Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Супермен - играта!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
Страници: 1, 2
MaHeKeHa
Хах, играта е много забавна. Целта е да се направят възможно най-добри снимки на Супермен както си прелита из различните столици в държавите. Най-добрата снимка направена от вас, отива в заглавната страница на "Дейли Панет"

Аз успях от 1-ви опит 106 точки.

Ето ви линк: Superman - Stop! Press!

Успех и приятна игрица :>
3pacalypse Now
Аз само 75 :)Но на последното ниво направих една 9/10
lyubenski
80 точки бройте за мен smile.gif. После ще я пробвам пак wink.gif
ZanGaDor
аз направих 99 точки rolleyes.gif
MaLkIq_MuKi
Аз съм с 80 също blink.gif ама пак добре tongue.gif
vikihill96
Като първи опит-80 точици mrgreen[1].gif .
MaHeKeHa

Well? :>
vikihill96
Ами браво.Какво друго да кажем.Аз нещо игрицата не я минавам май особено добре,щото +-са на клавиатурата нещо не ми бачка ,както трябва ,та затуй само около по стотина точки изкарвам.
vikihill96
104-точки.Засега не стигам повече.Много яка игричка.Мерси много mrgreen[1].gif .

Ъпдейт-115 точки.Юпиииий.
sydney
аз направих само 60 unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif ще пробвам пак rolleyes.gif rolleyes.gif

Ъпдейт:100 точки mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
free_soul
Леле, аз ли да съм най-големия аутсайдер с резултат 54 точки...хахах не се смейте много ;- )
tzvetka
Ухх!82само!
Крадец на рози
102 biggrin.gif
tzvetka
Моя рекорд стана 148!
bLex
113
ZanGaDor
118 biggrin2.gif
vikihill96
Цитат(ZanGaDor @ Apr 2 2007, 13:16) *
118 biggrin2.gif

Me too-118 точки mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .Яка зарибявка е тази игрица.
Ъпдейт-123 точки.Well done,както се казва и в играта.
vikihill96
131 точки-Повече от това би било престъпление си мисля mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .
Нов Ъпдейт-134 точки.Преставам,щото нищо чудно накрая мен да ме "снимат" как се опитвам да "полетя" отнякъде 18.gif 18.gif .
Ъпдейт от 19.00 часа-138 точки.Напредваме.
smallville_f
Леле 88 от първия 63 от втория път 16.gif 18.gif
sonofsparda
Хмм, 92 - не е зле като за beginner. smile.gif

П.П.: Сори за офтопика, ама няма как да го пропусна - Undertaker 15-0 на Кеч Мания. worthy.gif
MaHeKeHa
Тези, които съобщават големи точки, нека го доказват със скрийншот. ТО така и баба ми може да пише... :>
sonofsparda
Е, вярно, но не ме мисилиш за измамник, нали? smile.gif
vikihill96
Цитат(MaHeKeHa @ Apr 2 2007, 21:46) *
Тези, които съобщават големи точки, нека го доказват със скрийншот. ТО така и баба ми може да пише... :>

Нямаш никакъв проблем-Следващия път като изкарам някакъв голям резултат ще го покажа mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .
smallville_f
Лошо начало ама добро продължение ... туй може да не е голям резултат, ама за мене е нещо, щот като се има предвид че почнах с 88 и после спаднах на 63, 117 хич не е зле biggrin2.gif
tzvetka

Жалко че забравих да покажа когаро има 148 dry.gif
Ето от последната минута!Тая игра е мн зарибяваща!

vikihill96
Между другото ,ако някой ме "светне" как да си кача снимката на постиженията-нека пише как .Аз явно съм "глупавичък" и не разбирам.
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Apr 2 2007, 21:12) *
Е, вярно, но не ме мисилиш за измамник, нали? smile.gif

lol, с тази резултат? Хахах, Ванка, Ванка. Нубарянин :>
MaHeKeHa
Цитат(vikihill96 @ Apr 2 2007, 22:04) *
Между другото ,ако някой ме "светне" как да си кача снимката на постиженията-нека пише как .Аз явно съм "глупавичък" и не разбирам.

Вики, отиваш/отваряш www.imageshack.us там си има директно за "upload" - даваш на BROWSE избираш скрийншота и след това натискаш "Host it" В опциите кой линк да избереш за форумите, избираш този: Hotlink for forums (2) и слагаш целият линк тук, в мнението. Това е.
rossytriff
първи -89
втори -58
трети -111
Голяма зарибявка е таз игра.
С този слаб резултат sad.gif няма смисъл да показвам снимка на постижението си....
vikihill96
Пак се показвам като леко шматкавичък-Това последното дето го обясни Емо за линка накрая ,нещо не го правя както трябва явно.Някой дали може да ми обясни и тоз момент?
vikihill96

Мдааа.Надявам се сега всичко да е наред.Какво ще кажете за този резултат mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ?
lyubenski
Леле вие не спите ве smile.gif.
solenka
Много зарибена игра! smile.gif Колко време ми беше нужно (към 10 игри), за да направя резултат над 50 точки. Ето най - доброто ми постижение.

