Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prison Break - Сезон 3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break > Епизоди
Страници: 1, 2, 3
Mr. Winchester
Излезе 3х01, аз преди тоя сериал го следях ама сега вече не щото го размиха
Gossip Girl
Току що изгледах серията. Просто е зашеметяваща. Останах без думи. Стана ми ужасно жал за Майкъл, не стига, че оная чернилка му обяви война, ами и Компанията го прецаква. Имам чувството, че заради този Уистлър нещата ще станат много лоши този сезон. Евала на Алекс, че помогна на Майкъл...Ъъ когато видях Белик бях така blink.gif Тоя човек на нищо не прилича. Нямам търпение до 2-ра серия.
Nasi
Жани и аз съм на същото мнение. Хареса ми серията. Още в края на сезона си мислих, че Алекс и МАйкъм ще се сприятелят в този затвор, защото се вижда, че няма на кой да разчитат в тази обстановка. Ще ми е интересно да видя какво могат да измислят. Аз си мисля, че Махоун знаеше, че Майкъл не е в състояние да убие някого и затова взе нещата в свой ръце. Т-бег продължава да си е все същият подмазвач. Както казаха след края на миналия сезон, този ще е брутален. Жалко, че не показаха Сукре, искам да знам какво ще се случи и с него. Не можах само да видя какво пишеше на бележките... Няма съмнение, че ще е интересно.

Имах опасения, че няма да е същият сериал, но премиерата днес ми хареса. Дано продължат така до края.
fNatic.
Шш много готин сериалец. Това е първия сериал който гледам с такъв интерес и с нетърпение чакам да дойде 24 септември smile.gif
vasinka_{P}
Сега изгледах епизода, и си мисля че тоя сезон ще е много интересен. С нетърпение чакам да излезе следващия епизод mrgreen[1].gif biggrin2.gif
FaLLOuTbOy
Явно американците са на друго мнение..

7.41 million viewers 3.2/9 А18-49, миналата година 1вия епизод на PB отбеляза по-добри резултати. Рейтинга е спаднал с 1.98 милиона, което не е много хубаво, дано да се подобри.

Според мен епизода си беше върха. Ако питате мен, Призън Брейк никога не е падал под нивото си. Но за жалост на никой не му пука какво мислем ние.. wacko.gif
Tedds
Срията беше мн хубава.Много ще е нтересен този сезон wink.gif
Nasi
ето го и промото за следващият епизод. 3.02 Promo

Направих малък ъпдейт на началният пост, добавих заглавията и датите на епизодите.
ViruZzZ
Ее този сериал е просто велик blush.gif Първият епизод беше много готин,ако всичките са такива Prison Break няма да има няма да има равен 2thum[1].gif Промото за 2 епизод също е много яко.Най сетне ще се включи и Сукре 1.gif
Peyton___
Малей първата серийка от 3тия сезон е велика-супер яка просто,с некърпеяние чакам и 2рата серия!Мн готин стана сюжета кефи ме адски МН...като казаха там,че са намери ли Сара в моргата направо ohmy.gif 9.gif .... викам си да ве тя да пукне нема логика са... и после като Линк каза : не е тя си умрех от кеф.
Това ще е мн добро сезонче няма спор rolleyes.gif
DesiTo
Малко deja vu беше този епизод, поне за мен. Още повече, че втората половина на 2-ри сезон не ми хареса, започна малко скучно да става. Няма база за сравнение между първи и втори сезон. На мен лично, първи сезон ми беше страшно интересен, нямаше лош епизод, всичко беше просто перфектно. Но сбозиха сериала.
Епизода наистина беше брутален, както казваха сценаристите. Но сигурно сега Майкъл ще започне да замисля нов план за бягство,заедно с Ти-Бег, Махоун, Белик, Уистлър и това ще гледаме цял сезон. Силно се надявам да не се получи така, защото ще е много банално вече. Само влизай и излизай от затвора. wacko.gif Дано да не се окажа права. Може би, в този случай, ако се получи така, ще е интересно само как сценаристите ще измислят самото бяство.
В първи сезон Майкъл измисли всичко заради брат си, а сега заради Сара и Ел Джей.
Ще бъде интересна комбинацията Алекс/Майкъл, все пак доскоро бяха врагове, а сега ще трябва да се сприятелят.
Малко дразнещ беше факта, че всеки очакваше от Майкъл да започне веднага да обмисля бягстовто. Все едно нарочно е пратен в този затвор, който е така мизерия, че няма накъде повече.
И точно към края на втори сезон се разбраха някои неща, а сега пак нови въпроси.
Мисля, че спада на рейтигна е напълно нормален, какво казах, за мен сериала не е това, което беше. Дано след това стане по-интересно. happy.gif
Onlyshits
И кво ?

