Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: LOST 3x15 "Left Behind"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Сезони 1-3
the_mouse
LOST 3x15 "Left Behind"

Кейт и Джулиет са сами в джунглата, след като Кейт научава, че сред оцелелите има предател. През това време Сойер може да бъде изгонен заради грубото си отношение към хората на плажа ако не се промени.

Airdate: 04.04.2007 (В Интернет на 5 Април,Четвъртък)

ABC Promo | mirror @Daily Motion
Sneak Peek @Daily Motion
US Promo 2 @Daily Motion
Sneak Peek 2 @Daily Motion
Sneak Peek 3 @Daily Motion

Субтитри: lost.315.hdtv.xvid-sorny
Субтитрите са написани от JaNiNa, dz3n, kurli и редактирани от мен smile.gif
Може да се наложи да цъкнете с десен бутон върху линка > Save link as...

Download 04.05.07 Podcast

Download:
Lost.S03E15.HDTV.XviD-SORNY @ArenaBG [357.95 MB] NEW!

Промо снимки Link @Lost-media.com | 2

Официално инфо за епизода:
"Left Behind" - After discovering that one of her own has betrayed her to "The Others," Kate is left to fend for herself in the jungle with Juliet. Meanwhile, Hurley warns Sawyer to change his selfish ways and make amends with his fellow survivors or he may face a vote of banishment, on "Lost," WEDNESDAY, APRIL 4 (10:00-11:00 p.m., ET), on the ABC Television Network.

"Lost" stars Naveen Andrews as Sayid, Henry Ian Cusick as Desmond, Emilie de Ravin as Claire, Michael Emerson as Ben, Matthew Fox as Jack, Jorge Garcia as Hurley, Josh Holloway as Sawyer, Daniel Dae Kim as Jin, Yunjin Kim as Sun, Evangeline Lilly as Kate, Elizabeth Mitchell as Juliet, Dominic Monaghan as Charlie and Terry O'Quinn as Locke.

Guest starring are Kim Dickens as Cassidy, Beth Broderick as Diane, Fredric Lane as the Marshall, Andrew Meader as Johnny, Bill Ogilvie as man and Shawn Lathrop as federal agent.

"Left Behind" was written by Damon Lindelof & Elizabeth Sarnoff and directed by Karen Gaviola.

Източник: LOST-BG.com

Коментари по вече излезлия епизод тук
the_mouse
Updated - добавен сниик пиик към новата серия.
Оле, защо Другите си събираха багажа и как само пуснаха димката на Кейт да я упоят... изнасят ли се?

01.04.2007 - Updated Ново US промо!!!! Другите за вързали Кейт и Дулиет с белезници и са ги оставили насред джунглата!!!! Ще има женски бой! 5.gif

03.04.2007 - Updated - два нови сниик пиика smile.gif
the_mouse
Епизодът излезе, има линкове горе.
Иначе според мен беше страхотен, още повече започвам да харесвам Джулиет, но и тя май нещо крои, от началото докато нищо не знаеше за Черния дим, после се оказа, че знаела, според мен има вероятност да е изпратена от Бен с някаква задача да отиде при оцелелите на плажа, както се вижда от промото за следващия епизод - LOST 3x16 "One of Us"
А относно ретроспекцията на Кейт, имаше една интересна асоциация:
Тя убива баща си, за да помогне на майка си, но се оказва, че тя (майка и) го обича и не иска помощ, а може би Кейт го прави не толкова заради майка си, колкото за себе си (вина може би, омраза към него)
Кейт, повежда група, за да стигне до Одървил, да могне на Джак, защото се чувства виновна, че го е оставила (и може би защото е спала със Сойър), но всъщност завлича Лок, който взривява и разрушава няколкото възможни начина за излизане от острова (комуникационния център и подводницата), в резултат на което действията на Кейт практически попречват на Джак да напусне острова.
Може би изводът е, че причината, поради която Кейт прави много от нещата е, от части заради самата себе си.....

Друго - за напускането на Другите - Бен, въвлече толкова хора в заплетения си план, да накара Джак да го оперира и накрая не спази думата си (сигурен съм, че щеше да измисли нещо друго, дори и Лок да не беше взривил подводницата) и сега просто си тръгнаха - въпросът е къде отидоха - при станция Хидра, където бяха клетките?

