Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Supernatural
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Страници: 1, 2
pipelota
По сериалчето се зарибих от началото най-вече заради музичката, макар че в следващите серии стана малко по-лекичка. Но Дийн определено слуша готина музика 4.gif
Jack Bauer
Ако някой може да ми даде в момента работещ линк, може и от торенти но да е български тракер ще съм много благодарен, че тъкмо изгледах Smallville и вече не знам какво да гледам докато излезат новите сезони на старите готини сериали!!!
James towel keeper
Ами в torrents.linkos.bg го има целия 1ви сезон! smile.gif
Гледай - няма да съжаляваш, гарантирам ти!!!!!!! rolleyes.gif
fenka_lucas_i_brooke
Хора ще помогнете ли не мога да си изтегля нито един епизод нито от арената нито от тука torrentspy.com sad.gif sad.gif sad.gif
elexis
Фимчето е много готино. Не е просто нахвърляни чудовища и нескопосани ефекти...Имаше няколко сцени, които много ми напомниха на The Exorsist от 80-те... А и Джаред rolleyes.gif
П.П.Тук го има сериала.
Крадец на рози
Какво значи supernatural?
ThePinkDuck
QUOTE(Крадец на рози @ Jul 18 2006, 20:36) *

Какво значи supernatural?

Свръхестествено. mrgreen[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(elexis @ Jul 18 2006, 21:33) *

Фимчето е много готино. Не е просто нахвърляни чудовища и нескопосани ефекти...Имаше няколко сцени, които много ми напомниха на The Exorsist от 80-те... А и Джаред rolleyes.gif
П.П.Тук го има сериала.

Мерси но за жалост не ми го отваря
elexis
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Jul 18 2006, 22:29) *

QUOTE(elexis @ Jul 18 2006, 21:33) *

П.П.Тук го има сериала.

Мерси но за жалост не ми го отваря

На мен ми се отваря... Не знам другаде от къде blink.gif
sulu
Кога започва 2-ри сзон
Torrie
През Септември
ThePinkDuck
QUOTE(sulu @ Jul 27 2006, 13:29) *

Кога започва 2-ри сзон

Има една тема наречена НОВИНИ, нямаше да е лошо да погледнеш там преди да бързаш да пишеш! dry.gif Иначе първи епизод от 2-ри сезон ще бъде излъчен на 28-ми Септември.
Hotty
Наистина изглежда доста добър 10.gif
DesiTo
Сериала наистина е невероятен! biggrin.gif biggrin.gif Страхотен хорър е.
Аз все още съм на първи сезон, 17 епизод. Но засега много ми харесва и определено ще продължа да го гледам.
nelito0o0
Кажете от къде го теглите бе хора??? от арената не става щото няма сиидъри а пък замунда го затвориха.. и ся незнам от къде да тегляя confused.gif
ganiy79
http://arenabg.com/browse.php?search=Super...&incldead=0

Тук ги има последните два епизода добре сийдвани аз ги изтеглих без проблем
nelito0o0
е да ама аз искам първите епизоди... даже съм на първия и от два дена ми седи на 94.2% ....
pink_pearl
Абе може ли някй да ми каже по коя телевизия го дават този сериал
Gossip Girl
За жалост не го дават по телевизията..трябва да си го изтеглиш..Наистина би било по-лесно, ако в България поне една телевизия беше оценила достойнствата му, но както и да е..Дърпай..в Замунда има и двата цели сезона като торенти, а втори сезон и поотделно, има ги и в Арена
Bellatrix
Не знам дали задавам въпроса си в правилната тема, но ще рискувам smile.gif
Случайно някой да знае адрес, на който могат да се изпращат писма до двамата главни актьори в сериала? rolleyes.gif Обещала съм да го намеря на една приятелка,че тая пуста любов по Дийн не умира biggrin2.gif 18.gif
Ако някой ми намери адреса, ще съм му много благодарна worthy.gif
kingsize-4eto
Цитат(Bellatrix @ Jul 1 2007, 04:20) *
Не знам дали задавам въпроса си в правилната тема, но ще рискувам smile.gif
Случайно някой да знае адрес, на който могат да се изпращат писма до двамата главни актьори в сериала? rolleyes.gif Обещала съм да го намеря на една приятелка,че тая пуста любов по Дийн не умира biggrin2.gif 18.gif
Ако някой ми намери адреса, ще съм му много благодарна worthy.gif

