Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Отстранен проблем!
GGbit.info > GGbit.info > Съобщения и новини
vIkToRsHeFa
Преди няколко часа е възникнал проблем със таблицата със постовете от базата данни на форума които е причинявал създаване на празни теми без постове и съдържание, проблема е коригиран незабавно от мен като таблицата беше поправена и всичко към настоящия момент трябва да е в ред! Моля авторите на въпросните теми да ги пуснат наново и съжалявам за създаденото неудобство! sad.gif

С уважение: Виктор Михайлов Шапилов
K_f_R
Цитат(vIkToRsHeFa @ Apr 9 2007, 19:12) *
Преди няколко часа е възникнал проблем със таблицата със постовете от базата данни на форума които е причинявал създаване на празни теми без постове и съдържание, проблема е коригиран незабавно от мен като таблицата беше поправена и всичко към настоящия момент трябва да е в ред! Моля авторите на въпросните теми да ги пуснат наново и съжалявам за създаденото неудобство! sad.gif

С уважение: Виктор Михайлов Шапилов

МЕРСИ ШЕФЧЕ ВЕЛИК СИ ЕВАЛА,НЕЕ ВАЖНОТО КОГА ВАЖНОТО ЧЕ ГО ОПРАВИ worthy.gif worthy.gif worthy.gif
$windle
Изчезнаха теми ли, и защо :О
vIkToRsHeFa
Цитат(swindle @ Apr 10 2007, 01:26) *
Изчезнаха теми ли, и защо :О

Не са изчезнали, просто в рамките на по-малко от час пусканите теми са били празни. Само няколко такива са но все пак. blush.gif
$windle
Бе я кажи по-професионално защо така се получава, че аз сайт ще пускам пък ако такива проблеми ми излизат и толкова бързо няма да мога да реагирам :О
vIkToRsHeFa
Цитат(swindle @ Apr 10 2007, 22:10) *
Бе я кажи по-професионално защо така се получава, че аз сайт ще пускам пък ако такива проблеми ми излизат и толкова бързо няма да мога да реагирам :О

Понякога по-големите таблици здават багажа когато да речем 50 човека едновременно работят с да речем една таблица таблицата се чупи. От phpmyadmin-a правиш един рипеър и това е. През конзолата е още по-добре но нещо ми прави проблем със версия 5 на базата данни но както и да е. Можеш да си спокоен средни стаблици от по до 50 000 поста не се бъгват лесно, освен при неколкократно по-високо пренатоварване де но няма кк да стане а и споделените хостинг доставчици ще го фикс защото няма само една база данни да се збъгяса, а ще е глобално а като знам по колко сайтове хостват на 1 сървър... blush.gif
$windle
Благодаря много за информацията!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.