Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Smallville: Superman Reborn
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона > Superman
sonofsparda
Значи първо искам да се извиня, задето поднасям фен-трейлър като нова тема, но просто тази фенска творба толкова ме очарова, че просто трябваше да го направя. Свалям му шапка на въпросния фен, подвизаващ се под ника WormyТ, за този негов опит. Както се пее в една от песните, с която излиза Triple H - "It's all about the game and how you play it." Бих казал, че този фен си е изиграл картите перфектно.

Заповядайте: Smallville: Superman Reborn
MaHeKeHa
Jeez, Ванка, тъкмо се бях засилил да го метна темата в секцията "Супермен" когато видях за КАКЪВ супермен иде реч. Честно, рядко правя комплименти в това отношение, но този трейлър ми обра точките отвсякъде. Най-най-най-добрият трейлър!

Вече му писах мейл с поздравления за видеото!

(Темата е забита горе, защото си заслужава абсолютнотно внимание!)
free_soul
Ванкаа....i still shaking...толкова добър фен трейлър , мисля, че досега на бях гледал...и то на Супермен. Страхотно. Човекът е за направата му е хвърлил страхотни усилия явно, но резултата ме накара така да се замечтая, че и в момента незнам какво пиша;-) Изгледах го само 1 път, защото закъснявам за лекции, и ще бъда максимално бърз. - Мисля , че са използвали за Супермен, тялото на Крис Рийв, без главата му разбира се, взели са героя Ваако от филма Хрониките на Ридик. Мисля , че Дарксайд...е от филма ХЪЛК. Паразита обаче не успях даго огледам добре...Леле....тцц, заслужава си този трейлър...костюма на Супермен стои перфектно по мое мнение на Том Уелинг.
MaLkIq_MuKi
За какво говорим shocking.gif Не мога да повярвам колко добре е направено това чудо shocking.gif Направо страхотия...А как хубаво верно му стои blush.gif Накрая най-ме изкефи като тръгна да се съблича и отдолу с костюма shocking.gif Ужас.....супер е!!! biggrin2.gif Благодаря за страхотното трейлърче worthy.gif
rossytriff
Много добре се е справил. Какви фенове има само Смолвил...
3pacalypse Now
От къде викате е взет Дарксайд ?
vikihill96
Аааа,човека направо ми скри шапката наистина.Много добро "фенско трейлърче".Получава моите най -искрени поздравления.Хубаво е човек да види колко добри са феновете на сериала и филмите за Супермен worthy.gif worthy.gif .
sydney
Нямам думи shocking.gif shocking.gif shocking.gif единственото което мага да кажа е че Смолвил заслужава повече такива фенове,а трейлърът е перфектен от всякъде worthy.gif worthy.gif worthy.gif браво на този фен mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
smallville_f
Леле ... СТРАХОТЕН трейлър ... чак се размечтах за Том с костюма на Супермен и в серияла ... happy.gif Супер супер ... много добър ... МЕРСИ!!!! 4.gif worthy.gif
didssy
абсолютно ... размазващо smile.gif worthy.gif
lyubenski
Супер е няма спор. Много се надявам и следващият филм да ни направи свидетели на такива супер-битки.
sonofsparda
Да - трейлърът наистина е зашеметяващ. Ами така е - Смолвил е една магия и изглежда, че феновете са толкова омаяни от нея, че и сами творят изкуство. След като Смолвил и изобщо Супермен е вдъхновението им, не съм изобщо изненадан какви са резултатите. smile.gif

П.П.: А накрая видяхме и Doomsday. Браво на човека, просто. smile.gif
vikihill96
Айде стига бе, какво пак замря този форум.Как е възможно бе?!?Вместо да взимаме пример от човека дето е направил това страхотно клипче, ние не правим нищо.Но нормално е като се замисля,всеки от нас ходи на работа,всеки е зает с нещо и все пак.
П.П-Ванка и на мен много ми хареса как човека беше представил всичките противници на нашия.А Дуумсдей беше наистина хубаво да го видим biggrin.gif biggrin.gif .
Apfh
Пффффффффффф..... супер! Найстина най-добрият фен-трейлър, който съм гледал за Супермен!... biggrin.gif
Супер добре напаснато е всичко!.. перфектно изглежда, дори някои моменти много ми се иска да го питам този, как ги е направил, с каква програма и прочие........

