Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prince Of Persia
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
MaHeKeHa
Уолт Дисни и Джери Брукхаймър решиха да се заемат с нелеката задача и осъществят този проект на голям екран от култовата поредица на играта Принцът на Персия. Филмът ще бъде базиран по играта "Prince of Persia: The Sands of time" Ще бъде трилогия, и ще се разказва за живота на младия принц, визирайки историята за пясъчния часовник и невероятните му акробатични умения. Ето ви малко информация,

ИЗВЕСТНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИЛМА:

• Продуценти: Джери Брукхаймър, Джон Аугъст, Джон Мeчнър (създателят на играта)
• Разпространява: Уолт Дисни
• Сценарист: Джон Мeчнър
• Базиран по играта: "Prince of Persia: The Sands of Time"
• Няма да бъде същата история, както е в играта. (Ще бъде само базировка)
• Филмът се очаква да излезе в края на 2008 година. (с възможна промяна на годината и датата)
• Предполагаеми актьори в ролята на принцът на персия: Орландо Блум или Джони Деп.

ОФИЦИАЛНО ПРОМО ТВОРЧЕСТВО ЗА ФИЛМА:

ВРЪЗКА В IMDB: Prince of Persia: The Sands of Time

Цитат
ОПИСАНИЕ: Базиран по видео играта, събитията следват приключенията на младия принц, който се съюзява със своята съперница - принцесата, за да спрат ядосан владетел, който е напът да освободи пясъчна буря, която може да унищожи целия свят.

• Тази тема е с тендецията за обновяване на информацията! (Когато я има)
The Shaman
Доста добро ревю...А някой казваше,че такъв филм няма smile.gifЗатварям другата тема.Там обаче се говори за анимация...Времето ще покаже.
ThePinkDuck
Ето на това му се казва тема. В нея поне има някаква информация за филма.
Снимките дават надежда за нещо интересно. Дано само не скапе реномето на играта.
The Shaman
Ами когато пуснах моята информация в нета просто нямаше...А новината си е новина !!!
MaHeKeHa
При наличието на Джери Брукхаймър - съмняваме. Тоя пич нема лош филм.
sonofsparda
Орландо Блум е адски подходящ за ролята. Който го е гледал в "Небесно царство", знае за какво говоря. wink.gif
f0rgy
Charlie Clausen ... The Prince (attached)
confused.gif
100 пъти по-добре от Леголас biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
TIGERM13
Цитат(f0rgy @ Apr 14 2007, 03:28) *
Charlie Clausen ... The Prince (attached)
confused.gif
100 пъти по-добре от Леголас biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Да бе на мен въобще не ми прилича тоя Charlie Clausen на принца sick1.gif
Филма ще излиза чак декември 2008-аз до тогава внуци ще имам dry.gif .
Сега всеки следващ подобен филм ще се опитва да надскочи 300 по мащаби-успех!
smallville_f
Е това е филма, който чакам с най-голямо нетърпение ... Играта ми е една от любимите ... Като погледна продуцентите и ми става топло на душата ... и ест очаквам нещо голямо ... 4.gif
thefox691
Цитат(sonofsparda @ Apr 14 2007, 02:15) *
Орландо Блум е адски подходящ за ролята. Който го е гледал в "Небесно царство", знае за какво говоря. wink.gif

Да, наистина Орландо е много добър в Небесно царство, но мисля, че специално за този филм по-подходящ е Джони, дори само и на външен вид. За играта изобщо не говоря...

Що се отнася до информацията - браво MaHeKeHa! Който е от двамата актьори да изпълни ролята на принца, можем да очакваме, че с режисьор от ранга на Джери Брукхаймер, филмът няма как да е лош. Поне аз не си спомням за провал на този този режисьор досега ... cool.gif
ViruZzZ
Излезе оригиналния постер на филма ~>

Интервю с Mike Newell

Алфред Молина ще играе като Шейк Амар, а Бен Кингзли ще бъде Назим.
Gemma Artertor ще бъде принцеса Тамина, Jake Gyllenhaal ще е младият принц Дастан , който ще бъде принуден да се присъедини към принеса Тамина. Вече е ясно, че Орландо Блум НЯМА да е принца, засега това ще е Ian Somerhalder (по познат като Буун от "Изгубени").
Снимките ще се снимат в Мароко и Англия и ще започнат този месец. Датата на излизането ще е на 10 юли 2009 ( за чрд на Мимз XD )

ЕДИТ: Беше от бързане XDDD
smallville_f
Аааааа Иан ще играе принцаа.... ненене, ЯКО... или поне на мен идеята страшно много ми допада mrgreen[1].gif И, да... точно на рождения ми ден ще излезе... Тч, май съм родена с късмет, а?

П.С. Не Блум бе, човеко... Буун е героят му в Изгубени xDDD ^^
mixmaxshow
Определено ще бъде доста интересен филм!
Gossip Girl
Не съм луда фенка на играта, обаче смятам да гледам филма на всяка цена. Актьорският състав кърти алуминиева дограма.
И особено Иън. <3 Заради него обърнах внимание на темата на първо място. Сигурно ли е, че той ще е "принца" или само догатки? Питам, защото в IMDb не е обявено официално.
brooke_scott
оооо Иън wub.gif blush.gif сиг само заради него ще го гледам тва, тъй като нито играта съм играла, нито съм запозната с историята 16.gif
djesito
Цитат(brooke_scott @ Jul 5 2008, 13:26) *
оооо Иън wub.gif blush.gif сиг само заради него ще го гледам тва, тъй като нито играта съм играла, нито съм запозната с историята 16.gif

хах и аз съм така,но определено заради участието на Иън и аз ще го гледам.Дано да е нещо интересно smile.gif
sladuranka
Цитат(djesito @ Jul 5 2008, 14:44) *
Цитат(brooke_scott @ Jul 5 2008, 13:26) *

хах и аз съм така,но определено заради участието на Иън и аз ще го гледам.Дано да е нещо интересно smile.gif

Ставаме трима biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif .
sonofsparda
Принца ще се играе от Джейк Гиленхал, а не от Иън. rolleyes.gif Не знам откъде сте го намерили това за Иън. wink.gif
f0rgy
QUOTE(sonofsparda @ Jul 8 2008, 18:51) *
Принца ще се играе от Джейк Гиленхал, а не от Иън. rolleyes.gif Не знам откъде сте го намерили това за Иън. wink.gif

Мда...тряя да изгледам някой филм с него преди PoP щото не ми се иска от героя му в Brokeback Mountain да скачам на Дастан 18.gif
ViruZzZ
Цитат(sonofsparda @ Jul 8 2008, 18:51) *

Написал съм засега и после разбрах впоследствие, че принц Дастан е принца /в игрите не съм виждал някъде да му пише името O_o/
Ето снимки на Джейк как се готви за ролята XDDDD

http://justjared.buzznet.com/2008/07/03/ja...rseback-riding/
ПП. Инфото е взето от официалния сайт за филма wink.gif
brooke_scott
е, явно няма да г о гледам в такъв случай 18.gif
ThePinkDuck
Хах найс. Поне Принца ще е ултра хот, че с Иън малко се бях притеснила. mrgreen[1].gif
djesito
Цитат(brooke_scott @ Jul 8 2008, 20:09) *
е, явно няма да г о гледам в такъв случай 18.gif

Ами май и при мен така ще стане.... biggrin2.gif ,но ся ще видим..може пък и да го гледам biggrin2.gif
sonofsparda
Първа снимка на Джейк като Принца:

П.П.: Уж филма е по Sands Of Time, а пък са взели образа на Принца от Warrior Within. Куууул. 15.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.