dulsinea
Sep 23 2005, 16:51

Петнадесет човека живеят за три месеца в къщата на Big Brother, изолирани от всичко и от всички.
Всяка седмица зрителите ще изхвърлят по един човек от къщата.
Последният останал задължително взима
200.000 лева!А ето ги и участниците във второто издание:
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Започна и вторият сезон на Big Brother!
Тук е мястото да споделяме впечатления от новото предаване. Пишете за всичко, което се сетите по темата - гледате ли го редовно, допадат ли ви новите съквартиранти, какво ще кажете за къщата ...
Вие сте!!!
Clark Kent
Sep 23 2005, 17:13
Ако става на въпрос ако питате мен изобщо не требва да има такава тема в форума щото 1 част беше толкова загубена а пък сега за втората просто немам коментар ама пишете щом се интересувате от глупости
QUOTE(Clark Kent @ Sep 23 2005, 06:14 PM)
Ако става на въпрос ако питате мен изобщо не требва да има такава тема в форума щото 1 част беше толкова загубена а пък сега за втората просто немам коментар ама пишете щом се интересувате от глупости

Дамм бахти лигите тия.
Това предаване си е чиста ебавка със хората и само дечурлиги сигрно го гледат.
п.п И аз мисля че темата е проста.
dulsinea
Sep 23 2005, 17:22
Никой не е казал, че трябва да се пишат само хвалебствия по адрес на предаването?!!
Всеки може да изложи мнението си по темата - било то положително или отрицателно. Ограничения няма, стига да се придържате към Правилата на Форума и добрия тон на разговор!
КларкКент като мислиш, че темата е "глупава и проста" защо пишеш в нея просто я пропусни...не си длъжен да пишеш във всяка тема.
Според мен първата част беше добра и ще си остане единствена и уникална с всичките простотии и глупости, които се случваха.Но сега с тази 2-ра част те се опитват да имитират първата и нищо няма да се получи..... според мен това ще е пълна боза, но има време да разберем....
FrAgMaKeR
Sep 23 2005, 18:05
Темата не е проста, ако смятате шоуто за просто е друг въпрос. Поразчистих всички излишни постове и ще помоля от сега нататака тук да се пише само по темата, ако пак се тръгне да се разводнява с глупости ще warn-вам
Та по темата идеята на шоуто е много добра, но от към испълнение има какво да се желае. Гледал съм дълго време германският Биг Брадър и мога да кажа, че българската версия нищо не струва.. там и правилата са доста променени, има няколко групи участници, които живеят при различни условия, има богати, нормални и отцеляващи, всеки може да си промени статуса.. а участниците какво да кажа.. щом редовно вкарват стриптизьорки смятам че е излишно да говоря за качеството на кастинга, май и Парис Хилтън искат да вкарат в следващият сезон, но ще видим.
За нашият Биг Брадър 1, мога да кажа че почна добре, по средата затъпя, а на края беше супер зле.. кой взе парите хотелиерски бос с два хотела, който сега си строи трети.. съмнителни резултати при гласуванията.. аз лично бях готов да гласувам поне 10-тина пъти от телефона си за да не изгонят Найден и Гроши но неможах да дам своят вод, защото блокираха тяхната линия 20 минути преди края.. само и само за да ги изгонят.. всичко беше супер нагласено, а тоя олигрофен Найден кефише супер много, нищо че беше супер тъп, даже можеби точно заради това
Биг Брадър 2, напълно различен, идеята ми хареса, но някакси не ми е интересен.. можеби ако го имаше 24-овия канал щеше да е друго, но така 40 минути дневно, режисирани глупости.. е супер тъпо.. пак ще дам пример по rtl2 има предавания от по 3 часа - нережисирани наистина наживо.. Все пак се надявам да стане интересно по нататък, но не очаквам сериозен успех на шоуто..
DonTsetsi
Sep 23 2005, 21:21
Те нарочно избират утайката на обществото за да забавляват простите хора, ама сега прекалиха! 2-ката ще е направо жалка
vIkToRsHeFa
Sep 23 2005, 21:33
Ами...
Мисля че всеки има право да си изрази мнението...
Аз лично не гледам и не съм гледал това предаване никога почти и не вярвам да гогледам но все пак всеки си има мнение...
Мнението ми за предаването е :
"Утайката на обществото" се гледа по принцип от "Утайката на обществото" и се стреми да излезе от утаиката на обществото като спечели тези пари...
Различни вкусове.... различни интереси...
Темата не е проста, ако смятате шоуто за просто е друг въпрос. Поразчистих всички излишни постове и ще помоля от сега нататака тук да се пише само по темата, ако пак се тръгне да се разводнява с глупости ще warn-вам
Само така ,дисциплината му е майката!!
Намен в началото ББ1 не ми хареса изобщо , но към средата викам дай до го видя , защото всичките ми познати го гледат и взе че ми хареса и особено частта с номницаиите и лайфовете , напрежението на участниците се предава през екрана

