Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Titanic 2
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2
MaHeKeHa
Този трейлър е представен в доста елитни ТВ медии, както и в големи уеб сайтове. Човекът, който е направил този трейлър е получил писмо от Уорнър Брос, но за сега не се знае нищо конкретно, защото е напълно вероятно това да стане абсолютен факт.

Забавлявайте се на трейлъра: http://www.robertblankenheim.com/

ThePinkDuck: Това е фен трейлър. В самото му описание са дадени всички филми от които са ползвани сцени. НИКОГА не е имало идея за втори филм. Що се отнася до създателя и режисьора на този НИКОГА, няма и да има.
Angel_Lady
Това ще бъде голяма подигравка с първия филм.
**Sophia**
Аууууу НЕ,като гледах не можах да повярвам на очите си.Какъв е този цирк.Той вледенен и го размръзяват.Пълни глупости.Но там накрая като и отиде на гроба,или като видя че е умряла или като гледаше всички хора като правиха такива неща за Титаник,беше много тъжно.Уж той го е прежвяр пък....обаче общо взето ми се вижда много превзето пък и наистина ще бъде подиграфка.
Mrs.Ackles
Цитат(Angel_Lady @ Mar 24 2007, 11:58) *
Това ще бъде голяма подигравка с първия филм.

Хаха, да... 18.gif Невъзможно е това да е втората част на филма! blink.gif huh.gif 16.gif 18.gif
krisku
Господи! На какво го обърнаха този филм. Даа, колкото и смешно да изгелжда може би това ще е втората част на филма. Не ме радва трейлъра, но ако излезе филма ще го изтегля и ще го изгледам. Все пак вярвам, че ще е голяма излагация.
ALeX4e7y^
Ми че не е зле тва е велик филм и е супер че може да има продължение даже и да не е мн яко ама карай
Bloody_Tears
Трейлъра беше пълен провал. Не мисля да го гледам... Първата част беше ВЕЛИКА, втора не ни трябва според мен smile.gif
Angel_Lady
Погледнах коментарите в youtube и един от тях гласеше:

caloypoy (1 day ago)
If you didn't notice, there are scenes from "The Hulk" and "ConAir"! But to the person who made this, good work!

Също така в клипа по телевизията съобщиха, че Роуз е починала на 102 години, а вижте какво пишеше на гроба й:

Тука излиза, че е починала на 98.

Също така при повторното гледане ми се стори, че видях кадри от "Ромео и Жулиета" с Леонардо Дикаприо, а и на доста места той изглежда както изглеждаше в "Титаник", а от тогава минаха доста години, през които той доста се е променил.

TIGERM13
Да бе това беше монтаж-аз видях сцени от "Хвани ме ако можеш" biggrin2.gif 18.gif
3pacalypse Now
Монтаж е естествено аз видях сцени от Ромео и Жулиета , от други филми с леонардо ди каприо и от филмът Разрушителят дето режат ледът и от филма Изкуплението Шоушенк дето бяга от затвора ... МОНТАЖЧЕ !!! ЖАлко щеше да е яко smile.gif А бтв когато коментатора казва This Summer Jack's Back тва е от Карибски пирати трейлъра smile.gif
ALeX4e7y^
Ее жалко тъкмо се бях навила за продължение dry.gif blush.gif
qwe123
Гледа ах във филмографията на Леонардо,нищоо не пишеше за такъв филм biggrin.gif Апък и да решат един ден да направят,едва ли Лео ще се съгласи mrgreen[1].gif
f0rgy
1-во не вярвам тва да е трейлър за 2-ра част,всъщност съм сигурен 100% че не е и 2-ро дири и да беше няма да изгубя още 3 часа от живота си...
Onlyshits
Цитат(f0rgy @ Mar 24 2007, 21:36) *
1-во не вярвам тва да е трейлър за 2-ра част,всъщност съм сигурен 100% че не е и 2-ро дири и да беше няма да изгубя още 3 часа от живота си...

1во Ако беше погледнал щеше да разбереш че това е монтаж ...
2ро Монтажа е от няколко филми на Леонардо Ди каприо ....
и 3то като искате да си оставите мнението защо не прочетете първо какво е написано и след тва да поствате ....
А не да си бройкате постовете .... От сорта нЕ мога да повярвам .....
3pacalypse Now
http://www.youtube.com/watch?v=EGqFQgAfhXI

Ето на тоя клип има субтитри на английски от режисьора можете да четете как е монтиран ... Монтаьът наистина е страхотен...Искаше ми се и аз да умеех тези техники
f0rgy
QUOTE(Onlyshits @ Mar 24 2007, 21:50) *
QUOTE(f0rgy @ Mar 24 2007, 21:36) *

1во Ако беше погледнал щеше да разбереш че това е монтаж ...
2ро Монтажа е от няколко филми на Леонардо Ди каприо ....
и 3то като искате да си оставите мнението защо не прочетете първо какво е написано и след тва да поствате ....
А не да си бройкате постовете .... От сорта нЕ мога да повярвам .....

