Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Стийв Динайт отново бе добър да ни снабди с малко инфо
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
sonofsparda
Стивън Динайт, изпълнителен продуцент на Смолвил сподели със SCI FI Wire, че бременността на Лана Ланг ще бъде това, на което ще е главно наблегнато след като сериалът се завърне на 19 април с епизода "Progeny", с участитето на бившата Wonder Woman - Линда Картър. "Много неща ще се сведат до това," казва Динайт. "Няма да се разобличи всичко, но ще има още доста обрати...със сигурност. Триъгълникът(Кларк, Лана и Лекс) ще бъде застъпен от всички страни. Стискам палци - краят на сезона ще е адски вълнуващ."

Междувременно, Лоис Лейн ще бъде представена по един помпозен начин в "Prototype", епизод, на който Динайт е написал сценария. "Винаги е такава наслада да пишеш за нея," казва той. "много ми хареса на какво ниво поставихме историята на Кларк и Лоис в този сезон. Започвате да виждате проблясъци между тях, въпреки че и двамата не биха си го признали. През следващия сезон смятаме да се опитаме да ги поставим на още по-високо ниво."

Също така, Кларк Кент ще се изправи срещу НОВ И страховит противник, чиито корени МОЖЕ БИ ЩЕ произлизат от митологията на Супермен. "Не мога да ви кажа кой е, но съм сигурен, че ще бъдeтe предоволни, защото на практика той не отстъпва почти по нищо на Кларк Кент." 4.gif

Динайт добави, че Лекс Лутър "успява да изпълни нещо, което отдавна е искал, но това става по катастрофален начин. Това е кулминацията на годините, през които планирахме какво става с Лекс в последствие."

И този сезон ще има голям отворен финал."Този път няма да има градове в пламъци, но героите определено ще имат големи неприятности.", казва Динайт.
MaHeKeHa
тц...
sonofsparda
Едит:Оппа извинявам се ако има грешки при превода, но интервюто беше постнато в superherohype. Явно човекът, който го е сложил там,е объркал нещо, но там си беше така. Добре, че го оправи. smile.gif Thanks. smile.gif
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Apr 3 2007, 16:33) *
Какво? Какво има пък сега? rolleyes.gif

А, нищо, какво да има.
sonofsparda
Sorry - my bad. smile.gif
MaHeKeHa
Да ни каеш после, чи не съм бил тУлирантен. Глей, изтрих моето и оставих твоето.
sonofsparda
Е, тУлирантен си де - няма спор. wink.gif
tzvetka
Мали, мали!К`во ща става не е истина!Определено сезона ще свърши повече от невероятно!
lyubenski
Много ми интересно относно развитието около Лекс и усъшествяването му на неговият план wink.gif.
smallville_f
Мда планът на Лекс определено привлече вниманието ми unsure.gif ... Кой знае как ще врътнат нещата с бебето dry.gif ... Най ще се изкефя на развитието на отношенията между Кларк и Лоис 4.gif wink.gif

Мерси за инфото worthy.gif
didssy
и от мене получавате едно благодаря за инфото smile.gif worthy.gif

иначе относно лекс леко ме изплаши наличието на " катастрофален начин " .... а лекс и катастрофален .... тцтцтцтц бедна ни е фантазията ....

относто кларки и лоис ... нямам търпение да дойде новия сезон за да си проличи повече интереса им един към друг .
мене най-интересно ми звучи обаче "ще има още доста обрати...със сигурност" и "Триъгълникът(Кларк, Лана и Лекс) ще бъде застъпен от всички страни. Стискам палци - краят на сезона ще е адски вълнуващ." .... какво ли ще значи че много неща ще се се обърнат ? за кфо стаа въпрос дали лана ше узнае истината за бременността и за "примерното" поведение на лекс или кво confused.gif!!! confused.gif сигурно става дума наистина за взаимоотношенията в триъгълника ... confused.gif
vikihill96
Ей на това му викам мноого добри новини.Явно ще ни "забиват у земята" със следващите епизоди.Мен също ми е жизнено интересно, как Лекс и катастрофален начин ще бъдат свързани....юпийййй.Мерси за информацийката Ванка.
sonofsparda
Абе да ви кажа честно тая работа с бременността на Лана хич не ме вълнува. Само дето и до края на сезона с тъпотии ще ни занимават. Малко им беше, че целия сезон трябваше да ни говорят за някаква бременност, която уж първоначално беше страхотен удар за Кларк, но на която той в последствие спря да обръща всякакво внимание докато искаше да си върне Лана. Малко необичайно, ама айде - може и да мине. Говорил съм за това преди, няма да продължавам и сега. Това, което повече ме вълнува е взаимоотношенията между Кларк и Лекс(визирам главно "Nemesis") и промените покрай Клои. Това, което винаги най-ме е вълнувало в Смолвил е пътят на Кларк към героя и пътят на Лекс към злото - и на това се и надявам да видя повече за в бъдеще, а не единствено на the wining, bitching and moaning от страна на Лана. На някои хора меко казано им дотегна да я гледат в тази светлина. Дано това, че ще си покаже рогцата към края, бъде добро, защото ако щете ми вярвайте, но много искам да я видя в такъв образ. Би било доста добре от сюжетна гледна точка тя да придобие малко по-твърд характер. Абе сценаристите си знаят работата. smile.gif
sydney
интервюто е много интересно biggrin2.gif biggrin2.gif заинтересувах се много от драстичната промяна в Лекс и това,че ще усъществи плана си по "катострофален начин" shocking.gif shocking.gif shocking.gif според мен това ще бъдсе кулминацията на сезона,а също така и новият противник на Кларк unsure.gif unsure.gif много ме зарадва това че ще има развитие в отношенията м/у Лойс и Кларк biggrin2.gif worthy.gif worthy.gif blush.gif blush.gif едно е сигурно-следващите епизоди ще ни оставят без дъх 4.gif happy.gif happy.gif 4.gif
MaLkIq_MuKi
1 благодаря за инфото smile.gif И на мен определено ми е най-интересно развитието на Кларк и Лекс, и определено мисля че тези няколко предстоящи серии до края на сезона ще са меко казано убииствени worthy.gif И определено ме вълнува плана на Лекс shocking.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.