Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
Страници: 1, 2
3pacalypse Now

Рилийз дати:

Belgium 23 May 2007
Denmark 23 May 2007
Egypt 23 May 2007
Finland 23 May 2007
France 23 May 2007
South Korea 23 May 2007
Sweden 23 May 2007
Argentina 24 May 2007
Australia 24 May 2007
Austria 24 May 2007
Germany 24 May 2007
Hong Kong 24 May 2007
Italy 24 May 2007
Latvia 24 May 2007
Netherlands 24 May 2007
Russia 24 May 2007
Singapore 24 May 2007
Slovenia 24 May 2007
UK 24 May 2007
United Arab Emirates 24 May 2007
Brazil 25 May 2007
Bulgaria 25 May 2007
Iceland 25 May 2007
Israel 25 May 2007
Japan 25 May 2007
Norway 25 May 2007
Poland 25 May 2007
Spain 25 May 2007
Turkey 25 May 2007
USA 25 May 2007
Venezuela 25 May 2007

Режисура:
Gore Verbinski

Сценарий:
Ted Elliott
Terry Rossio

Участват:
Johnny Depp ... Jack Sparrow
Orlando Bloom ... Will Turner
Keira Knightley ... Elizabeth Swann
Geoffrey Rush ... Barbossa
Jonathan Pryce ... Governor Weatherby Swann
Bill Nighy ... Davy Jones
Yun-Fat Chow ... Captain Sao Feng
Tom Hollander ... Lord Cutler Beckett
Stellan Skarsgеrd ... 'Bootstrap' Bill Turner
Kevin McNally ... Joshamee Gibbs
Jack Davenport ... Admiral James Norrington
Mackenzie Crook ... Ragetti
Lee Arenberg ... Pintel
Martin Klebba ... Marty
Greg Ellis ... Lieutenant Groves

Източник : http://imdb.com/

Сюжет:

Лавирайки между коварства, предателства и морски бури, Джак Спароу и неговата компания, трябва да се доберат до екзотичния Сингапур и да се изправят срещу лукавия пират Сао Фенг.

Сега, на път към самия край на света, всеки от тях ще избире на коя страна да застане в титаничната финална битка - защото под заплаха са не само богатствата и живота им, но цялото бъдеще на волния пиратски живот виси на косъм.

Филма:
Wordbg.com
Sharo
трейлър biggrin2.gif btw тая обложка по ме кефи biggrin2.gif
Craft
Много бързо снимаха тази част (не че е лошо де) smile.gif ,дано не се окаже провал ,защото предишните части са яки smile.gif
$windle
По закона на мърфи, продълженията на филмите вонят. Тук също smile.gif
solenka
Цитат(.::MITAKA::. @ Mar 25 2007, 17:22) *
Много бързо снимаха тази част (не че е лошо де) smile.gif ,дано не се окаже провал ,защото предишните части са яки smile.gif

Третата част е снимана успоредно с втората. И аз се надявам да не е провал.
vikihill96
Абе с Джони Деп като Джак Спароу-много ме съмнява да се провали филма.Толкова е добър в ролята, че няма накъде повече.С нетърпение очаквам премиерата на филма през май.
ogata
ОМГ , аз ще съм на премиерата wink.gif
Estell
Някъде бях чела интервю с Джони Деп, където беше казал, че не обича по принцип да прави продължения. Щом се е съгласил да снима втора и трета част на пиратите значи му е харесал сценария. Не вярвам да е провал и го чакам филмчето с нетърпение!
TIGERM13
YEAAAAAAAAAAAAAAAA, worthy.gif един от любимите ми филми продължава.Втората част беше хубава-аз я харесах.Не се съмнявам че третата част също ще бъде интересна.Как ще излезе Джак от онова чудовище??? pirate.gif
Jolly_GirL
На мен първата част страшно много ми хареса,но втората нещо не ме грабна huh.gif Да се надяваме,че тази ще е добра smile.gif
vasinka_{P}
Филма е страхотен, един от любимите ми, много харесвам Джони Деп. Само дето няма да мога да го гледам в деня на премиерата защото сестра ми има бал!!
Chefata
Не остана много време и ще видим и тази серия smile.gif.
ani4ka_89
Чакам този филм с нетърпение, даже сме се разбрали с няколко приятелки да ходим да го гледаме(и да въздишаме по Джони Деп 18.gif )
Chefata
Ето го и филма smile.gif (Не е целият ,но все пак..)Аз съм го рипвал.Няма смисал да говорим за качеството.Иначе за филма не е кой знае какво очаквах повече
vasinka_{P}
Днеска ще ходя на кино да го гледам, изнедах се че толкова бързо дойде филма в Бургас, обикновено пристигат филмите седмица след премиерата
smallville_f
Днеска го гледах филма! СТРАХОТЕН!!! И забавен, и тъжен, но повече забавен !!! Приятно гледкане!!! 3.gif 3.gif worthy.gif worthy.gif happy.gif happy.gif Няма да сте разочаровани! Поне аз не бях!!! Джони и Орли са повече от великолепни!!!
vasinka_{P}
Цитат(smallville_f @ May 23 2007, 19:15) *
Днеска го гледах филма! СТРАХОТЕН!!! И забавен, и тъжен, но повече забавен !!! Приятно гледкане!!! 3.gif 3.gif worthy.gif worthy.gif happy.gif happy.gif Няма да сте разочаровани! Поне аз не бях!!! Джони и Орли са повече от великолепни!!!

