MaHeKeHa
Mar 23 2007, 21:54
Smallville отчете най-нисък рейтинг за сезона в системата на CW, като визира, или по-скоро достигна цифрата от ЕДВА 4,2 милиона зрители. Това се дължи на факта, защото в Чикаго по времето когато е трябвало да се излъчи Смолвил и #17 епизод (премиерно), са сменили предаването със спортно такова, сиреч басткетбол. Американците "които са фенове на Смолвил" и живеят в Чикаго са бесни от този факт и вместо Смолвил, са гледали NCAA Баскетбол.
Погледнато от друга страна, тези... so called американци наистина си го заслужаваха. Лично аз се радвам, че бяха преебани (въпреки рейтинга на Смолвил) но предполагам така ще е по-добре, защото... кажете ми уважаеми Български фенове на Смолвил, кой уважаващ себе си фен на Смолвил, може да напише нещо такова относно сериала:
I hated Promise and didn't watch Combat. I did watch after it aired.. as in someone taped it for me.
And I didn't watch when it aired because I don't plan to watch full episodes anymore after 'Promise'.
Oneline clips are good for me.
I am glad the ratings sucked.
И това е само едно мнение от многото такива. Респективно това мнение, аз пък отговорих, че АДСКИ много се радвам, че не са гледали Смолвил, защото не заслужават този сериал. Аз ей така от време на време "си храня" американците и доста честичко не им цепя басма. Това е срамно, това е жалко, това е унизително за тези... бавноразвиващи се американци.
vikihill96
Mar 23 2007, 22:15
Абсолютно си прав.Тъпите глупаци не заслужават този сериал.Мама им мръсна.Те не знаят какъв бисер имат .Дано само зарад такива тъпи копелета не вземат да кръцнат осмия сезон.България явно много по-добре може да оцени качественото.Ама нормално е-те шибидаците са свикнали само на някакви тъпоумни блокбастъри с яко ефекти, никакъв сюжет и това е.Те като видят нещо със сюжет и са толкова тъпи,че не могат да схванат дълбочината му

.
sonofsparda
Mar 23 2007, 22:27
Кажи им "американци" и не ги обиждай повече. Аз ви бях казал, че заради такива копелета се притеснявам да не спрат сериала. МаНеКеН, само не разбрах нещо - как така Смолвил ще е отчел най-нисък рейтинг за сезона в системата на CW след като нали от както започна сезона винаги досега той има най-висок рейтинг в четвъртък по CW? Сори ако нещо не съм разбрал, но наистина се учудих(и уплаших) като видях това за най-ниския рейтинг.
MaHeKeHa
Mar 23 2007, 22:52
Цитат(sonofsparda @ Mar 23 2007, 23:27)

Кажи им "американци" и не ги обиждай повече. Аз ви бях казал, че заради такива копелета се притеснявам да не спрат сериала. МаНеКеН, само не разбрах нещо - как така Смолвил ще е отчел най-нисък рейтинг за сезона в системата на CW след като нали от както започна сезона винаги досега той има най-висок рейтинг в четвъртък по CW? Сори ако нещо не съм разбрал, но наистина се учудих(и уплаших) като видях това за най-ниския рейтинг.
1-во. Не може да спрат сериал като Смолвил, ПРИ условие, че вади НАЙ-ВИСОК рейтинг. (колкото и недоволни Американски дебили да има)
И,
2-ро. Написах го така, защото Смолвил фигурира за 1-ва година в системата, ТВ система на CW и отчита най-нисък рейтинг за сезона си. (не визирах останалите сериали) лично мен не ме вълнуват.
MaHeKeHa
Mar 23 2007, 23:03
smallville_f
Mar 23 2007, 23:10
Ама аз не особено 'щото като си изпусна така нервите и понякога става много грозно ... Ма тези приятелчета наистина ме вбесиха ...
MaLkIq_MuKi
Mar 24 2007, 10:49
Напълно съм съгласна със smallville_f, даже аз ако го бях видяла по-рано щях да съм и по груба

Може да съм малка ама съм опасна ей...мам....та им мръсна долна...Аз сега и тук заявявам, че повече няма да посетя техния сайт!!! Аз мисля че един път си казах мнението за тия американци...повече не искам да говоря щото ужас!

