Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The War At Home (2005-2007) / Война в къщи
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
the_creator_pz
Сериала е добър, нещо като ъпдейтвана версия на "Женени с деца". Има две серии до сега.

Излиза всеки понеделник!!!
FrAgMaKeR
Да може да бъде наречен съвремена версия на "Женени с деца", забавен и интересен. Заслужава си като цяло. smile.gif
seduction_55
Много е хубав,одеве гледах една серия и ми хареса.Много по-готин е от женени с деца.Така се зарибих че смятам да изгледам всички серии.Препоръчвам го.4.gif
Estell
Ами някой случайно да знае нещо за втори сезон? Предполагам, че сигурно ще има, защото го харесаха хората...
FrAgMaKeR
Има - излезнаха няколко епизода, но засега не съм видял да са излизали, нови.. или са го отрязали или са в почивка.
girl_from_hell
има го в арената 2-рия сезон

от 1 до 5 епизод
http://www.arenabg.com/details.php?id=53862
http://www.arenabg.com/details.php?id=54369
http://www.arenabg.com/details.php?id=54942
http://www.arenabg.com/details.php?id=55486
http://www.arenabg.com/details.php?id=58983
и субтитри до 3 епизод има http://subs.unacs.bg/search.php

а 1 сезон къде може да се намери ?
Undermind
Невероятно е филмчето. Супер смях става. Готиното е че ситуациите са реални и се казват адски много истини. Гадното е че от няколко седмици всеки ден проверявам, ама не качват нови серии 19.gif
Justin
Гледах 1вия сезон и някои серии от 2рия... много здрав комедиен сериал smile.gif
Има ли 3 сезон ? Някой знае ли confused.gif
stanislava
В момента тече излъчването на сериите от 2-ри сезон smile.gif
Fixer
Ето серийте ако някой не е гледал да гледа много забавно сериялче.
Първи сезон (целия + субтитри), а втори сезон: The War at Home S02E01, the war at home S2E2, the war at home s02e03, The War at Home S02E04, The War At Home S02E05, the war at home S2E6, The War at Home S02E07, The War at Home S02E08, The War at Home S02E11

Субтитри: The War At Home - SO2E04, The War At Home - SO3EO05, The War At Home - SO2EO6, The War At Home - SO2EO07, The War At Home - SO2EO08.
За съжаление не можах да открия за 11 серия субтитри ако намеря и за тях ще дам линк.Ако нямате акаунт в ArenaBG използвай този:
Username: GGUsers
Password: 123456
Justin
Ех жалко ,че няма субтитри за последните 2 серии sad.gif
Тоя сериал ме размазва от всякаде просто. 10.gif
N@det0
В zamunda.net има 12 и 13 епизод.
seduction_55
Пфф...Аз не помня до кой епизод съм го гледала.Дали беше 9 или беше 13 незнам.
ама много ме кефи .Особено трите хлапета. smile.gif
The Black Dragon
Хахахаха супер лудо филмче. Насирам са от смях. Много ма цъка!!!
The War At Home Rullezzzzzz!!!!!
girl_from_hell
16-то епизодче аренабг
seduction_55
Мале аз изоставам.Последно гледах 13 епизод. 18.gif
Соня мерси много че ме подсети...то аз с толкова много сериали дето ги гледам понякога забравям. wink.gif
girl_from_hell
о аз пък колко сериали гледам не е истина smile.gif
и преди и си съобщавах тука като излезе нещо а вече даже аз съм забравила половината сериали smile.gif
girl_from_hell
17-то епизодче arenabg
много ми хареса това сериалче и вече с нетърпение чакам епизодите
pretty_girl
Много готино сериялче просто страшно ме забавлява!
girl_from_hell
о и мене обожавам го ама да питам и те ли някаква почивка си направиха ?
Estell
Дам имали са почивка, ама доколкото разбрах тази неделя е имало епизод.
girl_from_hell
нз аз неможах да си го намеря за това питам
seduction_55
18 ep. - Torentspy
girl_from_hell
мерси много, в момента си го дърпам
seduction_55
Епизодчето беше много яко.Добре че е този сериал да се смеем на воля. smile.gif
seduction_55
ново епизодче S02E19 happy.gif

girl_from_hell
ау пак има епизод и аз пак изтървах мерси много за информацията smile.gif
demonnndays
Супер готин сериал,много забавен и интересен! biggrin2.gif
seduction_55
20 епизод
Always&Forever
Оо страхотно сериалче и 5-мата са големи сладури и много ме кефят!Само не знам ще има ли 3-ти сезон?Дано,защото си заслужава гледането! worthy.gif
demonnndays
21 епизод @mininova
girl_from_hell
хах аз май изтървах два епизода ей сега си ги дърпам smile.gif
seduction_55
Последният 22 епизод =>тук
girl_from_hell
21 беше много хубавичък много ми хареса, сега ще си дръпна и новото епизодче smile.gif
Sensimilla
Мноого яко сериалче. Много е смешно. Бащата ме кефи ужасно много biggrin.gif
DiSaSteR`
Яко сериалче,определено зарибяващо.Мене ме кефи Лари.....голям смях......ама май ше го спират сериала ма не съм сигурна blink.gif
girl_from_hell
други епизоди няма ли след 22 ?
bLex
Много е як сериала всеки ден го гледам по Нова тв wink.gif
brooke_scott
мен мн ме кефи страшно са забавни вси4ки smile.gif
HPHBP
Ще има ли 3-ти сезон?
storm
За съжалание не. Глупостта на FOX за пореден път беше извадена наяве. Могат само да загубят, жалкото е, че ще загубим и ние...

P.S.

По непотвърдена информация 3-ти сезон все пак може и да има, но в далечната 2008-а. Всяка неделя от 8 p.m. (USA).
Големите съмнения идват от факта, че това е именно времето на The Simpsons и е крайно съмнително да преместят тях заради 2-сезонен филм. В wikipedia са обявили официално края на шоуто. В imdb все още е 2005-confused.gif?..., което нможе да си е чиста липса на update...И все пак нека се надяваме.
ThePinkDuck
Цитат(storm @ Aug 16 2007, 01:27) *
В imdb все още е 2005-confused.gif?..., което нможе да си е чиста липса на update...И все пак нека се надяваме.

Може, може. Гилморките знаеш ли колко време ги бавиха докато напишат края. А и освен уикипедията и tv.com е обявил края на шоуто, повечето от каста вече са заети с други проекти, ама кой знае ще поживеем и ще видим! mrgreen[1].gif
Mai4et0
Много готино сериалче... едно от любимите ми blush.gif Като ми остава време тегля епизодите от 2 сезон biggrin.gif Препоръчвам ви го 4.gif
ladysunshine
Ооо това е много готино сериалче. Супер забвно, мн ме кефи smile.gif
muhumorko
Много забавен филм. Супер яко ми беше докато го гледам rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.