sladuranka
Apr 6 2007, 13:58
Гласувах за Вероника, защото имаше още какво да помогне според мен. Но ми беше мъчно за дядото

, Абруци толкова скоро може би не трябваше да му се вижда края

...а за Келърман ми се искаше само да го осъдят, но не и да го убиват(ама то след като проговори, друг начин нямаше

).
3pacalypse Now
Apr 6 2007, 14:00
Келърмен не се знае дали е мъртъв още ! Не са показали ясен образ , че е мъртъв ! Но най ме е яд за Аполскис ! Супер як герой беше !
julia1990
Apr 6 2007, 21:04
Цитат(3pacalypse Now @ Apr 6 2007, 15:00)

Келърмен не се знае дали е мъртъв още ! Не са показали ясен образ , че е мъртъв ! Но най ме е яд за Аполскис ! Супер як герой беше !
Да и аз все още не съм убедена че Келърман е мъртъв!Докато не го видя няма да повярвам!Пък и според мен не беше случайно това че не показаха точно как умира...

Но разбира се нищо не се знае със сигурност още

А иначе съжалявам ако той е умрял,харесва ми като герой.
Също и мен ме е яд за Аполскис,както и за Уестморленд

Щеше да е интересно да се развият още образите им..
Определено Вероника.
Иначе за мен, освен братята, само Келърман и Вероника бяха приятни за гледане......жалко че им видяха сметката.
lady_iz
Apr 8 2007, 00:48
Гласувах за Абруци, но и Средняка и Келерман ми бяха сред любимците...
Devil_Wish
Apr 8 2007, 01:32
John Abruzzi, без да се обяснявам!
Крадец на рози
Apr 8 2007, 01:35
Средняка
sladuranka
Apr 8 2007, 11:55
То и на мен Келерман ми беше любимец, ама айде де...

.
Devil^Rose^^
Apr 8 2007, 13:09
Цитат(Devil_Wish @ Apr 8 2007, 01:32)

John Abruzzi, без да се обяснявам!
К'во е тва ?! Да не си си у вас, драсни два реда, няма да ти падне нищо
Иначе аз гласувах за Пол

, а другия който също си струваше да остане беше Абруци

, друг е въпроса че единия щеше да отиде в затвора, а другия - някаде извън страната...
Th3_SpY
Apr 8 2007, 13:13
Абруцито не трябваше да умира! Той умря по най-гадния начин тцтцтц...
3pacalypse Now
Apr 8 2007, 19:26
Освен ако сценария не го мислят отс ерия за серия , мисля , че можем да видим Абруци отново.Някак си нямам с какво кой знае да се обоснова , но попринцип , когато в филмите се случат определени неща и хората си отварят вратичка тя не е напразна.Когато след като избягаха братята и затворниците се разделиха всеки по пътя си няколко серии преди Абруци да умре . Когато се изпращаха казаха нещо от рода със Абруци : " Пак ще се видим " или " Ще се видим отново " . Мисля , че ако има теория за конспирация то точно за Абруци тя може да излезне реална, щото все пак мафиот си беше човекът

Нищо чудно да е била някаква заблуда каквито АГент Ким редовно ги правеше

Или големите обрати в сериала.
divata_airis
Apr 9 2007, 10:30
Аз гласувах за Вероника-беше такава сладурана, макар че и Дейвид ми се щеше да не гушва букета, образно казано, но...съдба (сценаристи). Смятам, че от героинята можеше още да се изисква-да се събере с Линк накрая-примерно. Наистина жалко, че я убиха, аз не можах да повярвам докато не видях да изнасят трупа и в онея гадни торби, при това нарязан (бяха 2 все пак).
seduction_55
Apr 9 2007, 13:45
Изключително много се чудех за кого да гласувам.Като стана на въпрос повечето загинаха без нищо.За много хора ми стана мъчно,но според мен най-незаслужено умряха Аполскис и Вероника...Още не съм готова да дам гласа си за някой от тях,понеже и двамата ми бяха сред любимците.
Относно Келърман,знам че не е сигурно че е умрял,но те няма и да го покажат,защото както някой каза обичат да си оставят вратички.Обаче може чак в 4-ти сезон да го върнат(примерно говоря),затова според мен трябва да остане засега в "графата" мъртви .

А пък за Абруци,не смятам че е жив,те го надупчиха много здраво.
Гласувах за Вероника.
Обаче също си струваше да гледаме още Абруци и Келърмен.
Абруци и Вероника но гласувах за Рони
lyubenski
Apr 10 2007, 14:47
Въпреки, че Келерман не е на 100% мъртъв аз гласувах за него просто ми е най-колоритен от всички.
Kellerman според мен не е мъртав.
Иначе гласувах за Амбруци.

