Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Един герой по-малко през следващия сезон?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
sonofsparda
Напоследък се върти слух из Интернет-пространството, че за седмия сезон на Смолвил е възможно някой от героите да спре да бъде редовен гост на шоуто и следователно името на актьора вече няма да е включено в началните надсписи. Тези, за които е почти 100% сигурно, че това не важи, са Кларк, Лекс и Лана, след като около тях се въртят най-важните събития от сериала.

П.П.: Да ви кажа, аз си нямам и представа ако това се окаже истина, за кой би се отнасяло. Дали може да е за Лоис Лейн или Лайнъл Лутър, въпреки че и двамата в момента имат доста важни роли. Не мисля, че би могло да е за майката на Кларк или Клои, особено след развитието на нейната способност. Обаче ако един от героите спре да бъде редовен гост, това означава, че едно място остава свободно. Което според мен е доста възмoжно да бъде заето от Джими Олсън или ако се окажат верни слуховете - от Кара-Зор Ел или някои друг герой от историята на Супермен, като например Мон-Ел, който според някои истории е Kal-El's big brother. Не знам - дано да се окаже само слух, но трябва да очакваме всичко.
vikihill96
Ами то аз като размислям,нали ти спомена, че Стив Динайт бил казал ,"много ми хареса на какво ниво поставихме историята на Кларк и Лоис в този сезон. Започвате да виждате проблясъци между тях, въпреки че и двамата не биха си го признали. През следващия сезон смятаме да се опитаме да ги поставим на още по-високо ниво."-Тъй че що ми се струва,че не би трябвало да е Лойс.От друга страна не би трябвало и да е майка му,защото нали дори в последния филм за Супермен ,майка му беше още жива-тоест как може тя да изчезне от сериала.За Клои и аз съм съгласен-би било ултра гадно да я махнат.Първо ,че е страхотна героиня,второ след като разкриват способността й -би било мръснишко да я махнат от сериала.За Лайънъл-не знам ,но и него не бих искал да махнат...Колкото до тройката най-големи титуляри-Кларк, Лекс и Лана,абсолютно невъзможно е да е някой от тях според мен.А и може ли да задам един въпрос?-Да не би хората в началните надписи да са строго определен брой,че викаш-"едно място остава свободно"?Колкото кой би ми се искало да включат редовно-еми то Джими тъй или иначе си участва,не вярвам да решат да го махнат.Виж за Кара-Зор Ел -с двете ръце и всичко възможно бих гласувал,за да я включат mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .
MaLkIq_MuKi
Абе който и да е няма да е приятно без него sad.gif
sonofsparda
Ами Викторе, не знам дали са строго определен брой обаче сещаш ли се в 4 сезон след като махнаха името на Джейсън, в следващия сезон го сложиха на Лоис. Ама не знам какво смятат да правят по-нататък.
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Apr 4 2007, 14:26) *
Ами Викторе, не знам дали са строго определен брой обаче сещаш ли се в 4 сезон след като махнаха името на Джейсън, в следващия сезон го сложиха на Лоис. Ама не знам какво смятат да правят по-нататък.

