Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Снимки от епизод #18 "Progeny"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
MaHeKeHa
Ето ви малко нови снимки от предстоящия епизод #18 "Progeny"

Може да коментирате:
sonofsparda
Уоу - сега разбирам защо Линда Картър е била избрана за Wonder Woman - дори и в момента изглежда добре, а преди 2 десетилетия направо не ми се мисли. smile.gif Много яки снимки - браво. smile.gif

П.П.: Обаче ще се съглася с това, което пишеше в КриптонСайт - "Що за епизод би било, ако Лана не се озове в болница?" 18.gif
vikihill96
Снимките са показателни за това, което ще се случи в поредния прекрасен епизод на Smallville(междувпрочем ,мерси за снимките естествено biggrin2.gif biggrin2.gif ).А другия ми коментар е - Радвам се за Клои.Толкова проблеми й се струпаха напоследък,че заслужава да изпита малко щастие като се срещне с майка си, която съвсем очевидно не е някаква луда откачалка, за каквато говореха,че е в по-раншни епизоди.След опитите ,които правиха с мис Съливан,след като Кларки я прогори в рамото(наложително,но все пак болезнено действие), след кратката й раздяла с Джими-еми заслужва и радостни моменти момичето.
П.П-А Линда Картър изглежда страхотно.Уверен съм,че ще влезе идеално в ролята на майката на Клои.Отново мерси за снимките mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .
П.П-Еми то Ванка ,нали Лана ще се озове в болницата в 19-ти епизод,какво искат тези американци бе wacko.gif wacko.gif ?!?!Няма егати всеки път да влиза в болница момичето.Малко ли й е ,че е женена за Лекс(който като се замисля,гадно същество стана,ама ме кефи и така).
sonofsparda
Абе не ги знам американците какво искат, обаче досега Лана наистина е била досадно много пъти в болница. wink.gif Трябва да поспрат малко, защото нея не знам какво не са я правили вече - милиони натъртвания, безсъзнания, малък престой в торнадо, стъпквания от кон, падания на полилеи върху главата й, бременности, прострелвания и за каквото друго се сетиш. Една от причините, поради които не искам да гледам Лана постоянно в ролята на жертвата - защото болницата й е втори (или по-скоро трети след имението Лутър) дом. Ще видим за какво този път ще е там - може да е още заради "помитането", кой знае? wink.gif
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Mar 29 2007, 21:51) *
Абе не ги знам американците какво искат, обаче досега Лана наистина е била досадно много пъти в болница. wink.gif Трябва да поспрат малко, защото нея не знам какво не са я правили вече - милиони натъртвания, безсъзнания, малък престой в торнадо, стъпквания от кон, падания на полилеи върху главата й, бременности, прострелвания и за каквото друго се сетиш. Една от причините, поради които не искам да гледам Лана постоянно в ролята на жертвата - защото болницата й е втори (или по-скоро трети след имението Лутър) дом. Ще видим за какво този път ще е там - може да е още заради "помитането", кой знае? wink.gif

Мхм. Само че този път Лутър е винoвен за състоянието й. И най-вече, поради тази инсценирана бременност. Не е нищо, което да застрашава живота, а тестове разни и ей такива женски му "shits"
free_soul
Мерси за снимките!
Малее момчета, абе това "мамче" е...леле.. ;- )) На 20 години предстявяте ли си каква кукла е била...ех да имах в курса сега 10 такива "wonder woman"-ни ..лелее...край..; -) Нанизвам костюма на Батман..те на ли замалко май гаджета да стават..доколкото знам..се с една от 10-те може да ме върже.
sonofsparda
Ами тя в комиксите е имала връзка с Кларк, по-късно май че и с Брус. В сериалчето за Лигата, определено имаше нещо между нея и Батс. А по-назад има тема, че Линда Картър ще участва в сериала и МаНеКеНа е сложил нейна снимка на младини. Горе ръцете, Павка. biggrin2.gif
free_soul
Хахх Ваньо , не си мисли , че не съм я огледал аз, знам че Емо сложи такива снимки...хахх ей, сичко съм проучил аз...ама от тия жените-герои , определени жената-чудо ми свива сърмите...тя най-ми харесва..макар, че Шаира също е меко казано богиня...
sonofsparda
Да, хубаво, че по-нататък си свали маската и видяхме, че хич не остъпва на дъщерята на Иполита. Абе не знам - DC имат страхотни супергероини, но без съмнение на мен любимка ми остава Black Cat на Marvel.

free_soul
То стана оф топик малко ама... Абе Ванка секи сеупергерой с яка мадама...аз незнам за един супергерой останал на сухо...
sonofsparda
Да - и аз се извинявам за оф-топика. А прави ли ви впечатление, че на едната снимка Кларк, Клои и майка й са в апартамента на Оливър? Може да са измъкнали майка й откъдето са я държали и да са решили да я скрият там - това поне е моята теория. smile.gif
MaLkIq_MuKi
Първо мерси за снимките Емо worthy.gif А относно предположението че са в на Оливър апартамент ли е кво е и аз така си помислих...нооооо за съжаление ще почакаме, за да видим wacko.gif
sydney
снимките са страхотни rolleyes.gif rolleyes.gif горката Клои,като глдам на снимката как я дърпат unsure.gif unsure.gif unsure.gif shocking.gif shocking.gif и аз мисля че са в на Оли апартамента,но не се знае rolleyes.gif а колкото до Линда Картър,наистина изглежда перфектно за възрастта си happy.gif happy.gif мерси за снимките Емо happy.gif happy.gif
smallville_f
Мерси за снимките ... Епизодът ще е много силен за Клои ... няма съмнение worthy.gif ... Обаче Лана малко множко пъти я пъхнаха в болница ... Нещо стана по посещение на епизод wacko.gif ... А за да разберем причината ще трябва да издържим три седмици wacko.gif ...
MaLkIq_MuKi
Абе гледам че всички казахте по нещо за Линда Картър, пък аз нищо не знам за тази женица и си викам я да разгледам в imdb.com за какво става въпрос...лелеееее ма тази голяма красавица била бе shocking.gif смисъл, не че сега е грозна ама все пак младото си е младо biggrin2.gif Много е хубава smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.