Напълно съм съгласна с теб. Филма е невероятен worthy.gif
f0rgy
Еми напълно оправда очакването,ми..супер филм..поне в тая поредица Джони съм го признал че влиза в кожата на Джак перфектно,просто неотразим worthy.gif ...Само 1 не ми хареса,че свърши по типичния американски начин...
devon
И аз го гледах вчера и мога да ви кажа само,че ако все още не сте отишли да го гледате организирайте се по най-бързия начин и отивайте,защото филма определено си заслужава!!!!!!!!
Bloody_Tears
Аз още не съм я гледала тази част, обаче в най-скоро време ще поправя огромната си грешка biggrin.gif
filmarkata
Оооо и аз го гледах неска филма рулира ,просто мн смях беше мн мн хубав филм както и др предишни две серии сащу са мн добри,а за Джони евала му праа как във всички свой филми се превъплъщава в геройте си сеедно е самия той worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ani4ka_89
Днес ще ходя да го гледам pirate.gif 4part[1].gif
didssy
филма наистина е супер !!! мноо гадно свърши ... но като цяло беше доста комичен biggrin2.gif искрено се забавлявах worthy.gif заслужава си да се гледа !
valenceto
Аз гледах филма днес и си ме изкефи smile.gif Орландо беше страхотенркакто винаги wub.gif , а на Джони отново му признавам качествата на актиор 8.gif ...Кийра също си заслужава похвали happy.gif Като циало и аз попринцип не си падам по продължениата на Пиратите не ме разочароват wink.gif
ПС:Може ли някой да ми нямери песничката онази от рекламата, която си я има още от 2-рата част unsure.gif
CheerFuL-F
аз го гледах на кино biggrin2.gif много беше готин определено 3-та 4аст ми най хареса
ani4ka_89
Филмът е страхотен, обожавам го. Много забавен беше, скъсах се да се смея. Обичам го тоя Джак Спароу biggrin2.gif
kingsize-4eto
Скоро го гледах на кино и беше...най-готината от всички части!!!Просто всичко което се случи надмина всички мои очаквания за тази част....Най-много се кефя за Уил и Елизабет,много са сладкииииииии *inlove*
Jolly_GirL
Аз вчера го гледах и много ми хареса tongue.gif Даже ми се стори най-хубавата от всички части smile.gif
Bloody_Tears
Един от най-хубавите филми, които съм гледала. СТРАХОТЕН Е! Сега още повече обичам Джони Деб и Орландо Блум blush.gif biggrin.gif
lemmy
Еми какво да кажа ебаси цялата поредица е феноменално фантастична!!! Не наистина нямам думи... искам 4... много искам 4!!!
lyubenski
Наистина много готин беше филма. Има си всичко от екшън с много ефекти до супер много смях. Като цяло мисля, че третата част се доближава до първата smile.gif, втората като че ли беше най-слаба (но все пак готина).
DeSeRt^RoSe
Днес го гледах на кино и страшно мн ми хариса.Карибски пирати определено е невероятен филм и трите части са велики особено"На края на света".Леле хора гледаите го иначе изпускате много. 4.gif biggrin.gif
Nasi
Вчера ходих да го гледам. Ако не бяха забавните моменти не знам как щях да издържа до края. Първата част за мен ще си остане най-добра.
seduction_55
Цитат(Nasi @ Jun 2 2007, 19:16) *
Вчера ходих да го гледам. Ако не бяха забавните моменти не знам как щях да издържа до края. Първата част за мен ще си остане най-добра.

