Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Вашите Снимки
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
pipelota
QUOTE(Connect @ Aug 11 2006, 16:18) *

офф И това ако не е в Кауфланд, можете да ме заплюете! smile.gif офф

Няма да те заплюваме! Пазаруването понякога може и да бъде забавно smile.gif
Connect
Пазаруването винаги е забавно!!! smile.gif
unvisioble
QUOTE(pipelota @ Aug 11 2006, 15:57) *

blush.gif Ами, ей ме на! Престраших се! Аз и пак Аз!
Снимките не са много добри, но са от телефон все пак. Ама да не се оправдавам, магаре стояло....

Това "магаре",я виж,какво е фешън с тия капелки и каква очарователна усмивка има... biggrin.gif

П.П. Connect, в галерията има толкова снимки, как да те познаем кой от всички си ти? biggrin2.gif
И ти май си от малкото мъже, които се радват на пазаруването...повечето не го обичат. 10.gif
Connect
Ами гледате в галерията, кой е най -готин biggrin.gif (и скромен) biggrin.gif и това съм аз tongue.gif
Колкото до пазаруването, обичам да пазарувам, ама в големи магазини...единственото, което е минус е усещането след като си минал през касата, ама и с това се свиква...biggrin.gif
storm
QUOTE(unvisioble @ Aug 11 2006, 15:18) *
QUOTE(pipelota @ Aug 11 2006, 13:03) *

Абе, ти винаги излизаш много добре на снимки 4.gif

Абе, т`ва е щот` съм си `убава, бре... 18.gif
Шегичка... наистина съм фотогенична. bigwink[1].gif Благодаря ти са милите думи. blush.gif
QUOTE(Joro @ Aug 11 2006, 13:08) *

И обичаш да споделяш с нас снимките, щедро момиче си ти, Стефи 4.gif ! На снимките и приличаш на Деси Слава в ранните й години blush.gif (не ме убивай) unsure.gif .

Ами аз съм си малко такава...нарцистична натура... biggrin2.gif
Айде, няма да те убивам, живей, от мен да мине.... 18.gif
Спокойно, намирам певицата за привлекателна, така че приемам комплимента. 10.gif

Брех, брех това Стефи, бе хем си ни хубава, хем си ни щедра (за дето ме пощади 18.gif ), хем си ни скромничка. Въобще някакви кусури имаш ли? 18.gif
vIkToRsHeFa
http://img122.imageshack.us/img122/6356/ga...44096fp2.th.jpg
Ето и една моя снимка от преди около 2-3 месеца мисля. Е не сме в най-добрата си форма и сме мааалко пиинали но... biggrin2.gif Иначе за това да нямат хора таснимки в нета... Ам това си е лично право на всеки и не би променило поне моето мнение за определен човек. Иначе за залоупотреби.. ако става за въпрос на някои да му правят мръсно и карикатура ще направят и пак. Та това не е решение. 4.gif

ПП. Качвайте си снимките в профилите де все пак като кликнеш върху определен профил очакваш да видиш човека а така в теми... (ако искате да споделите повече снимки може пък да ползвате галерията на форума... 4.gif
CiNdEreLLa``
vIkToRsHeFa а ти защо нямаш снимка в профила си confused.gif 1eyeb[1].gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(CiNdEreLLa`` @ Aug 12 2006, 01:49) *

vIkToRsHeFa а ти защо нямаш снимка в профила си confused.gif 1eyeb[1].gif

Виновен! blush.gif
Имах даже от около 6 месеца но при някое от прехвърлянията и след редовното почистване на форума(всички лични снимки и аватари които са неактивни се премахват от системата за да не пречат излишно) и си е заминала снимчицата ми. Иначе и твоят мечо пух не е зле... 2083[1].gif
CiNdEreLLa``
ахахха,аааааа мечо пух няма грешка!!! tongue.gif
Shae
QUOTE(unvisioble @ Aug 11 2006, 10:53) *

Ти пък... Верно малко те гони параноята. biggrin.gif
Не се притеснявай, ако това ще те окуражи - виж колко много хора са се престрашили да го направят (включително и аз, разбира се). 4.gif

Ето още мои снимки: Цък и цък.

Сладур blush.gif
unvisioble
QUOTE(Shae @ Aug 12 2006, 10:08) *

QUOTE(unvisioble @ Aug 11 2006, 10:53) *

Ти пък... Верно малко те гони параноята. biggrin.gif
Не се притеснявай, ако това ще те окуражи - виж колко много хора са се престрашили да го направят (включително и аз, разбира се). 4.gif

Ето още мои снимки: Цък и цък.

Сладур blush.gif

Много си мила. IPB Image
Ти не се ли престраши?IPB Image
Shae
QUOTE(unvisioble @ Aug 12 2006, 10:11) *

Много си мила. IPB Image
Ти не се ли престраши?IPB Image

На всички -не 18.gif
kasandra
Ай, аз като ви гледам снимките и отново разбирам, че съм от литъл бебетата по форумите unsure.gif ... Все тая biggrin2.gif Айде и аз да се набутам тука *сбутва останалите* biggrin.gif ...

