Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "HoneY"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
**Sophia**
"HoneY"

Режисьор:Bille Woodruff

Участват:Jessica Alba,Lil' Romeo,Mekhi Phifer,David Moscow,Zachary Williams,Joy Bryant и др.
Жанр:Драма,Романс
Година:2003
Продължителност на филма:94 мин.
Държава:USA
Награди:8 номинации.

Какво мислите за този филм?Гледали ли сте го?Кажета мнението си тук...

SeMiNi
Да,гледала съм го и може да се каже че много ми хареса!Наистина страхотен филм..един от любимите ми .Джесика Алба също е мн сладка и си играе мн добре ролята..общо взето ви го препоръчвам bounce.gif
Jolly_GirL
Ей супер готино филмче.Джесика Алба както винаги си играеше перфектно ролята 4.gif
qwe123
Наистина много сладко филмче tongue.gif Много обичам филми с танци mrgreen[1].gif Джесика Алба тука е много яка biggrin.gif tongue.gif
girl_from_hell
едно от любимите филмчета мнооооого е хубаво smile.gif който обича филми с танци и най вече с хип-хоп и бреак и плюс това романтични историй това е неогвия филм и най-вече моя филм smile.gif
Snejito
Оли страхотен филм. Обичам го! Гледала съм го поне 4 пъти на ден mrgreen[1].gif Ааа Джесика е невероятна.
`BruKas`
много хубаво филм4е а хъни е толкова готина
vasinka_{P}
Това е един от най любимите ми филми, имам го и много често си го пускам, а Джесика Алба е невероятна в този филм
Ledeno_stydena
Филмът наистина е невероятен,чак не ми се искаще да свършва...а наистина Джесика Алба е ...нямам думи rolleyes.gif
siska
Един от любимите ми филми wink.gif мн е готин
nad3too
Цитат(vasinka_{P} @ Jun 20 2007, 18:30) *
Това е един от най любимите ми филми, имам го и много често си го пускам, а Джесика Алба е невероятна в този филм

и при мен е така
Polly``
Е това е невероятен филм за мен! biggrin.gif Първо, че обожавам Джесика Алба и после, че обожавам танците да гледаш някой как танцува и то толкова добре и в ритъм и с емоция...това си е изкуство та и повече rolleyes.gif Хареса ми и идеята, сюжета много добри! Гледала съм го 186984 пъти този филм и пак бих го гледала
HiLaRy`DuFf{}
Много як ..... smile.gif Джесика танцува страхотно ... ролята е то4но за нея .. smile.gif
Gossip Girl
Много сладък филм. Гледах го с голямо удоволствие...Не е върха на киното, но е приятен за убиване на няколко часа, пък и Джеси е голям сладур и танцува много добре!
::Brooke::Davis::
Страхотен филм! Много ми харесва , а Джесика е невероятна!
ALeX4e7y^
Я разкажете на кратко за какво става на въпрос happy.gif
gotinoto_baby
Страхотен филм! worthy.gif Джесика Алба много добре изпълняваше ролята си. Именно "Хъни" ме запали по този вид танци worthy.gif
Струва си да го гледате! 4.gif
dEniChka
Аз не сьм го гледала,но скоро мисля да го направя ! wink.gif
CheerFuL-F
Филма съм го гледала 3-4 пъти.Един от любимите ми филми с Джесика Алба.
girl_from_hell
Цитат(denichka_mnt @ Aug 10 2007, 14:24) *
Аз не сьм го гледала,но скоро мисля да го направя ! wink.gif

о гледай го заслужава си наистина

това е един от любимите филми, аз за много така казвам но този наистина е по различен
ladysunshine
Вчера го гледах и много ми хареса. Джесика беше страхотна и играеше супер. Много обичам филми с танци, а тоя е направо невероятен
Катeто
вчера го гледах този филм,много е хубав,Джесика си изигра страхотно ролята worthy.gif не знаех,че танцува толкова добре,от мен 10 rolleyes.gif
tania
Танците са яки, иначе не е нищо особено според мен.
djesito
Сега гледах филма и на мен лично много ми хареса.Джесика е невероятна,играе супер добре ролята си.Много яки танци има във филма.Който не е гледал филма,но харесва танци мисля че филмчето ще му хареса,защото танците са супер,а Джесика е много яка. smile.gif

*BringMeToLife*
Много радва филмчето .. wink.gif А танците.. 4.gif 4.gif 4.gif 3.gif
dragon_girl
Еее,тоя филм е много готин,а и хубави актьори и хубава история.... wub.gif
badbaby22
Един от най-любимите ми филми! worthy.gif Джесика е уникална!
Marissa Cooper
Страхотен филм. Джесика беше много готина.
Не съм го гледала отдавна, трябва пак да го гледам някой ден.
DeSiNCeTu
Страшно харесвам Джесика Алба, а този филм беше първият, който изгледах с нея и все още помня, че ми беше много интересен. Харесвам и саунтрака от филма biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.