Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Българите по света
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
justify

тази информация е към дата 1 януари 2007г.
Sexy`kart0f4o
Шокиращи факти. Особено сега като са отворени и границите към ЕС, още повече ще станат за жалост
justify
за жалост ? - НЕ !

имаме страхотна природа и лош манталитет (управниците ни са българи, собствениците на фирми са българи, ...)

Sexy`kart0f4o
Еми то си е така и не е само да манталитета на Бъгларина. Просто стандартите в България са малки. И кво, да имаме невероятна природа, и какво прави българина с нея - РУШИ я. Всички сме свидетели какво става в морските и ски курорти. И за това става тази миграция...
Botev1912
В Австралия и Нова Зеландия също има доста, а тук изобщо не присъстват в списъка
BledPoet
Republic of Macedonia = 20000 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Страшен виц
vIkToRsHeFa
Цитат(BledPoet @ Apr 7 2007, 13:39) *
Republic of Macedonia = 20000 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Страшен виц

Мдаааа.... Ма поне официално де... Иначе много сме силни сме макар и мнооого разпокъсани навсякъде за жалост... blush.gif Повечето от талантите ни бягат на вън... Ето снощи тази младата певица дето беше на славито гост от мюзик айдъла... Ще ходи в германия да учи, ами права си е каква реализация има тука... sad.gif 14.gif
$windle
Бе да ви кажа те може да са много в някой държави, ама ако са от много години и булгарски забравят и бая се от-булгаряват, повярвайте ми, аз не ги броя за българи wink.gif
Fixer
Шокиращи факти, но за жалост са вярни. Аз обичам родината си и много хора освен мен, но какво ще предпочите българина красотата или образованието, възможностите и много други варианти, който предлагат много държави като САЩ, Англия, Германия, Италия и прочие. Тука е красиво, но ние сме такъв народ, че няма да можем да опазим това с което ни е дарила природата, ние просто няма да можем да опазим и да създадем нищо.
Ледено_момиче
Представете си само каква щеше да бъде родината ни,ако всички тези хора ,извън нея никога не са я напускали или се върнат ...
Незнам,винаги има шанс държавата ни да е по-добре устроена и по-по ,но тези неща не стават току-така,а ние чакаме ли чакаме някой да 'оправи нещата',макар че такъв някой никога няма да се намери,ако сами не си помогнем.. wink.gif И както знаете,ние българите сме много добри в приказките и обещанията,но доста често само с тях си оставаме. :Х
$windle
Тука в Канада са грозни, нехигиенични, тъпи, дебели, надути, лицемери, предатели, скучни, без добри приятели, ниско IQ, неграмотни.... казах ли тъпи, дебели и сдухани?
Ледено_момиче
Цитат(swindle @ Apr 14 2007, 21:55) *
Тука в Канада са грозни, нехигиенични, тъпи, дебели, надути, лицемери, предатели, скучни, без добри приятели, ниско IQ, неграмотни.... казах ли тъпи, дебели и сдухани?

Да,сигурно си прав.Но има причина и ти да си там(и семейството ти ,предполагам) и хиляди българи.
Жалко е наистина,че България май не ни дава кой знае каква възможност за реализация..поне на фона на др. развити държави. sad.gif Жалко е и,че някой хора,направо си се чувстват принудени да се махнат от България,защото не харесват живота си тук,природата-да,но другите неща.
Аз се радвам,че все още има много добри хора,мн топли и мили,тук в Б-я,но май само това не стига.
K1llerAngel
Ако сички си дойдат в България може да стане около 10 000 000
$windle
Дамн, тъжно ми стана sad.gif
Ледено_момиче
Цитат(swindle @ Apr 14 2007, 22:29) *
Дамн, тъжно ми стана sad.gif

Ех,Наско,недей така smile.gif . Възползвай се от условията,които ти предоставя мястото,където се намираш и направи така,че един ден да си успял да постигнеш целите си и да се върнеш тук в Б-я. happy.gif bigarmhug.gif А и не забравяй,че ти си ни любимото българско канадче и мн си те обичаме happy.gif smile.gif .
galdoka
олее що така уе... ужас те полвината БГ е в чужбина и тва са само законните ами и колко незаконно прбиваващи има
TIGERM13
Ми то и на други места по света има страхотна природа дори и много по-красива и невероятна-амааа нали тука сме израснали, и няма по-убава от наща.Идете питайте някой от Сибир или от Либия ще ви каже същото,че няма по-хубава природа от тази в неговият роден край-макар че там вероятно е голям пущинак.