, накрая бях за ЗАРА , но спечели селския бек Здрафку.
Сега втория ББ нещо пак не ме грабна в началото , но нека не прибързвам , защото пак може да стане така

, но нещо са ги подбрали малко старички , а и някой по-гпре беше казал "утайката на обществото " като се замислих - има истина
ето ако искате да видите един профил на учстничка в ББ2 в
Сладур.комето и на блондинката
Сладур.ком
radotooo
Sep 24 2005, 20:41
ам нз за вас ма мен супер много ме зарибява това шоу....гледам го почти секи ден....бтв за тези които не са гледали нескашното предаване.... ще вкарват 16 съквартирант наи вероятно в понеделник.....утре ще покажат неколко възможни участника и публиката чрез гласуване ще реши кои да влезе

... ще е интересно
Saiman
Sep 24 2005, 22:05
Според мен бая ги прецакаха нямат ядене нямат баня мебели , те очакваха да са в лукс акто в първото педаване ама сега май нангрно им дойде
DonTsetsi
Sep 24 2005, 22:12
Както имах нещастието да не избегна да ги видя, ако наистина са в мизерия може да се изядат един друг. Не че ще е лошо
offtopic: Защо някои са против темата? Всеки може да изрази
И НЕГАТИВНО, И ПОЛОЖИТЕЛНО мнение.
nikola
Sep 25 2005, 13:39
Има ли някои на КеибълТел да пусне онлине малко?
vIkToRsHeFa
Sep 26 2005, 13:38
QUOTE(nikola @ Sep 25 2005, 02:40 PM)
Има ли някои на КеибълТел да пусне онлине малко?
Абонатите с ADSL връзка ще гледат безплатно Биг Брадър 2
15.09.2005 12:25
Останалите интернет потребители ще трябва да плащат, за да наблюдават непрекъснато къщата на Биг Брадър
Къщата на втория сезон от риалити шоуто Биг Брадър ще бъде изложена на показ 24 часа в денонощието за всички абонати на ADSL услугата на БТК.
През Интернет те ще могат да следят напълно безплатно и в реално време взаимоотношенията между новите съквартиранти. Това става възможно на базата на споразумение, сключено между телекомуникационната компания, Нова телевизия и E-card.
ADSL юзърите ще могат да се радват на риалити шоуто през целия тримесечен период на излъчването му. Те ще могат да “влизат” в къщата през сайта на шоуто, като ще бъдат разпознавани и препращани автоматично от информационните системи в специална ВИП секция.
При първото си посещение трябва да попълнят еднократно регистрационна форма и получават своето уникално потребителско име и парола, които ще използват всеки следващ път.
”Радваме се, че за феновете на шоуто отворихме още една врата към къщата на Биг Брадър – тази през Интернет. Очакваме голям интерес и сме сигурни, че от безплатната възможност ще се възползват десетки хиляди ADSL юзъри в България”, обясни Димитър Цонев, говорител на БТК.
За онлайн наблюдението феновете не се нуждаят от специален софтуер. Достатъчно е да имат на компютъра си Windows MediaPlayer. Системата е съобразена с различните скорости на Интернет достъп, които имат потребителите и се адаптира автоматично, за да получават те максимално добър образ и звук.
По време на Биг Брадър 1 също беше осигурен онлайн достъп до шоуто, но той се заплащаше. Според данни на организаторите от него са се възползвали над 10 000 потребители. Тази опция се запазва и през новия сезон и ще бъде достъпна както за Интернет маниаците в България, така и за тези в чужбина.
FrAgMaKeR
Sep 26 2005, 16:33
"За да гледате на живо какво се случва в
къщата на Big Brother 2 е необходимо да разполагате с Операционна Система Windows."Това супер ме издразни

