Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Потребителски Групи
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума > Често Задавани Въпроси
vIkToRsHeFa
  1. Потребителски групи
    • Бамбуча - Баннати по ип адрес и суспенднати потребители
    • Гости - Всички потребители без регистриран акаунт във форума
    • Неактивирани - С зачертан ник означаващ че са се логнали във форума но не са си активирали акаунта
    • Потребители - Стандартни регистрирани потребители с под 100 поста
    • V.I.P - По-важни личности , както и по преценка на екипа.
    • Редовни - Стандартни регистрирани потребители с от 100 до 500 поста
    • Потребител + - С Минимум 500 поста във форума, Посещава срещите на форума или сродни дейности.
    • Уважавани - Дава се за цялостен принос към развитието на форума, и по преценка на екипа за заслуги!
    • Модерация и администрация - Дава се индивидуално по преценка на екипа
  2. Важни уточнения
    • Приемат се само самопредложения за групи когато даден потребител е покрил изискванията
    • Самопредложения за модератори и т.н. биват директно отхвърляни!
    • Групите по-горе са подредени горе долу по важност, като разликите са в правомощия, лимити и т.н.
ZzoOoMeR
Наистина важна беше темата за да се избегне допълнителния спам с въпроси за групите smile.gif
Вече и на МЕН ми стана напълно ясно с новите допълнения smile.gif
П.С.Честито на новополучилите ранг-ве юзъри wink.gif
metodi_1912
много важна тема, тъкмо се питах как се определят Потребителските групи .
vIkToRsHeFa
Само да вметна... Всички спамери борещи се за ранг могат да се откажат... Постове от форумни игри Отх игри и сходни форуми не се отчитат и няма да бъдат отчитани!

Също така за все още непреминалите в групи "Редовни" и "Потребител +" дори и да имате въпросния брой постове, а и над него за да се смени групата трябва да имате поне един пост след промените в групите за да бъдат активирани новите настройки и сменена групата и за вашия акаунт.
Крадец на рози
Eдин принципен въпрос, защо се набляга толкоз на броят постове?
vIkToRsHeFa
Цитат(Крадец на рози @ Apr 6 2007, 23:41) *
Eдин принципен въпрос, защо се набляга толкоз на броят постове?

постовете са начина на потребителите да се включат в играта ако мога така да се изразя а мечо пух има една приказка колкото повече толкова повече... biggrin2.gif 100 потребители с по 1-2 поста много със по 100-тина няколко стотици с по над 500 доста малко... А и няма друга мерна единица с която толкова правилно да се зачете заслуженото, може регистрация да има от 2 години и пак да не е драснал един пост и да е участвал в една дискусия... А на обратното му се вика флууд и и по принцип спам... biggrin2.gif

А за ограничението за постове... Има някои ранкаджии дето се чудят къде къде през пост да пишат само и само да са им повече постовете, точно такива няма да бъдат позволени и затова са и някои от ограниченията... Не е важна бройката, важно е качеството на съдържанието! blush.gif
3pacalypse Now
Шапка ви свалям ! Евала за нововъведенията ! Особенно за ОТХ игрите smile.gif И още нещо само дето искам да попитам smile.gif Много ми е интересно понеже има един тип не го познавам WarezRu но се води знаменитост заради тва , че е съспенднат biggrin.gif Някой може ли д ами каже какво е направил преди да си отиде biggrin.gif
The Shaman
Всъщност нищо което да води до смърт !!! Просто дразнеше много хора ! Е имаше и някое друго злодеяние,но като цяло беше симпатяга.Неуправляем симпатяга...Не влизайте в на хората очите..Хахах...Чакай,че може и да ни чете сега smile.gif Правеше много глупости...Взе да ми липсва:)
$windle
Цитат(The Shaman @ Apr 7 2007, 01:25) *
Всъщност нищо което да води до смърт !!! Просто дразнеше много хора ! Е имаше и някое друго злодеяние,но като цяло беше симпатяга.Неуправляем симпатяга...Не влизайте в на хората очите..Хахах...Чакай,че може и да ни чете сега smile.gif Правеше много глупости...Взе да ми липсва:)

Дамн, и на мен smile.gif Та по темата де. Някой от уважавани са минали във ВИП, абе не че нещо ама то иде от вери импортънт пърсън, тоест много важен човек, извинявайте ама много важни човеци не е според мен перфектната дума, пък като видях кои са там biggrin.gif Уважавани си беше по-добре, ако е шляпал там нещо новини и е пиел бира с администраторите на срещите, направете го нещо там потребител плюс, ама вери импортънт според мен е ако си направил скин на форума, гениялна мисъл си споделил и са осъществили админите, а-у. Ю фиилинг ми?
3pacalypse Now
Дам . перфектно те разбирам . Аз лично съм щтракал ревюта навремето за да стана уважаван и пишех 2-3 новинки , както и след тва почнах да поддържам раздела с комикси , лопйто напоследък беше замрял заради липста на информаия в Нет-а , но сега се завръщаме wink.gif
f0rgy
Абе 2-те най-велики места разделите:Комикси и Футбол...Ся се разписах ся в Комикси ше аддна още 4-5 комикса а във Футбол мися след малко да кача още 3-4 новини.А и верно тва ВИП май не е най-подходящото.
Крадец на рози
Мнението ми е, че не може да съм във ВИП персоните или към уважаваните, тъй като не е така. Човек 2 пъти съспендван не заслужава да е към подобна графа. Ако ще и с цс5 да се занимавам още в началото заявих, че искам да помогна на форума, не както група от хора изтъкнаха, че се подмазвам. smile.gif Към редовни или зарибени ми е мястото и повтарям - моля ви, прехвърлете ме smile.gif
И това е далеч от обида към екипът ви, благодаря ви иначе smile.gif
qwe123
А може ли пример за "Неактивни",че ми е много интересно smile.gif
Крадец на рози
Цитат(qwe123 @ Apr 7 2007, 02:05) *
А може ли пример за "Неактивни",че ми е много интересно smile.gif

