Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Турнирът на ТиФо
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
MaHeKeHa
Мотото на този турнир е семпло: "коя е най-готината ТВ звезда до момента, в който ще се излъчи конкретния епизод в четвъртък от дадения сериал" Мисля, че са на ротационен процес (всеки четвъртък) се представят две звезди от големи сериали като ги съпоставят във вотинг пулове. За щастие, бат Том бие. (е, иска ли питане, Geee)

Този път битката е между Кларк Кент от Смолвил и Джак от Изгубени. За сега моят човек води пред тоя от Изгубени/Погубени.

Ето ви линка: Турнир - Скрулнете малко по-долу, и вижте мъжката секция, там ще видите Том... (между впрочем, Том няма загуба в този турнир)

Освен това, може да гласувате за нежната половина. Има и други сериали, които може би харесвате. Но преди и НАД всичко, гласувайте за Том, а останалото е вятър и мъгла :>
Lois Lane
Добре, добре... не е истина.. Ако този плешо от Prison нещо си бие Том ще гръмна тъпите американци с атомна ракета. Може ли такова нещо 54% ба 46% за онзи мазник ... Айде ве Емо... активизирай малко твойте западни дружки да гласуват... biggrin2.gif Мен ме е страх да пусна това гласуване във моя форум, че на следващият крък James Marsters ще получи дружно едно 400-500 гласа само от България sad.gif

Браво бе... оказало, че човекът е объркал тотално нещата ... в съревнователните категории... Ето какво се случва на хората, които прекаляват с алкохола... biggrin2.gif Ок ... малко по-спокойна съм, но помнете ми думите - " На финала ще останат James Marsters ("Spike"/Buffy the Vampire Slayer) срещу Tom Welling ("Clark"/Smallville)."

Да, определено ще е интересно и 100% няма да кажа на моите спъфери за този сайт.../ За тези, които не знаят Спъфер е фен на комбинацията м/у Spike и Buffy, т.е. накратко Spuffer/
vikihill96
Абе почнаха да се осъзнават тъпите глупаци от Америка-Обърнаха резултатите в полза на Том, в двубоя му с Пат Демпси от "Анатомията на Г.ей" 18.gif 18.gif .А двубоят между Кларк Кент и Брейниак би бил разбиващ-със сигурност 4.gif 4.gif .
rossytriff
Успокоих се. Том води с малко, но е по-добре отколкото вчера беше с 4% под Уентуърт Милър.
vikihill96
Цитат(rossytriff @ Apr 18 2007, 09:26) *
Успокоих се. Том води с малко, но е по-добре отколкото вчера беше с 4% под Уентуърт Милър.