но се намери човек да каже как става номера:
Може да ползваш и директно адреса:
http://btcstreaming.bigbrother.bg/LS
в mplayer(по-добра картина), xine, totem, kaffeine i t.n.
Например в конзолата пиши:
mplayer http://btcstreaming.bigbrother.bg/LSСамоче трябва да си купите някакви карти, а и през цялото време ще гледате апаратната, интересните неща, ще ви ги цензурират, така че няма много смисъл.. Аз обаче имам едно предложение, да вземем една такава карта и да пуснем локален стрийм
A това дето Дулсинеа го е сложила , за безплатно гледане , безплатно ли е изобщо , зашото аз нищо не схванах от обясненията в този сайт

...някой ако е пробвал да сподели с нас
FrAgMaKeR
Sep 26 2005, 17:50
GOGO75
Sep 26 2005, 21:16
QUOTE(GgBiT.InFo @ Sep 26 2005, 01:39 PM)
За онлайн наблюдението феновете не се нуждаят от специален софтуер................... както за Интернет маниаците в България,
така и за тези в чужбина. ЛЪЖА И ИЗМАМА!!!
vIkToRsHeFa
Sep 26 2005, 21:35
АМи не знам как точно става но трябва да може...
Това е цитат от IDG.BG но все пак не гарантирам !
FrAgMaKeR
Sep 26 2005, 21:46
Ако видео плеъра е специален софтуер, тогава се нуждаеш от такъв, както и от подходящи кодеци.. а и от сайта не е безплатно, освен ако не си абонат на бтк.. но както се вижда от по горе, има и други начини

Иначе за това, какво се случва в къщата, какво ви е мнението за тоя с прашките.. как само ги излъга всички, май даже и сценаристите е излъгал за да го пуснат в шоуто, казал че е жиголо, че си има приятелка, ака-бала и накрая какво.. "ами майтап"

Това със семейството обаче е много гадно.. на тоя баскетболиста нервите му няма да издържат и май ще разбие главата на оня тревоман, ако пак се натиска с жена му
GOGO75
Sep 26 2005, 21:49
QUOTE(FrAgMaKeR @ Sep 26 2005, 09:47 PM)
...... има и други начини

