Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Missmatch /Сватовницата
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
snezhinka
Здравейте!!!

Някой да знае нещо за този сериал? Дали го има из нета?
Мерси
Angel_Lady
Ооо, много яко филмче, на мен ми е приятно да го гледам, едно такова весело и някак си спокойно, а и самото излъчване на Алиша Силвърстоун (Кейт Фокс) е много доборо.
Ето го в mininova. Ето информация в IMDB.
Gossip Girl
Не е лошо сериал, но става само за убиване на някой друг час.
Estell
Много го харесвах това сериалче! Жалко само, че има толкова малко епизоди. Дори няма пълен сезон... sad.gif
DjuDju
много ме кефи този сериал smile.gif smile.gif Колкото пъти го дават по Foxlife винаги го гледам...наистина е жалко , че няма други серии, защото го прекъсват на много гадно място sad.gif
Silvy
и на мене мн ми харесваше сериалчето, всяка вечер си го гледах, а тя е мн сладка smile.gif Жалко, че не участва в някое сериалче в момента smile.gif
s_n_e_z_h_i
Много мерси biggrin.gif
ladysunshine
Ей начи как ме е яд като от някой готин сериал направят само 1 сезон и после няма. То като ще е толкова малко или като ще свърши тъпо по-добре въобще да го няма. Много ми харесваше Сватовницата, ама ето и то няма следващ сезон
brooke_scott
няма ли пове4е сезони sad.gif(((((((((((((((((( неееее, аз мн ги харесвах и Кейт и особено Майкъл4о, мн гадно 4е го спряха
PoLiTy'
Когато го даваха по БТВ,редовно го гледах.Сега от време на време по ФоксЛайф го гледам.Общо взето готино сериалче 4.gif
Nasi
Не беше лошо сериалчето, гледах го с интерес преди време. wink.gif
angel_girl
Абе тва ми беше едно от любимите сериалчета. Жалко само, че го спряха...
CheerFuL-F
Много забавно сериалче smile.gif Гледам го понякога като го дават по Фокс Лайф
vasinka_{P}
Много сладко сериалче. Гледах го когато го дажаха по foxlife и много ме е яд че има толкова малко серии.
CheerFuL-F
някой може ли да ми каже как се казва soundtrack-a на сериала?
aria
Като го даваха преди няколко години по БТВ го гледах и ми харесваше,но не ми е от любимите сериали.Доколкото си спомням забавно беше някакво.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.