Цитат(Dark Phoenix @ Apr 7 2007, 15:41)

P.P Абе да не е имало някво зачистване на постове щот аз имах 500+ а ся са 484
Доказателсво1 път месечно се прави преброяване на постовете на всички потребители с цел когато имате изтрити постове да не ви ги отчита като такива защото реално не съществуват а си стоят в профилите. Фактически това ти е броя на постовете извън коша за изтрити теми и постове и форумите от които не се отчитат постове.
Цитат(Dark Phoenix @ Apr 7 2007, 16:09)

Шефе забравил си групата на един потребител:
ДеструкторНе съм, това е една от старите модераторски групи и има ранг на локален модератор както филморатори, комикси бодибилдинг и т.н. които имат права в множество категории но не са глобални модератори.
Цитат(swindle @ Apr 8 2007, 22:09)

Бе то и ВИП и уважаван са уважавани хора, ама дръжте си го както ви харесва повече, стига съм давал акъл :Ь
V.I.P са хора с външни заслуги, тоест да речем администратор на еди кой си голям сайт собственик на еди какво си и еди що си... А когато вече един вип или някои друг потребител има заслуги към форума първо става Потребител + а после Уважаван което е най-високата потребителска степен и която носят и някои локални модератори.
Цитат(MPower @ Apr 9 2007, 00:55)

честно казано това с броя на постовете не ми харесва

според мен трябва да отпадне това правило и да се вкарват хора в тази група по друг критерий
п.п Лично мнение е това
Не е най-точното, но няма по-добро особенно неотчитайки броя на постовете от форумите за забавление и естествено затритите постове.