Цитат(MaHeKeHa @ Apr 5 2007, 12:03)

Цитат(Stray @ Apr 4 2007, 21:13)

пфф.. и аз чакам подобно развитие на сериала, но явно сапунката повече се харчи, та не знам кога ще видим такъв екшън скоро... Писна ми да гледам разплакани физиономии и отчайващи сапунени сценки.. искам ACTION!!! А не "Дързост и красота"!
Съжалявам, но не си прав. Опровергай ме

Това че си се внамиачил до толкова, че не виждаш слабите страни на сериала, не значи че не съм прав
То и аз съм си фен на сериала и то-доста голям, но се вбесявам като почнат да разтягат драматичните локуми със сапунски привкус.
В крайна сметка това си е и мое мнение де, с което не ангажирам никого.
Цитат(sonofsparda @ Apr 5 2007, 12:35)

Ами да - наистина чак за "Дързост и Красота" не може да се говори, но Емо, мисля, че човекът донякъде има право. Поне според мен, специално историята с бебето разводни адски много нещата - преди когато разбрах, че връзката на Лекс и Лана ще стане по-сериозна, естествено бях съгласен, защото би пообъркало нещата покрай Кларк, после, когато четох спойлъри, че ще се стигне и до сватба, си казах: "Ами да, защо не - това също ще е интересно да се види". Но когато в последствие започна тая история с бременността...това беше някакси излишно. Вярно - преди реагирах доста по-остро покрай това, защото си казвах неща от сорта на: "Ама защо по дяволите трябваше така да омазват всичко?","Откъде накъде ще правят така с персонаж, който не е важна част от бъдещето и на двамата?" или "Това е само извинение, за да държат Лана в центъра на събитията." и други подобни неща. Сега нещата са различни, най-малкото, защото отдавна съм свикнал с тази история с бременността и с това, че на Лана се набляга някакси повече, отколкото на Кларк в последно време. Свикнал съм, отдавна съм приел това, но все още съм на мнение, че историята с бебето можеше и да си я спестят - нямаше нужда от това според мен. Иронията е, че Стийв Динайт наскоро съобщи, че когато започнат новите епизоди, всичко най-вече ще се върти около бременността на Лана- ами то почти от началото на сезона само около това се въртят нещата. Сигурен съм, че пичовете ще си изиграят картите като хората особено спрямо нещата, които знаем за идните епизоди, но все пак си мисля, че ако си бяха спестили работата с бебето, можеше нещата около иначе страхотния шести сезон, да бъдат дори още по-добри - е, мое мнение сега.

Браво за поста, покри доста голяма част от моето мнение за сезона и ми спести излишните обяснения, които инак са очеизвадни