ZanGaDor
как да напрая скреен blush.gif
едит : снимах го с GSM не е много добре shocking.gif
lyubenski
^Ами най-простия начин, за който се сещам е : чрез копчето Print Screen на клавиатурата. После влизаш в Paint-a и го past-ваш (CTRL+V) и го запаметяваш като jpg. Ako имаш Photoshop може да стане по качествено wink.gif.
vikihill96

Рекох днеска пак да си изпробвам силите на тази игричка. Много е яка игричката,само дето в третото ниво, яко преебавка има-обикновено половината ми снимки ги дава-0/10,въпреки че Супермен го има изцяло на снимките.
rossytriff
играта е много яка но има бъг4ета. доста 4есто ми се слу4ва да се появи супермен веднъж и след това го няма и така докато ми изтекат секундите а това за оценяването и на мен ми се е слу4вало не веднъж.
Но ина4е пове4е от 143 не съм правила.
sydney
Цитат(rossytriff @ Apr 5 2007, 11:20) *
играта е много яка но има бъг4ета. доста 4есто ми се слу4ва да се появи супермен веднъж и след това го няма и така докато ми изтекат секундите а това за оценяването и на мен ми се е слу4вало не веднъж.
Но ина4е пове4е от 143 не съм правила.

и на мен понякога така ми се бъгва dry.gif dry.gif dry.gif
Lois Lane
Много приятна игра.. определено ме забавлява...особено като хванеш цаката... biggrin2.gif
Ето Ви един резултат и от мен... biggrin2.gif

Ако резултата не се вижда ясно, може да кликнете в/у снимката - става по-големичка... biggrin2.gif Отивам да си подобрявам рекорда... biggrin2.gif

gotinoto_baby
68 точки от първия път...добре съъъм 18.gif
f0rgy
QUOTE(Lois Lane @ Apr 5 2007, 16:29) *
Много приятна игра.. определено ме забавлява...особено като хванеш цаката... biggrin2.gif

Ако резултата не се вижда ясно, може да кликнете в/у снимката - става по-големичка... biggrin2.gif Отивам да си подобрявам рекорда... biggrin2.gif

Леле...аз над 120 не качвам..Бравос worthy.gif
vikihill96
Цитат(f0rgy @ Apr 5 2007, 16:36) *
Цитат(Lois Lane @ Apr 5 2007, 16:29) *

Леле...аз над 120 не качвам..Бравос worthy.gif
ААААААААААААААА.Деспина!!!Ти направо ме заби в трета глуха.БРАВО,БРАВО,БРАВО worthy.gif worthy.gif worthy.gif .НО не си мисли,че няма да се опитам да те надмина biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif .
Lois Lane
Цитат(vikihill96 @ Apr 5 2007, 16:59) *
ААААААААААААААА.Деспина!!!Ти направо ме заби в трета глуха.БРАВО,БРАВО,БРАВО worthy.gif worthy.gif worthy.gif .НО не си мисли,че няма да се опитам да те надмина biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif .

Надявам се след това, което ще ти покажа да продължиш да ми говориш happy.gif Защото не тая ни най-малко злобни чувства към когото и да било. Нали знаеш колко невинна, до мозъка на костите си душица съм happy.gif

А това е новото ми постижение...

happy.gif
rossytriff
това е най-доброто ми постижение. След доста игра де

vikihill96
Е да му Е.А майката бе!!!Вие направо ще ме откажете от тая игра бе момичета 18.gif 18.gif 18.gif .Нищо,нищо-винаги идва ден за разплата 15.gif 15.gif 15.gif .
Lois Lane
Цитат(vikihill96 @ Apr 6 2007, 16:36) *
Е да му Е.А майката бе!!!Вие направо ще ме откажете от тая игра бе момичета 18.gif 18.gif 18.gif .Нищо,нищо-винаги идва ден за разплата 15.gif 15.gif 15.gif .

Вики, специално заради теб съм го постигнала този рекорд... да имаш стимул, да ме надминеш happy.gif

Отивам да си подобрявам рекорда ... happy.gif Тази игра се оказа не просто забавна, ами направо зарибяваща... blink.gif
ZanGaDor
ЛЕлелелелелелел вие не сте фред biggrin2.gif по цял ден ли играете shocking.gif
vikihill96
Цитат(ZanGaDor @ Apr 7 2007, 11:11) *

Ми явно това правят- направо ми се иска да се откажа mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .
Lois Lane
Цитат(vikihill96 @ Apr 7 2007, 15:12) *
Цитат(ZanGaDor @ Apr 7 2007, 11:11) *

Ми явно това правят- направо ми се иска да се откажа mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .

Въх, съкън, бати нидей...няма да имам стимул за по-високи резултати... т.е. няма да има на кого да ги показвам и то на живо от pc-то на работа happy.gif
А btw, не правим само това. В последно време успявам да отделя време и да позаработвам левче-две... happy.gif
didssy
хахаххаа ............................... е на някои им се отдава очевидно happy.gif само дето аз не влизам в тоя списък blink.gif мммдам ...

поздравления на играчите smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.