С риск да прозвуча тъпо, ама кой Джейсън имаш предвид, че явна ме е хванала нещо "склерозата" mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ??Освен това, ако се замислиш, откакто Джон Шнайдер(Джонатан) престана да участва в сериала по обясними причини,не съм забелязал някой да е заел мястото му в надписите.Абе ще видим в крайна сметка.
П.П-и малко "офтопик"-Абе замисляли ли сте се защо музиката от филмите за Супермен е толкова яка.Аз честно си признавам, че хич никога не съм се интересувал от това ,кой композитор е писал музиката за филмите.Едвам наскоро се поинтересувах в IMDB.Като видях хич и не се учудих."Някой сеща ли се,кое е общото между поредиците за "Индиана Джоунс","Междузвездни войни",както и "Супермен".Както и "Седем години в Тибет",както "Мюнхен" и тъй нататък? mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ".Едва ли има друг шибидак освен мен,който да не е знаел,че на всички тях ,музиката е на Джон Уилямс(Всъщност имам предвид,че само за Супермен не знаех,че той му е писал музиката).
sonofsparda
Джон Уилиямс си е абсолютен гений - спор няма. smile.gif А аз ти говорих за Джейсън Тийг - приятелят на Лана, с който тя се запозна в Париж.
sydney
ако наистина махнат един от главните герои,ще бъде много гадно dry.gif dry.gif dry.gif съсъ сигурност няма да са Лекс,Кларк или Лана,не мисля че ще махнат Клои-в момента стана доста главен герой,нито пък Лойс-нали Стив Динайт е казал че иска да постави Лойс и Кларк на по-високо ниво,може би ще бъде Лайнъл,защото без Марта няма да бъде същото в Смолвил unsure.gif unsure.gif unsure.gif но ще бъде най-добре ако всички си останат blush.gif blush.gif blush.gif
sonofsparda
Е, ако това е вярно, те няма напълно да махнат въпросния герой - просто вече няма да бъде редовен гост в сериала. Сещаш ли се как беше Лоис в четвъртия сезон - там също я имаше в 13 епизода, но името на Ерика не присъстваше в началните надписи. А това за Лоис и Кларк са още само планове - още не се знае на какво ще се придаде повече внимание през другия сезон, защото наистина до тогава има 5-6 месеца и плановете лесно се променят. Така че ако махнат името на актьора от надписите, не означава, че героят няма да се появява повече - абе знам ли ги - и аз не искам да се окаже истина.
sonofsparda
МаНеКеН, видях, че си едитнал подзаглавието - да, само слухове са, така и съм отбелязал в описанието - "Напоследък се върти слух из Интернет-пространството..." Дано не се окаже истина, но сметнах за добре да се отбележи тук. smile.gif
smallville_f
Ами няма да се учудя, ако Марта е този герой, защото тя все пак е сенатор и работата може да я задължи да се премести другаде ... unsure.gif Или пък Клои - след като открие способността си може да е малко опасна и да реши да се скрие или да се премести другаде да живее ... както един мъж, който беше в един еп на 1 или 2 сезон , та той можеше да убеждава хората само с ръкостискане или докосване и беше решил да заживее в горите на Смолвил за да не земе да нарани някой ... та така smile.gif ... Естествено че няма да е същото без тях, пък и без който и да е друг ... пффф dry.gif Мерси за инфото ... Иначе нз кой може да дойде на мястото на този - отишлия си ... smile.gif
MaHeKeHa
Цитат(smallville_f @ Apr 5 2007, 19:23) *
Ами няма да се учудя, ако Марта е този герой, защото тя все пак е сенатор и работата може да я задължи да се премести другаде ... unsure.gif Или пък Клои - след като открие способността си може да е малко опасна и да реши да се скрие или да се премести другаде да живее ... както един мъж, който беше в един еп на 1 или 2 сезон , та той можеше да убеждава хората само с ръкостискане или докосване и беше решил да заживее в горите на Смолвил за да не земе да нарани някой ... та така smile.gif ... Естествено че няма да е същото без тях, пък и без който и да е друг ... пффф dry.gif Мерси за инфото ... Иначе нз кой може да дойде на мястото на този - отишлия си ... smile.gif

Аз бе, моя малка фара, аз.
Lois Lane
Да обсъждаш подобна тема и да даваш "конкретни" според теб предположения е като да ходиш по съвсем тънък лед. От сценаристите може да се очаква всичко - доказали са ни го нееднократно. Напълно е възможно да сведат участието на някой от героите до минимум и съответно името му да не присъства вече в началните надписи. Кой ще е този актьор? Само времето може да покаже... Иначе и да гадаем...От екипа на Smallville са изключително добри в поднасянето на изненади...Но и така и така вече сте си пуснали спекулациите...Аз не мога да остана по-назад. happy.gif

Що се отнася до личното ми мнение: Наистина мисля, че е по-вероятно да сведат нечие участие до минимум, отколкото да махнат изцяло присъствието на даден персонаж от сериала.
  • Бих заложила на бащата на Лекс - Лайнъл. Забележете колко малко появявания има през последният сезон... имам предвид в самите епизоди.... Сцените снимани с него намаляха определено до минимум, а преди е имало епизоди, вкоито е бил и главното действащо лице. Но малко или много, колкото и да не ни се иска, защото все пак това е Smallville, а не Superman, "големият лош вълк" - Лайнъл трябва да отстъпи място на вече порастналото си "пале" - Лекс / което май май хапе по-злобно и татко си през първите няколко сезона/. Та според мен определено ще бъде Лайнъл.
  • Клои е следващият подред кандидат, но както казах, това все още е Smallville и ще бъде поредният жесток крах в живота на Кларк, а и тогава участието на Джими ще се обезмисли отведнъж и то с гръм и трясък...Поне според мен, Клои си има своето утвърдено място в историята на младият Кларк Кент.
  • Относно Лойс Лейн...нали имаше някакви клюки, че смятали да и предложат повече участия за следващият сезон... така че - съмнявам се тя да отпадне.
  • Марта..Ех, Марта е основна фигура в живота на Кларк...не трябва да забравяме, че тя е тази която му шие костюмчето и му прави албумче с изреските от весниците happy.gif ....
  • За Лана и Лекс...е тук няма смисъл да се коментира. Те имат повече от стабилно затоплено местенце. Особено Лекс. Той направо си го е нажежил до адска степен. Сигурна съм, че няма да има проблеми в отвъдното. Ще му е точно като у дома. Но стига с отклоненията...happy.gif
Е това от мен. Така или иначе, пак писах много....

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.