sulu
Явно само аз си мисля че този сценарий с бягството от затвор е доста банален.Вече е просто изтъркано и каквото и да си говорим тръпката от 1-ви сезон никога няма да се върне(поне за мен).Какво друго да кажа- единствената причина да гледам примиерата на 3-ти сезон беше защото половината хора около мен ми казваха колко е готин новия сезон и тн.
Menna
Не лош старт. Това беше премиерата, която чаках най-много и съм доволна от резултата. smile.gif
Devil^Rose^^
Prison Break S03E02->http://zamunda.net/details.php?id=101346
Gossip Girl
Оо и втори епизод беше много готин. Страшно се изкефих на Майкъл. На едно място, обаче бяха направили един гаф, който ми направи впечатление, сипват на Майкъл два пръста вода, после има 4 докато пие, а после почти догоре пълна чаша, че можа и на Белик да сипе. Много ми стана жал за Марикруз и Сукре, беше супер тъжен момент.
ПП. Иначе оставам с мрачното впечатление, че този затвор ще ми писне, ако през цялото време дават него.
fNatic.
има ли субтитри ако има линк ми (:
ViruZzZ
http://subs.unacs.bg/search.php?page=11&am...0&uploader= Ето ти линк предлагам ти субс на kurli wink.gif Мн са качествени wink.gif Добре,че в този епизод беше и Сукре, мисля че сега Майкъл ще си подобри отношенията с (али как ми избяга от главата името му blink.gif ) biggrin2.gif И май и него ще избави от затвора mad.gif
SweetDreams
Това с водата беше верно смешен гаф... много беше добро оная мацката като му каза на Линк, че знаела, че Майкъл е умен, ма не очаквала той да е толкова глупав 18.gif ... абе продължава да радва филмчето biggrin2.gif
lyubenski
Супер готин е новият сезон. Наистина малко по-мрачен както вече предопредиха wink.gif. Нямам търпение да изгледам следващите епизоди.
fNatic.
Цитат(lyubenski @ Sep 26 2007, 22:40) *
Нямам търпение да изгледам следващите епизоди.

някой знае ли колко серий ще е с03 ?
DesiTo
Този епизод беше много по-добър от предишния. Като изключим факта, че за мен вече стана малко банало с тези повторения. Макар че някои неща бяха малко странни. Примерно, в края на втори сезон Сукре едва не умираше ,а сега си ходи съвсем спокойно сам, как Уистлър е оцелял там и всички се страхуваха от Махоун? wacko.gif А гафа с водата определено се забеляза. Ти-Бег и Белик са си все същите подмазвачи.
Но поне в този епизод имаше повече напрежение. Добре, че на Майкъл му определиха срок за бягството, защото мисля, че ще стане скучно, ако през целия сезон гледаме как подготвя начина на бягстовото.

Цитат(fNtc. @ Sep 26 2007, 21:44) *
някой знае ли колко серий ще е с03 ?

