Напоследък се върти слух из Интернет-пространството, че за седмия сезон на Смолвил е възможно някой от героите да спре да бъде редовен гост на шоуто и следователно името на актьора вече няма да е включено в началните надсписи. Тези, за които е почти 100% сигурно, че това не важи, са Кларк, Лекс и Лана, след като около тях се въртят най-важните събития от сериала.
П.П.: Да ви кажа, аз си нямам и представа ако това се окаже истина, за кой би се отнасяло. Дали може да е за Лоис Лейн или Лайнъл Лутър, въпреки че и двамата в момента имат доста важни роли. Не мисля, че би могло да е за майката на Кларк или Клои, особено след развитието на нейната способност. Обаче ако един от героите спре да бъде редовен гост, това означава, че едно място остава свободно. Което според мен е доста възмoжно да бъде заето от Джими Олсън или ако се окажат верни слуховете - от Кара-Зор Ел или някои друг герой от историята на Супермен, като например Мон-Ел, който според някои истории е Kal-El's big brother. Не знам - дано да се окаже само слух, но трябва да очакваме всичко.