П.П.: Ако не дай си Боже стане нещо и махнат сериала, може да им предложим да го снимат тук...
tzvetka
Mar 24 2007, 10:57
Егати тъпаците!И те феное ли се наричат брееееее!Тпи кухи лейки!Не могат да оценят сррията!Аз лично толкова много исках вече да дойде 17 епизод!И въобще всички епизоди!А promise беше толкова интересен!Предпочитата да гледат некви баскетболисти пред Смолвил!Мноооого са зле!
free_soul
Mar 24 2007, 11:51
Леле...Емо... ;-) каква е тази злоба в нашите фенки;- ) Момичета...няма какво да се ядосвате на хора които не вдяват за какво става въпрос...може би повечето от тези "американци" са започнали да гледат Смолвил не от началото а от доста по-напред....те просто не чувстват серяла така както може би ние...Какво повече мога да кажа...
smallville_f
Mar 24 2007, 11:56
Аз лично не влагам точно злоба, а просто яд и възмущение
... Сега като се замисля дебили като тях не заслужават нервите, които разбих снощи, заради тях ...
tzvetka
Mar 24 2007, 11:59
И аз не влагам злоба ама се дразня ак може да дрънкат такива глупости!
Ам.... американци....
Колко яки шоута свалиха заради тия тъпаци............... не е истина просто.
Имаше едно клипче, където някакъв австралийски екип задаваше на случайни американци елементарни въпроси - Божеее не съм се смял така вярвайте ми!

А и вчера, като чух една изцепка пак от такъв индивид направо..... "..оказва се че български глас има. Явно има музика и извън Америка..." (това беше сериозен коментар) ...........
sladurkata_f
Mar 24 2007, 20:11
Оле..само чета темата и 5 мин не мога да асимилирам...

По-тъпо племе селяндури от тия американци говеданци няма..Да ходат да пасат трева,как може да харесват бози като The O.C. (лищо лично към феновете му) а се правят на ощипани госпо'ици
Lois Lane
Mar 25 2007, 02:17
Цитат(sladurkata_f @ Mar 24 2007, 20:11)

Оле..само чета темата и 5 мин не мога да асимилирам...

По-тъпо племе селяндури от тия американци говеданци няма..Да ходат да пасат трева,как може да харесват бози като The O.C. (лищо лично към феновете му) а се правят на ощипани госпо'ици

sladurkata_f, те да бяха поне едно племе щеше да е лесно, но те са сбирщина от племена и ни едно явно не е имало достатъчен брой умствени клетки, които да предадат на поколенията като наследство...Не бих казала, че човек или още повече група от хора, които са способни на подобен род "разсъждения" и "действия" биха могли и изобщо трябва да наричат себе си фенове. С такива изказвания са не повече от жалки подобия на хорица, които природата напълно е ощетила мисловно - безграбначни хуманоидни подобия.
Съмнявам се, че поради такава тотална липса на разсъдливост биха анулирали цял сезон... но пък да не забравяме, че на върха на TV пирамидката също стоят американци, така че.... Американските TV компании са правили и къде по-глупави неща, осланяйки се на мнението придобито от псевдо проучвания сред скромно казано умствено деградиралото си население...Да се надяваме, че продължителните успехи на сериала няма да бъдат секнати точно поради подобна неоснователна причина.
sydney
Mar 25 2007, 18:21
didssy
Mar 26 2007, 19:18
ох да имат щастието тия американци да не отскоча до там случаааайно ... защото ... ох ох ох ... некои ще влезнат в болница други в затвора ... но определено не са добре тия дебили ... ткива .... наистина ... мн им се изнервих .... чак баща ми забеляза след няколко часа след като видях какво са писали тия ... американции с капаци (а тои попринцип е страшен ... коирчо отврееме на време що се отнася до как се чувства човек )

....
MaHeKeHa
Mar 29 2007, 21:50
Сега кухите лейки обвиняват, че Лоис е виновницата за слабият рейтинг на епизод #17. Честно, тези са много ограничени. Нямам думи как да ги засегна. Не стават!
sonofsparda
Mar 29 2007, 21:53
Я дай един линк да им се посмея.
П.П.: Btw 3.8(май толкова беше) не би трябвало да е толкова нисък рейтинг, нали?
MaHeKeHa
Mar 29 2007, 22:02
Цитат(sonofsparda @ Mar 29 2007, 21:53)

Я дай един линк да им се посмея.
П.П.: Btw 3.8(май толкова беше) не би трябвало да е толкова нисък рейтинг, нали?

Да, но аз ти визирах специално за този сезонец..
sonofsparda
Mar 29 2007, 22:08
Е, да - кофти, че е станало така.
MaHeKeHa
Mar 29 2007, 22:11
Цитат(sonofsparda @ Mar 29 2007, 22:08)

Е, да - кофти, че е станало така.

Хич не се цупи, защото по времето когато са давали Смолвил, в ЦЯЛ Чикаго не са давали Смолвил. Давали са некъв колежански баскетбол. Ако знаеш колко бесни фенове има на Смолвил заради това. Хъх, Чикаго не е малък град. Рейтингът беше 4,2 милиона. Презумирам, че ако го бяха давали и в Чикаго, най-вероятно щеше да скочи на 4,8 - 5.0, но уви.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.