Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Invalid CD key
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone
Titan
Абе не съм от най-големите фенове на ЦС, но от около месец си цъкам такъв. И от днес изядох бан в един сървар (чакам да ми сменят ИП-то да си изложа цветущите думички на показ) и нали викам си я да видим, свалям Hide IP Platinum да видя дали ще успея да вляза, ама ньок. Не стана. Ок махам програмката и си влизам в ЦС да търся друг сървър и навсякаде, където се опитам да вляза ми пише Invalid CD key!
Полудявам, как да го оправя?

-едит-
Май малко обърках разделите... blush.gif
krisku
Цитат(Titan @ Mar 26 2007, 12:53) *
Абе не съм от най-големите фенове на ЦС, но от около месец си цъкам такъв. И от днес изядох бан в един сървар (чакам да ми сменят ИП-то да си изложа цветущите думички на показ) и нали викам си я да видим, свалям Hide IP Platinum да видя дали ще успея да вляза, ама ньок. Не стана. Ок махам програмката и си влизам в ЦС да търся друг сървър и навсякаде, където се опитам да вляза ми пише Invalid CD key!
Полудявам, как да го оправя?

-едит-
Май малко обърках разделите... blush.gif

Свали си този@data.bg патч!
Aко не стане с него, потърси и си изтегли от някъде другаде играта, аз на времето по точи начин си оправих този проблем, но това в случай, че не стане с патча.
А иначе за Hide IP, до колкото знам е уеб прокси, така че през него няма начин да влезеш в сървар, спри програмата и пробвай след като иснталираш патча.

ПП: Тя темата е за "Проблеми свързани с игри", но ще я оставя тук, понеже доста хора може би са имали или имат такъв проблем и се чудят как да го оправят.
Цвете от луната
Първо трябва да преинсталираш играта, а после да сложиш пача който ти е дал крис. И да не слагаш други, някви нови... Само тоя дет крис ти казва.
ludacris
Ето ти , ако си на ггбит или евроком се надявам от тука да теглиш по бързо , първото е самата игра , а второто е пача , с нея няма да имаш проблеми smile.gif

http://play.evrocom.net:4/incoming/ludacr1...s16full_v13.exe
http://play.evrocom.net:4/incoming/ludacr1...ch_full_V22.exe
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.