1 ; 2 ; 3 ; 4 ; 5 ; 6

Въъй т'фа беше *въздиша тежко и поема голяяяма глътка въздух*
CiNdEreLLa``
Ееееее,че то е супер яко да си бебе бе smile.gif)) плюс това всички бебчета са сладки 3.gif
^SaDeR^
хахаха
Мерси мерси нямаше нужда се пак и аз съм .. е да не съм бебенце , но бих искал wink.gif
CiNdEreLLa``
Оххххх,то на кой не му се иска....и аз много искам,ама какво да се прави ..... растем 16.gif
^SaDeR^
Така си е . колкото и да ни се иска да си останем на по 15 , 16 14.gif
Shae
Поне все още съм запазила детския си фейс и много не ми вярват като кажа , че съм на 18 3.gif

@kasandra ....баси сладурчето ohmy.gif
Heaven's a Lie1
Пфуу уцелих какво да ми е първото мнение! Както и да е, ето ме и мен :

http://i57.photobucket.com/albums/g220/hea...alie/133945.jpg

http://i57.photobucket.com/albums/g220/hea...alie/133941.jpg

http://i57.photobucket.com/albums/g220/hea...ie/113726-1.jpg

...

the_mouse
Nice job! biggrin.gif Хаха, ето ми и по-нова снимка, (не, не нося една и съща блуза - сравнете в профила, там е от една година, просто съвпадение biggrin.gif):
IPB Image
Mechka
ето ма-малко съм червен ама тва е от снимката 1eyeb[1].gif
Ледено_момиче
Ами..и аз си сложих преди време снимка,към профила..и в галерията от срещи на форума..първата снимка,която се води последно качена ..- that's me ...
unvisioble
(Ледено_момиче @ Oct 12 2006, 22:50) *

Ами..и аз си сложих преди време снимка,към профила..и в галерията от срещи на форума..първата снимка,която се води последно качена ..- that's me ...

Сладурана. 4.gif
ZzoOoMeR
ето ме и мен
ЦъКи !!!
10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 2083[1].gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif
Electrum
И аз съм малко срамежлива,малко само и тва сайтче е само за приятели,ама реших,че мога и тук да го кача wink.gif --> M tva sam az:) biggrin.gif
Abruzzi
Ето ме и мен:

IPB Image IPB Image IPB Image
SweetDreams
И аз вече си сложих снимка в профила. Който му е интересно да надзърне.
ventzo Aug 4 2006, 12:04 Post #28

Ето и няколко от последното ми море тази година в CORNER (слънчев бряг)

Жалко, че не сме се засекли в Слънчев бряг, макар че аз ходех повече в Лазур wink.gif
ventzo
[quote name='mapuu' date='Oct 26 2006, 09:01' post='122274']
Ето и няколко от последното ми море тази година в CORNER (слънчев бряг) [/quote]
Жалко, че не сме се засекли в Слънчев бряг, макар че аз ходех повече в Лазур wink.gif [/b]
[/quote]
Ми то корнера е коктеил-бар,тва на централната алея.Не е нощно заведение!
А във въпросната вечер и аз отидох в Лазур малко да разнообразим положението....
Госпожица Вещицата
(mapuu @ Oct 26 2006, 10:01) *
И аз вече си сложих снимка в профила. Който му е интересно да надзърне.
ventzo Aug 4 2006, 12:04 Post #28

Ето и няколко от последното ми море тази година в CORNER (слънчев бряг)

Жалко, че не сме се засекли в Слънчев бряг, макар че аз ходех повече в Лазур wink.gif

Е,махни ги тея цайси де,ти от тях не се виждаш 10.gif

ventzo
(mapuu @ Oct 26 2006, 09:01) *

Жалко, че не сме се засекли в Слънчев бряг, макар че аз ходех повече в Лазур wink.gif [/b]

Ми то корнера е коктеил-бар,тва на централната алея.Не е нощно заведение!
А във въпросната вечер и аз отидох в Лазур малко да разнообразим положението....
А и чак жалко.....ще се засечем някъде в ПЛД wink.gif

EDIT:
(Госпожица Вещицата @ Oct 26 2006, 09:37) *

Е,махни ги тея цайси де,ти от тях не се виждаш 10.gif

Нали..?? mrgreen[1].gif
vIkToRsHeFa
(mapuu @ Oct 26 2006, 10:01) *

[b]И аз вече си сложих снимка в профила. Който му е интересно да надзърне.

