MaHeKeHa
Apr 8 2007, 19:09
Тази идея идва от многото Смолвил фен форуми, като по този начин всеки фен обогатява знанията си относно Смолвил. Лично аз смятам, че е полезно, много полезно.
ПРАВИЛАТА СА СЛЕДНИТЕ:
Всъщност, няма никакви стриктни правила, само с изключението когато се зададе даден въпрос, нека отговаряме и не пропускаме възможността. За тези, които не знаят конкретния въпрос, нека "пасуват - аз съм пас" или нещо в този смисъл.
Въпросният ви тестов въпрос може да бъде от типажа,
Въпрос: Какъв е мейлът на Клои Съливан от Смолвил?
...и някой от вас отговаря: chloesullivan@digitalwave.com
Или пък,
Въпрос: В кой епизод Кларк Кент танцуваше като полудял?
...и някой от вас отговаря: сезон 4, епизод #08 "Spell" и т.н.
Е, започваме ли?
smallville_f
Apr 8 2007, 19:40
Интересно, харесва ми
... Добре, аз ще се пробвам
Въпрос:В кой епизод Лана умира след като ражда детето на Лекс?
Може да е малко тъпичък ама само това ми дойде на ум
MaLkIq_MuKi
Apr 8 2007, 22:14
Във "Lexmas" S05, ep.09
MaHeKeHa
Apr 9 2007, 01:26
Браво, моето момичи.
Въпрос: По колко долара се бяха обзаложили Клои и Пийт, че Кларк ще падне пред Лана?
Тва беше в 1 сезон 1 епизод мисля че бяха 5 или 2 не сам сигурен
smallville_f
Apr 9 2007, 20:01
5 бяха доларите ... 
Моят въпрос е:Какво е пълното име на вещицата, която обладава Лана през 4ти сезон ?!
Контеса Маргарет Изабел Тероу
въпрос:колко време празнуват Джейсън и Лана от годишнината си?
smallville_f
Apr 10 2007, 15:55
Два месеца ... и той й предлага пътуване до Ница след като й подарява(не точно де) една каска
Аз ще ви запитам коя е книгата,която Марта чете на Джонатан,докато той е в кома и според думите й тя му е любимата !?
sydney
Apr 10 2007, 19:26
Хъкълбери Фин
как се казва момичето,което се представя че е от Криптон в 3-ти сезон?
sonofsparda
Apr 11 2007, 13:29
Ами как - Кара, естествено. Сещате се на коя са я кръстили, нали? Дано някога да видим истинската Кара в Смолвил. А ето го и моят въпрос: според легендите, изобразени в пещерите на инцианците Кауачи, двама най-добри приятели стават заклети врагове - кои са им индианските имена?
Единия беше Наман
sonofsparda
Apr 11 2007, 14:49
Ами да, но настоявам за пълни отговори.
MaHeKeHa
Apr 11 2007, 15:50
Отговор: Сагийт и Наман.
Абе ей, менове и менки! Какви са тия суперлесни въпроси? Дайте нещо по така, че да има интрига. Използвайте въпроси, които включват "дали имате добра памет"
Въпрос: Как се казваше списанието, на което др-Суон на младини бе на корицата му?
smallville_f
Apr 11 2007, 16:17
TIME Magazine ако не греша ... и заглавието гласеше The Man Of The Future
Аз съм пас понеже не ми идва нищо на ум
didssy
Apr 11 2007, 16:57
хм тогава мога да задам мн подходящ за тебе миме въпрос

: защо лекс вече не тачи шампанското ?
smallville_f
Apr 11 2007, 17:37
Хаха Диде тфа има малко (даже никак) общо със серияла ... Никой не е казал че вече не го тачи
... А за да имаш отговор - защото Хелън го упои чрез шампанското на края на трети сезон
... И стига с тоя момент че като се сетя за онзи клип и ме напушва необуздан смях
didssy
Apr 11 2007, 20:20
добрем да видим по тръден въпрос .... сега ... : колко години беше спало момичето , което проникваше в сънищата на кларк в 3ти сезон ?
Lois Lane
Apr 12 2007, 08:40
Цитат(didssy @ Apr 11 2007, 21:20)

добрем да видим по тръден въпрос .... сега ... : колко години беше спало момичето , което проникваше в сънищата на кларк в 3ти сезон ?
Според думите на Кларк в Епизод 4ти от сезон 3ти, Сара Конрой е в кома от 6 години....Много интересен вид кома между другото...
, но определено не я пожелавам на никого...
Btw, ако до час не ми дойде нищо на ум да Ви попитам, давам правото си да задава въпрос на който пожелае.
Е не можах да изтрая цял час да се пинкавя над въпрос.. лесен или не, ето го моето предизвикателство към Вас:
Чии са думите - "The only chalange to a father's will is a mother's love.", в каква връзка са казани и на кого?
Въпроса изобщо не е труден, затова е малко по-подробен...поне да Ви се наложи да пишете повечко
Btw, vikihill96 не би трябвало да отговаря на него, защото предварително знаеше какво ще Ви попитам ... е до някъде знаеше де, но все пак няма да е честно..
rossytriff
Apr 12 2007, 09:47
4 сезон 1 епизод. Думите са на Бриджит Кросби и ги казва на Марта Кент.
sydney
Apr 12 2007, 09:50
какво откри Лекс в пустинята в 1-ви епизод на 4-ти сезон ?
rossytriff
Apr 12 2007, 10:14
Лекс намери статуя, която лично на мен ми прили4аше на бог Анубис. В нея е един от 3-те кристала
Моя въпрос е в коя серия Кларки целуна Лоис?
sydney
Apr 12 2007, 10:46
Цитат(rossytriff @ Apr 12 2007, 11:14)