Олеле ама верно ли е монтаж..леле стига бе кво приказваш...представи си разбрах че е монтаж като го изгледах...пфф няма как да не се намери някой да се захване за думите буквално,да не схване малкото сарказъм и да се заяде...та да обясня с тва дето казвам че 100% съм сигурен че не е за 2-ра част значи ЧЕ СЪМ СХВАНАЛ че..оф кво се занимавам...що реши че не съм го гледал и не съм прочел коментарите преди моя confused.gif явно с тоя пост съм оставил грешното впечатление,че съм си помислил че трейлъра е истински...та ако някой е разбрал така-е разбрал грешно...обаче такива неуместни постове мн ме дразнят...смисъл не съм 2-ри клас да се вързвам на 1-вото видяно нещо и да си пиша без да чета кво са писали другите...
п.с.както и да е,се едно само мир да има wink.gif
girl_from_hell
хаха много добре направено добре че не е истина защото много щяха да арзвалят хуабвта първа част
DaniEl
Ще е доста абсурдно да направят продължение на този филм.
Но признавам че този който е направил трейлъра си е свършил работата чудесно. Я вижте на какво се натъкнах 18.gif
mitaci_1984
А кораба ще го подкарат ли пак "пуф-паф". Добре че е монтаж biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ashikov
За мен тва да се прави такова продължение на филма ще е гавра с всички жертви на човешкото високомерие.Това не е холивудско въображение за някакъв потънал кораб,а действителен случай взел много жертви.
ALeX4e7y^
Цитат(Ashikov @ Mar 27 2007, 17:28) *
За мен тва да се прави такова продължение на филма ще е гавра с всички жертви на човешкото високомерие.Това не е холивудско въображение за някакъв потънал кораб,а действителен случай взел много жертви.

Ся като се замисля, определено е така!!!
3pacalypse Now
А и занислете се какъв вероятен Хепи енд би имал този филмкакво ще стане ...ще трябва да направят машина на времето във 3та част за да върнат Роуз ли confused.gif biggrin.gif
Angel_Lady
Е, не, не - няма да има щастлив край, ще име гадно и на двамата - Роуз преживя смъртта на Джак, Джак ще преживее смъртта на Роуз...
3pacalypse Now
Оу в грешка си ...Все пак говорим за американците smile.gif Те без Хепи енд филми не правят biggrin.gif
Angel_Lady
Еми че на "Титаник" кое му беше хепи на енда?
nelito0o0
This trailer was entirely of my own making—including the editing and the visual effects. It took 23 films and months and months of work, but I finally released it on April 3rd. Since then it has been viewed over 1.5 million times—more than I could ever have imagined!

тва е в самия сайт кадето е "трейлъра", просто не е имало смисъл да се надявате(или разочаровате) като в самия сайт пише, че не е истински трейлъра 18.gif
$windle
Ем, кой да чете...
horror_miss
значи тва е пълна глупости за титаник 2...аз гледах трайлъра и се оказа че беше направен чрез монтаж от други филми
пфффф.....
CiNdEreLLa``
Монтажчето е доооооста добро в интерес на истината. Представям си колко си е играл да го направи създателя му ...
luxor
Едвали ще има,но ако има няма да е лошо.... biggrin.gif
fresh_girl
Мисля че ще е най-дубре да направяяят и 3,4 и 5 част!!напраавуу невеероятнаа иидееяя 14.gif ...
ПП:фторатаа част с брат близнак на 'Титаник' ли ще е ?! 18.gif или ще се окаже че не е потънал амии са попаднали на безлюден остров,където евентуаално може да има извънземни или пък някфи хишници...confused.gif?
HiLaRy`DuFf{}
Не вярвам мн .. на това ,,,,,,, но ако илезе .. 2 4аст ... с голя интерес 6те я гледам :smile.gif)))))) rolleyes.gif
the_mouse
Цитат(nelito0o0 @ Apr 10 2007, 23:46) *
This trailer was entirely of my own making—including the editing and the visual effects. It took 23 films and months and months of work, but I finally released it on April 3rd. Since then it has been viewed over 1.5 million times—more than I could ever have imagined!