btw както вече казахте Лорд Ваако от Хрониките на Ридик е представен, като Зод. Дарксайд е взед най-вероятно от Хълк, макар че е обработен супер добре и изобщо не си личи. А Паразита - това е от "Лигата на Необикновенните Джентълмени" (или някакво такова го превеждаха) един пич, който се нагълта със серума на др. Хайд wink.gif .... имаше и сцени от Петият Елемент (големият кораб). Просто супер, много се изкефих!!! Аз супер много обичам фен-мейд стъффф smile.gif Мерси Ванка..
rossytriff
Цитат(vikihill96 @ Mar 28 2007, 12:28) *
Айде стига бе, какво пак замря този форум.Как е възможно бе?!?Вместо да взимаме пример от човека дето е направил това страхотно клипче, ние не правим нищо.Но нормално е като се замисля,всеки от нас ходи на работа,всеки е зает с нещо и все пак.

Кат знам колко време има още до следващата серийка бая ще замре форума.. sad.gif
solenka
Свалям шапка на този, който го е правил! worthy.gif
Stray
пфф.. и аз чакам подобно развитие на сериала, но явно сапунката повече се харчи, та не знам кога ще видим такъв екшън скоро... Писна ми да гледам разплакани физиономии и отчайващи сапунени сценки.. искам ACTION!!! А не "Дързост и красота"!
MaHeKeHa
Цитат(Stray @ Apr 4 2007, 21:13) *
пфф.. и аз чакам подобно развитие на сериала, но явно сапунката повече се харчи, та не знам кога ще видим такъв екшън скоро... Писна ми да гледам разплакани физиономии и отчайващи сапунени сценки.. искам ACTION!!! А не "Дързост и красота"!

Съжалявам, но не си прав.
sonofsparda
Ами да - наистина чак за "Дързост и Красота" не може да се говори, но Емо, мисля, че човекът донякъде има право. Поне според мен, специално историята с бебето разводни адски много нещата - преди когато разбрах, че връзката на Лекс и Лана ще стане по-сериозна, естествено бях съгласен, защото би пообъркало нещата покрай Кларк, после, когато четох спойлъри, че ще се стигне и до сватба, си казах: "Ами да, защо не - това също ще е интересно да се види". Но когато в последствие започна тая история с бременността...това беше някакси излишно. Вярно - преди реагирах доста по-остро покрай това, защото си казвах неща от сорта на: "Ама защо по дяволите трябваше така да омазват всичко?","Откъде накъде ще правят така с персонаж, който не е важна част от бъдещето и на двамата?" или "Това е само извинение, за да държат Лана в центъра на събитията." и други подобни неща. Сега нещата са различни, най-малкото, защото отдавна съм свикнал с тази история с бременността и с това, че на Лана се набляга някакси повече, отколкото на Кларк в последно време. Свикнал съм, отдавна съм приел това, но все още съм на мнение, че историята с бебето можеше и да си я спестят - нямаше нужда от това според мен. Иронията е, че Стийв Динайт наскоро съобщи, че когато започнат новите епизоди, всичко най-вече ще се върти около бременността на Лана- ами то почти от началото на сезона само около това се въртят нещата. Сигурен съм, че пичовете ще си изиграят картите като хората особено спрямо нещата, които знаем за идните епизоди, но все пак си мисля, че ако си бяха спестили работата с бебето, можеше нещата около иначе страхотния шести сезон, да бъдат дори още по-добри - е, мое мнение сега. smile.gif
Stray
Цитат(MaHeKeHa @ Apr 5 2007, 12:03) *
Цитат(Stray @ Apr 4 2007, 21:13) *

Съжалявам, но не си прав.