Неактивирани... когато си се регистрирала, но не си си активирала профила от пощата smile.gif
gotinoto_baby
Шефче супер си,браво за темата 1clap[1].gif Беше нужна една такава тема,вместо всеки да пита.Аз вече съм потребител+ /да се похваля/ rolleyes.gif
f0rgy
Няма да е лошо да смените цвета на V.I.P.-овете и на Потребител + smile.gif
akolevutd
Цитат(Крадец на рози @ Apr 7 2007, 01:46) *
Към редовни или зарибени ми е мястото и повтарям - моля ви, прехвърлете ме

спокич, така ще си седиш засега rolleyes.gif ако искаш да не си, започвай да правиш мизерии mrgreen[1].gif
Refuse
Браво на екипа за промените..Но наистина може да се смени цвета на ВИП и уважавани, за да може да се различават по-добре tongue.gif
Th3_SpY
Може ли "Потребител +" да са със син цвят, че ми е един от любимите tongue.gif
btw незнам как попаднах в тази група, но много се радвам biggrin.gif
The Shaman
Цитат(Th3_SpY @ Apr 7 2007, 11:49) *
Може ли "Потребител +" да са със син цвят, че ми е един от любимите tongue.gif
btw незнам как попаднах в тази група, но много се радвам biggrin.gif

Ако прочетеш първия пост на Виктор ще разбереш.Относно цветовете представете си каква шарения ще стане.Доста голяма част от потребителите ни имат по над 500 поста...Това означава листата доло да е цялата в синьььььььььььььььььо...Какъв е смисъла ?! smile.gif
vIkToRsHeFa
1. Днес сутринта довърших преразпределянето по групи на потребителите, снощи не успях да прехвърля всички но сега е ОК
2. Различни цветове за випове и уважавани... Ще стане какафония от цветове което е ненужно имайки в предвид че разликата е минимална.
3. Да позволени са атачмъни с общ размер до 20МБ за групите Потребител +, Уважавани и V.I.P

ПП. Максимално е обновен първият пост всичко относно групите се намиратам! blush.gif

Bloody_Tears
Йеее, и аз съм Потребител + Мерсиии smile.gif
K_f_R
абе,шеф само те питам има някой хора дето пишат (не флоод) най вече там по фимие,ъъ ти как успяваш да скиваш секи когато започне да се издига?
the_mouse
Който има интерес и желание да поства и да помага, се забелязва smile.gif
TheUnknown
Аз още съм си редовен smile.gif Не съм се издигнал много biggrin.gif

P.P Абе да не е имало някво зачистване на постове щот аз имах 500+ а ся са 484
Доказателсво
The Shaman
Постовете в някои форуми не се отчитаха а в други от известно време.Всичко е рефрешнато а това са реалните съществуващи постове...
TheUnknown
А добре. Благодаря за бързия отговор biggrin.gif
Аз тъкмо бях събрал тея 500 аха. Скоро в блога ми ще има "Отново 500 коментара" laugh.gif
The Shaman
При мен се изгубиха над 1500 ...:>
TheUnknown
Шефе забравил си групата на един потребител:
Деструктор
3pacalypse Now
Имам едно въпросче! Вчера бях VIP днес съм Уважаван ! Нещо сгреших ли confused.gif Какво направих confused.gif biggrin.gif
The Shaman
Като уважаван си по-нагоре в йерархията...
3pacalypse Now
Добре тогава smile.gif Благодаря smile.gif
$windle
Бе то и ВИП и уважаван са уважавани хора, ама дръжте си го както ви харесва повече, стига съм давал акъл :Ь
the_mouse
Разликта е, че VIP е много важен човек, "уважавани" е повече за заслуги към форума smile.gif
Modjo
честно казано това с броя на постовете не ми харесва dry.gif според мен трябва да отпадне това правило и да се вкарват хора в тази група по друг критерий

п.п Лично мнение е това
Крадец на рози
Цитат(MPower @ Apr 9 2007, 01:55) *
честно казано това с броя на постовете не ми харесва dry.gif според мен трябва да отпадне това правило и да се вкарват хора в тази група по друг критерий

п.п Лично мнение е това

И аз мисля, че трябва от основи да се премисли ЛИЧНО МНЕНИЕ, но вижте.. в АйЕрСи-то се обръща огромно внимание на админи и опери за разлика от други мрежи, просто ако по дефаулт на топ20 потребители се определят по друг фактор може би няма да се гонят толкова постове..

