Малко deja vu беше този епизод, поне за мен. Още повече, че втората половина на 2-ри сезон не ми хареса, започна малко скучно да става. Няма база за сравнение между първи и втори сезон. На мен лично, първи сезон ми беше страшно интересен, нямаше лош епизод, всичко беше просто перфектно. Но сбозиха сериала.
Епизода наистина беше брутален, както казваха сценаристите. Но сигурно сега Майкъл ще започне да замисля нов план за бягство,заедно с Ти-Бег, Махоун, Белик, Уистлър и това ще гледаме цял сезон. Силно се надявам да не се получи така, защото ще е много банално вече. Само влизай и излизай от затвора.

Дано да не се окажа права. Може би, в този случай, ако се получи така, ще е интересно само как сценаристите ще измислят самото бяство.
В първи сезон Майкъл измисли всичко заради брат си, а сега заради Сара и Ел Джей.
Ще бъде интересна комбинацията Алекс/Майкъл, все пак доскоро бяха врагове, а сега ще трябва да се сприятелят.
Малко дразнещ беше факта, че всеки очакваше от Майкъл да започне веднага да обмисля бягстовто. Все едно нарочно е пратен в този затвор, който е така мизерия, че няма накъде повече.
И точно към края на втори сезон се разбраха някои неща, а сега пак нови въпроси.
Мисля, че спада на рейтигна е напълно нормален, какво казах, за мен сериала не е това, което беше. Дано след това стане по-интересно.