Лекс намери статуя, която лично на мен ми прили4аше на бог Анубис. В нея е един от 3-те кристала
Моя въпрос е в коя серия Кларки целуна Лоис?
"Hydro" 6-ти сезон,но тогава Кларк се представяше за Зелената Стрела и в "Crimson",но тогава Кларк беше под въздействието на Червен криптонит
vikihill96
Apr 12 2007, 13:57
Айде и от мен едно лесно въпросче.
В кой сезон и в кой епизод се появява една " бивша приятелка" на Лана, която е умряла преди няколко години на 10 годишна възраст, но един ден се появява пред Лана и почва да я преследва в образа на момиченце? Защо преследва Лана, поради коя причина:biggrin2:

?
Като бонус да ви питам- как се казва момичето и появява ли се по-нататък отново в сериала
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
?
П.П-Лесен въпрос, ама да продължим "викторината"
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
!!!
sydney
Apr 12 2007, 14:48
Цитат(vikihill96 @ Apr 12 2007, 14:57)

Айде и от мен едно лесно въпросче.
В кой сезон и в кой епизод се появява една " бивша приятелка" на Лана, която е умряла преди няколко години на 10 годишна възраст, но един ден се появява пред Лана и почва да я преследва в образа на момиченце? Защо преследва Лана, поради коя причина:biggrin2:

?
Като бонус да ви питам- как се казва момичето и появява ли се по-нататък отново в сериала
?
П.П-Лесен въпрос, ама да продължим "викторината"
!!!
появява се във втори сезон,20 епизод и се казва Емили;преследва я защото двете с Лана са паднали заедно в реката,но само Лана е оживяла;май не се появява отново
и от мен лесен въпрос : как се казва момчето от първи сезон,1-ви епизод което имаше първите специални сили,с който Кларк се среща?
sonofsparda
Apr 12 2007, 15:03
Името му е Джеръми Крийк. Моят въпрос: на кои природни елементи отговарят трите артифакта, които Кал-Ел трябваше да събере, за да сформира крепостта на Уединението?
sydney
Apr 12 2007, 16:37
Цитат(sonofsparda @ Apr 12 2007, 16:03)

Името му е Джеръми Крийк. Моят въпрос: на кои природни елементи отговарят трите артифакта, които Кал-Ел трябваше да събере, за да сформира крепостта на Уединението?
ако не се лъжа бяха огън,вода и въздух
моят въпрос е как е прякорът на Аби от четвърти сезон,3 епизод?
sonofsparda
Apr 12 2007, 17:07
Май беше "Scabby Abby" демек "Пъпчивата Аби". А какви са точните думи на Лана Ланг към онова момче, което убиваше метеоритни откачалки със снайпер в 3 сезон, когато той и казва, че е убил Кларк Кент, който е бил изрод като всичките му останали жертви? И до днес това ми е една от любимите реплики на Лана и малкото уважение, което ми е останало към нея се гради главно на тази й култова реплика.
smallville_f
Apr 12 2007, 17:42
Clark Kent is more human than you will ever be ... Свалям шапка на Лана за тази й реплика ... Това е една от репликите които запомних и ще помня дълго ...
Аз искам да знам какъв е email-ът на Марта?!
Lois Lane
Apr 12 2007, 17:46
Цитат(smallville_f @ Apr 12 2007, 18:42)

Clark Kent is more human than you will ever be ... Свалям шапка на Лана за тази й реплика ... Това е една от репликите които запомних и ще помня дълго ...
Аз искам да знам какъв е email-ът на Марта?!
Имам запитване ... Показва ли ли са в някой епизод, че Марта има email, защото поне на Клои съм го виждала...
smallville_f
Apr 12 2007, 17:51
Мдам показвали са го ... Беше й изпратен опасен email, Лекс видя адреса и попита Кларк дали го разпознава ... Кларк му каза че това е на майка му
Да казвам ли и епизода?
Lois Lane
Apr 12 2007, 17:54
smallville_f
Apr 12 2007, 17:58
Няма проблеми ... важни са епизодите като цяло
didssy
Apr 12 2007, 20:30
дам сещам се за епизода

delete се казваше

от 3ти сезон , а мейла и е : CNH320@instamail.org
sonofsparda
Apr 12 2007, 23:03
Айде продължаваме: Как е името и псевдонимът на момичето, на което бяха присадили сърце на човек заразен с метеорити в 5 сезон?
П.П.: Има слухове, че е възможно този персонаж да се завърне по-нататък в сериала. И дано, защото адски много я харесвам.
Lois Lane
Apr 13 2007, 07:24
Цитат(sonofsparda @ Apr 13 2007, 00:03)

Айде продължаваме: Как е името и псевдонимът на момичето, на което бяха присадили сърце на човек заразен с метеорити в 5 сезон?
П.П.: Има слухове, че е възможно този персонаж да се завърне по-нататък в сериала. И дано, защото адски много я харесвам.

