Снимките са показателни за това, което ще се случи в поредния прекрасен епизод на Smallville(междувпрочем ,мерси за снимките естествено

).А другия ми коментар е - Радвам се за Клои.Толкова проблеми й се струпаха напоследък,че заслужава да изпита малко щастие като се срещне с майка си, която съвсем очевидно не е някаква луда откачалка, за каквато говореха,че е в по-раншни епизоди.След опитите ,които правиха с мис Съливан,след като Кларки я прогори в рамото(наложително,но все пак болезнено действие), след кратката й раздяла с Джими-еми заслужва и радостни моменти момичето.
П.П-А Линда Картър изглежда страхотно.Уверен съм,че ще влезе идеално в ролята на майката на Клои.Отново мерси за снимките
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
.
П.П-Еми то Ванка ,нали Лана ще се озове в болницата в 19-ти епизод,какво искат тези американци бе

?!?!Няма егати всеки път да влиза в болница момичето.Малко ли й е ,че е женена за Лекс(който като се замисля,гадно същество стана,ама ме кефи и така).