не говорех за това
AZDEAZ
Sep 26 2005, 22:10
И на мен ми е малко жалко за семейството. Кой знае, на края може да станем свидетели и на развод?!
Но според мен, ако на Миро не му издържат нервите и реши да бие някой, по-правилно е да се разбере с жена си, щото тя твърде много се вживя. А относно тревомана и на мен не ми харесва, но все пак той си мисли, че тя е свободна и на него нищо не му пречи да се натиска човека, тя е тази, която трябва да слага границите. Ако се беше държала малко по-резервирано, не че някой щеше да заподозре нещо. Но пък и нямаше да бъде интересно де, ако се държеш по-дистанцирано.
Според мен играта си е доста воаьорска, но да си призная честно я гледам, по необясними за мен причини.
The Shaman
Sep 27 2005, 11:27
Абе според мен всичко е по сценарий,от началото до края.Как мислите са ги държали затворени тея двете новите цяла седмица в хотелската стая!?!?Вижте стените в къщата,боядисани са перфектно и са станали много тарикатски.А в началото ги видяхме какви са сапъци всичките в боядисването.А дали има пич от вас който би издържал две седмици жена му да се натиска с хърбавия педал...Не вярвам.Та затова и за още много други работи смятам,че всичко е предначертано.
Мен пък много ме изненада това , че ББ няма да номинира Елена и Миро цели 2 седмици , тоест те ще останат поне за още три седмици в къщата ..това е доста нечестно спрямо другитр участници , защото е ясно , че колкото по-дълго се задържаш в къщата толкова по-големи са шансовете ти да спечелиш , а и така подриват шанса и на другите , защото при евентуални номининации не се знае дали някой от двамата , които не могат да бъдат номинирани би оцелял срещу някой от другите...
Нпример за тези , които са гледали ББ1 , когато бяха номинирани Алиджан и Здравко , Алиджан си отърва само , защото отмениха номинацията му заради Найден , а после оцеля в Номинацията с Мел и остана почти докрая ...
radotooo
Sep 27 2005, 16:09
Честно да ти кажа предпочитам да ме номинират отколкото да гледам жена ми как се натиска с некав тип...... Мисля че си засложават "наградата"
но както се вижда от по горе, има и други начини
Да се похваля одобрен съм и сега гледам ББ на живо без пари , само дето качеството е ...
Баш-Будала
Sep 29 2005, 16:10
Е сега всеки сравнява с германския ББ. Там все пак е някъде около 9-10 сезон.Нормално е да са еволюирали, макар ,че не мога да се сетя кой ше го интересува да гледа тъпата Парис Хилтън, ама както и да е.
Колкото и интересни да са условията в германския , мисля ,че по-интересно е да се гледат българи. Много хора май се дразнят от българския, щото по мое мнение ,не искаме да виждаме някои отрицателни български черти щото още не сме се приели такива каквито сме , а се се правиме на по-велики ,пък всъщност....
И какво значи оттайка на обществото? Учудва ме ,че можете толкова лесно да съдите за хората. Тва са доста обикновени и разпространени типажи. Като се има в предвид, че масата хора се кефат на Азис , тея са далеч по-нормални. А да сложат някакви изключително извисени и дълбоко културни хора , не мисля ,че ще е много представително за българите.
Иначе съм съгласен, че ако не се гледа денонощния канал , а само се разчита на сбитите предавания по НОВА телевизия е супер безинтересно, щото не може да се проследява развитие и дават само некви тъпи моменти.
И малко относно коментарите против тая тема. Далеч съм от мисълта ,че тва е най-интересното нещо за гледане и всеки треа да го гледа, ама във форума има тема с анкета "пиете ли?" , ся то нема и кво да се коментира.
Любимото ви гнусно предаване е със крадена търговска марка !!! И има вероятност да го спрат! Което разбира се ако стане ще е чудесно. Все се чудя как може да се дават такива предавания...но тава е така защото всичките вие хора със изразен селски произход го гледате. Ако престанат да го дават ще е просто прекрасно и аз ще ви се смея много, защото половината ще изпаднете в агония и стрес заради любимото "НЕЗАКОННО" предаване !!!http://plovdiv24.com/news/10849.html
radotooo
Sep 30 2005, 12:47
QUOTE(miro @ Sep 30 2005, 06:46 PM)
. Все се чудя как може да се дават такива предавания...но тава е така защото всичките вие хора със изразен селски произход го гледате.
Батка мисля че тук вече прекаляваш......можеше да минем и без обиди но то си личи кои е с "изразен селски произход"

....бтв а колкото до темата мисля че нема начин наи печелившото предаване за момента да бъде спряно
QUOTE(KyPBaPa @ Sep 30 2005, 12:48 PM)
QUOTE(miro @ Sep 30 2005, 06:46 PM)
. Все се чудя как може да се дават такива предавания...но тава е така защото всичките вие хора със изразен селски произход го гледате.
Батка мисля че тук вече прекаляваш......можеше да минем и без обиди но то си личи кои е с "изразен селски произход"

....бтв а колкото до темата мисля че нема начин наи печелившото предаване за момента да бъде спряно