Ето за студиото на Supernatural и мисля,че ако напишеш че е до Дийн ще му го предадат... rolleyes.gif
Supernatural Films Inc.
8085 Glenwood Drive
Burnaby, BC
V3N 5C8
Canada
Miss_Duff
Започнах да го гледам,на 2ра серия съм и мисля,че ще продължавам.Определено обичам такъв жанр филми.Актьорите са суупер,сюжетът също..С една дума: яко! happy.gif
kremitoo91
Супер як сериал, един от любимите ми! Адски много се радвам, че ще има трети сезон! Щеше да е жалко да го спрат сега, при положение, че още доста неща могат да бъдат направени. Само едно оплакване имам: ПРЕКАЛНО МАЛКО СЕКС СЦЕНИ!

Сценаристите да поработят над това biggrin.gif
Tedds
Да се похваля,току-що изгледах първите два епизода:) Ии супер са,направо се влюбих в Дийн biggrin2.gif Ама сериала е много готин направо незнам имам много да наваксвам със сериите,но ще успея 10.gif
Fixer
И аз го скивам на 15 серия от първия сезон съм, много интересно, ама първата серия много ма издразни как са го измислили т.е. като изневериш на приятелката ти и айде...., що не е обратно?
Gossip Girl
Защото това е легенда, не са си го измислили те. Тук има голяма част от легендите от сериала.
brooke_scott
Цитат([ТеDиТо] @ Nov 18 2007, 18:07) *

Да се похваля,току-що изгледах първите два епизода:) Ии супер са,направо се влюбих в Дийн biggrin2.gif Ама сериала е много готин направо незнам имам много да наваксвам със сериите,но ще успея 10.gif

оооо Теди, с тебе 2-те ще го гледаме happy.gif всъщност аз вече съм на 13, но толкова за 2 дена biggrin.gif не мога да спра да го гледам тоя Дженсън rolleyes.gif
Tedds
Цитат(brooke_scott @ Nov 18 2007, 22:16) *

оооо Теди, с тебе 2-те ще го гледаме happy.gif всъщност аз вече съм на 13, но толкова за 2 дена biggrin.gif не мога да спра да го гледам тоя Дженсън rolleyes.gif

Аз понеже гледах първата серия с брат ми и само викам ох клко е хубавв ох колко е хубав и той айде стига де biggrin2.gif biggrin2.gif
Ама ти си понаваксала а пък аз днес започнах,но сега на училище тря си уча ии едва ли ще имам мн време за филми но обещавам че ще го изгледам 10.gif
brooke_scott
Цитат([ТеDиТо] @ Nov 18 2007, 22:22) *

Цитат(brooke_scott @ Nov 18 2007, 22:16) *

Аз понеже гледах първата серия с брат ми и само викам ох клко е хубавв ох колко е хубав и той айде стига де biggrin2.gif biggrin2.gif
Ама ти си понаваксала а пък аз днес започнах,но сега на училище тря си уча ии едва ли ще имам мн време за филми но обещавам че ще го изгледам 10.gif

ооо спокс, не си само ти biggrin2.gif питай С, за какво й говоря постоянно 10.gif а тя дори не го гледа happy.gif
Enchanted
Подтикната от Вери се реших да гледам Supernatural,лягам си вечерта,пускам си първи епизод и какво да кажа след края се оглеждах наоколо за "плачещата вдовица" biggrin2.gif ,от сутринта зарасправях колко е било интересно и как цитирам:
"Шепот от отвъдното и Предизвестена смърт пасти да ядът"
Навих едве приятелки да си го дръпнат,а те милите попринцип ги е доста страх от шарлатански истории,но си представям колко настоятелно съм ги обеждавала,че да се съгласят biggrin2.gif
Mr. Winchester
хаха щом са biggrin2.gif шубета като изгледат 1ви епизод няма да гледат нататък
Enchanted
Цитат(LeoWyatt @ Dec 17 2007, 15:59) *
хаха щом са biggrin2.gif шубета като изгледат 1ви епизод няма да гледат нататък

