Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prison Break - Сезон 3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break > Епизоди
Страници: 1, 2, 3
Devil^Rose^^

Eпизоди

3.01:"Orientacion"
17 септември 2007

Промо

Prison.Break.S03E01.HDTV.XviD-XOR@Arena.Bg
Prison.Break.S03E01.HDTV.XviD-XOR@Zamunda.Net

3.03:"Call Waiting"
01 октомври 2007

Промо

Prison.Break.S03E03.HDTV.XViD-Caph@zamunda.net
Prison.Break.S03E03.PROPER.HDTV.XviD-XOR@ArenaBg.com

3.05:"Interference"
22 октомври 2007

Prison.Break.S03E05.HDTV.XviD-XOR@zamunda.net
Prison.Break.S03E05.HDTV.XviD-XOR@ArenaBg.com

3.06:"Photo Finish "
05 ноември 2007

3.07:"Vamonos"
05 ноември 2007

Промо 6 & 7

3.08:"Bang and Burn"
19 ноември 2007

3.09:"Boxed In"
26 ноември 2007

3.10:"Bang and Burn"
03 декември 2007

Това ще е темата за дискусии на всички епизоди този сезон, без спойлери
Тема предназначена за спойлери: тук!
pretty_girl
Ми кво да кажа освен че страшно много се радвам на новината!Сигурна съм че ще е интересно както досега!
Onlyshits
Някъде четох че Сезон 3 ще е пълен с насилие .. и 1ви и 2ри ще бъдат кротки спрямо 3-ти сезон
Не мога да намеря информацията къде е четох иначе ако е набарам ще се едитна ...
Angel_Lady
Само дано не развалят и тоя сериал, разтягайки готолкова...
julia1990
Цитат(Devil^Rose^^ @ Mar 29 2007, 21:16) *
P.S. Тук ли ще слагаме спойлери (потвърдени и не) и слухове или да се прави нова тема ?

Ами да,аз ви предлагам тука да пишеме,който намери всякакви новини и спойлери и въобще всичко за 3тия сезон,а може просто като пишем някакви спойлери да го означаваме по някакъв начин,за да не четат хората,които не искат да знаят smile.gif А иначе може и просто в началния пост ти да пишеш само потвърдената и сигурна информация,която има до момента,а пък тези които искат да знаят и спойлерите да си четат из самата тема..Поне така вс ще е на 1но място 4.gif
А иначе и аз много много се радвам за 3тия сезон,нямам търпение и се надявам да е също толкова интересен като изминалите 2..Дано не ни разочароват сценаристите wink.gif
lady_iz
Ето нещо от мен:

General Spoilers

Michael ends up behind bars before the season is over. But he won't be at Fox River. No, Michael will be spending some hard time in one of the worst prisons south of the border. And this time, he doesn't exactly have an escape plan mapped out on his person.

There'll be something of a "role reversal" for season three, which most likely means Michael will be trapped behind bars while Lincoln hits the tattoo parlor...

C-Note won't be back on the show next season.

A new female series regular will be added to the cast next season. She is Michael's equal in terms of intelligence

A little birdie tells me there will be a role reversal at the end of this season, with Michael in a prison in Panama and Lincoln charged with having to bust him out. (No word yet on whether Linc will get a full-body tattoo.) Says Dominic Purcell, "Everything is resolved. Everything. Expect a massive shock, the final one, a massive, huge shock."
DesiTo
Prison Break - Season 3 Trailer

Prison Break ще има трети сезон, и това вече е обявено официално! FOX ще върне хитовата екшън-драма през есента тази година (вероятно в края на Август или началото на Септември).
Има вероятност, в Сезон 3, някои от бегълците да се върнат обратно зад решетките.
Детайлите около сюжетната линия на трети сезон се пазят в тайна, но се подразбира, че братята Майкъл и Линкълн, заедно с техните приятели бегълци, може би ще попаднат отново в затвора – най-вероятно в Панама.
"Това всъщност ще бъде нова глава," казва създателят и изпълнителен продуцент на сериала Paul Scheuring. "Ще се върнем към същественото значение, ще разберем за какво всъщност се отнася това шоу."
"Те са разпръснати във ветровете – техните истории започват да се разделят и объркват," казва Scheuring. "Те ще се завърнат отново заедно, и техните конфликти и взаимодействия също ще се върнат."
Ще бъде "много повече изпълнена с бруталност и насилие версия на сериала, която не сме виждали преди" и тогава първите два сезона "ще изглеждат кротки в сравнение с трети."
Актьорите от Prison Break ще са в почивка приблизително до месец Май – тогава ще се разбере и кои от тях ще бъдат извикани за снимките по новият сезон, но почти сигурно е, че по-голямата част от досегашния актьорски екип ще се върне и през есента. Scheuring също сподели, че шоуто ще ни представи много нови герои.
Остава под съмнение завръщането на Сара Уейн Колийс (Сара Танкреди) в Сезон 3, поради факта, че в момента тя е бременна. Най-вероятно тя ще роди своето дете в късното лято.
В интервю за Digital Spy, Scheuring добавя, че около 80% от съществуващата сюжетната линия на сериала ще бъдат завършени с краят на текущият сезон (Сезон 2).
Но въпреки, че звездите Уентуърт Милър и Доминик Пърсел ще участват в Сезон 3, не мислете, че те са в безопасност, каква Scheuring, загатвайки това, че един от двамата може да не оцелее в първата половина от епизодите.
Scheuring вече е започнал да проучва местата за снимките на Сезон 3. Продукцията ще бъде базирана в Далас. Също така, част от снимките и работата по шоуто ще бъдат във Флорида, която беше двойникът/дубльорът на Панама тази година, и Луизиана, която също се очаква да бъде дубльор на Панама.

