Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Grey`s anatomy
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Grey's Anatomy
Страници: 1, 2
Ледено_момиче
Някои може ли да даде снимки на катерин хейгъл!!!Много ми трябват!!!
Ето няколко:
Само първата е малка снимка,всичко друго са wallpapers
IPB Image
IPB ImageIPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
Надявам се да ти свършат рабова smile.gif .
plamity
nqkoi moje li da mi dade subtitrite za 5 epizod na 1q sezon na seriqla pls
AZDEAZ
ето всички субтитри за ДВДРипа
субтитри за 5-ти епизод за HDTV-то

Всички субтитри ги има на страницата на subs.unacs.bg
plamity
Някой може ли да ми каже дали третия сезон на сериала ще бъде излъчен в България
inarb
Ще има лиconfused.gifconfused.gif smile.gif
plamity
Ако някой от вас има регистрация в www.arenabg.com може ли да ми прати покана на пощата ми plami_fts@abv.bg ще съм ви много благодарна please.gif
girl_from_hell
може ли да попитам за суб на 17 серия от 2 сезон, защото в торента няма а когато си изтеглих от суб уник не пасва
да питам други суб за този епизод има ли ?
AZDEAZ
Пробвай със субтирите за 16-та серия в унакс. Защото вече не помня след коя серия, номерацията на сериите и на субтитрите се разминаваше, защото в арената брояха и обзорните серии, пък ние тях не ги превеждахме и не ги броихме. И се получи, че номерацията на филма е с едно повече от номерацията на субтитрите. Дано си ме разбрала. То кой ли не се бъркаше, вече и аз се замотах.
girl_from_hell
аз те разбрах ама мисля, че порблема е в тайминга или там забравих как се казва тези са субтитрите ама не са на точното време от филма и се чудех дали има поправка на тях че аз мнго не разбирам как да си ги оправя
може би защото в началото има сцена ама мисля че и тя си е от епзиода това е мечтата и там или нз
а иначе аз си ги тегля епизодите от линкоса и субтитрите от unacs
AZDEAZ
ами не. то няма много версии на сериала. само версията XOR, която ти си изтеглила и не знам дали излезе ДВД Рип за втори сезон, май не. Така, че това трябва да са субтитрите, ако както ти казах наистина ти съвпада серията със субтитрите.
Вижте прикачените файлове
girl_from_hell
а да питам сега излезе в арената някакъв втори сезон с 27 епизода има ли смисъл да се тегли има ли нещо допълнително и защо са толкова много ?
ludoto_mimi
QUOTE(girl_from_hell @ Sep 3 2006, 22:33) *

а да питам сега излезе в арената някакъв втори сезон с 27 епизода има ли смисъл да се тегли има ли нещо допълнително и защо са толкова много ?

Ам... rolleyes.gif те май по принцип са си 27... Tv.Com biggrin2.gif
amty
а кога ще излиза 18 серия?
DesiTo
Сериала е много добър. 2thum[1].gif 2thum[1].gif Аз по принцип не харесвам много-много докторски сериали, но пък този се различава от другите, заслужава си да се гледа.
Вече съм в началото на трети сезон и засега ми харесва. Финалния епизод на втори сезон беше страхотен, поне за мен. 3.gif 3.gif
Актьорския състав е добре подбран, начело с Патрик Демпси, който според мен се справя много добре с ролята на Дерек Шепърд. happy.gif
Tedds
Бях много запалена по този сериал,когато го даваха по БиТиВи и оттогава спрях да го гледам но искам да видя какво става,така че плс някой да ми каже от кой епизод да започна да го тегля след сезона който даваха по БиТиВи...ще бъда много благодарна:)
_-LuXuRiOuS-_
серияла е страшно хубав.имам епизодите до 20 на 3 сезон и до сега във всеки епизод я има тръпката.мн е як заслужава си да се гледа wink.gif а иначе по бтв даваха целия първи и целия втори сезон мисля ..
Катeто
Сериала е супер rolleyes.gif давали са първи и втори сезон..някой знае ли дали ще дават и трети..?

PoLiTy'
Сериалът много ми харесва.Интересен е и е забавен smile.gif
melilvoe
tongue.gif tongue.gif tongue.gif обожавам анатомията на греи. ве4е е лЮбимият ми филм. алекс и изи са върха. много са сладки. rolleyes.gif 10.gif smile.gif
Ani4ka81
Аз се включвам едва сега, но просто не мога да си намеря субтитри за първия сезон, някой може ли да помогне, макар че вие вече отдавна сте я минали тази вълна, аз сега тепърва ще навлизам така че влезте ми в положение. Мерси предварително
DesiTo
Ето тук има субтитри:

subs.unacs.bg

subs.sab.bz?
dudenceto
Greys.Anatomy.S04E01.HDTV.XViD-Caph
Ani4ka81
Цитат(DesiTo @ Sep 27 2007, 22:32) *
Ето тук има субтитри:

subs.unacs.bg

subs.sab.bz?

Благодаря , но аз там вече проверих и нещо нищо не ми излиза, да не би нещо да не пиша правилно Grey`s Anatomy нали така?
Ani4ka81
Вече се оправих просто не е трябвало да слагам апостроф, сори за глупавите питания. happy.gif
megyto
Ам може ли да попитам дали има някакъв саит с мислите от сериалчето защото мн ми радват някои tongue.gif гледах дали няма тема но не видях unsure.gif
Steph
Не мога да повярвам, но е факт - още не съм гледала този сериал rolleyes.gif Но.. снощи си свалих първи сезон и смятам в следващите дни да го изгледам. После ще си дръпна и останалите, разбира се. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.