Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой не трябваше да умира?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
Страници: 1, 2
seduction_55
Много ми се искаше да добавя за повече от една възможност за гласуване biggrin2.gif ,обаче няма biggrin2.gif ,защото много не заслужаваха да умрат,но кой според вас най-много заслужаваше да живее. wacko.gif Както и да е,в този сериал изтрепаха толкова много хора,но аз съм сложила по-важните личности(поне според мен де happy.gif ).Гласувайте за човека който не е трябвало да бъде убит и се обосновете защо смятате така. happy.gif

Enjoy!!! happy.gif
sladuranka
Гласувах за Вероника, защото имаше още какво да помогне според мен. Но ми беше мъчно за дядото unsure.gif , Абруци толкова скоро може би не трябваше да му се вижда края mad.gif ...а за Келърман ми се искаше само да го осъдят, но не и да го убиват(ама то след като проговори, друг начин нямаше dry.gif ).
3pacalypse Now
Келърмен не се знае дали е мъртъв още ! Не са показали ясен образ , че е мъртъв ! Но най ме е яд за Аполскис ! Супер як герой беше !
julia1990
Цитат(3pacalypse Now @ Apr 6 2007, 15:00) *
Келърмен не се знае дали е мъртъв още ! Не са показали ясен образ , че е мъртъв ! Но най ме е яд за Аполскис ! Супер як герой беше !

Да и аз все още не съм убедена че Келърман е мъртъв!Докато не го видя няма да повярвам!Пък и според мен не беше случайно това че не показаха точно как умира... huh.gif Но разбира се нищо не се знае със сигурност още smile.gif А иначе съжалявам ако той е умрял,харесва ми като герой.
Също и мен ме е яд за Аполскис,както и за Уестморленд sad.gif Щеше да е интересно да се развият още образите им..
Menna
Определено Вероника. wink.gif
Иначе за мен, освен братята, само Келърман и Вероника бяха приятни за гледане......жалко че им видяха сметката.
lady_iz
Гласувах за Абруци, но и Средняка и Келерман ми бяха сред любимците...
Devil_Wish
John Abruzzi, без да се обяснявам!
Крадец на рози
Средняка
sladuranka
То и на мен Келерман ми беше любимец, ама айде де... dry.gif .
Devil^Rose^^
Цитат(Devil_Wish @ Apr 8 2007, 01:32) *
John Abruzzi, без да се обяснявам!

К'во е тва ?! Да не си си у вас, драсни два реда, няма да ти падне нищо tongue.gif

Иначе аз гласувах за Пол biggrin2.gif , а другия който също си струваше да остане беше Абруци 4.gif , друг е въпроса че единия щеше да отиде в затвора, а другия - някаде извън страната...
Th3_SpY
Абруцито не трябваше да умира! Той умря по най-гадния начин тцтцтц...
3pacalypse Now
Освен ако сценария не го мислят отс ерия за серия , мисля , че можем да видим Абруци отново.Някак си нямам с какво кой знае да се обоснова , но попринцип , когато в филмите се случат определени неща и хората си отварят вратичка тя не е напразна.Когато след като избягаха братята и затворниците се разделиха всеки по пътя си няколко серии преди Абруци да умре . Когато се изпращаха казаха нещо от рода със Абруци : " Пак ще се видим " или " Ще се видим отново " . Мисля , че ако има теория за конспирация то точно за Абруци тя може да излезне реална, щото все пак мафиот си беше човекът smile.gif Нищо чудно да е била някаква заблуда каквито АГент Ким редовно ги правеше smile.gif Или големите обрати в сериала.
divata_airis
Аз гласувах за Вероника-беше такава сладурана, макар че и Дейвид ми се щеше да не гушва букета, образно казано, но...съдба (сценаристи). Смятам, че от героинята можеше още да се изисква-да се събере с Линк накрая-примерно. Наистина жалко, че я убиха, аз не можах да повярвам докато не видях да изнасят трупа и в онея гадни торби, при това нарязан (бяха 2 все пак).
seduction_55
Изключително много се чудех за кого да гласувам.Като стана на въпрос повечето загинаха без нищо.За много хора ми стана мъчно,но според мен най-незаслужено умряха Аполскис и Вероника...Още не съм готова да дам гласа си за някой от тях,понеже и двамата ми бяха сред любимците.

Относно Келърман,знам че не е сигурно че е умрял,но те няма и да го покажат,защото както някой каза обичат да си оставят вратички.Обаче може чак в 4-ти сезон да го върнат(примерно говоря),затова според мен трябва да остане засега в "графата" мъртви . 18.gif

А пък за Абруци,не смятам че е жив,те го надупчиха много здраво. smile.gif
DesiTo
Гласувах за Вероника.
Обаче също си струваше да гледаме още Абруци и Келърмен. 4.gif
Хейли
Абруци и Вероника но гласувах за Рони happy.gif
lyubenski
Въпреки, че Келерман не е на 100% мъртъв аз гласувах за него просто ми е най-колоритен от всички.
Nasi
Kellerman според мен не е мъртав.

