Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кейт Остин
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Персонажи и анализи
the_mouse

Първа поява: Pilot, Part 1
Ретроспекции:
1x02 Pilot: Part 2
1x03 Tabula Rasa
1x12 Whatever the Case May Be
1x22 Born to Run
1x23 Exodus: Part 1
2x09 What Kate Did
3x06 I Do
3x15 Left Behind
Име: Катерин Остин
Възраст: Неизвестна
Роден/а в: Айова
Статус: Жива
Професия: Неизвестна
В Австралия... Бяга от закона
На самолета... шерифът я екстрадира
от Австралия до Лос Анджелис.
Katherine "Kate" Austen
В ролята: Еванджелин Лили.

Преди Катастрофата

Кейт Остин е родена през 1977 г. в Айова и отгледана от майка си Даян Дженсън и Сам Остин, който е смятала за свой баща. Биологичния и баща се казва Уейн. Когато Кейт е пораснала, Сам и Даян са се разделили и Даян е подновила връзката си с Уейн. Кейт силно го ненавижда заради сексуалните му намеци и за това,че физически малтретира майка й. еп.What Kate Did

Кейт научава истината за това, че истинския й баща е Уейн, когато намира снимка на Сам от войната, която е снимана 9 месеца преи тя да се роди, което показва, че няма как той да й е баща. Тя решава да помогне на майка си като убие Уейн. Взема застраховката на къщата и взривява къщата докато Уейн е вътре. Вместо да е благодарна, Даян издава Кейт на полицията. От тогава Кейт бяга от закона и от американския шериф Едуард Марс. еп.What Kate Did

Марс дълго време преследва Кейт,която винаги успява да му избяга. Първото й бягство е когато Марс я хваща на автогара. Докато я кара към затвора, черен кон минава пресича пътя му и колата излиза от пътя. Кейт си тръгва от мястото на инцидента, като оставя Марс в колата.еп.What Kate Did

По-късно Кейт научава, че майка й е в болница и умира от рак. Тя моли за помощ любовта от детството си, Том Бренан, който е лекар в болницата в която е Даян. Когато Кейт влиза, Даян започва да вика за помощ и Кейт е принудеа да избяга заради охраната. Въпреки възражението на Кейт, Бренан настоява да и помогне на изхода с колата си. След секунди той е застрелян от един от пазачите, който стреля срещу колата и Кейт е принудена да продължи пеша. еп. Born to Run

Все още бегълка, Кейт се опитва да започне нов живот като се премества във Флорида под името Моника, където се омъжва за полицай Кевин Калис. Калис не знае истинската и самоличност. Смятайки, че наистина е щастлива, Кейт се обажда на шерифа и го моли да спре да я преследва. Точно както Марс твърди, семейният живот не и понася и тя скоро зарязва Калис, като преди това го упоява за да не може да я проследи и да не го въвлича в нейните престъпления. еп.I Do

В поредният си опит да примами Кейт, Марс й казва, че е депозирал самолетче играчка - предмет от капсулата на времето, която са заровили двамата с Том като деца, означаващ много за нея. Марс и казва, че се намира в депозитна кутия в банка в Ню Мексико. Въпреки рискът да я заловят, Кейт отива в Ню Мексико, където се представя като Маги за да се сближи с група от банкови обирджии, като прилъстява един от тях на име Джейсън. Тя измамва бандата, защото истинската и цел при този обир е да се добере до

Марс залавя Кейт
на автогарата

Кейт се омъжва за
полицай Калис
самолетчето. Обирът не се осъществява и завършва когато Кейт прострелва Джейсън. След като взима самолетчето, тя успява да избяга и зарязва всички останали. еп. Whatever the Case May Be

След това Кейт отива в Австралия, където отсяда във фермата на Рей Мулен за 4 месеца. Мулен забелязва плакатът "издирва се" на Кейт в пощата и се опитва да я предаде на Едуард Марс заради голямата парична награда. Кейт разбира какво става, но когато трябва да избира между живота на Мулен и това да избяга, тя решава да го спаси. В последствие е заловена от шерифът, който я качва на борда на полет 815 за да я екстрадира обратно в САЩ. еп.Tabula Rasa