Напротив,след първи епизод се свиква много по-лесно,от колкото в началото-вече имаш усещането,кога някой неканен гост ще те стресне лекичко,поне при мен така стана!
didssy
ахахаха и с мене biggrin2.gif вече е ми прави впечатление дори като ям, а на монитора дават как някъф се подхлъзва и се набучва на някъф кухненски привор остър и дълъг и му излиза през устата 18.gif
brooke_scott
Цитат(didssy @ Dec 21 2007, 21:33) *
ахахаха и с мене biggrin2.gif вече е ми прави впечатление дори като ям, а на монитора дават как някъф се подхлъзва и се набучва на някъф кухненски привор остър и дълъг и му излиза през устата 18.gif

18.gif то тва беше мн гадно, ама тоя епизод си беше мн сладурски, с тва заешко кра4е mrgreen[1].gif беше мн забавно
The_Man_Of_Steel
Цитат(brooke_scott @ Dec 22 2007, 11:12) *
Цитат(didssy @ Dec 21 2007, 21:33) *

18.gif то тва беше мн гадно, ама тоя епизод си беше мн сладурски, с тва заешко кра4е mrgreen[1].gif беше мн забавно

Особено обувката на Сам рулираше от всякъде 18.gif
Rubi{}
еее това си е сериал на ниво просто е супер.Аз вече изгледах и трите сезона и сега нямам търпение да почнат да пускат серийките от 4-ти сезон ама това чак септември май неокончателна дата е 4 септември.Ей цяло лято имам да чакам.Милия Дийн докато го видя излязал от ада няма да мирясам biggrin2.gif shocking.gif
djesito
Това сериалче вече от доста време само го оглеждам и се чудя да го сваля или не и реших да си го дръпна.Струва ми се невероятно интересен,а за актьорския състав да не говорим biggrin2.gif .Сега нямам много време да го гледам,че с това училище....,но свърши ли даскалото веднага си го дърпам и ще го гледам.Мисля,че си заслужава,а и като гледам коментарите май найстина е така.
leyton_oth
сега по4вам да го гледам изглежда мн завладява6то.... punk.gif wink.gif 4.gif
fenkanabrooke
Гледам сериялчето от скоро - вече, обаче съм на 16 серия rolleyes.gif . Мога, със сигурност да кажа, че е едно от най - интересните, които следя в момента. biggrin.gif tongue.gif
scars
Supernatural 4x01 - Zamunda.net
ThePinkDuck
Хора, правим малки промени в подфорума, та скоро ще уважим 4ти сезон подобаващо. Задръжте топката с идеите за нови теми до тогава! Благодаря!
tru
Супер е сериалчето , много го обичам и и не мога да спра да го гледам. : ))
ThePinkDuck
Някой да иска трейлъра за 5 Епизод?
jensenackles88
Най добрия сериал евър!!!!
^BeLieVe`iN`Me^
Ех, преди малко свърших и с втория сезон...Леле става все по-яко.
Нямам търпение да започна да гледам и третия.
Страхотен сериал!
MiMzZz
Аз от любопитство си дръпнах първи сезон и изгледах първи епизод!!!! Велик е сериалът!!! Просто замисълът е страхотен, а и аз си падам доста по този вид филми и сериали...Прицнипно трудно се намира филм, който да ме изплаши...но този първи епизод на 2-3 места ме накара да изтръпна от страх, изненада и любопитство...Абеее...ще го изгледма сериала...Няма накъде...А и на Дийн лафовете ме убиват направо...Много як екип са със Сам...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.