Аз не oбиждам никой! Аз констатирам факти! Биг Брадър е крайно просташко и безмислено предаване. Целта е манипулация. На манипулация са най-податливи глупаците. Биг Брадър е насочено пряко върху ниско образованите слоеве на Българското общество, като въздейства пряко върху селската жажда за нещо просташко и уж елитно. Пращайте SMS-и...купувайте разни боклуци с логото на Биг Брадър... ВИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ТОЗИ ЦИРК СТЕ САМО МАРИОНЕТКИ В РЪЦЕТЕ НА ОПИТНИТЕ ПРОДУЦЕНТИ И РЕЖИСЬОРИ. Пращайте SMS-си...всичко е реално...всичко е естествено. Нищо не не е "наредено". Сценарии няма, те са сами в къщата, никой не им казва какво да правят. Да...ама не. Пари трябва да се изкарват. А за да има пари, трябва да е интересно. Просташтини, любовни интриги, караници...и разбира се това всичко е напълно естествено. И сега тази ниско образована аудитория на театрото Биг Брадър ще вземат да спамят и да ми обясняват че нищо не е наредено. Защо?!? Защото така ви казват по телевизията ли? Ми то просто си личи, че е като латино-американски сериал. Още много ми се върти в главата да пиша...но няма. Ще спра! Няма смисъл... Пращайте съобщения, купувайте буклуци...говорете по цял ден за Биг Брадър...и после ми разправяй те че не ви манипулират. Но тъй като знам, че празните ви глави не биха се замислили относно това което се опитвам да обясня ще спра да пиша. А, аз няма да спра да ви се подигравам и присмивам при всики удобен момент. Моите съболезнования за вас... Жалко, че се оставята така да ви мотаят и че ви научиха да се радвате на глупости!
vIkToRsHeFa
Sep 30 2005, 14:56
Шшшшш хора ще се избиете за едно предаване бре...
Не мога да разбера какво поражда във вас тази тема но всеки път когато дойда в нея все някой се е скарал с някого или някой обижда другия... Моля да не се повтаря !!!
Всеки има мнение и има право да го отстоява, това не включва обиди и подобни !!! Защото като се замисля така наречената "простотия" биг брадър започва да ми изглежда нищо пред тази която се показва тук !!!
Всички следващи мнения с и най малка обида или нещо подобно ще бъдат директно пращани в коша. Моля който не харесва тази тема ако не смята да се държи като цивилизован човек да я подмине !!!
nikola
Sep 30 2005, 15:44
Бааси така го каза все едно извънземните превземат земята.
сори за оффтопика
Баш-Будала
Sep 30 2005, 16:29
miro как разбра точно колко образовани са хората тук? Или и ти имаш порочния навик ,разпространен в България да се говори на изуст и да се създава мнение в стил "от тук чух нещо , тоя ми каза тва"?
Учудва ме ,че след като се представи за най-високообразования тук, си се впечатлил от тази статия във plovdiv24.com. Моите уважения ,но и за малко дете е ясно ,че статията е написана ей така - по поръчка, без сериозна теза ,без достатъчна провереност на данните, че чак има и изказана оценка за казуса - явно въпросния писач , който се мисли за журналист се е вживял и като прокурор и като съдия.
А относно манипулацията искам да те питам - ако пиеш кока-кола в едно кафе което има договор за доставки с тая компания, а не с пепси - това манипулация ли е?
GgBiT.InFo - недей, моля те да ми триеш този постинг, щото съгласи се че няма никаква обида , а просто отговор на такава.
miro как разбра точно колко образовани са хората тук?
Това че гледате Биг Брадър е достатъчна предпоставка да съдя за интелектуално ви развитие.
Или и ти имаш порочния навик ,разпространен в България да се говори на изуст и да се създава мнение в стил "от тук чух нещо , тоя ми каза тва"?
Така ли

