Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коментирай предния според зодията му
GGbit.info > Развлечение > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Fixerka
Коментирай предния според зодията му.
Аз съм рак..
Сега сте вие..
crazy_vely
интуитивен
Аз съм Близнаци
Bloody_Tears
Ами една от най-добрите ми приятелки е зодия близнаци, та може да се каже...забавна, човек на когото може да се има доверие... smile.gif
Аз съм лъвче happy.gif
lemmy
Хах като мене!!! Ми нз упорит човек, с много амбиции и желание да успее в живота, красив човек по душа (не че аз съм последното ма така пише че трябва да са лъвовете хахах)

ми лъвче хах
hristin4e
аз по принцип много се разбирам с лъвовете, познавам много хора от тази зодия, и мога да кажа че винаги когато ти трябва помощ, можеш да се обърнеш към тях и ще те подкрепят, ще те изслушат. Много търпеливи и доверчиви.

Аз съм Дева wink.gif
TIGERM13
Много лесно се сърдят,най-разсеяните хора на света,често са на далечна планета на милиард светлинни години от Млечния път wacko.gif

Аз съм рак closedeyes.gif biggrin.gif
Bloody_Tears
Мии...добри, но ужасно лесно се сърдят biggrin.gif Една приятелка е тази зодия и каквото и да й кажеш, ще се сърди smile.gif Иначе защитават приятелите си, помагат винаги... smile.gif
ЛъФ biggrin.gif
siska
Мм обичат почти винаги да са център на внимание ии някои мисля, че са доста егоистични понякога.И може би бързо се сприятеляват, общителни са и имат доста приятели happy.gif

Аз съм стрелец happy.gif
Jolly_GirL
Упорита,инат, с чувство за хумор,старае се всичко да е на 6 rolleyes.gif Съдя по себе си,защото и аз съм стрелец happy.gif
TIGERM13
Ха това са моите хора винаги са център на внимание -сърцето на една компания постоянно измислят лафчета и разсмиват всички-актьори по душа
аз пак съм рак -просто не се сдържах да коментирам стрелеца (татко е стрелец)
adoration_
Хмм... Раците са доста интересни.Много чувствителни,дори бих казала тънкообидни!:)Иначе са весели и винаги усмихнати!:)
Аз съм Телец! smile.gif
hristin4e
не познавам телец, който да се страхува да постигне всичко което желае. Упорити са, стремят се да научават новото smile.gif
П.С. по мои наблюдения са винаги влюбени biggrin2.gif

Дева biggrin.gif
Jolly_GirL
Излючително спокойни и уравновесени хора rolleyes.gif
Стрелче съм smile.gif
susito
ми имам малки впечетления от стрелци,но все хубави!Пък и тебе си те знам,че си супер готинка и без зодията!

Везничка съм аз!
f0rgy
леле сички везни дето ги знам са някви откачени глави biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Аз съм ДевА wacko.gif
Jolly_GirL
Мии аз вече коментирах девата и ще добавя че са много влюбчиви,знаят как да се държат с хората и са много добри приятели
vasinka_{P}
Ами стрелците според мен са супер готини хора, забавни, много упорити, добри приятели, поне аз съм такава (стрелец съм). Имам много приятели стрелци и знам че мога да разчитам на тях за всичко rolleyes.gif biggrin2.gif worthy.gif
Gossip Girl
Упорити и понякога дори прекалено опърничави, но много интелигентни!

Рак
susito
ми всички раци,които познавам са супер различни едни от други..познавам лудо,познавам уравновесени,но всички са добри приятели и слушатели и винаги могат да ти оправят настроението!

Аз съм от малцинството на Везните!
SweetDreams
В повечето случаи супер забавни и отдадени на хората, на които държат, но могат да бъдат и много досадни и неотстъпчиви rolleyes.gif
Овен biggrin2.gif
filmarkata
мн малко хора познавам от тази зодия,но впечатлението ми от тях е,че са как да го кажа мн неутрални личности,мн са тихи и срамежливи,но като се преобщят после стават център на внимание и душата на компанията!!!!