В американската преса в последно време се говори за продължение със същите герои, т.е. "братята" остават в сюжетната линия, като бруталността на новия сезон идва от тяхното отмъщение. Или с други думи казано, ако в първите два сезона те се опитваха да избягат и да се крият, то в третият минават в настъпление- атакуват с пълна сила Компанията/Корпорацията. Действително се пише за нови герои, но в контекста на същата сценарийна линия, като дори става дума и за нова главна героиня, която ще има връзка с Линк. И не на последно място, сериалът запазва името си, защото то вече се е превърнало в марка за успех- гарантира зрителският интерес (респективно- висок рейтинг), както и добри приходи. А кой би спрял нещо, което му носи пари? Най-малко американците биха го сторили!
Devil^Rose^^
Цитат(julia1990 @ Apr 3 2007, 13:15) *
P.S. Тук ли ще слагаме спойлери (потвърдени и не) и слухове или да се прави нова тема ?

Ами да,аз ви предлагам тука да пишеме,който намери всякакви новини и спойлери и въобще всичко за 3тия сезон,а може просто като пишем някакви спойлери да го означаваме по някакъв начин,за да не четат хората,които не искат да знаят smile.gif А иначе може и просто в началния пост ти да пишеш само потвърдената и сигурна информация,която има до момента,а пък тези които искат да знаят и спойлерите да си четат из самата тема..Поне така вс ще е на 1но място 4.gif

То не че си няма отделни теми за Новини и Спойлери, ноо разбирасе тук реда не важи кой знае колко и в повечето случеи, някой като реши да пише нещо, пише в първата му паднала тема. 4.gif
Но да, поне всичко ще е на едно място smile.gif
Ползвайте този начин за постване на спойлери !!! wink.gif и за да се знае дали са потвърдени, споменавайте източниците

Деси, ще кача на първо време трейлъра в началния пост, после и останалото инфо wink.gif 10х че го сподели и си го превела!
~F.A.T.E~
тоя филм цепи отсекъде ,само дето се чудя колко сезона ще е,щот някъде пише 7 или 9..ако някой има информе нека да каже.. 4.gif за Уентуърт ..плс
lyubenski
Няма сериал, който още при пускането му да е решен за колко сезона ще е. По принцип те може да имат материал за 6-7 сезона, но ТВ-те са тези които решават съдбата на сериалите всеки сезон според различни фактори - от които най-важен си е рейтинга. За сега единственото сигурно е трети сезон и нищо повече. Лично аз се надявам това да е последният smile.gif.
DesiTo
http://www.prisonbreakmanhunt.com/season3/

Според тази информация режисъора няма намерение да убива Сара, а ще има кратка пауза след което отново ще се завърне.
Има и още информация за трети сезон, но всичко е спойлери.
common_sense
аееее стига, беее, как пък не се усещат, когато сезоните са вповече mad.gif баси, тъкмо си мислех, че трети сезон няма да има и са тая новина е мн гадна, сигурно ше развалят фима. Дързос и красота 2... бе, хората са алчни, кво се чудя...
Nasi
Аз мисля, че не е хубаво тук да се слагат спойлери, все пак искам да има изненада. По-добре да се направи още една тема. wink.gif според мен.
lady_iz
Абе които не иска да има трети сезон да не го гледа...Как ще е гадна новина, за мен е страхотна .Сценаристите не са толкова прости, на тях им е ясно, че ако не поддържат филма на определено ниво ще им падне рейтинга.Аз очаквам дори нещо по- добро от 2-ри сезон.

