Supernatural Polka е супер смешно Hurt & Dude съм ги гледала, но и те са супер готини!! Ето едно на Дийн и Каси(мразя я, да бях на нейно място) Route 666 И едно на Дженсън(обожавам го) So Irresistable
Mrs.Ackles
Apr 29 2007, 09:53
Оо, Жани... Тази сцена с Каси я гледам Всеки Божи Ден! Малии, толкова й завиждам.. Само незнам защо е толкова кратко? Можеше да пуснат още 5/10 минутки.. да му се порадваме повече...
Това със So Irresistable също е много готино! Аз бях гледала един друг негов клип, пак със същата песен, но този.. като че ли.. повече ми хареса! Обаче, като се замисля... май всяко клипче с Дийн е страхотно!
Gossip Girl
Apr 29 2007, 09:59
Определено не може да има лош клип с негово участие, но това ме впечатли защото е с много яки моменти.. Бтв ся се разтърсих и намерих още едни дето ме кефят: Son Of A ...Part 1 Son Of A ...Part 2
Много са яки!
Mrs.Ackles
Apr 29 2007, 10:09
Аа, супер са! Аз обожавам такива клипчета, в които са събрани едни и същи реплики!
ani4ka_89 ти си човека клипчетата напрово са убийствени нямам думи мога да ги гледам поне още 100 пъти
K1llerAngel
May 27 2007, 14:10
Пуснах такава тема за клипове от Интернет сайтове
Gossip Girl
May 27 2007, 14:41
Тук е тема за клипове посветени на сериала и ние не сме ги правили, а просто ги споеделяме Ето един много готин, който е на песента на Seether ft. Amy Lee-Broken и моментите отговарят на песента..Много му се изкефих: Broken
Ей сега ще ги изгледам тези клипчета за приятелството им И за да не са само клипчета, взети от сайта, аз пускам едно мое, то е croosover и вече го пусках в раздела на ОТН, но понеже се отнася и за този сериал, го слагам и тук http://www.youtube.com/watch?v=8lYN0WpOMDw
Gossip Girl
May 27 2007, 16:22
Оле, Ани много е хубаво..Браво на теб.. Много яки моменти си събрала..Браво, отново.
sladuranka
May 27 2007, 23:57
Едно много готино видео за Дийн и Джо , на песента на Nickellback - Someday