pipelota
Jun 21 2006, 21:20
По сериалчето се зарибих от началото най-вече заради музичката, макар че в следващите серии стана малко по-лекичка. Но Дийн определено слуша готина музика
Jack Bauer
Jun 30 2006, 17:05
Ако някой може да ми даде в момента работещ линк, може и от торенти но да е български тракер ще съм много благодарен, че тъкмо изгледах Smallville и вече не знам какво да гледам докато излезат новите сезони на старите готини сериали!!!
James towel keeper
Jun 30 2006, 19:29
Ами в torrents.linkos.bg го има целия 1ви сезон!
Гледай - няма да съжаляваш, гарантирам ти!!!!!!!
fenka_lucas_i_brooke
Jul 16 2006, 10:15
elexis
Jul 18 2006, 20:33
Фимчето е много готино. Не е просто нахвърляни чудовища и нескопосани ефекти...Имаше няколко сцени, които много ми напомниха на The Exorsist от 80-те... А и Джаред

П.П.
Тук го има сериала.
Крадец на рози
Jul 18 2006, 20:36
Какво значи supernatural?
ThePinkDuck
Jul 18 2006, 20:37
QUOTE(Крадец на рози @ Jul 18 2006, 20:36)

Какво значи supernatural?
Свръхестествено.
fenka_lucas_i_brooke
Jul 18 2006, 21:29
QUOTE(elexis @ Jul 18 2006, 21:33)

Фимчето е много готино. Не е просто нахвърляни чудовища и нескопосани ефекти...Имаше няколко сцени, които много ми напомниха на The Exorsist от 80-те... А и Джаред

П.П.
Тук го има сериала.
Мерси но за жалост не ми го отваря
elexis
Jul 19 2006, 16:59
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Jul 18 2006, 22:29)

QUOTE(elexis @ Jul 18 2006, 21:33)

П.П.
Тук го има сериала.
Мерси но за жалост не ми го отваря
На мен ми се отваря... Не знам другаде от къде
Torrie
Jul 27 2006, 21:10
През Септември
ThePinkDuck
Jul 27 2006, 21:11
QUOTE(sulu @ Jul 27 2006, 13:29)

Кога започва 2-ри сзон
Има една тема наречена
НОВИНИ, нямаше да е лошо да погледнеш там преди да бързаш да пишеш!

Иначе първи епизод от 2-ри сезон ще бъде излъчен на 28-ми Септември.
Наистина изглежда доста добър
DesiTo
Dec 25 2006, 22:33
Сериала наистина е невероятен!
Страхотен хорър е.
Аз все още съм на първи сезон, 17 епизод. Но засега много ми харесва и определено ще продължа да го гледам.
nelito0o0
Mar 23 2007, 00:31
Кажете от къде го теглите бе хора??? от арената не става щото няма сиидъри а пък замунда го затвориха.. и ся незнам от къде да тегляя
ganiy79
Mar 23 2007, 08:28
http://arenabg.com/browse.php?search=Super...&incldead=0Тук ги има последните два епизода добре сийдвани аз ги изтеглих без проблем
nelito0o0
Mar 26 2007, 09:50
е да ама аз искам първите епизоди... даже съм на първия и от два дена ми седи на 94.2% ....
pink_pearl
Jun 25 2007, 16:29
Абе може ли някй да ми каже по коя телевизия го дават този сериал
Gossip Girl
Jun 25 2007, 16:42
За жалост не го дават по телевизията..трябва да си го изтеглиш..Наистина би било по-лесно, ако в България поне една телевизия беше оценила достойнствата му, но както и да е..Дърпай..в Замунда има и двата цели сезона като торенти, а втори сезон и поотделно, има ги и в Арена
Bellatrix
Jul 1 2007, 03:20
Не знам дали задавам въпроса си в правилната тема, но ще рискувам
Случайно някой да знае адрес, на който могат да се изпращат писма до двамата главни актьори в сериала?