И дали Джулиет излъга като каза, че "не знаем какво е, но поне знаем, че не минава през оградите ни"

Интересно беше с ултразвуковите пилони - Джулиет знаеше как да ги включи и изключи и видяхте ли колко бързо се задейства този път, не когато беше с Михаил - точно както сценаристите казаха, че е възможно тогава да не е била включена на пълна мощност.
FrAgMaKeR
Много интересен епизод.. имаше страхотни сцени smile.gif момичета с белезници, които се бият по мокри фланелки, въргалят се в калта tongue.gif Отново се видя "черният пушек".. разбра се, че Сойер ще става баща.. а Хърли доста хитро се изгаври с него biggrin.gif Но пак остават въпросите, къде отидоха другите заедно с Лок? Една идея, защото хората от плажа не се преместят в селото на другите, които го изоставиха?
the_mouse
И да включат защитната система, тъкмо ще са на сигурно - тя и без това се контролира от вътре smile.gif

Добавих моите редактирани субтитри:
http://tikom.data.bg/lost.315.hdtv.xvid-sorny.srt
K_f_R
много як епизод! Сойър майна 18.gif а женския бой МмММм!
the_mouse
Итнересно как Черния дим сканира Джулиет по същия начин, както направи с Еко в началото smile.gif
Denis
Което значи, че ще умре ?
TIGERM13
Мммм не знам дали ще умре Джулиет ама черния дим уби Еко щото не искаше да се промени и не съжаляваше за постъпките си и (оня уж призрак) брат му се ядоса.Може би туй чудовище ги проверявя дали са сломени душевно,дали вече не искат да се борят с проблемите си или вярата им е изчерпана и ако е така ги ликвидира-моя теория.Не знам що остави Джулиет-според мен тя знае много повече за това нещо ама се прави на тъпа.
the_mouse
Цитат(Denis @ Apr 15 2007, 09:09) *
Което значи, че ще умре ?

А не, на първо време сканира спомените, при втората среща действа biggrin2.gif

Цитат(TIGERM13 @ Apr 15 2007, 19:05) *
Мммм не знам дали ще умре Джулиет ама черния дим уби Еко щото не искаше да се промени и не съжаляваше за постъпките си и (оня уж призрак) брат му се ядоса.Може би туй чудовище ги проверявя дали са сломени душевно,дали вече не искат да се борят с проблемите си или вярата им е изчерпана и ако е така ги ликвидира-моя теория.Не знам що остави Джулиет-според мен тя знае много повече за това нещо ама се прави на тъпа.

Да и аз мисля, че знае много повече, още повече че сценаристите казаха "първо каза, че не знае нищо, после, че го е виждала, но не знае какво е... не бих приел и това за вярно", пък и се вижда, че не е случайно на плажа, пак има уговорка с Бен unsure.gif
hip_hop^girl
Епизода наистина е страхотен! Скъса ми се сърцето когато Кейти плачеше и казваше на Джак че съжелява , а той я просто я питаше за Джулиет и Другите. Защо взеха точно Лок ? Нали той унищожи връзката им с външния свят. Можеби е свързано с вярата му в острова и непрекъснаития му стремеж да се рови в загатките и мистериите. А за чения дим - именно Лок завлече първо в онази дупка когато ходиха да взимат динамид от онзи кораб . А колкото до Джулиет и на мен почва все повече да ми харесва дали ги лъже не сам сигорна лошото е че Джак и има прекалено много доверие . Но аз ще разбера в неделя когато AXN излъчи следващия епизод smile.gif
the_mouse
Бен взе Лок със себе си, точно защото Лок унищожи подводницата - това искаше Бен, той накара Лок да си мисли, че иска да я взриви, но всъщност така Бен нe спази уговорката си с Джулиет и Джак да ги пусне да си ходят, както му каза "Търсех решение на моя проблем, а ти дойде тичайки от джунглата да осъществиш мечтата ми". Така хем никой няма да си тръгне от острова, хем Бен не излиза лъжец, защото "уж" той не е виновен smile.gif И повярвай ми другите серии става много интересно, можеш спокойно да си ги дръпнеш от нета със субтитри, има линкове във всяка една от темите за съответния епизод wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.