Опровергай ме wink.gif
Това че си се внамиачил до толкова, че не виждаш слабите страни на сериала, не значи че не съм прав mad.gif
То и аз съм си фен на сериала и то-доста голям, но се вбесявам като почнат да разтягат драматичните локуми със сапунски привкус.
В крайна сметка това си е и мое мнение де, с което не ангажирам никого.

Цитат(sonofsparda @ Apr 5 2007, 12:35) *
Ами да - наистина чак за "Дързост и Красота" не може да се говори, но Емо, мисля, че човекът донякъде има право. Поне според мен, специално историята с бебето разводни адски много нещата - преди когато разбрах, че връзката на Лекс и Лана ще стане по-сериозна, естествено бях съгласен, защото би пообъркало нещата покрай Кларк, после, когато четох спойлъри, че ще се стигне и до сватба, си казах: "Ами да, защо не - това също ще е интересно да се види". Но когато в последствие започна тая история с бременността...това беше някакси излишно. Вярно - преди реагирах доста по-остро покрай това, защото си казвах неща от сорта на: "Ама защо по дяволите трябваше така да омазват всичко?","Откъде накъде ще правят така с персонаж, който не е важна част от бъдещето и на двамата?" или "Това е само извинение, за да държат Лана в центъра на събитията." и други подобни неща. Сега нещата са различни, най-малкото, защото отдавна съм свикнал с тази история с бременността и с това, че на Лана се набляга някакси повече, отколкото на Кларк в последно време. Свикнал съм, отдавна съм приел това, но все още съм на мнение, че историята с бебето можеше и да си я спестят - нямаше нужда от това според мен. Иронията е, че Стийв Динайт наскоро съобщи, че когато започнат новите епизоди, всичко най-вече ще се върти около бременността на Лана- ами то почти от началото на сезона само около това се въртят нещата. Сигурен съм, че пичовете ще си изиграят картите като хората особено спрямо нещата, които знаем за идните епизоди, но все пак си мисля, че ако си бяха спестили работата с бебето, можеше нещата около иначе страхотния шести сезон, да бъдат дори още по-добри - е, мое мнение сега. smile.gif

Браво за поста, покри доста голяма част от моето мнение за сезона и ми спести излишните обяснения, които инак са очеизвадни mrgreen[1].gif
vikihill96
"Rest in Peace"-пич.Просто не знаеш какво ще ти се случи,когато се заяждаш с MaHeKeHa 18.gif 18.gif 18.gif .Не го зачеквай на тематика,Лана Ланг-щото ще си "изпатиш" много яко.Не че не имаш право с мнението си(поне донякъде),но просто те съветвам да не искаш да те опровергава точно MaHeKeHa.ПРосто ти давам приятелски съвет 4.gif .
MaHeKeHa
Цитат(vikihill96 @ Apr 5 2007, 13:24) *
"Rest in Peace"-пич.Просто не знаеш какво ще ти се случи,когато се заяждаш с MaHeKeHa 18.gif 18.gif 18.gif .Не го зачеквай на тематика,Лана Ланг-щото ще си "изпатиш" много яко.Не че не имаш право с мнението си(поне донякъде),но просто те съветвам да не искаш да те опровергава точно MaHeKeHa.ПРосто ти давам приятелски съвет 4.gif .

lol, Вики. Няма так'виз неща. Като не ви харесва уважаеми хора, СМЕНЕТЕ канала. Аз друго не мога да ви кажа. Писна ми да се обяснявам, че един сериал се показва от различни аспекти, а и за тези, които не знаят, (или поне за теб, Stray) Смолвил е научнофантастична драма, в това число влиза и привкуса от такива моменти, каквито на теб, привидно не ти 'аресват. Препоръчвам ти хиперкомерса "Бягство от затвора" или там нек'ви, дет да се кефиш максимално на "Action" - "24" or something.

