Успях да изгледам всички излезнали епизоди, от трети сезон, досега.
.gif)
Харесаха ми как започна сезона.

Първи епизод с Енрике Иглесиас и Манди Мур беше много забавен.

Интересно ми беше да видя какво щеше да се случи след като Тед и Робин се разделиха.
Робин: Това е Гаел.
Маршал: Извинете, Гейл?
Гаел: Гаел.
Тед: Кайл?
Гаел: Гаел.
Барни: Гадже?
Гаел: Произлиза от "гай-ел".
Робин: Лили, трябва да му кажеш, преди да е отказал този пост.
Лили: Права си. Чувствам се ужасно. Знаеш ли, има разпродажба...
Робин: Няма да ходим на пазар.
Бла: - Робин, ти как се запозна с Барни?
Робин: Не, не, не. Не, не. С Барни не сме заедно. Не, не.
Барни: Наистина? 16 "не" -та. Наистина ли?
Барни: Мисли за мен все едно съм Йода. Само дето Йода е зелен и мъничък. А аз съм костюмиран и жесток. Аз съм твоето брато. Твоето бро-да.
Тед: Деца, за да разберете тази история, трябва да знаете, че това, което чичо ви Маршал правеше, го правеха повечето колежани. Как да го кажа? Той .... да го наречем "ядене на сандвич".
Барни: Тед, нека ти разкажаедна случка за едно момиче, с което исках да правя секс. Лусилия. На един прекрасен плаж на Рио де Жанейро. Правихме любов в продължение на цели десет часа. Когато свършихме, тя бе възхитена, и ми каза, че съм бил много, много по-добър, от най-добрия любовник, за който някога си е мечтала. И че съм й възвърнал вярата в Бог.
Тед: Какво общо има това с Кати?
Барни: Коя е Кати?Историята с работата на Маршал, пазарохоликчката Лили, Секси/луда диаграма, шумното дъвчене на Лили и като цяло епизода, в който си изтъкваха лошите навици, историята с пояса, Денят на Шамара. Много добър, също, беше и епизода, в които всички си спомняха как са се запознали. и т.н. ... да не изброявам повече.
Наскоро бях, чела, че много сравняват сериала с "Приятели", наистина има прилика, но съвсем малка. И петимата - Тед, Маршал, Лили, Робин и Барни си имат някаква странна история. Но според мен най-откачения е Барни - жесток е.