Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: How I Met Your Mother (2005)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > How I Met Your Mother
Страници: 1, 2, 3
FaLLOuTbOy
Не гледам този сериал, но го дръпнах заради Бритни. Много яка серия. Мисля да следя сериала за напред. worthy.gif
toho

Джейсън Ван Дер Бийк(Кръгът на Доусън) е дал съгласие да участва в някой от следващите епизоди на HIMYM. В епизода ще става дума отново за Робин Спаркълс, а Джейсъм може би ще играе бивше гадже на Робин.
sulu
О ще бъде много забавeн епизода със Спаркълс, сигурна съм просто.А това сега с тая дето дебне Барни какво беше.Още една Mystery Woman- направо не знам, те само трупат мистерии, дето накрая съвсем ще забравя.Според мен това е бъдещата жена на Барни-знам, че става въпрос за Барни, но обикновено най-големите тарикати, най-ги строяват и имам чувството че и с любимеца ми ще стане така някой ден.Оня ден като го гледах епизода и се усетих, че съм забравила че Тед обяснява на децата си за жена си biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
FrAgMaKeR
Ето го и новия епизод - How I Met Your Mother S03E16 @ Zamunda.NET
sulu
Готин епизод, ма каква я свършиха накрая направо нямам думи...
Дали пък чичо Барни не е чичо, защото се е задомил? Съмнявам се де, но ще видим biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ThePinkDuck
След като епизода от 24 Март с участието на Бритни Спиърс донесе най-високите рейтинги в историята на сериала, продуцентите решиха да върнат Аби - рецепционистката за още една серия. Бритни ще се появи в епизода "Everything Must Go", който ще бъде излъчен на 12 Май. Героинята и ще прави мръсно на Тед в комбина с героя на Нийл Патрик Харис. mrgreen[1].gif
sulu
По случай работата на Бритнито- снимка с коментарче от пупълмагазин.-------> линк

А кога ще бъде следващият епизод?
mIsHi{P}cHaD
Епизод 17
ThePinkDuck
Ето снимка от епизода излизащ на 12 май с участието на Бритни. Като им гледам еднаквите блузки и много са ми сладки!
lyubenski
lol, сериала е супер, въпреки пречките от стачката и силно се надявам да не го премахнат smile.gif. А и интересни неща загатнаха с последният епизод, накрая практически съобщиха че Робин ще живее в апартамента на Тед след енда година, е не се казва че и Тед ще е там wink.gif. Ще видим smile.gif
mixmaxshow
Първи епизод от следващият сезон ще излезне в периода от 22 - 24 Септември!
ZuZka yeah
Дори и да се опитват да копират Приятели, на мен лично Как срещнах майка ви ми е доста по - интересен. 4.gif
Rock
Защо променихте заглавието?
tru
Не ми харесва. Като прочетох , че прилича на ''Приятели'' помислих , че ще ми е интересно , но не се оказа така.
bgy
Изгледах 3ти сезон за няма и 3 дена и да ви кажа, "Как се запознах с майка ви" е върхът!
vesko_oth_fen
туко що изгледах 1 епизод и ми хареса много даже и ще го следя worthy.gif и се радвам че ще има 4 сезон smile.gif

Edit: ohmy.gif Много ме запали тва сериалче Напрао кърти biggrin.gif
Victoria
Страшен сериал!

Първите серии като че ли не ме грабнаха, но нямах какво друго да зяпам и продължих... and it's legen... wait for it... dary. biggrin.gif
mixmaxshow
Ето ви и малко спойлери за епизодите:

401
In the show's Sept. 22 season premiere, Stella will accept Ted's cliffhanging marriage proposal!

В премиерата на 22 Септември,Стела ще приеме предложението за брак на Тед!

bgy
Цитат(mixmaxshow @ Aug 15 2008, 12:46) *

401
In the show's Sept. 22 season premiere, Stella will accept Ted's cliffhanging marriage proposal!

Може би това ще се окаже наистина г-жа Моузби. Между другото споменаха, че г-жа Моузби и Тед са били заедно на партито на свети Патрик. Стела каза, че също е била там. Остава само да се окаже, че жълтият чадър, който Тед намери, е бил неин. Дано това да не бъде последния сезон, защото сериала си е супер як.
mixmaxshow
Цитат(bgy @ Aug 19 2008, 20:06) *
Цитат(mixmaxshow @ Aug 15 2008, 12:46) *

401

Може би това ще се окаже наистина г-жа Моузби. Между другото споменаха, че г-жа Моузби и Тед са били заедно на партито на свети Патрик. Стела каза, че също е била там. Остава само да се окаже, че жълтият чадър, който Тед намери, е бил неин. Дано това да не бъде последния сезон, защото сериала си е супер як.

Наистина и аз забелязах това,но не ми се вярва Тед да е намерил жена си в своите истории едва в първият епизод на 4 сезон,затова мисля че може това да не е последният сезон!
*AdDiCTeD*
Нямаше ли някъде сцена, където Стела намира жълтия чадър и казва на Тед, че й е намерил чадъра? blink.gif
Иначе на мен тя ми харесва, дано тя е госпожа Моузби...
bgy
Цитат(*AdDiCTeD* @ Aug 30 2008, 12:33) *
Нямаше ли някъде сцена, където Стела намира жълтия чадър и казва на Тед, че й е намерил чадъра? blink.gif
Иначе на мен тя ми харесва, дано тя е госпожа Моузби...

Ммммм, не мисля. За малко да стане на въпрос в една серия, ама не. Все още не. Ако въобще тя е г-жа Моузби.
fenkanabrooke
How I Met Your Mother S04E04 @Zamunda.net
sulu
Незнам дали тук е мястото, но тъй като няма тема за Алисън Хъниган поствам тук.Та актрисата, пресъздаваща героинята Лили в сериала "Как се запознах с майка ви" очаква първото си дете.Цялата информация Тук
Да й е чстито.
ПС: Интересно как ще скрият в сериала корема й.Дали и Лили ше забременее.
Rock
И Лили ще забременее, другия вариант е да я пратят на почивка, който е малко вероятен.

БТВ: Разбра се, че Стела не е майката, коя ли е:) ?/
fenkanabrooke
How I Met Your Mother S04E06
fenkanabrooke
How I Met Your Mother @Zamunda.net
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.