Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: • SMALLVILLE QUIZ •
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
Страници: 1, 2
MaHeKeHa
Тази идея идва от многото Смолвил фен форуми, като по този начин всеки фен обогатява знанията си относно Смолвил. Лично аз смятам, че е полезно, много полезно.

ПРАВИЛАТА СА СЛЕДНИТЕ:

Всъщност, няма никакви стриктни правила, само с изключението когато се зададе даден въпрос, нека отговаряме и не пропускаме възможността. За тези, които не знаят конкретния въпрос, нека "пасуват - аз съм пас" или нещо в този смисъл.

Въпросният ви тестов въпрос може да бъде от типажа,

Въпрос: Какъв е мейлът на Клои Съливан от Смолвил?

...и някой от вас отговаря: chloesullivan@digitalwave.com

Или пък,

Въпрос: В кой епизод Кларк Кент танцуваше като полудял?

...и някой от вас отговаря: сезон 4, епизод #08 "Spell" и т.н.

Е, започваме ли?
smallville_f
Интересно, харесва ми 4.gif ... Добре, аз ще се пробвам
Въпрос:В кой епизод Лана умира след като ражда детето на Лекс?

Може да е малко тъпичък ама само това ми дойде на ум unsure.gif
MaLkIq_MuKi
Във "Lexmas" S05, ep.09 smile.gif
MaHeKeHa
Браво, моето момичи.

Въпрос: По колко долара се бяха обзаложили Клои и Пийт, че Кларк ще падне пред Лана?
kiko
Тва беше в 1 сезон 1 епизод мисля че бяха 5 или 2 не сам сигурен rolleyes.gif
smallville_f
5 бяха доларите ... wink.gif
Моят въпрос е:Какво е пълното име на вещицата, която обладава Лана през 4ти сезон ?! biggrin2.gif
sydney
Контеса Маргарет Изабел Тероу rolleyes.gif

въпрос:колко време празнуват Джейсън и Лана от годишнината си? happy.gif happy.gif
smallville_f
Два месеца ... и той й предлага пътуване до Ница след като й подарява(не точно де) една каска happy.gif
Аз ще ви запитам коя е книгата,която Марта чете на Джонатан,докато той е в кома и според думите й тя му е любимата !? rolleyes.gif
sydney
Хъкълбери Фин

как се казва момичето,което се представя че е от Криптон в 3-ти сезон?
sonofsparda
Ами как - Кара, естествено. Сещате се на коя са я кръстили, нали? Дано някога да видим истинската Кара в Смолвил. А ето го и моят въпрос: според легендите, изобразени в пещерите на инцианците Кауачи, двама най-добри приятели стават заклети врагове - кои са им индианските имена?
Idex
Единия беше Наман smile.gif
sonofsparda
Ами да, но настоявам за пълни отговори. wink.gif
MaHeKeHa
Отговор: Сагийт и Наман.

Абе ей, менове и менки! Какви са тия суперлесни въпроси? Дайте нещо по така, че да има интрига. Използвайте въпроси, които включват "дали имате добра памет"

Въпрос: Как се казваше списанието, на което др-Суон на младини бе на корицата му?
smallville_f
TIME Magazine ако не греша ... и заглавието гласеше The Man Of The Future rolleyes.gif Аз съм пас понеже не ми идва нищо на ум biggrin.gif
didssy
хм тогава мога да задам мн подходящ за тебе миме въпрос smile.gif : защо лекс вече не тачи шампанското ? biggrin2.gif
smallville_f
Хаха Диде тфа има малко (даже никак) общо със серияла ... Никой не е казал че вече не го тачи 9.gif ... А за да имаш отговор - защото Хелън го упои чрез шампанското на края на трети сезон 4.gif ... И стига с тоя момент че като се сетя за онзи клип и ме напушва необуздан смях 18.gif
didssy
добрем да видим по тръден въпрос .... сега ... : колко години беше спало момичето , което проникваше в сънищата на кларк в 3ти сезон ?
Lois Lane
Цитат(didssy @ Apr 11 2007, 21:20) *
добрем да видим по тръден въпрос .... сега ... : колко години беше спало момичето , което проникваше в сънищата на кларк в 3ти сезон ?

Според думите на Кларк в Епизод 4ти от сезон 3ти, Сара Конрой е в кома от 6 години....Много интересен вид кома между другото... happy.gif , но определено не я пожелавам на никого...

Btw, ако до час не ми дойде нищо на ум да Ви попитам, давам правото си да задава въпрос на който пожелае.
Е не можах да изтрая цял час да се пинкавя над въпрос.. лесен или не, ето го моето предизвикателство към Вас:

Чии са думите - "The only chalange to a father's will is a mother's love.", в каква връзка са казани и на кого?