Ма как злобно се изсмях като видях днешния резултат.Няма верно тоя Плешо да печели пред Том.Да беше някой друг, бих го преглътнал ,но точно от Уенуърт Милър.Поне да беше актьора дето играе брат му в сериала,той поне ми е симпатичен.Но най-добре си е Том да спечели.
tzvetka
Малеее!Дано Том спечели!Сега гледам, че води!Надявам се да спечели пред тоя... аз много го мразя Уентуърт!
MaLkIq_MuKi
Ааааа и тоя е много готин...поне на мен ми харесва де...ама естествено за Том си гласувах biggrin.gif
smallville_f
Няма съмнени Уент е хубав ... във всички кръгове гласувах за Том разбира се, но мисля че Милър ще спечели по простата причина че Prison Break е по-известно и гледаемо ... жалко, ... но факт ... dry.gif
sonofsparda
По-известно ли? Не съм съгласен, Миме. За по-гледаемо не знам, но според мен за по-известно може малко да се поспори. wink.gif
smallville_f
Ем нинам ама хората, които познавам (а не са малко) някои от тях даже не са чували за Smallville 16.gif , а тези които гледат и двата серияла казват, че предпочита Бягство от затвора dry.gif ... Ама сега няма да спорим smile.gif ... Даже и да е на второ място пак е гордост за нас феновете ... Щом победи Джак от Изгубени какво да си говориме ... Smallville & Tom RuLlZzZzZz 4.gif
rossytriff
Самата аз докато не пуснаха Смолвил по тв7 не бях чувала за него. huh.gif
vikihill96
Емм,то и аз не бях чувал до този момент за сериала.Или ,за да съм по-точен-знаех името на сериала,но понеже никага не съм бил особено паметлив,бях забравил ,че това е "родното" място на Си-Кей.Като видях сериала и другите изгубиха веднага блясъка си.Просто сериал -класика.
lyubenski
Ясно е, че в България Prison Break е по известен няма спор, но се надявам Том да спечели smile.gif
didssy
не не не хора моля ви се ... напрао си умирам пред компютъра ... трябва том да спечели активизирайте сички свои приятели ако щете незнам ... но ох ... грр ... той е мого по по по по във всичко от тоя милър ... mad.gif ... напрао ще се застревлям ... моля ви направете нещо ... хаааааайде ... 14.gif 19.gif 1crying[1].gif 0027[1].gif извинете леко се поувлякох ... но остават само Само 5 часа до ккрая ...и ми призлява като си го помисля ...
MaLkIq_MuKi
УоУУУУУУУУУУУУууууууууууууууууу...СПЕЧЕЛИЛ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ worthy.gif worthy.gif worthy.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
vikihill96
Ах вие невирнициииииии!!!!! mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .Щял да спечели Плешото,а?!?!?!?!НА кукуво лятоооооооо!!!! 18.gif 18.gif .ПРецакаха го феновете на Смолвил Уенуъртчо-с няколко само гласа,но достатъчно 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif .Браво на всички фенове на сериала!!!!
rossytriff
worthy.gif worthy.gif worthy.gif 4.gif С малко но все пак си е победа
lyubenski
Честито да му е wink.gif
sonofsparda
Congratulations. smile.gif
vikihill96
Мама му и на Плешивеца гаден от "Бягството от Панделата" 18.gif 18.gif 18.gif . Честито да му е на Том mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!!(Нямам нищо против срещу Уенуърт Милър,но в борба с Том не трябваше да печели).
solenka
Много ясно, че нашият човек ще победи! Браво на нас, феновете, че помогнахме това да стане!
didssy
хахахах и то не знаете как помогнахме ... 15.gif ... ееееее напрао .. съм на върха на щастието ... тцтцтц колко съм загубена ......
rossytriff
аз лично обиколих всички комшии с нет лично да гласувам 4е някои гледат призона.
сигурно незнаят 4е ги прецаках wink.gif
smallville_f
Оуф успокоих се 18.gif Че тука Дидето ме побърка да агитирам хората да гласуват за Том wacko.gif Ай да им е честито и на двамата ... Заслужават го ! worthy.gif 4.gif
didssy
моляяяяяяяяяя този Г*й да го заслужава confused.gif .... не не не не ... ТОМ го заслужава worthy.gif happy.gif
smallville_f
18.gif Не говорех за Уентуърт а за Кристин и Том --> победителите при жените и мъжете ... 18.gif
didssy
blush.gif 16.gif е са ... подробности biggrin.gif smile.gif
sonofsparda
И ето снимка на победителите:

Том и Кристин

Още веднъж честито и на двамата. smile.gif
vikihill96
Мерси за снимката.Както виждаме мсички-Том отново се е "извисил" над всички,точно както трябва да прави един "бъдещ Супермен" mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .А снимката е много готина.Кристен-без съмнение също worthy.gif worthy.gif .
MaLkIq_MuKi
Искам и аз huh.gif sad.gif Завиждам й не благородно 4.gif
didssy
ама са големи сладури двамцата заедничко ... smile.gif иначе бих казала че и на двамата не им бяха слойили хубави снимчици на гласуването !
tzvetka
Браво на Том!А и той го и заслужава!И Кристен е много сладка!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.