Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Официалното описание на епизод #18 "Progeny"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
MaHeKeHa
Цитат
След като Лекс Лутър разкрива, че майката на Клои Съливан - Миора притежава силата да манипулира "метеоритните откачалки", той разбработва лекарство, с което да я събуди от кататонното й състояние в лудницата. След което Лекс заплашва Миора, че ако не му помогне, ще убие дъщеря й - Клои. Кларк на свой ред помага на Клои, за да влязат и спасят Миора от лудницата и най-накрая Клои да се срещне с майка си. Кристин Крюк, Джон Гловър и Анет О'Тул също участват в епизода.

Сценарист: Женевив Спарлиг
Режисьор: Терънс О'Хара
sonofsparda
О, усещам как Клои ще разкаже играта на Лекс в този епизод - пишеше, че тя тук толкова яко ще го нареди, че направо си умирам от кеф само като си го помисля. Чакаме. smile.gif
smallville_f
Ммм ... супер ... дано Клои използва силата си 4potrivam[1].gif 2039[1].gif Мерси
MaHeKeHa
Цитат(smallville_f @ Mar 31 2007, 09:03) *
Ммм ... супер ... дано Клои използва силата си 4potrivam[1].gif 2039[1].gif Мерси

Ще има да чакаш, мила моя и малка Farah :>
smallville_f
blush.gif ... за жалост ще се чака доста ...
DavidSilveria
бааа и аз искам да го видя това smile.gif бтв кога излиза тази серия ... съвсем се обърках вече :0
lyubenski
На 19 април ако не се лъжа. Това ни е последната пауза за този сезон.
sonofsparda
Цитат(smallville_f @ Mar 31 2007, 09:03) *

Клои ще използва силата си в последния епизод. smile.gif

П.П.:Btw, и на мен Фара много ми харесва ама с Каилийна може ли да се сравнява? smile.gif
MaLkIq_MuKi
Супер, очаквам да видим нещо интересно от страна на Клои smile.gif
didssy
само така !!! Кайлийна рулз 4.gif

иначе до клои ... мн радва тоя човек дано му натрие здравата носа на тоя лекс ... време му е smile.gif иначе сигурно способностите на клои ще са свързани с тези на майка и не мислите ли ?
sydney
с риск да се повторя-ще бъде супер епизод worthy.gif blush.gif worthy.gif worthy.gif biggrin2.gif незнам как ще издържим толкова дълго до епизода wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif
smallville_f
Цитат(sonofsparda @ Mar 31 2007, 15:23) *
П.П.:Btw, и на мен Фара много ми харесва ама с Каилийна може ли да се сравнява? smile.gif

Цитат(didssy @ Mar 31 2007, 18:36) *
само така !!! Кайлийна рулз 4.gif

Еее сега ... въпрос на гледна точка ... Кайлийна е яка мацка ама сега играя PoPTTT и Фара ми е пред очите по-честичко, а и по характер Фара ме кефи повече ... Ох какво се отблях по тия жени бе ... Принцът дЪ Бест!!! wink.gif Иначе за да не съм оффтопик да кажа че епизодът ще е суперски и вече ни останаха 18 дни (+днес) до новия епизод !!! Ай честито на печелившите 4.gif
sonofsparda
А аз те съветвам да не ги броиш дните, защото така ще идват много по-бавно. Just let it go and it'll come faster. smile.gif

П.П.:Btw са 18, а не 28 smile.gif
smallville_f
Да де 18 ... сега видях каква глупост съм написала от бързане ... wacko.gif
sonofsparda
Значи предварително се извинявам, че ви поднасям така новия трейлър на Progeny - без да е нова тема, без нищо, но напоследък имам проблеми със сайта и всеки път когато щракна "нова тема", "отговори" или да искам да изпратя ЛС, ме изхвърля веднага. Сигурно сте забелязали, че когато се обръщам към някого, не цитирам поста му/й - точно това е причината. Не знам въз основа на какво е, но ако няма промяна,(не ми го прави само в този сайт) може да прибегнем до reinstall.

И така, сори че ви изгубих времето. Ето го и новият трейлър на "Progeny": Progeny Trailer

"You stay away from my daughter."
MaLkIq_MuKi
Аз естесвено отново не мога да го видя mad.gif
sonofsparda
Теди, не знам защо отново ти прави този проблем - лично изпробвах 3 пъти да го изтегля и видя и работи. Не знам защо ти се получава така. sad.gif
lyubenski
Теди има го в сайта на The CW : cwtv.com в секцията Video го потърси.
vikihill96
"You stay away from my daughter."-И на мен много ми хареса този момент Ванка.Абе на Лекс ще почне да му се стъжва малко по-малко до края на сезона.Остават само четири дни до новия епизод.Йеииииии mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .
MaLkIq_MuKi
Аз нямам Fire Fox за това biggrin2.gif

Нищо де, видях го в CW, много е хубав трейлъра, така че се очаква серията да бъде смразяваща направо worthy.gif И мен ме изкефи репликата на майка й на Клои biggrin2.gif Абе ЛУДНИЦА!!!
Victoria
Може да го видите и тук: http://vbox7.com/play:f1345a84
sonofsparda
Ето, приятели, Director's Cut-а на "Progeny" излезе: Director's Cut
Знаете процедурата. smile.gif

"Protect me and my daughter."
rossytriff
майката на Клои контролира "метеоритните откачалки", кат държи метеорит.
Кларк на земята с метеорит върху него това е дело само на Клои.
Оф забравих тенкс за превютата 1clap[1].gif
sonofsparda
Ами най-вероятно да е Клои - да. Обаче много ме изкефи Кларк във втората част на Director's Cut-а. Култово. Какво щеше или по-точно нямаше да направи - ето за това говоря. smile.gif
rossytriff
Дам и аз видях малко се позамисли.
smallville_f
Оу GREAT!!! Изкефих се много, когато Кларк се замисли ... А способността на майката на Клои е суперска 4.gif mrgreen[1].gif 4.gif Благодаря worthy.gif
vikihill96
За Лекс-to be or not to be,that's the question?-Сигурно това си помисли Клрки във втория Director's Cut.Мерси за линка.
didssy
shocking.gif мерси мерси мерси ...

мноо яку няям търпение да гледам цялото ... целеничко ...
sonofsparda
Утре сутрин, Диди. Малко остана още. Еоните от чакане са към своя край...но след 5 седмици пак започват.
MaLkIq_MuKi
OMG, направо ще припаднаааа shocking.gif Айде да идваааааааа утреееее wacko.gif wacko.gif wacko.gif

П.П. Малеееее, и аз се унесох нещо...благодаря biggrin2.gif worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.