Nasi, нали темата е Всичко за предстоящият сезон, защо да не се слагат спойлери?
Devil^Rose^^
Цитат(Nasi @ Apr 12 2007, 09:28) *
Аз мисля, че не е хубаво тук да се слагат спойлери, все пак искам да има изненада. По-добре да се направи още една тема. wink.gif според мен.

И аз бях на това мнение, но мнозинстъвото предпочита всичко да е на едно място, а иначе понякога се получава "малко" объркване wacko.gif

Цитат(lady_iz @ Apr 13 2007, 16:12) *
Nasi, нали темата е Всичко за предстоящият сезон, защо да не се слагат спойлери?

И все пак спойлерите са си спойлери и дори да са означени, любопитството понякога надделява особено при ПБ.
lady_iz
Мисълта ми беше, че то тема за дискусии и да се отвори ако няма спойлери и разни интервюта за 3 сезон, няма да има какво да се коментира, нали все още не е излязъл сезона...освен спойлери друго не виждам какво ще коментираме докато излезе сезона...На мен ми е все едно къде ще са спойлерите ...
Nasi
Аз само си казах мнението, интервюта на актьорите и такива неща нямат нищо общо със спойлерите. Спойлерите това са информаци за това което ще се случи в епизода, аз не бих искала знам какво ще стане, искам тръпката да си остане, но пък това не ми пречи да чета интерюта за сезона като цяло. А пък и сега просто няма как да има спойлери при условие, че те още не са почнали да снимат сезона, но скоро като почнат и спойлерите ще почнат да идват. Може някой съвсем случай да реши да влезе и да види какво ново покрай ПБ и да прочете случайно какво ще стане, и според мен няма да му е приятно. На мен ми се е случвало, например скоро посети една тема за ГГ в друг форум и прочетох нещо за останалите епизоди който предстоят и сега не ми е интересно да гледам, за което много ме е яд.

Смятам,че е редно нещата да се отделят за тези, които искат да са на тъмно и тези, който обичат спойлери. Поне така го виждам аз.

А ако не в заглавието на темата е хубаво да се отбележи, че има и спойлери. wink.gif
lady_iz
ОК, нека се направи тема за спойлери тогава.Аз винаги чета спойлери та затова ми е все едно...наистина погледнато от другата страна (за тези които не обичат спойлери) е добре да се разделят нещата ...
lyubenski
И аз подкрепям идеята за отделната тема. Аз попринцип съм на средно мнение понякога гледам спойлери поняко не wink.gif. Всичко зависи от сериала.
DesiTo
Jodi Lyn O’Keefe and Robert Wisdom ще се присъединят към актьорския състав на Prison Break as regulars.

O’Keefe, 28, ще играе Betty Crocker – агент на 'Компанията', тя ще предизвика любовен интерес в Линкълн.
Robert Wisdom, 53, ще играе Luchero – панамски бос, който контролира и разпространява наркотици.

Източник: The Hollywood Reporter
sladuranka
УаУ... Благодаря за инфото worthy.gif . Като я гледам тая мацката - хем секси, хем работи за компанията - ще има какво да очакваме 2039[1].gif . А, за втория персонаж още нищо не мога да кажа. не съм го гледала никъде(май unsure.gif ), нито пък нея...
DesiTo

Danay Garcia ще играе панамка, която е зад решетките в Sona също като Майкъл. Тя ще си има приятел - Уистлър (погрешно осъден и вкаран зад решетките).

All Saints star joins Prison Break

'All Saints' star Chris Vance is joining the cast of the hit action-adventure show 'Prison Break' for the third series. The Hollywood Reporter says that the British-born actor will play Whistler, a mysterious prisoner in the third series of 'Prison Break'. With Jodi Lyn O'Keefe and Robert Wisdom previously welcomed on board the Fox series, out of the four new roles originally announced, the only one that that remains to be filled is Whistler's drop-dead gorgeous girlfriend.

Източник: rte.ie

Крис Ванс се присъединява към актьорския екип на Prison Break. Последното участие на Крис Ванс е в сапунения сериал "All Saints". Очаква се в Prison Break да играе Уистлър, затворник в СОНА. Ванс е бил предупреден да пази в тайна естеството на ролята на своя герой Уистлър. Всичко, което може да каже за него е това, че той е "мистериозен" и "съществен елемент от историята."
Peyton___
аве важното е Майк и Сара да останат заедно
линк да е невинен а Сукре да се събере с Марикруз smile.gif
toho
Премиерата на сезон 3 на Prison Break (който може да има различно име, което ще се обяви скоро) ще е на 29-и Август 2007, почти 5 месеца след финала на 2-и сезон.
Премиерата ще бъде 3-седмици по късно демек на 17-ти септември.
*BringMeToLife*
Цитат(Peyton___ @ Jul 21 2007, 11:17) *
аве важното е Майк и Сара да останат заедно
линк да е невинен а Сукре да се събере с Марикруз smile.gif

