Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Епични исторически филми
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
TIGERM13
Холивуд отново бълва като пресни банички,исторически или епични филми за царе и герои през различните епохи.За мен те са една от най- интересните страни на киното и предлагам всеки да си каже дали харесва този тип филми,кои са те и защо.

Ето моите любими:Гладиатор,Троя,Смело Сърце,300,Последния Мохикан,Герой,Апокалипто,Къщата на летящите кинжали,Тигър и дракон(абе всички хубави китайски),Филми за историята на Англия или за САЩ,Жана Д'Арк,Атила,Патриотът(оф много е късно и не мога да се сетя за още dry.gif )и мнооо други като изключвам любимите ми фентъзита,които пак са мн епични като Властелина и т. н.
Главните герои почти винаги умират накрая-тва е задължително -и всички ги помнят forever and ever.... 18.gif unsure.gif
Gossip Girl
300, Гладиатор и Троя са ми любими..Кефят ме защото сюжета е много интересен, а и качестово на филмите почти винаги е невероятно..Ся, че не следват историческата истина е друг въпрос
Konspin
Най -много ми харесват историчските филм ,защото има много битки и кръв.
vikihill96
На "Смело сърце" и "Гладиатор"-в края на филмите винаги ми е идвало да се разплача,заради съдбата на героите-много добри филми.Но в крайна сметка има и много други.Както пишете и "Последният мохикан" също е много,много добър.Абе историческите филми винаги ми харесват,ако са направени със стил.
Lara
"Гладиатор"- класика в жанра..
всичко в него е ужасно добре направено- саундрака, актьорите, самите персонажи, битките..а и Ръсел Кроу wub.gif
"Последния мохикан" също е доста хубав филм, но поне на мен повече ми хареса саундрака, отколкото самата история..
като цяло историческите филми са ми любим жанр..

nad3too
Троя определено!Уникален филм worthy.gif !Никога няма да ми омръзне да го гледам
ani4ka_89
"300" и " Смело сърце" са ми любими
Adorkable
Смело сърце worthy.gif определено!Страхотен сюжет,невероятна актьорска игра...А колко много оплаках не е истина cry.gif .Друго,друго...Жана Д'Арк ohmy.gif.Изключително силен филм,самата история веднага те грабва.
Тези двата са ми направили най-голямо впечатление.
vasinka_{P}
Май от историческите филми които съм гледала Троя ми е най любим. 300 още не съм го гледала ама чувам много добри отзиви за него.
Plamie
Най много ми харесват Троя, 300 и Апокалипто най вече!!! tongue.gif
The Black Dragon
Има СТРАШНО ДОБРИ такива филми. Лично на мен едни от любимите са ми Страстите Христови и Гладиатор и още много, много други
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.