Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Perfume the story of a murderer
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
TIGERM13

Държава: Германия, Франция, Испания

Година: 2006

Жанрове: Драма, Трилър

Режисьор: Том Тиквер

В ролите: Каролайн Херфурт, Бен Уишоу, Дъстин Хофман,Алан Рикман

Резюме:
Франция, 18-ти век. Жан-Батист Грьонуй (Бен Уишоу), обладаващ уникалния
талант да разпознава аромати, създава най-прекрасните парфюми на света.
И независимо от успеха си, той мечтае да създаде един единствен, неповторим
мирис! В това време, в околността 12 млади девойки са намерени убити…

ДРЪП wink.gif

Филма е невероятен,не очаквах че ще е толкова добър и малко зловещ.Краят му е напълно откачен shocking.gif
s70yan
Garbage! sick1.gif
Estell
Аз съм чела книгата, ама до филма още не съм стигнала. smile.gif Трябва да го видя и ще кажа, кой е по-хубавия вариант.
emma_r
Филмът наистина е невероятен...Бен Уишоу играе прекрасно!Обаче между книгата и филма има доста съществени разлики...въпреки всичко филма си заслужава да се гледа.А и саундтрака е страхотен. wink.gif
Jordan
много, много добре направен филм. красив е, в пуквалния смисъл.
на много хора няма да им хареса заради "бруталните" на места сцени, но и на много ще им хареса заради уникалната история, красотата на картините и добрата актьорска игра.
филма си заслужава, с удоволствие ще го гледам на кино като дойде biggrin2.gif
Mrs.Ackles
Цитат(Jordan @ Jul 8 2007, 19:05) *
на много хора няма да им хареса заради "бруталните" на места сцени, но и на много ще им хареса заради уникалната история, красотата на картините и добрата актьорска игра.
филма си заслужава, с удоволствие ще го гледам на кино като дойде biggrin2.gif

Няма какво повече да добавя. worthy.gif
pipelota
Филма много ми хареса. Нещо по-различно като сюжет, изпълнители и режисьорско виждане на фона на всички холивудски бози, които излизат. Абе, друго си е Европа smile.gif
DeVouR
Книгата според мен беше изключелна, затова смятам да гледам и филма скоро . Мисля, че в повечето случай знаем отговора на въпроса за по-доброто : Книга или Филм. Но този път чувам отзиви ,че филмът има наистина неочаквано добър успех . Надявам се да е така. Да са пресъздали едновременно красотата на описанието на всеки отделен аромат в природата...в живота, и също така да ме побият тръпки , тогава ,когато ме побиваха ,четейки бруталните сцени в книгата. smile.gif
dragon_girl
Цитат
Цитат(Jordan @ Jul 8 2007, 19:05)
филма си заслужава, с удоволствие ще го гледам на кино като дойде

Няма какво повече да добавя.

И аз smile.gif
Ice^Ice^Baby
Филма е страхотен както и книгата...нямаше чак фрапиращи разминавания...Наистина е нещо по-различно от хоривуските бози и заслужава да се изгледа.. 2thum[1].gif
Nightly^Evil
Две думи - просто велик!
ZuZka yeah
Филмът е направо върхът, но книгата не съм я чела, трябва да подействам по въпроса. smile.gif A пък тая червенокосата беше невероятно красива... shocking.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.