Подкрепям напълно..ама то нали в края на 2ри сезон Сара каза 4е Линк е невинен така че.. ;]

Но за Сара/Майкъл и Сукре/Марикруз worthy.gif
DesiTo
Епизод 3.01 – "Orientancion" – 17 Септември 2007
Епизод 3.02 – "Fire/Water" – 24 Септември 2007
Епизод 3.03 – "Call Waiting" – 1 Октомври 2007
Епизод 3.04 – "Good Fences" – 8 Октомври 2007

Актьорския състав (за първите три епизода):
Уентуърт Милър (Майкъл Скофийлд)
Доминик Пърсел (Линкълн Бъроуз)
Амаури Ноласко (Сукре, няма да участва в пилотния епизод)
Робърт Непър (Ти-Бег)
Маршал Алман (Ел Джей Бъроуз)
Уейд Уилямс (Брад Белик)
Уилям Фичтнър (Александър Махоун)
Джоди Лин О’Кийф (Сюзън Би)
Уистлър (Крис Ванс)
Робърт Уисдъм (Лечеро)
DesiTo
Част от официалните промо снимки за трети сезон:

Сара Танкреди ще се появи в първите епизоди от трети сезон. Участието й в първите три епизода ще бъде максимално ограничено. Сара ще се завърне напълно в Епизод 3.04 - "Good Fences.

Prison Break Season 3 Promo Video

The FBI Agent. The Prison Guard.
The Murderer. The Mastermind. The only way for them to survive… is to trust each other.

"Same old Pretty, just not good at making friends, are ya?"
Menna
Благодаря за промото. Вижда му се началото вече. smile.gif
SweetDreams
Цитат(Menna @ Aug 20 2007, 10:53) *
Благодаря за промото. Вижда му се началото вече. smile.gif

Да... най-сетне biggrin2.gif
toho
първите 17 минути от премиерния епизод на 3-ти сезон
http://www.dailymotion.com/video/x2te2x_pr...romo_shortfilms
DesiTo

girl_from_hell
Цитат(toho @ Aug 23 2007, 17:12) *

а субове за тази част от епизода дали ще има ?
lady_iz
Още промо снимки
dEniChka
Ще го чакам с нетьрпение mrgreen[1].gif
PoLiTy'
Супер,нямам търпение да го гледам!!
Jolly_GirL
DesiTo,мерси за снимките rolleyes.gif Фотосесията е повече от уникална:)
*BringMeToLife*
Аууу скоро почвааа smile.gif smile.gif нямам търпениее =)

п.п. Браво на всички ,които дават информация !! Супер сте worthy.gif
girl_from_hell
Цитат(*BringMeToLife* @ Sep 2 2007, 01:35) *
Аууу скоро почвааа smile.gif smile.gif нямам търпениее =)

п.п. Браво на всички ,които дават информация !! Супер сте worthy.gif

скоро ли направо си почна smile.gif
мне ама и аз нямам търпение smile.gif
fNatic.
ся последно на 17ти ли остава за премиерата на 3ти сезон а супер мноу
Ani4ka81
Цитат(toho @ Aug 23 2007, 17:12) *

Абе нещо това не ми се отваря, само при мен ли е така
DesiTo
Цитат(Ani4ka81 @ Sep 2 2007, 18:02) *

Ето друг линк - http://www.sendspace.com/file/fm7oam
Ani4ka81
Цитат(DesiTo @ Sep 2 2007, 21:16) *
Цитат(Ani4ka81 @ Sep 2 2007, 18:02) *

Ето друг линк - http://www.sendspace.com/file/fm7oam

мерси
lady_iz
Ново промо
svetlero
ааам такова какво стана с 3-тия сезон на PB кога ще излезе в нашите сървъри филма щото нали по принцип официалната премиера е била на 29 август та просто се чудя да не се е загубил нещо по жиците тоя филм biggrin2.gif плс някой да ме светне ще съм му много worthy.gif
Крадец на рози
Цитат(DesiTo @ Aug 6 2007, 16:22) *
Епизод 3.01 – "Orientancion" – 17 Септември 2007
Епизод 3.02 – "Fire/Water" – 24 Септември 2007
Епизод 3.03 – "Call Waiting" – 1 Октомври 2007
Епизод 3.04 – "Good Fences" – 8 Октомври 2007

svetlero
8.gif мерси много ! 8.gif
never_mind
Prison Break S03E01 HDTV XviD-XOR
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.