Изглежда тогава, че и ти си имаш този навик. Доказвам:
Моите уважения ,но и за малко дете е ясно ,че статията е написана ей така - по поръчка, без сериозна теза ,без достатъчна провереност на данните, че чак има и изказана оценка за казуса - явно въпросния писач , който се мисли за журналист се е вживял и като прокурор и като съдия.
Малко пояснения за младежа който си мисли че ги разбира нещата. Plovdiv24.com е нещо като пловдивско крило на Dir.bg. Много от статиите се пишат от журналисти на Dir.bg . Специално в Dir.bg работят специалисти, а не "писач , който се мисли за журналист".
А относно манипулацията искам да те питам - ако пиеш кока-кола в едно кафе което има договор за доставки с тая компания, а не с пепси - това манипулация ли е?
Примера ти е изключително глупав, несъдържателен и не се отнася по никакъв начин към Биг Брадър.
-----------------------------------------------
GgBiT.InFo - недей, моля те да ми триеш този пост, защото съгласи се че няма никаква обида , а просто отговор на въпрос.
постинг
---> Браво бе англичанино...
Баш-Будала
Sep 30 2005, 17:21
"Това че гледате Биг Брадър е достатъчна предпоставка да съдя за интелектуално ви развитие."
Тва явно е достатъчна предпоставка за теб ама ок де.
Какво значение има кой работи в дир.бг и какав професионалист е ,след като е написал подобна статия , за мене нямат значение другите професионални висини до които е достигнал. Освен това ,конкретната статия е предоставена от erogance.net. Но след като я вземаш на сериозно , това е достатъчна предпоставка за да съдя за твоето интелектуално ниво.Друго нещо ,по което се съди доста за твоята образованост е начина по който нападаш хората, които се интересуват най-малко от твоето мнение.
Никъде не сам казъл, че примера има общо с Биг Брадър .Макар, че като се замисля има много общо - парите.
Но явно ти си геният за разплитане на конспирациите и знаеш всичко и си решил малко де ни светнеш нас плебеите коити живеят в неква абсолютна заблуда. Ами благодариме ти Прометей!
Относно английският - post - глагол, едно от значенията е "изпращам", когато му сложиш -ing окончание и пред него няма местоимение се превръща в съществително
И в духа на коментара "браво бе англичанино" искам да те питам знаеш ли ,че в българския език има буква "щ" , която се състои от звуците "ш" и "т" ? Разбирам по време на писането да има по някоя правописна или пунктоационна грашка ,която се поражда от техническите причини по набирането на текста ,ама да напишеш " Просташтини" , браво бе българино...
Аз съм съгласен , че това предаване е страшно глупаво и е просто престъпление да се излъчва по телевизията.Малко ли ни е цялата простащина , която ни заобикаля навън?Човек се прибира вкъщи,отпуска се , включва телевизора , с цел да забрави напрегнатият ден и тъпотията около него , а тя с пълна сила започва да цъвти от екрана на ТВ-то.По мое лично мнение , по-тъпо и по-просташко предаване никога не е вървяло по Българсикя ефир.Направо си е подигравка да вкараш някакви будали (неумеещи нищо) в една къща и на всичкото отгоре да ги излъчваш в наи-гледаното време.Имам чувството , че са ги избирали с кастин по тъпотия,уродливост и липса на обноски, а отделно че са страшно надути.Абе думи не ми останаха вече да говоря за това.
А вие пък престанете да се "джавкате" за глупости.Не че не обичам да наблюдавам скандали , но е против правилата на форума!
The Shaman
Oct 1 2005, 13:37
Предаването,че е тъпо,тъпо е...Но не може съгласете се,всичко което харесва на вас да се харесва и на другите.За това са различните предавания-за различните вкусове.
Да определено.Затова са натъпкани вътре простаците , защото на българина му допада да гледа собствената си свинщина по телевизията и да се учи още повече на нея.Това е мое мнение , разбира се , но си е вярно , че са натъпкани такива хора вътре , защото ще се гледа повече.Кой ще го гледа , ако вкарат нормални и възпитани хора вътре.То всичко ще си върви нормално , няма да има така наречените "изцепки " , няма да я има простотията , която радва българина и просто няма да има какво да се види.
Баш-Будала
Oct 1 2005, 16:06
Друга характерна черта на българина е да изказва мнението си навсякъде, да плюе по всичко каквото реши, да изкарва другите простаци , като явно си мисли ,че така се самоизтъква като интелегентен.
Все пак идеята на ББ е да е да показва в някаква степен всичко ,независимо дали е красиво или не. Ако то се превърне в културно предаване просто няма смисъл от него, защото живота около нас не е много културен. Не знам защо обаче се чувствате длъжни да го гледате след като не ви харесва. Трябва да бъде свалено от програмата за да не го гледате ли? Иначе мога да ви изброя поне 10-15 културни предавания, които може да гледате без и да усещате присъствието на ББ.
На мене обаче не ми стана ясно кои ще са тези културни хора които ще влезат в ББ , може би известните културни дейци, които по обед са пияни и налитат на полицаите по паркинзите , или онези заслужили дейци, които даже по министерствата вече стоят , дето доста често вдигат поличките на студентките ,на които преподават ли?
Мисля ,че трябва да зарежем тази провинциална черта да гледаме първо хората а после нас самите си.
Повтарям пак ,че не казвам, че трябва да се гледа непременно ББ , но всеки има право сам да избира. Освен това изказвания от рода " Който гледа ББ е супер простак и нискоинтелегентен " са доста несъстоятелни според мене, то се виде колко сме интелегентни всички на парламантарните избори.
Извинявай , но като пишеш това , не изтъкваш и своята интелегентност .Ти също даваш мнение по много неща и начина , по който го правиш ми създава впечатление , че се опитваш да се изтъкнеш като нещо повече от останалите...може и да се лъжа. Така аз първо не гледам телевизия,пък да не говорим за ББ!Дадох мнение , че насажда простотия , а не че трябва да бъде свалено от ефир , ако не си съгласен , тогава ми цитирай думите , които пропагандират да не се излъчва ББ !
Баш-Будала
Oct 1 2005, 17:43
А ти може да ми цитираш, в кое от мненията ,които давам се изтъквам.
Де да бяха само ББ и телевизията тези, които насаждат простотия...
Целта ми не е да си изтъкна интелегентността , сори ако си останал с такова мнение, но не мога да не реагирам на някой ,който се опитва да ме изкара некав тъпанар (не визирам теб)
Ако бех решил да се изтъквам щех да обесня какво пия в анкетата "Пиете ли"

