Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: How I Met Your Mother (2005)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > How I Met Your Mother
Страници: 1, 2, 3
Estell
Страшно много се радвам, че това готино сериалче прескочи летвата и ще има трети сезон! Дано най после да разберем коя ще е майката на децата на Тед.
Dosko
Някой има ли представа кога ще започне 3-тия сезон.
lyubenski
Точна дата не съм намерил, но се преготви за някъде на есен.
П.П. И аз се радвам за сериала smile.gif
^^HeLa^^
От 11.08. започва излъчването на сериала по Нова телевизия, ще го дават от 22ч на мястото на The war at home.
Така че който иска може да го гледа и на български, а на тези които не са гледали филмчето, да хвърлят по един поглед и съм сигурна че няма да останат разочаровани, сериала е от типа на Приятели, доста е забавен 10.gif
ladysunshine
Изглежда много готино сериалче. Като разбрах, че ще го дават по Нова много се зарадвах. Обаче все забравям да го гледам. Сега се каня да тегля първите епизоди, че да успея да ги изгледам
brooke_scott
еми стори ми се готино първите епизоди, ама ся по4нах да го изпускам
Mrs.Ackles
Страшно ме кефи този сериал, много е забавен.
sulu
Много ми хареса,кой да повярва че се зарибих от Нова ТВ.Гледам го почти всяка вечер(стига да имам възможност).Радвам се че ще има 3-ти сезон,въпреки че още съм на 1-ви biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
adoration_
Цитат(sulu @ Sep 1 2007, 11:10) *
Много ми хареса,кой да повярва че се зарибих от Нова ТВ.Гледам го почти всяка вечер(стига да имам възможност).Радвам се че ще има 3-ти сезон,въпреки че още съм на 1-ви biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

И аз съм по същия начин mrgreen[1].gif
toho
4.gif It's going to be legendary! 4.gif
ganiy79
Някой да има идея кога ще започне 3-ти сезон.
sulu
Цитат(ganiy79 @ Sep 17 2007, 07:56) *
Някой да има идея кога ще започне 3-ти сезон.

В една тема под тази, са събрани повечето примиери тази есен.Просто погледни там и ще разбереш кога почва новия сезон.
А относно сериала-онзи ден изгледах 2-ри сезон и направо нямам търпение за 3-ти.Като Барни втори няма.
It's going to be legen...wait for it...dary.Дано Тед най-после срещне госпожа Мосби, че започвам да се притеснявам за здравето на децата му.Те милите тая история още колко време ще я слушат biggrin2.gif
DesiTo
Промо снимки:

Още снимки тук

Video promos from CBS:

How I Met Your Mother - CSI: Style
How I Met Your Mother - Critically Funny
How I Met Your Mother - Slap Bet
sulu
Дойде и моята комедийка най-после.Сега ще видим какво става с Тед и с неговите влюбвания/разлюбвания mrgreen[1].gif
ThePinkDuck
Ето и една новинка която предполагам феновете вече знаят:

"Манди Мур и Енрике Иглесиас ще играят съперници в любовта в няколко епизода на хитовия сериал How I Met Your Mother. Иглесиас ще е в ролята на аржентински масажист, а Мур ще е обрисувана с татуировки рокерка, наречена Ейми. "

Източник: IMDB
Adorkable
Цитат(ThePinkDuck @ Sep 25 2007, 10:03) *
Ето и една новинка която предполагам феновете вече знаят:

"Манди Мур и Енрике Иглесиас ще играят съперници в любовта в няколко епизода на хитовия сериал How I Met Your Mother. Иглесиас ще е в ролята на аржентински масажист, а Мур ще е обрисувана с татуировки рокерка, наречена Ейми. "

Източник: IMDB

Знаех си ,че е тя,просто не бях сигурна,сега вече знам.
Бтв какъв беше онзи сайт,който Маршал прати на прати на Барни,че нещо не ми е пълен епизода май huh.gif.
toho
Цитат(Adorkable @ Sep 25 2007, 12:12) *
Знаех си ,че е тя,просто не бях сигурна,сега вече знам.
Бтв какъв беше онзи сайт,който Маршал прати на прати на Барни,че нещо не ми е пълен епизода май huh.gif.

Ако си спомняш имаше един епизод в който Барни и Маршъл се хванаха на бас, и който загуби ще булучи по един здрав шамар.Само, че Барни измами и по правилата Маршъл получи правото да му "забие" 3 шамара когато си поиска, за сега му е забил 2 от 3-те(един още в същия епизод с облога и един в епизода в който Барни направи представление, онова с робота) и сега този таймер е кога ще му забие и последния шамар biggrin2.gif . Даже сайта се казва slapCountdown.com mrgreen[1].gif Ех тия ще ме уморят!!!

