на ви малко прикачени Големи снимки напрау нямам думи..особено последните 2 с обецата на нокътя-мноо се виждам там!Начи на първата снимка съм с Бубето ми(едно от най-страхотните момичета,които познавам),а на втората съм с най-добрия ми приятел по-известен,като мъжа ми(ама той иначе е по-хубав,ама тука е мноу зле..ний на тая "фотосесия" сички сме изродясали)
Bloody_Tears
May 8 2007, 19:26
Аууу, кфа си ми сладинкааа Особенно на първата прикачена Много си ми хубавичка (hug) :*
И то кой го казва... ако АЗ съм красива, вие какво ще сте?
Божествени?
girl_from_hell
May 9 2007, 19:33
хихи мацка няма да се чудиш друг път поствай снимки тука да ни радваш
filmarkata
May 10 2007, 17:22
Тукощо ми пратиха снимки от един скорошен рожден ден ,от койта избрах само две снимки на който изглеждам малко по прилично и трезво...... Позволявам ви да се смеете от сърце http://prikachi.com/images/jpg/17065F.jpg
божее какво ме направи бе Е ся,не бъди скромен сладичък си.............
jonas
May 10 2007, 19:02
ХАХАХА аз и скрмоност това са 2 апсолютно противоположни поняия аммми 10х наистина това е един от малкото моменти в които нз как да отговоря освен с благодаря ПП : сори , че оспамих и тая тема ама кфо да направя в кръвта ми е тоя спам ...
ПП. Следвайте примера ми, правите си албумче в галерията и там вече си коментирайте на воля всяка една снимка. Хем подредено хем чистичо хем прегледно...
ПП. Следвайте примера ми, правите си албумче в галерията и там вече си коментирайте на воля всяка една снимка. Хем подредено хем чистичо хем прегледно...
Да и каде е цялото удоволстиве от спама , за кфо да спамя кат няма кой да ми се кара после
DcShOeCoUsA
May 12 2007, 12:56
Цитат(@~*GalKa TH*~@ @ May 11 2007, 15:36)
уооооооооооу ^^LP^^ от къде я извади тая хубост бе!!! Много си Pretty ама really много
хехехе тнх мацка и ти си мно яка пичка Ето още една снимчикча