Аз съм зодия Лъвче biggrin.gif
Ледено_момиче
Много обичам лъвчетата mrgreen[1].gif .Най-най-най близката ми приятелка е Лъвче smile.gif .
Това,което мога да кажа,че е общо за вс лъвчета ее... че обичате ,когато някой е с вас,е да ви изслушва и подкрепя разбира се. Винаги усмихнати и позитивни.Мн отзивчиви и понякога мн философски настроени към вс около тях....Ъм,това мога да кажа за лъвовете. rolleyes.gif

Овен
Jolly_GirL
Аз не познавам много хора от тази зодия,но ми е направило впечатление,че са големи инати и държат на своето до последно smile.gif
Стрелец
L0v3r_b0y
Стрелците са голями инати обаче са доста забавни познавам много
Скорпион
Angel_Lady
Отровен.

В правилата на играта с ПО-ТЪМНИ букви е казано, че трябва да се коментира с ЕДНА ДУМА и като гледам всичките освен първия постващ сте се отплеснали да пишете цели изречения.

Скорпион.
hristin4e
интересен

дева
Jolly_GirL
Мила
Стрелец
Gossip Girl
Сладурана

Рак
vivata123
Забавна и купонджийка..

Близнаци
Snejito
Ми каквo мога да кажа,мн готина и забавна личност biggrin.gif

аз съм БЛИЗНАЦИ
Night_FeniX
Дяволита

Аз сам Стрелец
Gossip Girl
Интелигентен

Рак
Bloody_Tears
Добър приятел
Лъв
lemmy
хах пак мойта зодийка, ми миличко детенце хахахахах (не ча аз съм) 18.gif
Night_FeniX
Невероятен приятел tongue.gif
qwe123
Еми една от най-добрите ми приятелки е стрелец.Много готини хора сте по принцип smile.gif Почти всички mrgreen[1].gif
Овен tongue.gif
vasinka_{P}
Ми овните са много готини хора, най добрата ми приятелка е овен biggrin2.gif biggrin2.gif Аз съм стрелец
hristin4e
любопитни (в добрия смисъл) wink.gif

дева
Bloody_Tears
Спокойни и ужасно мили и добри хора smile.gif
Лъвввв biggrin.gif
gotinoto_baby
Добри и забавни хора 10.gif

Везниии happy.gif
Крадец на рози
Хапеща ;>

Рибки
gotinoto_baby
Ами добър,мил и романтичен човек blush.gif
Везни rolleyes.gif
3pacalypse Now
Като зодия бих казал , че много се двоуми нейната зодия и трудно взима решение.
А като човек смятам , че е много приятелски настроена и лесно се сприятелява с хората

РИБИИ
hristin4e
общителни smile.gif

дева
Fixerka
Странни blink.gif

РАК
Bloody_Tears
Ми страхотни приятели, но доста честичко се сърдят, ама бързо им минава smile.gif
ЛЪВ
galdoka
не познавам мноо лъвчета ама тия дето ги знам са забавни

БЛИЗНАЦИ
filmarkata
не познавам мн близнаци или по точно може да познаам,ама да не се сещам 16.gif или въобще да нз кой е близнаци от всички хора който познавам 18.gif направило ми е впечатление,че са мн срамежливи,тихи и добри хора. rolleyes.gif

Лъв
galdoka
хахахаха близнаците срамежливи и тихи хаха

а иначи filmarkata напълно покрива представата ми за лъв -->
Цитат
не познавам мноо лъвчета ама тия дето ги знам са забавни

БЛИЗНАЦИ
gotinoto_baby
Попринцип с близнаци не се разбирам,но Галка е супер забавна и точна rolleyes.gif
В е з н и
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.