22
julia1990
Да май абсолютно всички сме забелязали гафа с водата 18.gif
На мен и 1ви и 2ри епизод ми харесаха,само и аз се надявам да не доскучее тва планиране на бягството за 2ри път...Дано да има развитие..
А иначе около Линк нещата в момента хич не са ми интересни...с тая заместничката на Ким biggrin.gif Интересно ми е само кво ще става в тоя затвор и кой с кого ще се съюзи dry.gif Разчитам главно Майкъл и Махоун да работят в комбина biggrin2.gif
Хейли
ее суперр страшно се кефя на този филм мн се радвам че най накрая почна каквото и да казвате Бягство от затвора си е номер 1 с нетърпение чакам и 3 -тия епизод само се надявам и Сара да почне да участва... dry.gif
fNatic.
3тия епизод не е ли излезнал ? вече ? blink.gif
Gossip Girl
Prison Break 03x03@zamunda.net
Prison Break 03x03@ArenaBg.com

Уау, всеки епизод е по-добър от предишния. Просто нямам думи. Струва ми се, че актрисата, която играе Сара не е Сара Уейн Калийз, все още. Така си мисля, понеже освен на снимката никъде другаде не й дадоха лицето. А аз бях сигурна, че тая снимка съм я виждала и преди и сега се сетих, че главата на Сара, която е на снимката с вестника е от друга снимка, която беше от втори сезон. Иначе ми е интересно какво намери Линк в кутията. Абе всичко е на 6, нямам търпение за продължението.
fNatic.
subs има ли unsure.gif
Sharo
Цитат(fNtc. @ Oct 2 2007, 10:36) *
subs има ли unsure.gif

още няма...но до довечера най-късно (според мене) тряя да има
Nasi
Гледах серията сутринта, всеки епизод започва да става все по интересен, както в предните сезони. Вероятно от следващата серия ще започне "бягството", но първо Майкъл и Уйстлър май ще трябва да се изяснят. Въпросат на серията е "What's in the box?"...дано не е това което си мисля, защото ако е това няма да ми хареса. И тази книжка може би ще се окаже доста важна.

Найстина и според мен това не беше гласа на Сара Уейн. Въпреки, че скоро четох, че е правила записи и снимки за първите епизоди, но ако беше тя щяхме да видим името й в Guest Stars, в този епизод липсваше там. sad.gif

fNatic.
как го гледате без субс смисъл и аз знам английски ам не мога да фана сичките думи ,защото се говори тоо фаст (: чакам субс :]
Nasi
Аз им свикнах с гласовете и си ги разбирам без проблеми, е сега трябва да увеличавам звука на телевизора, когато говори Майкъл, защото той напоследък постоянно шепти. 18.gif

Иначе сега видях в арена и замунда, че вече има излезнали субтитри.

Ето го и промото за 4.04: http://youtube.com/watch?v=eCvYVKA9tp8
Tedds
Гледах епизода и много ми хареса,става все по интересно там всичко около Сара,и сина на Линк,но айде стига с този затвор вече,дано по-скоро се махнат от там,че ми писна..
Ani4ka81
Определено и на мен ми допадат новите серии, втория сезон по едно време малко взе да не ме кефи, но сега отново се завръща стария готин Скофилд, с готиния поглед и просто не мога да не го харесам, но просто и тръпката във филма ми харесва, да верно е че за момента е нащо като дежа ву на първи сезон, но на мен толкова много ми допадаше че даже се радвам че се завръща по този начин.
ViruZzZ
Цитат(Nasi @ Oct 2 2007, 17:36) *
Ето го и промото за 4.04: http://youtube.com/watch?v=eCvYVKA9tp8

10x за промото smile.gif Тоя Белик голям гадняр бе,така де той винаги си е бил 18.gif ... накрая ще видим какво толко има в тая кутия biggrin2.gif
Devil^Rose^^
Prison Break Interference 3x05 Promo
ViruZzZ
Цитат(Devil^Rose^^ @ Oct 9 2007, 23:03) *