Едит: Малко жокер за останалите който не са гледали епизода. Обърбете внимание на жълтия чадър в началото и в края на епизода wink.gif.
Adorkable
Цитат(toho @ Sep 25 2007, 12:29) *
Едит: Малко жокер за останалите който не са гледали епизода. Обърбете внимание на жълтия чадър в началото и в края на епизода wink.gif.

Това направо ми избоде очите.И как не-такова ярко жълто на фона на сивия град е малко трудно да се подмине biggrin2.gif .
Да се надяваме,че в някой от следващите епизоди ще срещне майката,защото на горките деца им втръсна 18.gif .
Това за шамарите не го помня,явно съм прекалено разсеяна.
sulu
О как няма да си спомням нещо от сериала, чийто епизоди знам на изуст.А относно баса със шамарите- любима ми е песента-"Let's go to the mall everybody", а и не са 3 шамарите.Лили му даде избор за 10 на момента или 5 във вечността.
А за днешния епизод-вече направо ме изтезават с тая майка.Направо на час по лъжичка-сега жълт чадър по-нататък още нещо сигурно.Кога ли ще ни я покажат цялата майка.Въпреки че сериала се казва "Как се запознах с майка ви", нищо не пречи да продължат сериала и след срещата между Тед и бъдещата му жена.Поне аз така мисля де. rolleyes.gif
Аз веднага познах Енрике, но за Манди Мур се почудих малко.И нея я познах, но не бях сигурна, че в един епизод ще имат толкова гест старс.ИНаче ми се струва много готино, че ще продължат да участват в още няколко серии.Както винаги не останах разочарована от този супер сериал 13.gif
toho
Цитат(sulu @ Sep 25 2007, 13:09) *
О как няма да си спомням нещо от сериала, чийто епизоди знам на изуст.А относно баса със шамарите- любима ми е песента-"Let's go to the mall everybody", а и не са 3 шамарите.Лили му даде избор за 10 на момента или 5 във вечността.

Верно че бяха толкова rolleyes.gif
toho
http://slapcountdown.com/
Брех тоя сайт се оказа истински 5.gif
sulu
Тея надмиха себе си.Остават още 54 дни до шамарацията.Не мога да повярвам, че са направили истински сайт.Евала... 18.gif 13.gif
toho
Robin Sparkles - Let's Go to the Mall

That is Legendary!!!

+

Изрязана сцена от епизод 03х01 "Wait fo It"

How I Met Your Mother...How It Really Happened
ThePinkDuck
Четвърти епизод (замунда)
FrAgMaKeR
5-ти епизод @ Арена, много интересен, страхотна гавра с WoW и тези сандвичи.. biggrin.gif
sulu
И на мен много ми хареса епизода."....по онова време ядяхме много сандвичи".Тва беше много забавно, както и оная лудата приятелка Блала на Тед.А и скалата на лудост/сексапил също беше доста весела.Общо взето този епизод беше едни от най-добрите за 3-ти сезон biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
mixmaxshow
Супер епизоди са новите а от старите най якият е този от втори сезон епизод 7 със Суарли тоест Барни.
Roxanne
Много яко епизодче biggrin2.gif
Този Барни просто ме убива emoticon1 (119).gif
toho
- Hi, I am Bla-Bla
- Hi, Bla-Bla.
- Please call me Bla.

Най-добрия ситком в момета спор няма.

DesiTo
Сериала е страхотен! biggrin2.gif
Мисля, че две мнения няма по въпроса - Барни е просто уникален образ. 4.gif И не само той, другите също са много забавни.
Аз преди време изгледах първи и втори сезон. Жалко, че сега нямам толкова време, за да гледам и трети сезон, но при първа възможнос ще си изтегля епизодите.
Сериалчето е супер за разпускане. 10.gif
sulu
Защо няма епизод тази седмица? Четох, че май спират сериала, заради стачката и май няма да го почната като свърши стачката.Айде моля ви се дайте инфо и ми кажете, че греша, че хич не искам ситкомчето да спира,много ми допада хумора, а и много искам да видя тази прослувута майка на децата на Тед.
sulu
Ох слава Богу.Вече съм станала малко параноична направо не знам rolleyes.gif
mixmaxshow
Тоя филм е много як.
"It's gonna be legend ... wait for it .... dary."
DesiTo
Успях да изгледам всички излезнали епизоди, от трети сезон, досега. emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif Харесаха ми как започна сезона. 10.gif Първи епизод с Енрике Иглесиас и Манди Мур беше много забавен. 4.gif Интересно ми беше да видя какво щеше да се случи след като Тед и Робин се разделиха.
Робин: Това е Гаел.
Маршал: Извинете, Гейл?
Гаел: Гаел.
Тед: Кайл?
Гаел: Гаел.
Барни: Гадже?
Гаел: Произлиза от "гай-ел".