И аз така че старата беше една никаква.... 16.gif blush.gif
**ASTERIX**
хахаха а на новата не се виждаш smile.gif
Ще те помислят за 4i4iba
vIkToRsHeFa
(**ASTERIX**_89 @ Oct 26 2006, 11:19) *

хахаха а на новата не се виждаш smile.gif
Ще те помислят за 4i4iba

Ха така де загадъчният шеф... biggrin2.gif
Лепнал съм едно зеленикакво обяснение ама... biggrin.gif

ПП. Който иска да го види в по-голям формат просто си копва адреса до снимката и си го отваря в браузера за да му го отвори в реални размери. 4.gif
^SaDeR^
Виж го как са е каширал в ъгъла хахаа 10.gif
vIkToRsHeFa
(^SaDeR^ @ Oct 26 2006, 11:27) *

Виж го как са е каширал в ъгъла хахаа 10.gif

emoticon1 (43).gif А иначе чудех се коя да сложа сегашната или тази: http://ggbit.info/forum/index.php?act=modu...si&img=1424 но съм на прекалено заден фон и съм малко размазан та... blush.gif

ПП. А и рядко фотоапарата ме обича... blush.gif
^SaDeR^
ся като видях тая снимка се замислих как ли ще изглежда масата с тези 10 000 потребителя wacko.gif
CiNdEreLLa``
Ехе на тая снимка само аз липсвам wink.gif
^SaDeR^
Мани и мен ме няма .От кога се каня да присъствам на някоя снимка ама няма как да стане като не присъствам на събиранията 16.gif
CiNdEreLLa``
А мога ли да попитам какво чакаш biggrin.gif confused.gif
^SaDeR^
Ами ,... де да знам smile.gif
vIkToRsHeFa
(CiNdEreLLa`` @ Oct 26 2006, 23:11) *

Ехе на тая снимка само аз липсвам wink.gif

Ше направим някои колаж и няма да липсваш... biggrin2.gif ( па и от Стара Загора можем да те завлечем... 18.gif 10.gif )
Иначе мдааа бе да 10 000 потребителя на масата... ROFL 18.gif
Това ми е едиснтвената свястна снимка от доста време и ... blush.gif

ПП. Стига сме коментирали ми дайте нек'ъв матреал... biggrin2.gif
SweetDreams
да ви кажа и аз бих искала да присъствам на някое събиране. А без очила не ви трябва да ме виждате wink.gif
the_mouse
Ето ми и по-актуална снимка:
**ASTERIX**
(the_mouse @ Oct 27 2006, 00:05) *

Ето ми и по-актуална снимка:

Е снимай се в цял ръст де и от близа а не както на Бунарджика smile.gif
До колкото знам имаш апарат ( по едно време беше правил снимки от гребната ) вземи се снимай да те видим както трябва. Какви са все такива или от далече снимките или неможе да те видим ....
Или по добре ела на срещата на форума да се видим на живо smile.gif
HATE
Мммм ето и една моя нова снимчица smile.gif)
CheerFuL-F
Ето една моя сним4ица biggrin2.gif
gojaa
АЗ СЛАГАМ НАПРАВО ЛИНК КЪМ 94 МОИ СНИМКИ , ПРАВЕНИ ОТ МЕН И КАКТО Е НОРМАЛНО ИМА МЕ И МОЯ МИЛОСТ АЗ СЪМ ОНОВА ЗДРАВОТО МОМЧЕ .
http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTIO...p;USER_ID=21799
ako имате затруднения просто потърсете профила ми , а той е на автори
GOJA
vIkToRsHeFa
(gojaa @ Oct 29 2006, 22:28) *

ИМА МЕ И МОЯ МИЛОСТ АЗ СЪМ ОНОВА ЗДРАВОТО МОМЧЕ .

shocking.gif Надявам се да няма сърдечни прегръдки като се срешнем на срещата на форума, че най много да разбера какво е да си скършен на 2... 18.gif
И з да не разочаровам четящите ей я на и моята скромна фигурка преди около година и половина...
Вижте прикачените файлове

ПП. Само снимката е с лошо качество за което сори ама... Скоро ще видя да си направя някоя подобна със по-добро фотоапаратче... mrgreen[1].gif
gojaa
(vIkToRsHeFa @ Oct 30 2006, 14:13) *

(gojaa @ Oct 29 2006, 22:28) *

ИМА МЕ И МОЯ МИЛОСТ АЗ СЪМ ОНОВА ЗДРАВОТО МОМЧЕ .

shocking.gif Надявам се да няма сърдечни прегръдки като се срешнем на срещата на форума, че най много да разбера какво е да си скършен на 2... 18.gif
И з да не разочаровам четящите ей я на и моята скромна фигурка преди около година и половина...
Вижте прикачените файлове

ПП. Само снимката е с лошо качество за което сори ама... Скоро ще видя да си направя някоя подобна със по-добро фотоапаратче... mrgreen[1].gif

Браво браво , релефа е на ниво , Личи си че не харесваш биричка . Никакви мазнини . Поздравления .
А относно срещата ще си спазя обещанието за почерпката по 1-2 питиета на човек .
И още нещо поемам задължението да ти направя няколко добри снимки , както се увери от фото форума като за любител се справям добре поне според мен и благодарение на фотошопа .
CiNdEreLLa``
Ето няколко снимчици от моренцето тази година 10.gif :

Детство Мое .... 18.gif 18.gif 18.gif :

Как ми се искаше да е моя ... rolleyes.gif :

П.П. Това в средата е vitiq wink.gif :

Don't ask why!!! 16.gif 18.gif 16.gif :

И накрая си изядох боя 12.gif :

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.