Обещала съм да го намеря на една приятелка,че тая пуста любов по Дийн не умира
Ако някой ми намери адреса, ще съм му много благодарна
kingsize-4eto
Aug 8 2007, 11:04
Цитат(Bellatrix @ Jul 1 2007, 04:20)

Не знам дали задавам въпроса си в правилната тема, но ще рискувам
Случайно някой да знае адрес, на който могат да се изпращат писма до двамата главни актьори в сериала?

Обещала съм да го намеря на една приятелка,че тая пуста любов по Дийн не умира
Ако някой ми намери адреса, ще съм му много благодарна

Ето за студиото на Supernatural и мисля,че ако напишеш че е до Дийн ще му го предадат...
Supernatural Films Inc.
8085 Glenwood Drive
Burnaby, BC
V3N 5C8
Canada
Miss_Duff
Aug 24 2007, 15:50
Започнах да го гледам,на 2ра серия съм и мисля,че ще продължавам.Определено обичам такъв жанр филми.Актьорите са суупер,сюжетът също..С една дума: яко!
kremitoo91
Sep 16 2007, 13:53
Супер як сериал, един от любимите ми! Адски много се радвам, че ще има трети сезон! Щеше да е жалко да го спрат сега, при положение, че още доста неща могат да бъдат направени. Само едно оплакване имам: ПРЕКАЛНО МАЛКО СЕКС СЦЕНИ!
Сценаристите да поработят над това
Да се похваля,току-що изгледах първите два епизода:) Ии супер са,направо се влюбих в Дийн

Ама сериала е много готин направо незнам имам много да наваксвам със сериите,но ще успея
И аз го скивам на 15 серия от първия сезон съм, много интересно, ама първата серия много ма издразни как са го измислили т.е. като изневериш на приятелката ти и айде...., що не е обратно?
Gossip Girl
Nov 18 2007, 18:36
Защото това е легенда, не са си го измислили те.
Тук има голяма част от легендите от сериала.
brooke_scott
Nov 18 2007, 22:16
Цитат([ТеDиТо] @ Nov 18 2007, 18:07)

Да се похваля,току-що изгледах първите два епизода:) Ии супер са,направо се влюбих в Дийн

Ама сериала е много готин направо незнам имам много да наваксвам със сериите,но ще успея

оооо Теди, с тебе 2-те ще го гледаме

всъщност аз вече съм на 13, но толкова за 2 дена

не мога да спра да го гледам тоя Дженсън
Цитат(brooke_scott @ Nov 18 2007, 22:16)

Аз понеже гледах първата серия с брат ми и само викам ох клко е хубавв ох колко е хубав и той айде стига де
Ама ти си понаваксала а пък аз днес започнах,но сега на училище тря си уча ии едва ли ще имам мн време за филми но обещавам че ще го изгледам
brooke_scott
Nov 19 2007, 13:51
Цитат([ТеDиТо] @ Nov 18 2007, 22:22)

Цитат(brooke_scott @ Nov 18 2007, 22:16)

Аз понеже гледах първата серия с брат ми и само викам ох клко е хубавв ох колко е хубав и той айде стига де
Ама ти си понаваксала а пък аз днес започнах,но сега на училище тря си уча ии едва ли ще имам мн време за филми но обещавам че ще го изгледам

ооо спокс, не си само ти

питай С, за какво й говоря постоянно

а тя дори не го гледа
Enchanted
Dec 12 2007, 14:27
Подтикната от Вери се реших да гледам Supernatural,лягам си вечерта,пускам си първи епизод и какво да кажа след края се оглеждах наоколо за "плачещата вдовица"

,от сутринта зарасправях колко е било интересно и как цитирам:
"Шепот от отвъдното и Предизвестена смърт пасти да ядът"
Навих едве приятелки да си го дръпнат,а те милите попринцип ги е доста страх от шарлатански истории,но си представям колко настоятелно съм ги обеждавала,че да се съгласят
Mr. Winchester
Dec 17 2007, 15:59
хаха щом са

