Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Hard Candy ("Опасна Невинност")
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Angel_Lady

Държава: САЩ
Година: 2005
Времетраене: 103 минути
Жанр: Трилър/Драма
Режисьор: Дейвид Слейд
В ролите: Елън Пейдж, Сандра Оу, Патрик Уилсън
Официален сайт
Филмът в IMBD
Трейлър

Ревю: Предизвикал голям шум при премиерата си на кинофестивала Сънданс, този филм разказва за 32-гозишен мъж, който се запознава с 14-годишно момиче по Интернет. Срещата им, след която той я отвежда в дома си, има много изненадващи последици.
Хайли е умна и очарователна тийнейджърка, но дори и умните момичета допускат грешки. Тя се среща в едно кафене с Джеф - доста по-възрастния от нея мъж, с когото се е запознала в Интернет. И въпреки че той е симпатичен и изтъкнат моден фотограф в началото на 30-те си години, все пак тя не би трябвало да отиде в дома му.
В играта на котка и мишка за мишката е най-добре да избягва леговището на котката. Но кой кого преследва? Следва ужасяващо изследване на сексуалното поведение, мъстта и справедливостта.

tania
Як филм. Интересен сюжет, добра игра. Гледайте, за да видите.
Jordan
тая тема къде е била потънала от април до сега...
та филма го гледах...сигурно миналата година и мога да изкажа смао положителни неща по негов адрес. много добре направен трилър. без излишни мелодрами и претъпкани глупости- всичко си е точно и ясно.
за любителите на трилъри си мисля, че това е нещо задължително.
определено държи под напрежение!
ladysunshine
Струва ми се, че ще е интересен филма, а и щом Сандра Оу играе това е още една причина да ме заинтригува
Bellatrix
Цитат(Jordan @ Dec 19 2007, 11:20) *
без излишни мелодрами и претъпкани глупости- всичко си е точно и ясно.
определено държи под напрежение!

Макар да съм останала с впечатление, че си наистина разбирач в доста от случаите относно филми, този път не бих могла да се съглася с мнението ти tongue.gif . Според мен е точно обратното - филмът беше претъпкан с глупости, бяха вкарани прекалено много излишни моменти, от които пък се губеше нишката на действие smile.gif . Но това си е само моя теория. За мен филмът си остава смахнат и болен, леко банален на моменти, неестествен и мога да продължа още с "хвалебствията", но това си е само моето мнение и моят вкус smile.gif
С няколко думички - филмчето става за гледане ако нямате какво да правите, аз лично три пъти си го пусках, поради причината, че на два от тях заспивах, а хубавите филми обикновено задържат вниманието ми smile.gif
Jordan
Цитат(Bellatrix @ Feb 11 2008, 08:58) *
За мен филмът си остава смахнат и болен, леко банален на моменти, неестествен и мога да продължа още с "хвалебствията", но това си е само моето мнение и моят вкус smile.gif

няма как да не се съглася с теб. филма е смахнат и болен до болка. но е готин. поне на мен така ми се стори. за мен в някой случаи бавното действие не е протакане или пък пълнене с глупости. като е запълнено с каквото трябва си струва да се насладиш на моментите.
радвам се, че си останала с добри впечатления от мен happy.gif
Angel_Lady
Да, филмът си е доста странничък. Някои казват дори, че е твърде извратен. Не мога да кажа, че ми е харесал, по-скоро ме впечатли, тъй като не бях гледала филм с подобна идея. Определено може да се поразсъждава над нея, а в крайна сметка краят предполага зрителите сами да си правят заключения относно това - каква точно е истината.

Цитат(Jordan @ Dec 19 2007, 11:20) *
тая тема къде е била потънала от април до сега...

Явно този филм не е много популярен сред потребителите на форума.
never_mind
Oтдавна съм го гледал и ми хареса много ...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.