Въпроса изобщо не е труден, затова е малко по-подробен...поне да Ви се наложи да пишете повечко happy.gif Btw, vikihill96 не би трябвало да отговаря на него, защото предварително знаеше какво ще Ви попитам ... е до някъде знаеше де, но все пак няма да е честно.. happy.gif
rossytriff
4 сезон 1 епизод. Думите са на Бриджит Кросби и ги казва на Марта Кент.
sydney
какво откри Лекс в пустинята в 1-ви епизод на 4-ти сезон ?
rossytriff
Лекс намери статуя, която лично на мен ми прили4аше на бог Анубис. В нея е един от 3-те кристала

Моя въпрос е в коя серия Кларки целуна Лоис?
sydney
Цитат(rossytriff @ Apr 12 2007, 11:14) *
Лекс намери статуя, която лично на мен ми прили4аше на бог Анубис. В нея е един от 3-те кристала

Моя въпрос е в коя серия Кларки целуна Лоис?

"Hydro" 6-ти сезон,но тогава Кларк се представяше за Зелената Стрела и в "Crimson",но тогава Кларк беше под въздействието на Червен криптонит
vikihill96
Айде и от мен едно лесно въпросче.

В кой сезон и в кой епизод се появява една " бивша приятелка" на Лана, която е умряла преди няколко години на 10 годишна възраст, но един ден се появява пред Лана и почва да я преследва в образа на момиченце? Защо преследва Лана, поради коя причина:biggrin2: biggrin2.gif ?
Като бонус да ви питам- как се казва момичето и появява ли се по-нататък отново в сериала mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ?

П.П-Лесен въпрос, ама да продължим "викторината" mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!!
sydney
Цитат(vikihill96 @ Apr 12 2007, 14:57) *
Айде и от мен едно лесно въпросче.

В кой сезон и в кой епизод се появява една " бивша приятелка" на Лана, която е умряла преди няколко години на 10 годишна възраст, но един ден се появява пред Лана и почва да я преследва в образа на момиченце? Защо преследва Лана, поради коя причина:biggrin2: biggrin2.gif ?
Като бонус да ви питам- как се казва момичето и появява ли се по-нататък отново в сериала mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ?

П.П-Лесен въпрос, ама да продължим "викторината" mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!!

появява се във втори сезон,20 епизод и се казва Емили;преследва я защото двете с Лана са паднали заедно в реката,но само Лана е оживяла;май не се появява отново rolleyes.gif rolleyes.gif

и от мен лесен въпрос : как се казва момчето от първи сезон,1-ви епизод което имаше първите специални сили,с който Кларк се среща? happy.gif happy.gif
sonofsparda
Името му е Джеръми Крийк. Моят въпрос: на кои природни елементи отговарят трите артифакта, които Кал-Ел трябваше да събере, за да сформира крепостта на Уединението?
sydney
Цитат(sonofsparda @ Apr 12 2007, 16:03) *
Името му е Джеръми Крийк. Моят въпрос: на кои природни елементи отговарят трите артифакта, които Кал-Ел трябваше да събере, за да сформира крепостта на Уединението?

ако не се лъжа бяха огън,вода и въздух unsure.gif unsure.gif unsure.gif
моят въпрос е как е прякорът на Аби от четвърти сезон,3 епизод? rolleyes.gif
sonofsparda
Май беше "Scabby Abby" демек "Пъпчивата Аби". А какви са точните думи на Лана Ланг към онова момче, което убиваше метеоритни откачалки със снайпер в 3 сезон, когато той и казва, че е убил Кларк Кент, който е бил изрод като всичките му останали жертви? И до днес това ми е една от любимите реплики на Лана и малкото уважение, което ми е останало към нея се гради главно на тази й култова реплика. smile.gif
smallville_f
Clark Kent is more human than you will ever be ... Свалям шапка на Лана за тази й реплика ... Това е една от репликите които запомних и ще помня дълго ... worthy.gif
Аз искам да знам какъв е email-ът на Марта?! 10.gif
Lois Lane
Цитат(smallville_f @ Apr 12 2007, 18:42) *
Clark Kent is more human than you will ever be ... Свалям шапка на Лана за тази й реплика ... Това е една от репликите които запомних и ще помня дълго ... worthy.gif
Аз искам да знам какъв е email-ът на Марта?! 10.gif

Имам запитване ... Показва ли ли са в някой епизод, че Марта има email, защото поне на Клои съм го виждала...
smallville_f
Мдам показвали са го ... Беше й изпратен опасен email, Лекс видя адреса и попита Кларк дали го разпознава ... Кларк му каза че това е на майка му biggrin2.gif Да казвам ли и епизода?
Lois Lane
Цитат(smallville_f @ Apr 12 2007, 18:51) *
Мдам показвали са го ... Беше й изпратен опасен email, Лекс видя адреса и попита Кларк дали го разпознава ... Кларк му каза че това е на майка му biggrin2.gif Да казвам ли и епизода?