4.gif
Чиста загуба на време е филма.Те направо се подиграха с първа част,като направи трета някаква пародия.Да не говорим колко едвам го понасях Джак в тази част. sick1.gif И не ми хареса че Уил трябваше да умре,Джак трябваше да пукне... 18.gif
3pacalypse Now
Изобщо не ми хареса филма . Сори , че не споделям всеобщото мнение. Бях на път да заспя във кино залата
K_f_R
Цитат(3pacalypse After @ Jun 3 2007, 22:06) *
Изобщо не ми хареса филма . Сори , че не споделям всеобщото мнение. Бях на път да заспя във кино залата

хаха чках някои да го напише да не съм сам,имаше точно 2 момента за които си струваше и те бяха смешни biggrin.gif
ZzoOoMeR
АЗ и мойто мило пЪк Ще го гледаме др-ги ден smile.gif И съм сигурен че очаванията ми ще бъдат оправдани !!! wink.gif
EvilAngel
Ами днес реших с още 3 приятелки да пропуснем дружно последните 4 часа от даскало и ходихме д аго гледаме biggrin2.gif Филмът лично много ме изкефи. Умряхме да се смеем biggrin.gif И най-якото беше че бяхме сами в салона и нямаше кой да ни слуша как се кикотим rolleyes.gif
EvilAngel
Съжалявам за двойния пост, но искам да попитам дали някой знае от къде мога да си намеря субтитрите на английски език confused.gif Ако някой ми даде линк, ще съм му благодарна smile.gif
hristin4e
Джони е уникален, толкова много се смях. А на моя ред в киното имаше момиче със страхотен смях, толкова заразно се смееше че цялата зала избухваше в смях, уникално преживяване biggrin2.gif
divata_airis
Ол, на мен ми хареса, особено "Никой да не мърда, изпуснах си мозъка!" 18.gif Ох, тоя Джак Спарол , страшен е, аз викам и четвърта част да направят, да ходи да си прибере кораба и да се забърка пак в някоя шантава история. Хареса ми, много.
aria
Хубав е,забавен,но първата част си остава най-готината.Но тук също имаше интересни моменти.А Джак Спароу е такъв образ dry.gif кеф да ти е да го гледаш.
brooke_scott
страхотен е филма smile.gif Джак Спароу рулира, беше най-добрия според мен
Bloody_Tears
Направих малко аватарчета и от 3-те части smile.gif ==> Тук
"Innocent"
Бррръх, много скучен филм.
Голям комерс, супер дандания за нищо.
Ефекти и глупости, а къде му си губи смисъла? Ааааа, да то такъв няма 18.gif.
Супер скука уж имаше няква легенда дето целия филм я разказваха, накрая нищо.
Направо се бяха уляли, три часа как не заспах....
3pacalypse Now
Аз докато го гледах в кино салона за малко да задрямам
angel_girl
На мен филма ми хареса доста. Но аз в момента не мога да се сетя за трилогия, която има смисъл... laugh.gif . То всъщност са малко Холивудските блокбъстъри(и филми като цяло) дето имат какъвто и да е смисъл. laugh.gif
logicfox
Останах напълно разочарован от филма. Очаквах много повече. Прекалено дълъг, супер много безмислени сцени... Първите филми са къде-къде по-яки.
nelito0o0
Ауууууу Любимия ми филммммм wub.gif Многгоо си ме кефи, а тройката направо кърти мифки biggrin2.gif кАаак искам да Има и четвърта чаааааааст blush.gif
thefox691
Страхотно забавление 4.gif Личи си, че актьорите са се снимали с удоволствие biggrin.gif Съдейки по завършека на филма, нищо чудно да има и четвърта част ... cool.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.