) *

ами не

Supernatural много ми харесва, но предпочитам да продължат ОТН, щото с Дийн ще се разделя, ама с Джеймс немога, ще се гътна тотално shocking.gif
ThePinkDuck
Ами незнам вие как я мислите ама Supernatural е с доста по-висок седмичен зрителски рейтинг спрямо ОТХ! Аз лично се кефя на ОТХ много повече, ама то всичко зависи от американските фенове! А то, че ще има 2ри сезон на Supernatural, то това е ясно защото го пише на сайта на WB и в официалния сайт на сериала. Иначе за несъществуващо свободно място се борят ОТХ, Everwood и Related.

Malaysian entertainment online website, E Central, talks about statiosn doing a bit of Spring cleaninging. It also mentiones the CW, and shows wich are staying, going, and fighting for a spot.

THAT NEW CW NETWORK

Two-thirds of the embryonic network's new 13-hour prime-time schedule were all but cemented when the merger of UPN and the WB was announced. Girlfriends, Everybody Hates Chris, America's Next Top Model, Veronica Mars and WWE Smackdown would slide over from UPN. The WB will contribute Gilmore Girls, Supernatural, Smallville and Reba. Beauty and the Geek also was mentioned but it's more likely to be a short-run midseason filler.

That leaves shows like Everwood, One Tree Hill and Related fighting for slots that, depending on development season, might not even be available.

Ако е за въпрос никой сериал не искам да свършва, но...

А сега относно съдържанието! Много се зарадвах на 17 еп. когато си правиха номера, направо ме убиха. Особено Дийн в началото 18.gif 18.gif А и момента когато Сам излиза от банята... rolleyes.gif Иначе една реплика от серията съм запомнила : "Колко ли неща съществуват единствено защото вярваме в тях?" Иначе любима серия нямам, всички ми харесват! mrgreen[1].gif
Nasi
QUOTE(Ralna @ Apr 25 2006, 11:33 PM) *

QUOTE(Nasi @ Apr 25 2006, 10:57 PM) *

ами не

Supernatural много ми харесва, но предпочитам да продължат ОТН, щото с Дийн ще се разделя, ама с Джеймс немога, ще се гътна тотално shocking.gif

и аз така 4.gif 4.gif 4.gif
Да само така. Дийн ще си го ставим за Дара...като я гледам няма да се предаде. 18.gif

Ами за гласуването..снощи в сайта на WB
маше 5 сериала

ОТН беше 49 %
Supernatural 48%
angelL
Сериала е страхотен. Спечели верен фен в мое лице! Незнам колко сериала станаха вече. 16.gif 3.gif
Аз не мога да тегля от torrentsspy.com. Моля някой ако знае алтернатива да я сподели, защото не иначе няма как да гледам епизодите от 1 до 12. sad.gif
OTH_fenka
Търся аз темата от вчера за сериалчето и гледам няма я. ohmy.gif Викам кво стана и в следващия момент видях има отделен форум. Много се зарадвах. Кофтито че аз още свалям 1 серия. mad.gif
ludoto_mimi
Каква кола карат тези двамцата?
Nasi
QUOTE(ludoto_mimi @ Apr 27 2006, 09:37 PM) *

Каква кола карат тези двамцата?

нямам идея, но като я видя се сещам за колата на Пейтън. въпреки че са различни.
ThePinkDuck
Колата мили мои е 1967 Chevy Impala.
Ето малко снимчици, не са на тяхната, но моделът е същия!Шевролет бре, хора, шевролет

IPB Image
IPB Image
IPB Image
piipetia
За тези който имат проблем с някой от торентите могат да пробват на тези.
Има всички епизоди от 1 до 21 на www.torrentportal.com .
Също и на www.thepiratebay.org
Ralna
Кога излиза 22 серия, плис кажете, че е скоро, и от къде мога да си сваля 10-та щото в моя сървър я няма 19.gif Знае ли се вече дали ще има 2 сезон и кога ще започне blink.gif
ThePinkDuck
След 3 седмици CW ще обяви официално сериалите които ще видим наново есента! Supernatural е едно от хитовите шоута на WB и е с много висок седмичен зрителски рейтинг, по предварителни данни попада сред печелившите! mrgreen[1].gif
FrAgMaKeR
Тази вечер ще кача всички останали епизоди в локалния сайт за филми на гигабит smile.gif
Ralna
QUOTE(ThePinkDuck @ May 1 2006, 09:21 PM) *

След 3 седмици CW ще обяви официално сериалите които ще видим наново есента! Supernatural е едно от хитовите шоута на WB и е с много висок седмичен зрителски рейтинг, по предварителни данни попада сред печелившите! mrgreen[1].gif

Юпиииииииииии 4.gif 4.gif 4.gif Ми 22 кога идва, вече немога да трая, аз както винаги изгледах серийте на тагадък и сега едва ще издържа 16.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(FrAgMaKeR @ May 1 2006, 09:24 PM) *

Тази вечер ще кача всички останали епизоди в локалния сайт за филми на гигабит smile.gif

Aуу супер worthy.gif аз тъкмо поизгледах това което вече е качено и чакам още smile.gif
ThePinkDuck
22ри епизод си излиза по план - 04.05.2006(четвъртък)! mrgreen[1].gif
angelL
QUOTE(FrAgMaKeR @ May 1 2006, 10:24 PM) *

worthy.gif worthy.gif worthy.gif Моля те, дай линк като ги качиш!!! worthy.gif
ludoto_mimi
QUOTE(FrAgMaKeR @ May 1 2006, 10:24 PM) *

Супер, тъкмо ме мързеше да ги свалям след 16, че там някъде зациклих. biggrin2.gif
Ralna
QUOTE(ThePinkDuck @ May 1 2006, 09:40 PM) *

22ри епизод си излиза по план - 04.05.2006(четвъртък)! mrgreen[1].gif

Тройно Юпииииииииииии ще го чакам мерси много за инфото 4.gif worthy.gif
Lilu
моето мнение е че сериалът е супер як , но ги има и онези глупави моменти в които нали се сещате няякой отива да погледне "в тъмното където има нещо" а не бяга от него . Малко изтъркано е това в тип трилъри и ужаси ... трябва определено да се измисли нещо ново , а не всеки път когато някой да чуе шум да иди задължително да види от какво е . Но този сериал се различава и по това че съпътстващата част от сценария е празна изтъркана криминалистика която благодарение на красивите актъори(актъорки) се замазва . Филмчето е разтоварващо определено !
ThePinkDuck
И така, чудих се къде да пусна тази информациика, но тъй като пише и за Supernatural я пускам тук.
Сериала е с един от най-бързо растящите рейтинги на WB и тъй като много хора все се чудят какво имам в предвид под рейтинг ето ви го нагледно:

The WB запазва сериалите с най-голям среден седмичен зрителски рейтинг - "7th Heaven" (5.28 million), "America's Next Top Model" (4.99 million), "Smallville" (4.68 million), "Gilmore girls" (4.61 million), "Smackdown" (4.31 million), "Everybody hates Chris" (4.30 million), "Beauty and the Geek" (4.19 million), "Supernatural" (3.82 million) и "One Tree Hill" (3.28 million).

Данните са взети от официалната извадка на The WB, по повод есенната програмна схема на CW. mrgreen[1].gif
James towel keeper
Сериала е супер!!! 4.gif 4.gif 4.gif И аз се прибавям към групата зарибени от Наси... biggrin2.gif
А къде има 14 епизод?? Никъде не го намирам а съм до него и мн ми се гледа.... Моля ви помогнете ми!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.