Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Официалното описание на епизод #19 "Nemesis"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
Цитат
Кларк и Лекс заклещени заедно в порутена мина, която гъмжи от криптонит. След като Джоди (жената на войник от специалните части) залага бомба в една от тайните лаборатории на Лекс Лутър, Лайнъл е ранен тежко, а Лекс е взет за заложник от гневна съпруга. Твърдейки, че Лекс е отвлякъл съпруга й, Джоди заплашва да взриви цялата лаборатория, освен, ако Лекс не и каже къде го държи за заложник. Кларк е напът да спаси Лекс, но внезапно попада на криптонит, който лежи в подземието на мината. Лекс и Кларк осъзнават, че единствения начин да оцелеят, е като си помогнат взаимно.

• Кристин Крюк, Алисън Мак и Анет О'Тул също участват.

ЪПДЕЙТ:

TV Guide дава малко яснота по епизода:

Цитат
Лекс и Кларк са заклещени в подземие, което е пълно с екплозиви. По времето, когато са в това подземие, двамата споделят тайни един-другиму, които преди това са смятали да не казват.

Режисьор: Мейрзи Алмас
Сценарист: Каролин Драес
sonofsparda
Ах колко го очаквам този епизод просто! Ама чaкане му е майката - няма как. wacko.gif
MaHeKeHa
Хахахха, ей ся ще се хванат за ръчички и ще си пеят песнички по време на престоя - lol
sonofsparda
Хмм, и на мен това ми хрумна. biggrin2.gif
Lois Lane
Цитат(sonofsparda @ Apr 6 2007, 05:35) *

Цитат(MaHeKeHa @ Apr 6 2007, 05:30) *

Хахахха, ей ся ще се хванат за ръчички и ще си пеят песнички по време на престоя - lol

Хмм, и на мен това ми хрумна. biggrin2.gif

Събудих се. Поразгледах форумните теми. Пуснах коментарче. Направих си кафе. Реших, че не ми е достатъчно и рекох да пусна още един - два коментара...Не ви ли е срам вас двамата... Сега си бърша кафето от бюрото и клавиатурата... dry.gif Да знаете от мен, имате много болни мозъци...А аз имам още по-болен, защото успях да си го и представя визуално shocking.gif ...и нататък я знаете историята happy.gif

Инак, така като чета - изглежда интересно rolleyes.gif Но предвид частите от епизода, които видяхме, няма да е само интересно ... Какво ли ще си кажат... Лек може да изпее за бебето, а Кларк за Криптон и като им олекне ще се хванат за ръчички и ще си пеят песнички....Ааааааа стига с това... Виждате ли ... влияе ми зле...сега цял ден като се сетя за епизода и това ще изплува на повърхността на единствената ми мозъчната клетка dry.gif Не е честно. Но те и от екипа на Smallville не играят честно, така че...Аааа Искам си епизода.. Как ще изтрая още тооолкова време. По-късно като си допия каничката с кафе, ще до-коментирам по темата happy.gif , че това стана малко като флуд.
rossytriff
за мен е ясно че разговора ще се върти около Лана и вече отлетялото доверие помежду тях.
vikihill96
Абе ще има "време разделно " за двамата.Ще си изяснят много неща,но според мен ще се види вече много по-осезателно,че връзката между тях окончателно е скършена на две(дори това на пръв поглед да не си проличи като гледаме епизода).Искам си епизода,искам го.Ще бъде поредното доказателство,че Smallville е велик сериал.
sydney
няма спор-епизодът ще бъде повече от интересен worthy.gif worthy.gif worthy.gif от сцените който видяхме,е ясно че Кларк и Лекс ще си говорят за времете през което бяха приятели unsure.gif unsure.gif какво ли друго ще си кажат blink.gif blink.gif blink.gif според мен в този епизод,сценаристите искат да покажат че приятелството м/у Кларк и Лекс е окончателно свършено и ще покажат че битката м/у тях двамата тепърва започва unsure.gif unsure.gif
айде и аз да се пресъедина Искам си епизода biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
didssy
ммм звучи добре тоя епизод !!!!! а колкто до песничката и аз си я представих biggrin2.gif интересно се получи в представите ми ... мммдам

а за кфо ще си говорят лекс и кларкито ... честно казнао могат да си кажат за сичко ... за лана за спомени за кфо ли не ... мм .. как ми се иска да го изгледам тоя епизод .....
tzvetka
Епизода ще е много интересен!С нетърпение го очаквам!Ще има да си споделят те двамата!
smallville_f
Епизодът ще е много вълнуващ ... Тез двамцата имат мноого нещо да си казват 4.gif
MaHeKeHa
Според мен, ще си говорят за пропуснатите възможности в живота. Лекс ще му каже, че винаги го е чувствал като най-близък човек, а Кларк ще го попита: "какво стана, Лекс?", "как се стигна до това?" - рано или късно, човек винаги си дава равносметка, когато нещата не вървят на добре. Сигурен съм, че и в Смолвил ще видим този приотитет.
MaLkIq_MuKi
Не знам защо, но си мисля че Лекс може да му разкаже за това което му се беше случило на епизода "Lexmas" и за избора който направи след това...вече за Кларк не знам blink.gif А пък , че епизода ще е уникален - няма и съмнение в това worthy.gif Благодаря за инфото smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.