Според мен, а и според БАЯ 'ора, сезон 6 е най-добрият сезон, и когато си фен, Stray, ти подкпрепяш определена кауза, на която гласуваш доверие (в тАзи случай, Смолвил) Да, за мен Смолвил няма слаби места, иначе нямаше да съм фен на този невероятен сериал, който ти поднася ВСИЧКО. Жалко, че в Смолвил търсиш САМО и ЕДИНСТВЕНО "action" е, приятелю, нали знаеш, когато нещо не ти допада, просто го захвърляш - изоставяш - пренебрегваш и тъй нататък, приятелю, Stray. Вместо да се нервиш, по-добре си намери нещо, в което да намериш смисловото ти значение на "Action", защото Смолвил, приятелю, Stray, е нещо, което много малко 'ора разбират; Смолвил е спасявал човешки животи. Смолвил е разделял и събирал хора. Смолвил е традиция. Друг сериал като Смолвил няма да намериш, който освен че радва хората по ТВ, това е единствения сериал, който има толкова жизненоважни значения и постижения в човешкия живот. Когато ми намериш друг сериал, постигнал това, лично ще ти се обадя по телефона, за да ти кажа, че си прав.

Ако животът ни беше изпълнен само с екшън, ти приятелю, Stray, нямаше да знаеш какво е любов, нито щастие. За това обичаме да имаме от всичко по-малко. Доколкото виждам, Смолвил ни предоставя точно това и ето, точно за това, ти, приятелю, Stray, не си прав.
vikihill96
Не бе бат Емо.Знам,че не е така,просто се бъзикам 18.gif 18.gif .А иначе си прав-този сезон е най-добрият досега, а като цяло сериалът не знам дали може да се сравни с друг.Просто почти всичко друго не си заслужава и да се говори за него(с малки изключения-да не обидим пък феновете на други фантастични сериали). Както казваш-Смолвил е традиция,традиция от голям мащаб.
П.П-Написах "Rest in Peace"-по-скоро и аз като Ванката, под влиянието на "Кечмания 23" и поредицата ,която Undertaker направи там от 15-0 mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .
То че сериалът е велик и завладяващ говори и факта, че именно негов и на Супермен фен ,е направил фен-трейлърчето, за което е и настоящата тема в крайна сметка mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .
Stray
Цитат(MaHeKeHa @ Apr 5 2007, 16:36) *

lol, Вики. Няма так'виз неща. Като не ви харесва уважаеми хора, СМЕНЕТЕ канала. Аз друго не мога да ви кажа. Писна ми да се обяснявам, че един сериал се показва от различни аспекти, а и за тези, които не знаят, (или поне за теб, Stray) Смолвил е научнофантастична драма, в това число влиза и привкуса от такива моменти, каквито на теб, привидно не ти 'аресват. Препоръчвам ти хиперкомерса "Бягство от затвора" или там нек'ви, дет да се кефиш максимално на "Action" - "24" or something.

Според мен, а и според БАЯ 'ора, сезон 6 е най-добрият сезон, и когато си фен, Stray, ти подкпрепяш определена кауза, на която гласуваш доверие (в тАзи случай, Смолвил) Да, за мен Смолвил няма слаби места, иначе нямаше да съм фен на този невероятен сериал, който ти поднася ВСИЧКО. Жалко, че в Смолвил търсиш САМО и ЕДИНСТВЕНО "action" е, приятелю, нали знаеш, когато нещо не ти допада, просто го захвърляш - изоставяш - пренебрегваш и тъй нататък, приятелю, Stray. Вместо да се нервиш, по-добре си намери нещо, в което да намериш смисловото ти значение на "Action", защото Смолвил, приятелю, Stray, е нещо, което много малко 'ора разбират; Смолвил е спасявал човешки животи. Смолвил е разделял и събирал хора. Смолвил е традиция. Друг сериал като Смолвил няма да намериш, който освен че радва хората по ТВ, това е единствения сериал, който има толкова жизненоважни значения и постижения в човешкия живот. Когато ми намериш друг сериал, постигнал това, лично ще ти се обадя по телефона, за да ти кажа, че си прав.

