Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Happy tree friends
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
gotinoto_baby
Виждам,че нямя такава тема и реших да направя една. biggrin2.gif
Happy tree friends е анимация,която не се препоръчва за малки деца и големи бебета,поради това,че е изпълнена с насилие. Героите са 19 горски иначе невинни и сладички животинчета

Cuddles
Giggles
Lumpy
Toothy
Nutty
Petunia
Sniffles
Splendid
Flaky
The Mole
Disco bear
Russel
Mime
Lifty
Shifty
Cro-Marmot
Flippy
Handy
Cub passifier.gif

Какво ви е мнението за това филмче? Кой ви е любимият герой?

gibona
Тия са уникати smile.gif Любим герой - войника. Иначе накой слънчев ден ще кача всичките им филмчета в bt.wrzru.com
П.С. От къде да си дръпна песничката confused.gif към всеки епизод?
gotinoto_baby
Happy tree friends theme.mp3 Ето я biggrin2.gif
Devil_Wish
Т'ва е любимото ми детско филмче, уникално е!
Казала съм си, че някой ден като имам някое отроче, т'ва ще е първото му филмче 15.gif
Представям си как ще психяса 1.gif
Иначе най-много ме кефят Giggles и Flippy. Даже има и такъв тест, кой герой от Happy tree friends си, обаче не мога да го намеря нещо.
qwe123
Тея са уникални!!Толкова сладки ако гледаш само снимчиците,ама ако гледаш детското...Многоооо брутално!!!
Craft
Хохо това е най-великото детско , супер яко имам го на телефона на компа и всеки път се пукам от смях стея изродчета любимият ми герои е Lumpy.
TIGERM13
Flippy е най-големия изрод-явно е изперкал в някоя война и ги трепе всичките наред greenchainsaw.gif
Bloody_Tears
Върховно филмче! Върха е!!!!!!!!
adoration_
Аз май не съм го гледкала! ohmy.gif huh.gif unsure.gif
K1llerAngel
Happy Tree Friend RuLzZz Бойника RuLzZz
Bloody_Tears
Мен The Mole най-ме кефи biggrin.gif biggrin.gif
Mrs.Ackles
18.gif 18.gif Хаха, уникално е! worthy.gif Мен Petunia и Flippy най-много ме радват! biggrin2.gif
groovemaster
този които е измислил това детско филмче заслужава адмирации
а иначе за филма каквото и да кажа ще е банално,така че хора гледаите го и му се кефете
ВСИЧКИ МИ СА ЛУБИМИ НО НАИ МЕ КЕФИ LUMPY;няма да забравя в един от епизодите кадето си счупи крака с лъжица biggrin2.gif
lyubenski
Е преди години се зомбиясвахме с тези флашове. Най ме кефеше елена винаги осираше нещата biggrin.gif
horror_miss
Lumpy е най-готиния!! той никога не умира и е супер пич..
като цяло анимацията е супер готина и брутална така че препорачвам да се гледа от всеки 4.gif worthy.gif
ALeX4e7y^
Ааа тва е голяма олигофрения и мн ме кефи mrgreen[1].gif
Polly``

Здравейте на всички, аз съм малко нова тук и искам да отбележа, че тва форумче е невероятно!!!
Що се отнася за анимацийката "Happy Tree Friends" мога да кажа само, че е невероятна!!! Адски много ме кефи, обожавам да ги гледам тия изродчета малки и сладки хаха! Най-много ми харесва Giggles сигурно щото изглежда най-сладка и най-безпомощна от всички останали и ми е любимото да гледам как я кълцат! mrgreen[1].gif
CheerFuL-F
мн. са готини филмчетата гледала съм около 10-12 епизода и мн. се изкефих wink.gif
K_f_R
еми Това е 1 уникално по рода си не детско а просто анимация! Болни мозъци са ги мислили тия случки
lemmy
Оооооо жестоко е!!!! Къдълс и Нъти са ми любимци, даже и тениска тяхна имам biggrin2.gif Брутализъм до дупка 18.gif
luxor
Толкова съм са смял,че няма спиране smile.gif
~Chεεry~
Мнооого е лудо, но ме кефи. Обаче е супер брутално.
::Brooke::Davis::
Наистина е мн брутално , но пък е яко biggrin2.gif
storm
Брутализмът е олицетворение на това филмче. Любимият ми епизод е, когато попаднаха на самотен остров и всички измисляха начини да се спасят и измираха, само еленът стоеше, печейки се да си пие коктейла, и естествено оцеля. Но не е вярно, че не умира, просто по-рядко от другите. А горката Giggles е най-сладка и най-брутално я убиват.
Adorkable
На мен любима ми е Петуния,онази с ароматизаторчето XD.Иначе любима серия ми е тази в която заекът(май)беше отворил заведение за бързо хранене и там се поляха с кетчуп,и военния като се раздивя-КЕФ biggrin2.gif.Със сестра ми мнооого яко се бяхме зарибили по едно време,сега трябва да потърся серийките biggrin2.gif .
Miss_Duff
Оле,страшно е тва.. biggrin.gif Обаче мн ме кефи..Трябва да взема да си потърся повече епизоди... ;]
Sensimilla
Любимците ми са Lumpy и Flippy хах smile.gif
racheL_gattIna
Много е брутално и гнусно на моменти ми се повръща но са яки.
Mr. Winchester
Направо супер тъпо е. Даже не е смешна анимация. Във всеки епизод умират и то по най жесток начин. Пълна скръб е това филмче
"Innocent"
Цитат(LeoWyatt @ Oct 22 2007, 20:27) *
Направо супер тъпо е. Даже не е смешна анимация. Във всеки епизод умират и то по най жесток начин. Пълна скръб е това филмче

А, един потребител да го каже.
Евала! Убре!
tsveti4ka
хахахаха! Оооо имам ги всички епизодчета!!! Мога да си ги гледам с часове... супер са брутални!!! Смяяяяяях!! 18.gif happy.gif И са много слледки... и глупави... 15.gif
Peyton___
лол тая анимацийка радва на макс
страшно е побъркано и уникално
mrgreen[1].gif
fNatic.
Flippy frv.!
divata_airis
Е, не по-голями дебили от тея няма...опасно филче...Абе играчките от КОлата не ви ли приличат на тях, че на мен да и се спуках да се хиля
Gossip_Girl
Адски брутално филмче не си падам по такива.
neohl
хахха мн е яка анимацията smile.gif браво за темата biggrin.gif иначе слепия е най-лудия просто smile.gif аз даже от 2 3 месеца сам си сложил gsm-a да ми звани с тяхната мелодийка tongue.gif
Mr. Winchester
Ужас гледал съм малко в vboxa не знаех че тези "неща" си имат и имена

Цитат
Къдълс и Нъти са ми любимци
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.