Името и е Andrea Rojas или позната още под прякора си Angel of Vengeance.... Доста по-различна е от оригиналната Adresa Rojas на DC, но пък ме кефи тотално и ако има повторно явяване в Smallville ще е страхотно.
По-тъп въпрос сигурно няма и д ами дойде на ум, но пък хайде какво толкова - С кого е първата целувка на Кларк и кога?
rossytriff
Apr 13 2007, 12:59
Цитат(Lois Lane @ Apr 13 2007, 08:24)

По-тъп въпрос сигурно няма и д ами дойде на ум, но пък хайде какво толкова - С кого е първата целувка на Кларк и кога?
Първата целувка на Кларк е с Клои и е в 8 клас. това се разбира от негов разказ в 1 сезон 20 епизод
Lois Lane
Apr 13 2007, 17:37
Цитат(rossytriff @ Apr 13 2007, 13:59)

Цитат(Lois Lane @ Apr 13 2007, 08:24)

Първата целувка на Кларк е с Клои и е в 8 клас. това се разбира от негов разказ в 1 сезон 20 епизод
Искам въпросче...не бъдете скръндзливи...дайте някое да помислим над него - мрън.
MaLkIq_MuKi
Apr 13 2007, 17:56
Айде ето и 1 от мен, но не се сещам за друго: Какво подарява Лайнъл на Марта и в кой епизод (подсказка - тогава е уж сляп)?!
smallville_f
Apr 13 2007, 18:01
Подарява й часовник с надпис отзад "За Марта Кент с любов. ЛЛ" ... Това е епизод 12 сезон 2 Бунт
Измислих ви и въпрос: Какво е петото нещо от списъка на Изабела (Лана), което е сложила в бъркоча си докато прави магията?!
rossytriff
Apr 17 2007, 08:48
Цитат(smallville_f @ Apr 13 2007, 19:01)

Измислих ви и въпрос: Какво е петото нещо от списъка на Изабела (Лана), което е сложила в бъркоча си докато прави магията?!
5. Feet of a lizard
Моето въпросче е
Кой уби Бриджит Кросби и защо?
vikihill96
Apr 17 2007, 10:27
Цитат(rossytriff @ Apr 17 2007, 09:48)

Цитат(smallville_f @ Apr 13 2007, 19:01)

5. Feet of a lizard
Моето въпросче е
Кой уби Бриджит Кросби и защо?Сори,че се отклонявам малко от темата,ама като ти прочетох въпроса Роси, та ми напомни за репликата "Кой уби заека Роджър"

.
А иначе д-р Бриджит Кросби я отвлича и убива Джейсън Тийг,приятелят на Лана от 4-ти сезон,за да вземе от нея водния елемент .Но за измислянето на въпрос,нека друг се пробва ,аз в момента не се сещам

.
rossytriff
Apr 18 2007, 08:33
Въпросче: Кой разкри че Лайнъл лъже за слепотата си?
MaLkIq_MuKi
Apr 18 2007, 09:22
Майче беше Лекс
rossytriff
Apr 18 2007, 09:43
Цитат(MaLkIq_MuKi @ Apr 18 2007, 10:22)

Майче беше Лекс

Не е той....
sonofsparda
Apr 18 2007, 12:38
Ами кажи кой тогава.
rossytriff
Apr 18 2007, 12:49
Цитат(sonofsparda @ Apr 18 2007, 13:38)

Ами кажи кой тогава.

Ще подскажа малко започва с Л но не е Лекс
repeto
Apr 18 2007, 13:55
Лукас. дори го замери с една билярдна топка за да потвърди подозренията си.
smallville_f
Apr 18 2007, 15:12
Мдам .. "братлето" на Лекс ... и позна по това че когато си наливаше вода Лайнъл не си сложи пръста на ръба на чашата
... И гледам няма въпрос ... Ето един лесен от мен : Какво признава Лайнъл на Клои в един много важен за опандизването му епизод?!
rossytriff
Apr 18 2007, 15:43
Цитат(smallville_f @ Apr 18 2007, 16:12)

Ето един лесен от мен : Какво признава Лайнъл на Клои в един много важен за опандизването му епизод?!
аз се сещам за записа който Клои направи на гласовата си поща. признанието на Лайнъл за поръчването на убийството на родителите си.
smallville_f
Apr 18 2007, 15:48
Мдам точно
Въпросче ?!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.