Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най-тъжен момент от първи сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
seduction_55
Аз да не видя нещо от Десито. emoticon1 (56).gif emoticon1 (28).gif emoticon1 (44).gif Аз най-обичам трагичните моменти в сериалите,затова мойта тема е свързана с най-трогателните моменти в сериала. emoticon1 (10).gif
Предварително се извинявам ако не се е получила анкетата,макар че над час вече се мъча над нея. sad.gif dunno[2].gif emoticon1 (26).gif
Ако все пак се е получила (ще е направо чудо emoticon1 (2).gif ),моят любим момент е разговорът между Вероника и Дънкън.(Колкото пъти го гледам,толкова пъти сълзите ми се стичат като река).За мен това е много силен момент. emoticon1 (16).gif

fenka_lucas_i_brooke
Аз гласувах за Признанието-Дънкан и Вероника-доста тъжен момент и драматичен,въпреки че и другите не са по тъжни!
pretty_girl
Аз съм за Признанието просто беше толкова драматично и трогателно..определено един от най-въздействащите и тъжни моменти,един от любимите ми
sofi7o
Колебах се между признанието на Дънкан и Изнасилването на Вероника.Но избрах изнасилването на Вероника.
girl_from_hell
дам наистина много труден избор, но май най-тъжно ми стана при ето тези моменти Вероника и Дънкън: Признанието.
Дънкън след като вижда Вероника и Лоугън.
и ще гласувам за 2-рия когато ги вижда ... много е тъжничко
D__
и аз съм за признанието
много кофти момент беше
=)
^mileto^
Вероника и Дънкън: Признанието!!!
^^HeLa^^
аз съм за момента, в който Лоугън разбра че майка му наистина е мъртва, много тъжен момент беше, той беше толкова сигурен, че тя не е мъртва sad.gif
Desire
Лоугън осъзнава че майка му е мъртва
kingsize-4eto
Лоугън осъзнава че майка му е мъртва.Беше невероятно тъжен момент cry.gif cry.gif cry.gif
CheerFuL-F
аз мисля че е този когато Лоугън осъзна че майка му е умряла
naleyforevar
гласувах за Вероника и Дънкан:признанието,въпреки,че след като Лоуган разбира,че майка му е умряла също е много тъжен момент от 1 сезон!!! sad.gif sad.gif sad.gif
Gossip Girl
Дънкън след като вижда Вероника и Лоугън..На мен поне ми стана гадно понеже Дънкън ми беше любимец
Secretly
Лоугън осъзнава че майка му е мъртва. Много силен момент worthy.gif
ВерЧИНцитУу_91
Определено кагато Логан разбира че майка му наистина е мъртва sad.gif

Morska~Vu6ka
Аз пък гласувах за смъртта на Лили - просто защото този момент остави отпечатък върху целия сезон, винаги, когато се върнат към него, става тъжно... пък останалите са само моментни неща. Поне за мен е така.
haley16
Гласувах за момента , когато Лоуган разбра , че майка му е умряла.За мен това беше най-тъжния момент от І сезон!!! blush.gif blush.gif blush.gif
ladysunshine
Доста се колебах между изнасилването на вероника и когато Логън разбра, че майка му е мъртва, но накрая гласувах за второто
divata_airis
Аз гласувах за Вероника разбира, че Дънкън може да и е брат, защото още помня как се тресеше от рев в колата и колко ми въздейства тоя момент.
VanIcHka
Вероника и Дънкън: Признанието - Определено най - много ми въздейства..беше много драматично
♥Didito♥
Когато Лоуган осъзнава,4е майка му е мъртва sad.gif
angel_girl
То тва май беше най-тъжния сезон в сериала. Аз лично гласувах за смъртта на Лили, защото тя май изкара най-много тъмни тайни.
music_girl
Лоугън осъзнава че майка му е мъртва.
A_l_e_x
Когато Лоугън осъзна,че майка муе умряла наистина. Беше супер трогателен момент и беше ясно,че ще стане нещо между него и Вероника,в крайна сметка той падна в нейните ръце emoticon1 (111).gif
qwe123
Щях да се разплача, когато Лоугън осъзна за смъртта на майка си. Преди това не можех да го гледам и изведнъж ми се стори толкова истински и нормален...
gabci3
Когато Логан осъзна че майка му е мъртва,този мик за малко не се разплаках.
allnitess
Вероника и Дънкън: Признанието.
^BeLieVe`iN`Me^
Този момент наистина ме накара да се разплача =[
**Naley*
Смъртта на Лили unsure.gif
PayTon__
moni_hs
Лоугън осъзнава че майка му е мъртва. 1crying[1].gif
fenkanabrooke
Цитат(moni_hs @ Aug 9 2008, 18:22) *
Лоугън осъзнава че майка му е мъртва. 1crying[1].gif

Много жал ми стана за него, не го заслужаваше sad.gif
Marissa Cooper
Аз гласувах за Логън осъзнава смъртта на майка си. Беше много силен момент. Той се крепеше на частица надежда, а се оказа напразна sad.gif
Dжydж
Вероника и Дънкан: Признанието. Много силен момент беше..

A и когато Лоугън осъзнава че майка му е мъртва или когато Дънкан вижда Вероника и Лоугън. Направо ми стана мега гадно за него..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.