Мне, няма нужда сетих се... в смисъл сетих се, че наистина имаше такова нещо... Какво да се прави, не си падам много "компютърно зарибена" - такива неща не ми правят впечатление. blush.gif
smallville_f
Няма проблеми ... важни са епизодите като цяло biggrin2.gif
didssy
дам сещам се за епизода smile.gif delete се казваше smile.gif от 3ти сезон , а мейла и е : CNH320@instamail.org smile.gif
sonofsparda
Айде продължаваме: Как е името и псевдонимът на момичето, на което бяха присадили сърце на човек заразен с метеорити в 5 сезон?

П.П.: Има слухове, че е възможно този персонаж да се завърне по-нататък в сериала. И дано, защото адски много я харесвам. smile.gif
Lois Lane
Цитат(sonofsparda @ Apr 13 2007, 00:03) *
Айде продължаваме: Как е името и псевдонимът на момичето, на което бяха присадили сърце на човек заразен с метеорити в 5 сезон?

П.П.: Има слухове, че е възможно този персонаж да се завърне по-нататък в сериала. И дано, защото адски много я харесвам. smile.gif

Името и е Andrea Rojas или позната още под прякора си Angel of Vengeance.... Доста по-различна е от оригиналната Adresa Rojas на DC, но пък ме кефи тотално и ако има повторно явяване в Smallville ще е страхотно.

По-тъп въпрос сигурно няма и д ами дойде на ум, но пък хайде какво толкова - С кого е първата целувка на Кларк и кога?
rossytriff
Цитат(Lois Lane @ Apr 13 2007, 08:24) *
По-тъп въпрос сигурно няма и д ами дойде на ум, но пък хайде какво толкова - С кого е първата целувка на Кларк и кога?

Първата целувка на Кларк е с Клои и е в 8 клас. това се разбира от негов разказ в 1 сезон 20 епизод
Lois Lane
Цитат(rossytriff @ Apr 13 2007, 13:59) *
Цитат(Lois Lane @ Apr 13 2007, 08:24) *

Първата целувка на Кларк е с Клои и е в 8 клас. това се разбира от негов разказ в 1 сезон 20 епизод

Искам въпросче...не бъдете скръндзливи...дайте някое да помислим над него - мрън.
MaLkIq_MuKi
Айде ето и 1 от мен, но не се сещам за друго: Какво подарява Лайнъл на Марта и в кой епизод (подсказка - тогава е уж сляп)?!
smallville_f
Подарява й часовник с надпис отзад "За Марта Кент с любов. ЛЛ" ... Това е епизод 12 сезон 2 Бунт rolleyes.gif
Измислих ви и въпрос: Какво е петото нещо от списъка на Изабела (Лана), което е сложила в бъркоча си докато прави магията?! 15.gif
rossytriff
Цитат(smallville_f @ Apr 13 2007, 19:01) *

Измислих ви и въпрос: Какво е петото нещо от списъка на Изабела (Лана), което е сложила в бъркоча си докато прави магията?! 15.gif

5. Feet of a lizard

Моето въпросче е Кой уби Бриджит Кросби и защо?
vikihill96
Цитат(rossytriff @ Apr 17 2007, 09:48) *
Цитат(smallville_f @ Apr 13 2007, 19:01) *

5. Feet of a lizard

Моето въпросче е Кой уби Бриджит Кросби и защо?

Сори,че се отклонявам малко от темата,ама като ти прочетох въпроса Роси, та ми напомни за репликата "Кой уби заека Роджър" 18.gif 18.gif .
А иначе д-р Бриджит Кросби я отвлича и убива Джейсън Тийг,приятелят на Лана от 4-ти сезон,за да вземе от нея водния елемент .Но за измислянето на въпрос,нека друг се пробва ,аз в момента не се сещам 4.gif 4.gif 4.gif .
rossytriff
Въпросче: Кой разкри че Лайнъл лъже за слепотата си?
MaLkIq_MuKi
Майче беше Лекс unsure.gif
rossytriff
Цитат(MaLkIq_MuKi @ Apr 18 2007, 10:22) *
Майче беше Лекс unsure.gif

Не е той.... 9.gif
sonofsparda
Ами кажи кой тогава. smile.gif
rossytriff
Цитат(sonofsparda @ Apr 18 2007, 13:38) *
Ами кажи кой тогава. smile.gif

Ще подскажа малко започва с Л но не е Лекс
repeto
Лукас. дори го замери с една билярдна топка за да потвърди подозренията си.
smallville_f
Мдам .. "братлето" на Лекс ... и позна по това че когато си наливаше вода Лайнъл не си сложи пръста на ръба на чашата smile.gif ... И гледам няма въпрос ... Ето един лесен от мен : Какво признава Лайнъл на Клои в един много важен за опандизването му епизод?! happy.gif
rossytriff
Цитат(smallville_f @ Apr 18 2007, 16:12) *
Ето един лесен от мен : Какво признава Лайнъл на Клои в един много важен за опандизването му епизод?! happy.gif

аз се сещам за записа който Клои направи на гласовата си поща. признанието на Лайнъл за поръчването на убийството на родителите си.
smallville_f
Мдам точно 4.gif Въпросче ?! biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.