Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Pirates of the Caribbean: At World's End
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Страници: 1, 2
Vanya95
дано има и четвърта както бях чела е напълно възможно mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
ThePinkDuck
Цитат(Vanya95 @ Jun 15 2008, 14:24) *
дано има и четвърта както бях чела е напълно възможно mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif

Възможно е. Той Брукхаймър иска да прави прикуел. Но в него няма да участва никой от главните от оригиналния каст! mrgreen[1].gif
mim4ity
e `що така?
ThePinkDuck
Цитат(mim4ity @ Jul 6 2008, 17:34) *
e `що така?

Защото никой от каста няма особенно желание да играе в още една част. А и в историята повечето няма да са се появили още. Но реално нищи и за никой не е знае със сигурност! mrgreen[1].gif
mim4ity
Доколкото бях чела са навити да направят и 4-та част unsure.gif Иначе Captain JAck Sparrow RLZzZ 3.gif
ZuZka yeah
Мн тъп филм... Колкото и голяма фенка да съм на Орландо, филмът за нищо не става... sick1.gif
DeSiNCeTu
wub.gif wub.gif wub.gif И трите части ми харесват, няма да забравя как гледах първият филм, някакво едно такова мистериозно... А и капитан Джак Спароу lol worthy.gif 16.gif 3.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.