Иначе гласувах за Амбруци. 4.gif с него можеше зда стане още по-заплетено.
seduction_55
Гласувах най-накрая 18.gif .... за Аполскис.
CheerFuL-F
аз гласувах за Вероника тя най-малко заслужаваше да умре
Onlyshits
Абруци Рокс ..........
Също Келърман ... .Ама ще се види tongue.gif
f0rgy
Абруци не трябваше да умира..Само нз защо си сложила и Келърман в анкетата като не са го дали мъртъФ mrgreen[1].gif
Polly``
John Abruzzi, нещо ме кефеше и не трябваше да мре dry.gif
Fixer
Според мен: Charles 'Haywire' Patoshik smile.gif
Крадец на рози
Koй беше тоя о,0
Devil^Rose^^
Те хората снимки са сложили, ама кой да види sleep.gif
hristin4e
аз гласувах за Paul Kellerman макар, че и аз мисля че не е мъртъв, той ми е от любимците tongue.gif
Haley____
Гласувах за Вероника! Защото ми беше фаворитка и не трябваше да умира по такъв зверски начин!!!
kingsize-4eto
Бих гласувала за Paul Kellerman,но мисля,че все още е жив затова не съм.
Гласувах за Charles Westmoreland,защото изглеждаше много мил човек и единствената му мечта беше да види дъщеря си.Опита се да го направи,ама... sad.gif
bo7evka
Вероника, като умря тя мислих, че всъшност е жива и ще стане няква магия 16.gif 20.gif 18.gif
^FANTAZIA^
Гласувах за Алдо Бъроуз,защото мисля,че не заслужаваше да умре по този начин и може би ако още беше жив малко или много щеше да помогне на синовете си найстина той знаеше на кой да се довери и на кой не.
naleyforevar
Цитат(sladuranka @ Apr 6 2007, 14:58) *
Гласувах за Вероника, защото имаше още какво да помогне според мен. Но ми беше мъчно за дядото...

и aз тaка гласувах и миcля!!!

Veronica Donovan:

Gossip Girl
Гласувах за Вероника, но и Келерман жив - нежив ми беше адски симпатичен
haley james scott
Вероника. 4.gif 4.gif 4.gif Тя беше единствена,неповторима и прекрасна. sad.gif
Snejito
Според мен Вероника не трябваше да умира.
devilswish
аз мисля че Алдо Бъроуз не трябваше да умира sleep.gif sleep.gif
!vEt0
Мм...Пол
an4ito
Вероникаа cry.gif тя не трябваше да умира ...
Mr. Winchester
Определено Вероника не трябваше да умира,беше ми от фаворитките. ама тва е положението,душата не щя да продължи ролята си в сериала. ако не я бяха направили на решето щеше Линк да е онвинен рано рано и сериала щеше да стане тъп ама то така става де biggrin.gif
*PrIs0n LOv3*
Ами Сара,не трябваше естествено 1crying[1].gif но от тея Вероника sad.gif
Peyton___
САРА МН ЯСНО НЕ ТРЯБВАШЕ
но поже тук я няма от тези ами Вероника с поред мен huh.gif
Mr. Winchester
Ам на мен не ми пречи че Сара умря , по добре щеше да е ако не бяха убили психото biggrin.gif и Вероника ест.

BTW онзи малкия от бягството е в затвора за 4 год. sleep.gif http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=33627
Princess Of Sorrow
Сара не трябваше да умира,но след като я няма в анкетата гласувам за Вероника.Тъжно ми беше и за другите,но няма как... sad.gif
toploto
Келърман... Н1 е той просто самата му роля е точната за него уникален е
pinko_z
Разбира се, че от тези Вероника заслужаваше най малко да умре. Все пак тя искаше само да помогне на Линк!
gan4e70oo
Гласувах за Вероника,тя изобщо не заслужаваше смъртта си...И за Kellerman също ми е кофти,въпреки че беше от "лошите" им помогна много накрая.
leyton_oth
Келерман ме изкефи накрая 4е ни ги предаде ами отиде при моми4ето си... smile.gif но Сара не трябва6е да умира (ако изоб6то е мъртва)тя не заслужава това след като рискува вси4ко(ба6та си ,живота си ,работата си) Абруци су6то нетрябжа6е мисля 4е тои 6те6е да се промени... виждах го като милионер които дарява парите си на сиропитали6те ... biggrin.gifbiggrin.gif:D и отдаден на Господ!
п.п. мн ми е жал за ба6тата ; 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif (
tedi27
Не трябваше Сара да умира, ако въобще е мъртва Има спойлери, че не е!!! Иначе гласувах за Вероника
ZuZka yeah
Не трябваше да умира Tweener !!! 19.gif sad.gif Защото не заслужаваше, пък и беше супер як персонаж... (inlove)
mixmaxshow
Не трябваше Вероника Донован да умира,понеже това беше една от главните героини!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.