Значи в 5 епизод ще избягат 4.gif
*BringMeToLife*
cry.gif cry.gif cry.gif Абе аз гледам нещо така по крайщата на кутията има кръвчица и си викам к'во ли са сложили вътре..а то ... главата на Сара cry.gif ужас cry.gif Много гадно.Нямам си и на идея какво ще става по натам,но от промото..не съм доволна..Само от последната сцена като гледам как са се прицелили в Майки ми става зле ;[ .. Те че ще избягат..ще избягат амаа..много трудно ще стане тая работа ..
nelito0o0
Дайте линк за новия епизод. Не го намерих в замунда, нито в арена wacko.gif unsure.gif
От кога го чакам ..... rolleyes.gif
mi6eto_
Изчакай още една седмица да излезе.
f0rgy
QUOTE(nelito0o0 @ Oct 16 2007, 13:38) *
Дайте линк за новия епизод. Не го намерих в замунда, нито в арена wacko.gif unsure.gif
От кога го чакам ..... rolleyes.gif

Ако беше излезнъл още сутринта щях да съм го качил в секцията епизоди wink.gif

03x05 Interference
First aired: 10/22/2007
03x06 Photo Finish
First aired: 11/5/2007
03x07 Vamonos
First aired: 11/12/2007
03x08 Bang and Burn
First aired: 11/19/2007
03x09 Boxed In
First aired: 11/26/2007
an4ito
пффф значи тря да чакаме още една седмица ..... cry.gif
*BringMeToLife*
ОМГ .. е*аси злетата са тия excl.gif ...
Nasi
Лоша новина:

Fox at last has given Terminator: The Sarah Connor Chronicles a premiere date: Monday, Jan. 14, 2008, at 8 pm/ET. To make room for the big-screen spin-off, Prison Break will serve up a fall-finale cliff-hanger on Dec. 17, then return four months later on April 14. At that point, just as 24 will, the babes-behind-bars drama will air all original episodes into June.

източник

October 22, 2007 (8pm/7pm): Episode 3.05 - Interference
не потвърдени дати:
November 5, 2007 (8/7pm): Episode 3.06 - Photo Finish
November 12, 2007 (8/7pm): Episode 3.07 - Vamonos
November 19, 2007 (8/7pm): Episode 3.08 - Bang & Burn
November 26, 2007 (8/7pm): Episode 3.09 - Boxed In
December 3, 2007 (8/7pm): Episode 3.10 - Dirt Nap

Значи последният епизод тази година ще се излъчи на 17 декември след това ще има 4-месечна пауза, през която ще дават новия сериал The Sarah Connor Chronicles. Каето означава, че финалните епизоди на 3ти сезон ще се излъчват през юни. Това си е чисто самоубийство. Рейтингите тогава ще много, никой не гледа телевизия през юни. mad.gif

*BringMeToLife*
С тая новина направо ме разбиха...нямам думи...Много са зле тия .. лелеле... sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif
sladuranka
ТЕЗИ ДОБРЕ ЛИ САconfused.gif?? Как ще живея толкоз време без РВ. Тея не мислят с акъла си. Това е един от от топ сериалите им. Не могат да направят това. Дано размислят unsure.gif
Nasi
Ето я и новата програма. Следващият епизод ще е двоен, на 05 ноември.

November 5, 2007 (8/7pm): Episode 3.06 - Photo Finish
November 5, 2007 (8/7pm): Episode 3.07 - Vamonos

November 19, 2007 (8/7pm): Episode 3.08 - Bang & Burn
November 26, 2007 (8/7pm): Episode 3.09 - Boxed In
December 3, 2007 (8/7pm): Episode 3.10 - Dirt Nap

Промо за 6 и 7
*BringMeToLife*
YESSS smile.gif
dEniChka
Цитат(*BringMeToLife* @ Oct 27 2007, 13:24) *
YESSS smile.gif

Ти само в тая тема бозиш..! biggrin2.gif
А аз като свьрша 2ри сезон тькмо и трети ще е излезнал 3.gif
*BringMeToLife*
denichka_mnt .. да да и ти сладка .. Като ме интересува сериала ше си боза колко си искам икъде си искам..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.