Ако животът ни беше изпълнен само с екшън, ти приятелю, Stray, нямаше да знаеш какво е любов, нито щастие. За това обичаме да имаме от всичко по-малко. Доколкото виждам, Смолвил ни предоставя точно това и ето, точно за това, ти, приятелю, Stray, не си прав.

Добре след като "Смолвил е научнофантастична драма", то тогава ценя повече научно-фантастичната му част.
Мисля че имам право на мнение и на лична оценка все пак. А с това че споменах "екшън" имах впредвид по-скоро действие, развижване малко, понеже ми дотегнаха "леко" семейните драми. Сега не си мисли, че съм някой анти-фен на Смолвил, не не е така... просто съм малко по-критичен в оценките си. След като ми харесва нещо е нормално да очаквам повече.

Ъ ко съм казъл ся? 3shut[1].gif
vikihill96
Цитат(Stray @ Apr 5 2007, 19:44) *
Цитат(MaHeKeHa @ Apr 5 2007, 16:36) *

Добре след като "Смолвил е научнофантастична драма", то тогава ценя повече научно-фантастичната му част.
Мисля че имам право на мнение и на лична оценка все пак. А с това че споменах "екшън" имах впредвид по-скоро действие, развижване малко, понеже ми дотегнаха "леко" семейните драми. Сега не си мисли, че съм някой анти-фен на Смолвил, не не е така... просто съм малко по-критичен в оценките си. След като ми харесва нещо е нормално да очаквам повече.

А тоя олигофрен по-горе ме развесели тотално с отчайващо тъпия си пост emoticon1 (36).gif не очаквах точно тук да попадна на такива изцепкаджии. emoticon1 (19).gif 1 (4).gif

Първо на първо,нито съм казал,че ти си олигофрен ,нито пък сам те обидил с нещо,че да ги дрънкаш такива простотии.ПРосто се шегувах с MaHeKeHa и есетствено не съм мислел наистина нещата дето ги писах.Не приемай буквално
всичко дето ти пишат бе!!!Като попишеш малко повечко във форума,ще видиш защо се бъзиках с това дето го писах и имах уж в предвид 18.gif 18.gif .Радвам се,че съм те разсмял по някакъв начин(това беше и целата на поста ми,да се посмеем малко),но все пак предпочитам да не ме обиждат безпричинно.Поогледай и разгледай малко по-основно нещата в секцията за сериала и ще видиш причината за шегата ми.Пък и в крайна сметка не съм казал и че позицията ти е безпочвена или тъпа,напротив,но както и да е.
sonofsparda
Stray,айде без обиди, става ли? wink.gif
Stray
16.gif Моля да бъда извинен, явно не съм разбрал правилно поста.
ОК, сигурно заради възръстта си малко по-сериозно ги приемам нешата, а и виртуалните шеги доста често се разбират погрешно. happy.gif
MaHeKeHa
Цитат(Stray @ Apr 5 2007, 20:22) *
ОК, сигурно заради възръстта си малко по-сериозно ги приемам нешата, а и виртуалните шеги доста често се разбират погрешно. happy.gif

Дори да е сбъркал, нямаш право да му викаш олигофрен. Викито не казал нищо лошо. Дори с извинение, да не съм видял да наричш феновете тук олигофрени. Всяка обида към фен във форума на Смолвил, България, я приемам лично. So mind your tongue. You've been warned
Lois Lane
Цитат(Stray @ Apr 5 2007, 21:22) *

Обикновено, щом човек съчетае думи и изрази като "възраст" и "по-сериозно приемам нещата", това говори/ поне на мен, а може би и на по-голямата част от читателите тук/, че си поне над 20 - врял и кипял в живота. Обаче, от поведението и прибързаните ти реакци, да не кажа пък обидното ти отношение -
Цитат
А тоя олигофрен по-горе ме развесели тотално с отчайващо тъпия си пост
- не личи да си точно подобен тип личност. А и като казваш думичката "олигофрен1" гледай поне да се придържаш към значението и. Да не говорим, че "по-горе", както ти си се изразил са писани не един или два поста и по-този начин слагаш в кюпа, класифициран от теб като "олигофрен" не един и двама души... Но да не се заяждам все пак. Не това е идеята на форума, още по-малко пък идеята на темата.