За българите в чужбина-повечето са принудени да заминат и ако останат там милеят за България,има и други които почти забравят за нея,чувстват се щастливи,а за поколението им често остава блед спомен от къде произлиза.Особено при смесените бракове съответния родител от България рядко научава детето си на български.
Пък има и хора като мен ,които просто мечтаят да пътуват по цял свят,а не да стоят на едно място кедето е роден било то България,САЩ или Франция.
$windle
Ех, благодаря много, Ледено_момиче, само да ви светна за статистиката, че липсват нелегалните българи, а аз им давам още 1-2 милиона smile.gif
pl0vdiv
Верно е,поне над 100 000 са в испания ,хахаха поне едно 200 000,тука сме най много,и последно време кат гледам в хепито в барселона не може да се фани маса в събота.тва лани го нямаше,да чакаш 1 час да моиш да ядеш едно шкембе. 8_5_7.gif 0041[1].gif
CiNdEreLLa``
Цитат(swindle @ Apr 17 2007, 10:28) *
Ех, благодаря много, Ледено_момиче, само да ви светна за статистиката, че липсват нелегалните българи, а аз им давам още 1-2 милиона smile.gif

Точно това щях да казвам, че това са само легалните... а още колко нелегални има не е истина ... в Щатите примерно съм убедена, че има много повече от 250 000 и не само там ...
3pacalypse Now
Бтв някой като каже така Бг има страхотна природа ... не е точно така има страни със много по-хубава природа... Дори с стотици пъти по-хубава и пак не е диващина наоколо единственото нещо ,може би , което липсва на бъгларинът , когато е в чужбина са българи... Характера и манталитета на българина е това , което липсва на другите , а иначе природата ни мен , ако питате е започнала да стана на ... трябва човешпка ръка да я поокраси малко... ако красота са разни бурени и джунгли извън големите градове , то тогава аз съм Христофор Колумб. Истината е , че природата колкото и да си е вивяла без човешка помощ ще бъде по хубаво , ако си съдействат... Другите държави отделят по страшно много пари за паркове и т.н. грижи за природата си , а в бг напримерно един парк в ПЛД какъвто е Лаута вместо да бъде сложено осветление , пейки и денонощна охрана.. вместо да се спотайват роми дебнещи да си съберат пари за прехрана за зимата...
advokata
Здравейте!

Ако почна да говоря мнението си за България , ви обещавам , че всички ще ме намразите отвсякъде!
Български , не го мога много добре , което ще рече , че да науча немски , е било истински ад.
Дори когато го учих , мога да ви кажа , че съм се молил да съм бил в Германия роден , вместо да се мъча да уча немски... (да не забравиме и лош български).
Аз примерно по форумите пиша свестно и четливо , за да ме разберат другите. А ако ме чуете какъв ми е разговорният език , ще си помислите , че съм роден в Турция и съм почнал да уча Български и мисията ми се е провалила! В училище , любимите ми предмети бяха немски и информатика. По български едвам закрепих една 4-ка (преди 5-ти клас...) и после до 14 години (на толкова имигрирах в Германия...) хванах 5-ца... защото баща ми е бил много "добър" с мене.
Отидох в Германия и вече не се тревожех за Б-ски дори питах майка ми "Мамо , какво значи това на български" минимум 5 пъти на ден.
И от това което съм написал , искам да ви кажа , че България не я мисля за много красива страна , даже не я мисля въобще за прилична.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.