Робин: Лили, трябва да му кажеш, преди да е отказал този пост.
Лили: Права си. Чувствам се ужасно. Знаеш ли, има разпродажба...
Робин: Няма да ходим на пазар.

Бла: - Робин, ти как се запозна с Барни?
Робин: Не, не, не. Не, не. С Барни не сме заедно. Не, не.
Барни: Наистина? 16 "не" -та. Наистина ли?

Барни: Мисли за мен все едно съм Йода. Само дето Йода е зелен и мъничък. А аз съм костюмиран и жесток. Аз съм твоето брато. Твоето бро-да.

Тед: Деца, за да разберете тази история, трябва да знаете, че това, което чичо ви Маршал правеше, го правеха повечето колежани. Как да го кажа? Той .... да го наречем "ядене на сандвич".

Барни: Тед, нека ти разкажаедна случка за едно момиче, с което исках да правя секс. Лусилия. На един прекрасен плаж на Рио де Жанейро. Правихме любов в продължение на цели десет часа. Когато свършихме, тя бе възхитена, и ми каза, че съм бил много, много по-добър, от най-добрия любовник, за който някога си е мечтала. И че съм й възвърнал вярата в Бог.
Тед: Какво общо има това с Кати?
Барни: Коя е Кати?

Историята с работата на Маршал, пазарохоликчката Лили, Секси/луда диаграма, шумното дъвчене на Лили и като цяло епизода, в който си изтъкваха лошите навици, историята с пояса, Денят на Шамара. Много добър, също, беше и епизода, в които всички си спомняха как са се запознали. и т.н. ... да не изброявам повече. 10.gif
Наскоро бях, чела, че много сравняват сериала с "Приятели", наистина има прилика, но съвсем малка. И петимата - Тед, Маршал, Лили, Робин и Барни си имат някаква странна история. Но според мен най-откачения е Барни - жесток е. 3.gif 18.gif
cheerleader
защо няма 11 епизод ;( докога са в почивка?!
toho
Цитат(cheerleader @ Dec 7 2007, 13:41) *
защо няма 11 епизод ;( докога са в почивка?!

Този понеделник има епизод, и там нататък са в зимна пауза
Nathan_and_Haley
Много як сериал. Много е смешен пак там играе една от главните роли една от любимите ми актриси Алисън Хъниган. Многооо е сполучлив иначе.
ypeto
eи хора кога ще излиза новия 12 епизод?confused.gifconfused.gifconfused.gif
toho
Цитат(ypeto @ Feb 9 2008, 21:49) *
eи хора кога ще излиза новия 12 епизод?confused.gifconfused.gifconfused.gif

за сега никога
ThePinkDuck
Днес Бритни Спиърс бе на снимачната площадка за да заснеме учстието си в сериала. Бритни ще се изяви в ролята на рецепционистка в дерматологичн кабинет, където Тед отива да си махне татуировка.
Бритни е голяма фенка на шоуто и когато споменала на продуцентите си за този факт, те се свързали с продуцентите на шоуто.
В Уил и Грейс беше много готина. Мисля, че и тук ще се справи. mrgreen[1].gif
FrAgMaKeR
Ха интересно, а кога ще го излъчат щом днес го снимат.. ? Не че съм и фен или нещо подобно, но наистина сериала е страхотен и почнаха много звезди да гостуват в него.. smile.gif
toho
В добавка към инфото на Розовото Пате в епизода е трябавло да участва и Алиша Силвърстоун но тя не е пожелала да дели ранга "специалине гост" с Бритнито и е дала съгласието си да участва в друг епизод по нататъка в сезона. На мястото на Алиша ще играе Sarah Chalke от Scrubs.
Estell
Цитат(FrAgMaKeR @ Mar 13 2008, 17:54) *
Ха интересно, а кога ще го излъчат щом днес го снимат.. ? Не че съм и фен или нещо подобно, но наистина сериала е страхотен и почнаха много звезди да гостуват в него.. smile.gif

Ами прочетох някъде, че ще се излъчи на 24 Март, но преди това дали ще има други епизоди не зная.
FrAgMaKeR
Хайде почна се - http://zamunda.net/details.php?id=121196&hit=1 smile.gif
toho
Ех защо моя под е толкова скучен и толкова прав biggrin2.gif .
ThePinkDuck
Ето го и Епизод 13 на Сезон 3 - в този епизод участва Бритни Спиърс! mrgreen[1].gif

Едит:
Ааа серийката беше много яка! И Бритката както винаги беше върха! Супер кют!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.