с него можеше зда стане още по-заплетено.
seduction_55
Apr 14 2007, 21:10
Гласувах най-накрая

.... за
Аполскис.
CheerFuL-F
Apr 15 2007, 00:18
аз гласувах за Вероника тя най-малко заслужаваше да умре
Onlyshits
Apr 15 2007, 00:23
Абруци Рокс ..........
Също Келърман ... .Ама ще се види
Абруци не трябваше да умира..Само нз защо си сложила и Келърман в анкетата като не са го дали мъртъФ
Polly``
Apr 24 2007, 10:19
John Abruzzi, нещо ме кефеше и не трябваше да мре
Според мен: Charles 'Haywire' Patoshik
Крадец на рози
Apr 25 2007, 11:58
Koй беше тоя о,0
Devil^Rose^^
Apr 25 2007, 12:59
Те хората снимки са сложили, ама кой да види
hristin4e
Apr 25 2007, 19:39
аз гласувах за Paul Kellerman макар, че и аз мисля че не е мъртъв, той ми е от любимците
Haley____
Apr 25 2007, 20:31
Гласувах за Вероника! Защото ми беше фаворитка и не трябваше да умира по такъв зверски начин!!!
kingsize-4eto
Apr 30 2007, 09:18
Бих гласувала за Paul Kellerman,но мисля,че все още е жив затова не съм.
Гласувах за Charles Westmoreland,защото изглеждаше много мил човек и единствената му мечта беше да види дъщеря си.Опита се да го направи,ама...
bo7evka
May 10 2007, 21:11
^FANTAZIA^
May 20 2007, 13:29
Гласувах за Алдо Бъроуз,защото мисля,че не заслужаваше да умре по този начин и може би ако още беше жив малко или много щеше да помогне на синовете си найстина той знаеше на кой да се довери и на кой не.
naleyforevar
May 21 2007, 12:10
Цитат(sladuranka @ Apr 6 2007, 14:58)

Гласувах за Вероника, защото имаше още какво да помогне според мен. Но ми беше мъчно за дядото...
и aз тaка гласувах и миcля!!!
Veronica Donovan:
Gossip Girl
May 21 2007, 14:19
Гласувах за Вероника, но и Келерман жив-нежив ми беше адски симпатичен.
haley james scott
May 21 2007, 17:29
Snejito
Jul 5 2007, 17:58
Според мен Вероника не трябваше да умира.
devilswish
Jul 9 2007, 23:03
аз мисля че Алдо Бъроуз не трябваше да умира
Вероникаа

тя не трябваше да умира ...
Mr. Winchester
Oct 6 2007, 13:14
Определено Вероника не трябваше да умира,беше ми от фаворитките. ама тва е положението,душата не щя да продължи ролята си в сериала. ако не я бяха направили на решето щеше Линк да е онвинен рано рано и сериала щеше да стане тъп ама то така става де
*PrIs0n LOv3*
Dec 6 2007, 17:36
Ами Сара,не трябваше естествено
![1crying[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1crying[1].gif)
но от тея Вероника
Peyton___
Dec 15 2007, 01:05
САРА МН ЯСНО НЕ ТРЯБВАШЕ
но поже тук я няма от тези ами Вероника с поред мен
Mr. Winchester
Dec 17 2007, 15:50
Ам на мен не ми пречи че Сара умря , по добре щеше да е ако не бяха убили психото

и Вероника ест.
BTW онзи малкия от бягството е в затвора за 4 год.
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=33627
Princess Of Sorrow
Jan 28 2008, 13:47
Сара не трябваше да умира,но след като я няма в анкетата гласувам за Вероника.Тъжно ми беше и за другите,но няма как...
toploto
Jan 29 2008, 23:26
Келърман... Н1 е той просто самата му роля е точната за него уникален е
pinko_z
Jan 30 2008, 00:35
Разбира се, че от тези Вероника заслужаваше най малко да умре. Все пак тя искаше само да помогне на Линк!
gan4e70oo
Apr 10 2008, 12:59
Гласувах за Вероника,тя изобщо не заслужаваше смъртта си...И за Kellerman също ми е кофти,въпреки че беше от "лошите" им помогна много накрая.
leyton_oth
May 7 2008, 09:19
tedi27
Jun 19 2008, 13:48
Не трябваше Сара да умира, ако въобще е мъртва Има спойлери, че не е!!! Иначе гласувах за Вероника
ZuZka yeah
Jul 8 2008, 12:05
Не трябваше да умира Tweener !!!
Защото не заслужаваше, пък и беше супер як персонаж... (inlove)
mixmaxshow
Jul 13 2008, 11:05
Не трябваше Вероника Донован да умира,понеже това беше една от главните героини!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.