шубета като изгледат 1ви епизод няма да гледат нататък
Enchanted
Dec 18 2007, 16:12
Цитат(LeoWyatt @ Dec 17 2007, 15:59)

хаха щом са

шубета като изгледат 1ви епизод няма да гледат нататък
Напротив,след първи епизод се свиква много по-лесно,от колкото в началото-вече имаш усещането,кога някой неканен гост ще те стресне лекичко,поне при мен така стана!
didssy
Dec 21 2007, 21:33
ахахаха и с мене

вече е ми прави впечатление дори като ям, а на монитора дават как някъф се подхлъзва и се набучва на някъф кухненски привор остър и дълъг и му излиза през устата
brooke_scott
Dec 22 2007, 11:12
Цитат(didssy @ Dec 21 2007, 21:33)

ахахаха и с мене

вече е ми прави впечатление дори като ям, а на монитора дават как някъф се подхлъзва и се набучва на някъф кухненски привор остър и дълъг и му излиза през устата

то тва беше мн гадно, ама тоя епизод си беше мн сладурски, с тва заешко кра4е
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
беше мн забавно
The_Man_Of_Steel
Mar 13 2008, 15:58
Цитат(brooke_scott @ Dec 22 2007, 11:12)

Цитат(didssy @ Dec 21 2007, 21:33)

ахахаха и с мене

то тва беше мн гадно, ама тоя епизод си беше мн сладурски, с тва заешко кра4е
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
беше мн забавно
Особено обувката на Сам рулираше от всякъде
Rubi{}
Jun 10 2008, 15:00
еее това си е сериал на ниво просто е супер.Аз вече изгледах и трите сезона и сега нямам търпение да почнат да пускат серийките от 4-ти сезон ама това чак септември май неокончателна дата е 4 септември.Ей цяло лято имам да чакам.Милия Дийн докато го видя излязал от ада няма да мирясам
djesito
Jun 10 2008, 18:01
Това сериалче вече от доста време само го оглеждам и се чудя да го сваля или не и реших да си го дръпна.Струва ми се невероятно интересен,а за актьорския състав да не говорим

.Сега нямам много време да го гледам,че с това училище....,но свърши ли даскалото веднага си го дърпам и ще го гледам.Мисля,че си заслужава,а и като гледам коментарите май найстина е така.
leyton_oth
Aug 11 2008, 21:16
fenkanabrooke
Aug 12 2008, 01:13
Гледам сериялчето от скоро - вече, обаче съм на 16 серия

. Мога, със сигурност да кажа, че е едно от най - интересните, които следя в момента.
ThePinkDuck
Sep 19 2008, 08:16
Хора, правим малки промени в подфорума, та скоро ще уважим 4ти сезон подобаващо. Задръжте топката с идеите за нови теми до тогава! Благодаря!
Супер е сериалчето , много го обичам и и не мога да спра да го гледам. : ))
ThePinkDuck
Oct 10 2008, 22:53
Някой да иска трейлъра за
5 Епизод?
jensenackles88
Oct 20 2008, 13:46
Най добрия сериал евър!!!!
^BeLieVe`iN`Me^
Nov 9 2008, 17:41
Ех, преди малко свърших и с втория сезон...Леле става все по-яко.
Нямам търпение да започна да гледам и третия.
Страхотен сериал!
MiMzZz
Nov 27 2008, 22:01
Аз от любопитство си дръпнах първи сезон и изгледах първи епизод!!!! Велик е сериалът!!! Просто замисълът е страхотен, а и аз си падам доста по този вид филми и сериали...Прицнипно трудно се намира филм, който да ме изплаши...но този първи епизод на 2-3 места ме накара да изтръпна от страх, изненада и любопитство...Абеее...ще го изгледма сериала...Няма накъде...А и на Дийн лафовете ме убиват направо...Много як екип са със Сам...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.