Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Видео и музикални клипчета
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
ani4ka_89
Рових си се в youtube и попаднах на едно много готино клипче и реших да го споделя
Ето го и него The Official Supernatural Drinking Game
Ето и още няколко, които ми харесаха
Supernatural-Dude
Supernatural:Hurt
Dean
Mrs.Ackles
Ани, клипчетата, които си постнала са страхотни (не мога да спра да гледам първото.. 3.gif biggrin.gif ) Това пък с Hurt е направо гениално! Страшно тъжно... sad.gif

Eто едничко и от мен :

Supernatural Polka
Клипче с доста гафове.. 18.gif 18.gif
Gossip Girl
Supernatural Polka е супер смешно 8.gif Hurt & Dude съм ги гледала, но и те са супер готини!!
Ето едно на Дийн и Каси(мразя я, да бях на нейно място)
Route 666
И едно на Дженсън(обожавам го)
So Irresistable
Mrs.Ackles
Оо, Жани... Тази сцена с Каси я гледам Всеки Божи Ден! 3.gif Малии, толкова й завиждам.. dry.gif Само незнам защо е толкова кратко? blink.gif unsure.gif Можеше да пуснат още 5/10 минутки.. да му се порадваме повече... blush.gif rolleyes.gif

Това със So Irresistable също е много готино! 4.gif Аз бях гледала един друг негов клип, пак със същата песен, но този.. като че ли.. повече ми хареса! smile.gif Обаче, като се замисля... май всяко клипче с Дийн е страхотно! worthy.gif wub.gif
Gossip Girl
Определено не може да има лош клип с негово участие, но това ме впечатли защото е с много яки моменти..
Бтв ся се разтърсих и намерих още едни дето ме кефят:
Son Of A ...Part 1
Son Of A ...Part 2

Много са яки!
Mrs.Ackles
Аа, супер са! 3.gif Аз обожавам такива клипчета, в които са събрани едни и същи реплики! biggrin.gif
ani4ka_89
Ето две клипчета с гафове, които са взети от DVD-то с първия сезон
Първа част
Втора част
Ето още 2 много сладки
Ден от живота на Джаред и Дженсън - първа част
Ден от живота на Джаред и Дженсън - втора част
И още едно, но за него не мога да кажа нищо, защото нещо ми се прецака нета и не можах да го догледам до край
Funny moments
Haley____
worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif ani4ka_89 ти си човека worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
клипчетата напрово са убийствени
нямам думи мога да ги гледам поне още 100 пъти
K1llerAngel
Пуснах такава тема за клипове от Интернет сайтове
Gossip Girl
Тук е тема за клипове посветени на сериала и ние не сме ги правили, а просто ги споеделяме wink.gif
Ето един много готин, който е на песента на Seether ft. Amy Lee-Broken и моментите отговарят на песента..Много му се изкефих:
Broken

Ето няколко гаври с приятелството на Джаред и Дженсън..Много съм се смяла wink.gif
The Friendship
Strange Relationship
Accidentally In Love
K1llerAngel
Опа не съм заблязал извинявам се
ani4ka_89
Ей сега ще ги изгледам тези клипчета за приятелството им
И за да не са само клипчета, взети от сайта, аз пускам едно мое, то е croosover и вече го пусках в раздела на ОТН, но понеже се отнася и за този сериал, го слагам и тук
http://www.youtube.com/watch?v=8lYN0WpOMDw
Gossip Girl
Оле, Ани много е хубаво..Браво на теб.. 4.gif Много яки моменти си събрала..Браво, отново.
sladuranka
Едно много готино видео за Дийн и Джо biggrin2.gif , на песента на Nickellback - Someday

http://youtube.com/watch?v=NsFZMu-pZmM&...ted&search=
Always&Forever
Направих 1-вото си клипче за Supernatural,дано ви хареса:

http://www.youtube.com/watch?v=9NeyvSK1NLU
brooke_scott
ей на това с-р мн се накефих Dean smokin' hot
и на тва Dean
и мн други, ама после ще пусна пак :Р
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.