П.П. Всъщност мисля, че има тук там интересни неща по телевизията, които не могат да бъдат заместени от интернет или друга медия.
The Shaman
Oct 5 2005, 20:20
Миро, Мирооо...аман от ЕнтЕлЕгЕнти, които се опитват да дават акъл...
"Всеки си има вкус"- казала маймуната и си облизала гъза...
FrAgMaKeR
Oct 6 2005, 20:01
Обаче цялата тая работа със семействота мина и "Дързост и красота" по съпунщина
The Shaman
Oct 7 2005, 17:46
vIkToRsHeFa
Oct 9 2005, 01:52
QUOTE(THE SHAMAN @ Oct 7 2005, 06:47 PM)
В случая съм без коментар... то просто нямам думи ; )
В интерес на истината не виждам никакъв смисъл от това предаване... а странното което е е че учителката по философия дава за пример предаването за еди какво си. И даже питаше колко са го гледали да говорят за него в часа...
Просто не знам в българия ли живея или в гетото на америка защото реално от всичко което дойде от демокрацията и от запада едно хубаво не приехме.
FrAgMaKeR
Oct 9 2005, 16:32
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Oct 9 2005, 02:53 AM)
В случая съм без коментар... то просто нямам думи ; )
В интерес на истината не виждам никакъв смисъл от това предаване... а странното което е е че учителката по философия дава за пример предаването за еди какво си. И даже питаше колко са го гледали да говорят за него в часа...
Просто не знам в българия ли живея или в гетото на америка защото реално от всичко което дойде от демокрацията и от запада едно хубаво не приехме.

Там е работата, че като идея е интересно, да се поставят в изолирана среда група хора.. от научна гледна точка ще е много интересно и полезно, обаче тук идва комерсиализацията, рекламите, рейтингите, режисьорите и други, които развалят нещата..
Иначе много ми се иска да се направи риалити шоу "Cube", в което да отвличат няколко човека, да ги сложат в едно съоръжение подобно на това от филма (първият филм, щото "хиперкуб" съществува само в теоритичната математика и физика) и да има смъртоносни капани и тн. просто нещо такова ще счупи всички рейтингометри
VanIcHka
Mar 10 2007, 21:37
Оставам си на мнение че Big Brother 1 си беше най-интересен , бб2 с тези ревливи истории с Миро , Мъро и Елена хич не ми харесаха
tedi27
May 14 2008, 19:24
Цитат(VanIcHka @ Mar 10 2007, 22:37)

Оставам си на мнение че Big Brother 1 си беше най-интересен , бб2 с тези ревливи истории с Миро , Мъро и Елена хич не ми харесаха
Нямам какво да допълня.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.