И така...Гледах клипа и определено бях впечатлена от видяното. Но това, което най-много грабна вниманието ми всъщност беше мисълта за положеният труд. Да, наистина трудът, независимо колко продължителен е бил той, си е труд и трябва да бъде оценяван подобаващо. Съчетаването на различни герои от филми и прочие, и причисляването им така подходящо и синхронно към съответната тематика е повече от великолепно. Наистина добра работа, заслужаваща Уважение и Поклон.
Ванка, едно голямо мерси, че ни го предостави, за да можем и ние да му се порадваме...happy.gif

1олигофрен м. Лице, което страда от олигофрения2.
2олигофрения ж. спец. Умствена недоразвитост; слабоумие, малоумие. Идиотизмът е най-тежка степен на олигофрения. [от гр.]
sonofsparda
Ах, колко обичам разсъжденията на Деспина само. happy.gif Относно благодарностите - за нищо, този трейлър просто не можеше да бъде подминат. smile.gif
Stray
Цитат(Lois Lane @ Apr 5 2007, 23:14) *
Цитат(Stray @ Apr 5 2007, 21:22) *

Обикновено, щом човек съчетае думи и изрази като "възраст" и "по-сериозно приемам нещата", това говори/ поне на мен, а може би и на по-голямата част от читателите тук/, че си поне над 20 - врял и кипял в живота. Обаче, от поведението и прибързаните ти реакци, да не кажа пък обидното ти отношение -
Цитат
А тоя олигофрен по-горе ме развесели тотално с отчайващо тъпия си пост
- не личи да си точно подобен тип личност. А и като казваш думичката "олигофрен1" гледай поне да се придържаш към значението и. Да не говорим, че "по-горе", както ти си се изразил са писани не един или два поста и по-този начин слагаш в кюпа, класифициран от теб като "олигофрен" не един и двама души... Но да не се заяждам все пак. Не това е идеята на форума, още по-малко пък идеята на темата.

И така...Гледах клипа и определено бях впечатлена от видяното. Но това, което най-много грабна вниманието ми всъщност беше мисълта за положеният труд. Да, наистина трудът, независимо колко продължителен е бил той, си е труд и трябва да бъде оценяван подобаващо. Съчетаването на различни герои от филми и прочие, и причисляването им така подходящо и синхронно към съответната тематика е повече от великолепно. Наистина добра работа, заслужаваща Уважение и Поклон.
Ванка, едно голямо мерси, че ни го предостави, за да можем и ние да му се порадваме...happy.gif

1олигофрен м. Лице, което страда от олигофрения2.
2олигофрения ж. спец. Умствена недоразвитост; слабоумие, малоумие. Идиотизмът е най-тежка степен на олигофрения. [от гр.]

на 22 съм скъпа...
и ай стига ми се обяснява, че съм aggressive smile.gif
до преди малко играх Мортал Комбат Армагедон на плейстейшън-а!

МаНеКеНа - ОК братле, като дойда в Сливен ще си разчистим сметките smile.gif
MaHeKeHa
O,... jeez.
Lois Lane
Емо, ако ще напускаш страната...сега е моментът, че като дойде в Сливен...мани мани... не ми се мисли какво ще става. happy.gif Момчето е very aggressive, както само себе си хвали.
MaHeKeHa
Цитат(Lois Lane @ Apr 7 2007, 09:57) *
Емо, ако ще напускаш страната...сега е моментът, че като дойде в Сливен...мани мани... не ми се мисли какво ще става. happy.gif Момчето е very aggressive, както само себе си хвали.