П.П Лично мнение
vIkToRsHeFa
Цитат(Dark Phoenix @ Apr 7 2007, 15:41) *
P.P Абе да не е имало някво зачистване на постове щот аз имах 500+ а ся са 484
Доказателсво

1 път месечно се прави преброяване на постовете на всички потребители с цел когато имате изтрити постове да не ви ги отчита като такива защото реално не съществуват а си стоят в профилите. Фактически това ти е броя на постовете извън коша за изтрити теми и постове и форумите от които не се отчитат постове.

Цитат(Dark Phoenix @ Apr 7 2007, 16:09) *
Шефе забравил си групата на един потребител:
Деструктор

Не съм, това е една от старите модераторски групи и има ранг на локален модератор както филморатори, комикси бодибилдинг и т.н. които имат права в множество категории но не са глобални модератори.

Цитат(swindle @ Apr 8 2007, 22:09) *
Бе то и ВИП и уважаван са уважавани хора, ама дръжте си го както ви харесва повече, стига съм давал акъл :Ь

V.I.P са хора с външни заслуги, тоест да речем администратор на еди кой си голям сайт собственик на еди какво си и еди що си... А когато вече един вип или някои друг потребител има заслуги към форума първо става Потребител + а после Уважаван което е най-високата потребителска степен и която носят и някои локални модератори.

Цитат(MPower @ Apr 9 2007, 00:55) *

п.п Лично мнение е това

Не е най-точното, но няма по-добро особенно неотчитайки броя на постовете от форумите за забавление и естествено затритите постове.
3pacalypse Now
Знам , че едва ли моето мнение е от кой знае какво значение , но смятам , че групата Бамбуча трябва да с епрекръсти smile.gif Някак си не звучи професионално biggrin.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(3pacalypse Now @ Apr 9 2007, 23:30) *
Знам , че едва ли моето мнение е от кой знае какво значение , но смятам , че групата Бамбуча трябва да с епрекръсти smile.gif Някак си не звучи професионално biggrin.gif

Мдааа прав си, и все пак хората в нея попадат точно в кадъра на поговорката:
"Бамбуча не читател бамбуча писател..." 16.gif
А за да влязат там определено е заслужено, всеки един може да потвърди колко трудно се влиза там и какви херкулесови сили прехосвам да няма фалове, и все пак има си хора на които докато не се научат как да се дърат им е мястото там. Всеки може да пише преди да чете, малко четат преди да пишат. smile.gif
$windle
Аз бамбуча в началото си мислих че е нещо за специални хора пак, ама то баннати се оказаро :О Иначе мерси за пояснението за ВИП-овете, напълно логично си е, нека така да бъде smile.gif
girl_from_hell
хах гледам днеска потребител + и се учидих какво е това ама сега ми стана ясно, браво на темата
n3v3r4o
Аз искам да кандидатствам за Група: Дразнител

happy.gif много ще съм благодарен ако кандидатурата ми бъде одобрена smile.gif Много съм добър в дразненето (както вече съм показал не малко пъти) happy.gif
melkor
Цитат(n3v3r4o @ Jan 6 2008, 04:20) *

happy.gif много ще съм благодарен ако кандидатурата ми бъде одобрена smile.gif Много съм добър в дразненето (както вече съм показал не малко пъти) happy.gif

Нали се сещаш че дразнителите не се задържат много тук. dry.gif
На въпроса ти - групи по-избор на потребителя не се създават!
vIkToRsHeFa
QUOTE(n3v3r4o @ Jan 6 2008, 04:20) *
Че тази група потребители вече съществува, просто се казва "БаМбУчА"... emoticon1 (18).gif
ShArKy`
Аз незнам какъв потребител да стана .. 1eyeb[1].gif Аз даже не знам как се става "потребител + , уважаван и т.н."
the_mouse
А иначе за потребителските групи - това е наша грижа, в началото на темата са описани условията, при които даден потребител преминава от една група в друга wink.gif
n3v3r4o
Цитат(vIkToRsHeFa @ Jan 6 2008, 12:58) *
Цитат(n3v3r4o @ Jan 6 2008, 04:20) *
Че тази група потребители вече съществува, просто се казва "БаМбУчА"... emoticon1 (18).gif

lil Jon и Триъгълна Вафла Yup 57.gif

ПРЕДСТАВЯТ
едно предаване
на BTV

КОМИЦИТЕ 57.gif

Цитат(melkor @ Jan 6 2008, 09:57) *
Нали се сещаш че дразнителите не се задържат много тук. dry.gif

Аз не искам да дразня! Просто така се получава... 57.gif
the_mouse
Преместих последните няколко поста, на ShArKy` като отделни теми тук. Ако имате конкретни въпроси, вижте първо дали няма такава тема и евентуално пуснете нова в "Често задавани въпроси" wink.gif

ПП. и постът на n3v3r4o е преместен като отделна тема.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.