Хора, това е фейк, не снимат втора част на филма....
Jordan
все още ли има заблудени души, които не са го разбрали 9.gif
въпреки че няма да се учудя ако направят някой нов филм за Кораба. Все пак има няколко правени, защо да не направят нов 18.gif Но като знам успеха на последния, доста ще трябва да се постараят, ако тръгнат да правят нещо някога.
Peyton___
егати излагацията....
тва като излезне в БГ ще е най-голямата Простотия и Подигравка 9.gif
ThePinkDuck
Добре сега не мога да ви разбера хора! ТОВА НЕ Е РЕАЛНО! ТИТАНИК 2 НЯМА ДА ИМА. Трейлъра е сглобяван. Още в началния пост го пише. Мога дори да ви кажа кой момент от кой филм е! Айде стегнете се де! Трейлъра е направн страшно готино и забавно, НО не е реален. Направен е от ФЕН.
dEniChka
Титаник си е единствен и неповторим ..няма да има друг кат негу ...
lemmy
Боже мой хахха
Продължение на исторически филм, тва никой режисьор не би се съгласил да го направи...
Ама верно, то даже и самия трейлър е подиграфка със самия филм. Титаник ми е един от любимите филми, но не мога и да си представя продължение особено с подобна фантастична история!
ladysunshine
ааа не това наистина ще е подигравка спрямо първия филм. да има 1 хубав филм и те ще му направят продължение и ще го развалят...
въпреки че аз не вярвам да има такова нещо, защото то просто като го гледаш и си личи, че е правено от други филми на лео
toho
Абе хора тва са измислици тоя дето го е направил тоя трейлър е получил "потупване" по рамото от WB и тва е.За втори филм неможе да става и дума.100 % филм няма да има

Лично мнение:За мен и филма Камерън не трябваше да го и има ама...
vikihill96
Цитат(toho @ Aug 8 2007, 13:52) *
Абе хора тва са измислици тоя дето го е направил тоя трейлър е получил "потупване" по рамото от WB и тва е.За втори филм неможе да става и дума.100 % филм няма да има

А що бе toho -филма на Камерън си заслужаваше,най-малкото заради това,че накрая с голям кеф гледах как Лео потъва към дъното на океана 18.gif 18.gif !!! Как можа тогава Били Зейн да не го уцели поне веднъж с този пистолет да му се не види 10.gif 10.gif !!! А колкото до фена дето е сглобил трейлърчето,когато преди няколко месеца го гледах яко му се изкефих 4.gif 4.gif . Добре че никога няма да снимат втори филм обаче,защото само биха ми развалили кефа от края на филма на Камерън-собгом Лео 15.gif 15.gif !!
fNatic.
То тоя трейлър се едно не е свързан с Титаник и е супер подигравка с филма mad.gif
toho
Цитат(vikihill96 @ Aug 10 2007, 14:28) *
Цитат(toho @ Aug 8 2007, 13:52) *

А що бе toho -филма на Камерън си заслужаваше,най-малкото заради това,че накрая с голям кеф гледах как Лео потъва към дъното на океана 18.gif 18.gif !!! Как можа тогава Били Зейн да не го уцели поне веднъж с този пистолет да му се не види 10.gif 10.gif !!! А колкото до фена дето е сглобил трейлърчето,когато преди няколко месеца го гледах яко му се изкефих 4.gif 4.gif . Добре че никога няма да снимат втори филм обаче,защото само биха ми развалили кефа от края на филма на Камерън-собгом Лео 15.gif 15.gif !!

Да за това си прав.Много приятна сцена малкия г*й потъва ХАХАХА. 18.gif

Братята роми много плачат на тоя филм,защото много джилязо потъва 3.gif
racheL_gattIna
Оууу хаха тъпа и до безкрай втора част няма да има.А до първата много ми е базова и оня Леонардо немога да го гледам
pinko_z
Аууу видях вашите коментари. Верно няма нищо общо с филма но ако случайно излезе със сигурност ще се гледа! И все пак много се надявам да излезе!
neohl
ако излезе ще се гледа smile.gif Защото може и да е измислено добре.. който очаква нещо свързано с истинската история няма да му хареса. За останалите ще е по скоро филм между екшън и драма... ще видим като излезне sad.gif
pinko_z
Ама щом другите са казали че е монтаж sad.gif ... Незнам ще видим!
Mimsey
На мен не ми изглежа нинак реалистичен и няма никакъв замисъл.... unsure.gif
fai7h
Още преди мн време бях го гледала,но няма грам истина,то е повече от ясно,само като видиш кадрите от другите филми на Лео,пък и не смятам че има какво повече да се добави към тази трагична история,ако беше истина щеше да е пълна простотия! rolleyes.gif
-----> .."I came up with this Titanic parody trailer idea over five years ago...";"This trailer was entirely of my own making—including the editing and the visual effects. It took 23 films and months and months of work...." wink.gif
LimonkaTa`
Чудят се от къде да спечелят пари...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.