Да бе, так'виз побойници с лопата да ги ринеш. Тез филми ги гледах преди 48 години - плюс/минус 2 години.
MaLkIq_MuKi
За 22 годишен не ми се струва особенно зрял dry.gif Пък и да казва "скъпа" или каквото и да било на чвек който дори не познава... wacko.gif
Lois Lane
Тази тема ще се обози, но да приемем, че ми е момент на слабост...
Сутринта като прочетох какво е писано и първото, което изплува като злокобен спомен в съзнанието ми, бе клизматичният и отекчителен дебат, който преди време водих с atwood...Ех, как ми липсват тия славни времена. blush.gif

Цитат
За 22 годишен не ми се струва особенно зрял dry.gif Пък и да казва "скъпа" или каквото и да било на чвек който дори не познава... wacko.gif

Ех, MuKi, той може и да е узрял, ама само на години. Иначе нали знаеш - момченцата пубертета рано ги хваща, късно ги пуска, а някой пък изобщо и не ги напуска...Макар че досега, не съм срещала подобни екземпляри. Само легенди съм чувала... unsure.gif Но както и да е. Да не се обаждам много, че току що виж ми цъфнал на вратата някакъв непознат и ми казал "Здравей скъпа. Дойдох да си разчистим сметките.".... blink.gif И аз току виж съм го погледнала тъпо и станало меле... 'щото и аз мога да бъда very aggressive, когато непознати хорица ми викат скъпа, все едно вчера са ми "мачкали чаршафите"...А да му се невиди, имам добра памет и знам, че не са...

vikihill96
Абе хора,мислете и за мойто здраве бе mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .Като ги чета нещата дето ги пишете и направо ще ми си нацепи дори стола на който седя на трески ,от смях 5.gif 5.gif 5.gif .Помислете малко и за мене бе 5.gif 5.gif 5.gif .Ако продължим темичката в тази насока,ни чакат безкрайно дълги "дискусийки" ,от които няма да има край(Не че имам нещо против ,де-ще си приложа наученото от университета на практика,ама не е там въпроса).Май ще трябва да си изтрия от личния профил данните,че току виж и на мен някой непознат може да ми цъфне един ден пред вратата,"за да си разчистим сметките" 5.gif 5.gif 5.gif .Но както и да е.Продължавайте много се кефя да гледам "fight".Пък и аз от малък съм джиткал на "Mortal Combat", "Star Wars-поредицата Jedi Knights",както и класиките в жанра на дуелните игри-"Tekken" и "Soul Edge".Тъй че и "моя милост" може да е "агресивен",но така ще си разтягаме локумите вечно.Който му се продължава спора-да го прави.
vikihill96
Абе ясно,че всички сте някъде и празнувате празника,но все пак Честит Великден от мен!! biggrin2.gif biggrin2.gif .Весел и щастлив празник mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .И нека да не сме толкова "very aggressive" mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .
smallville_f
Ай Христос Возкресе и от мене с пожелание да заровите томахавката biggrin2.gif Да сте ми живи, здрави, диви и щастливи и все така най-яките фенове на Smallville ... 4part[1].gif 4.gif
MaLkIq_MuKi
Христос Возкресе, Смолвил фенове smile.gif
didssy
христос воскресеее smile.gif ( воистина воскресе за мимето и малкия муки smile.gif ) мн здраве щастие и късмет ... smile.gif и много нови епизоди на смолвил естествено smile.gif happy.gif
Pam3eC
вижте този blush.gif цък
didssy
този клип съм го гледала и преди ... имаше го някъде тук ... из форума smile.gif
Mr. Winchester
Супер трейлър! 2thum[1].gif
ilio rashev

а този трейлър е за Смолвил нали,а не за някой игрален филм да е направен по Смолвил да го пускат във кината?
MaHeKeHa
Точно така, Илийка. Това е фен-мейд трейлър (за съжаление)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.