На Островът
  • Разчита на Джак да и даде сили и да бъде нейн приятел.
  • Зашива раната на Джак с игла и конец.
  • Организира първата експедиция в джунглата.
  • Избрана от групата от експедицията да държи пистолета който Сойер носи.
  • Помага на Саид за радио предавателите.
  • Счупва първия радио предавател когато се качва на дърво и се стряска от "Чудовището".
  • Споменава пред Клеър, че е Близнаци.
  • Открива куфарчето на шерифа в езеро заедно със Сойер. Куфарчето съдържаше 5 пистолета, документи и най-скъпият и предмет - метално самолетче което е принадлежало на любовта от детството и.
  • Нарична "Луничка" от Сойер.
  • Съгласява се да целуне Сойер за да и даде инхалатора на Шанън.
  • Помга при опита за спасяване на Клеър и Чарли когато Итън ги отвлича.
  • Изражда бебето на Клеър насред джунглата.
  • Убеждава Сън да отрови Джин за да заеме мястото му на салът.
  • Хаваната е с паспорта на Джоана.Изгорила е снимката, вероятно за да приеме самоличноста и.
  • Разкрита е пред групата като бегълка от Сойер след като се опитва да открадне мястото му на сала.
  • Участва в експедицията до Черната Скала за да вземат динамит.
  • Помага за взривяването на люка.
  • Първа влиза вътре.
  • Заловена е от Дезмънд и освободена от Лок.
  • Изяжда един Apollo докато разглежда подземието.
  • Среща кон на острова, който изглежда точно като този от миналото и.
  • Проследява експедицията за намирането на Майкъл и е заловена от Другите.
  • Докато са сами в бункера е нападната от Сойер, който очевидно беше обладан от духа на доведения и баща.
  • След емоционален срив целува Джак и след това избягва без обяснение.
  • По-късно му казва че съжалява, че го е целунала.
  • В шкафче в лечебницата открива стари дрехи и маскировка, включително и брадата на Зик.
  • Когато Сън си направи тест за бременност, тя беше с нея.
  • Споменава, че и тя си е правила такъв тест.
  • Беше с Джак когато той искаше да отправи предложение на Другите.
  • С Джак откриват Майкъл в джунглата.
  • Отива с Джак и Лок да вземат оръжията от Сойер.
  • Изкопава гроба на Ана Лусия.
  • Тя е един от 4-те човека които Мис Клю поиска от Майкъл да доведе при Другите.
  • Заловена е от Другите.
Източник: Lostpedia-bg
Екипът на GGbit.info благодари сърдечно да авторите на сайта за любезното им предоставяне на горния материал!
Ако имате проблеми или забележите неточност, моля не се колебайте да се свържете с мен!
seduction_55
Поздравления за темата. happy.gif Кейт не ми е от най-любимите герои,но за сметка на това Еванджелин е невероятна актриса и перфектно си играе ролята.
ПП:Тука нали може и за актрисата да се говори?
Gossip Girl
Страхотна тема!
Еванджелин много ми харесва. Талантлива, красива и естествена е.
Колкото до Кейт, не толкова. Постоянно мрънка за Джак, но при всеки случай се бута и на Сойер.
DesiTo
Кейт не ми харесва много-много, дразни ме това, че не може да избере между Сойър и Джак. Ту при единия, ту при другия от началото на сериала е така. dry.gif
Но пък за Еванджелин Лили нищо лошо не мога да кажа, защото се справя много добре с ролята. 10.gif
kingsize-4eto
Кейт ми е един от любмите персонажи!Тя е много забавена,въпреки че от време на време дразни с това,че неможе да избере м/у Джак и Сойер (аз бих се радвала да избере Джак biggrin.gif ) Но пък иначе не е направила нищо лошо и се опитва да помага с каквото може на всеки happy.gif
hip_hop^girl
Кейт е страхотна и образа и във филма и Еванджелин Лили . Обожавам я ! Персонажът и наистина е неповторим за мен тя безспорна е една от най - интересните герои .Особенно с това минало епизодите за нея много яки и интерсни и понякога потресаващи много е забавна и много красива и .... се радвам че шерифа умря точно на острова! Поздравления за темата 13.gif И всичко в Кейт най - много ми харесва духът и
pretty_girl
Кейт е голяма сладурана,харесвам я,защото е мъжко момиче,дъжи на собственото си мнение,преживяла е страшно много в миналото си(като всички на острова де,ама то и сега не им е много лесно),харесват ми още смелостта и дързостта й...
Е,наистина на моменти е дразнещо това нейно непрестанно лутане между Джак и Сойер,но в крайна сметка то тва си е една от важните интриги на Lost..
А,Еванджелин..Еванджелин е страшна мацка..
ladysunshine
Кейт малко ме дразни, защото нз какво иска. Ту иска Сойер, ту пък Джак. Като има Сойер, всеки път като види Джак с някоя се ядосва...Абе нз какво иска момичето. Иначе ми стана значително по-симпатична покрай Сойер. Става долу-горе героинята и. Иначе самата актриса е хубавичка и добре играе
Mr. Winchester
Цитат(ladysunshine @ Oct 26 2007, 15:30) *
Кейт малко ме дразни, защото нз какво иска. Ту иска Сойер, ту пък Джак. Като има Сойер, всеки път като види Джак с някоя се ядосва...Абе нз какво иска момичето. Иначе ми стана значително по-симпатична покрай Сойер. Става долу-горе героинята и. Иначе самата актриса е хубавичка и добре играе

И мен започва леко да ме дразни, а преди ми беше от любимките. Иначе е страшна маццка
gan4e70oo
Харесвам Кейт много,една от най-смелите при жените е.Не ми харесва единствено това,че е много неориентирана и не знае какво иска.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.