Ледено_момиче
Jul 9 2006, 18:16
plamity
Jul 9 2006, 19:16
nqkoi moje li da mi dade subtitrite za 5 epizod na 1q sezon na seriqla pls
AZDEAZ
Jul 10 2006, 00:09
plamity
Jul 15 2006, 17:52
Някой може ли да ми каже дали третия сезон на сериала ще бъде излъчен в България
plamity
Jul 23 2006, 19:25
Ако някой от вас има регистрация в www.arenabg.com може ли да ми прати покана на пощата ми plami_fts@abv.bg ще съм ви много благодарна
girl_from_hell
Aug 14 2006, 13:33
може ли да попитам за суб на 17 серия от 2 сезон, защото в торента няма а когато си изтеглих от суб уник не пасва
да питам други суб за този епизод има ли ?
AZDEAZ
Aug 14 2006, 13:58
Пробвай със субтирите за 16-та серия в унакс. Защото вече не помня след коя серия, номерацията на сериите и на субтитрите се разминаваше, защото в арената брояха и обзорните серии, пък ние тях не ги превеждахме и не ги броихме. И се получи, че номерацията на филма е с едно повече от номерацията на субтитрите. Дано си ме разбрала. То кой ли не се бъркаше, вече и аз се замотах.
girl_from_hell
Aug 14 2006, 20:39
аз те разбрах ама мисля, че порблема е в тайминга или там забравих как се казва тези са субтитрите ама не са на точното време от филма и се чудех дали има поправка на тях че аз мнго не разбирам как да си ги оправя
може би защото в началото има сцена ама мисля че и тя си е от епзиода това е мечтата и там или нз
а иначе аз си ги тегля епизодите от линкоса и субтитрите от unacs
AZDEAZ
Aug 14 2006, 23:16
ами не. то няма много версии на сериала. само версията XOR, която ти си изтеглила и не знам дали излезе ДВД Рип за втори сезон, май не. Така, че това трябва да са субтитрите, ако както ти казах наистина ти съвпада серията със субтитрите.
Вижте прикачените файлове
girl_from_hell
Sep 3 2006, 21:33
а да питам сега излезе в арената някакъв втори сезон с 27 епизода има ли смисъл да се тегли има ли нещо допълнително и защо са толкова много ?
ludoto_mimi
Sep 3 2006, 21:47
QUOTE(girl_from_hell @ Sep 3 2006, 22:33)

а да питам сега излезе в арената някакъв втори сезон с 27 епизода има ли смисъл да се тегли има ли нещо допълнително и защо са толкова много ?
Ам...

те май по принцип са си 27...
Tv.Com
а кога ще излиза 18 серия?
DesiTo
Apr 29 2007, 01:19
Сериала е много добър.
![2thum[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2thum[1].gif)
Аз по принцип не харесвам много-много докторски сериали, но пък този се различава от другите, заслужава си да се гледа.
Вече съм в началото на трети сезон и засега ми харесва. Финалния епизод на втори сезон беше страхотен, поне за мен.
Актьорския състав е добре подбран, начело с Патрик Демпси, който според мен се справя много добре с ролята на Дерек Шепърд.
Бях много запалена по този сериал,когато го даваха по БиТиВи и оттогава спрях да го гледам но искам да видя какво става,така че плс някой да ми каже от кой епизод да започна да го тегля след сезона който даваха по БиТиВи...ще бъда много благодарна:)
_-LuXuRiOuS-_
Jun 22 2007, 17:07
серияла е страшно хубав.имам епизодите до 20 на 3 сезон и до сега във всеки епизод я има тръпката.мн е як заслужава си да се гледа

а иначе по бтв даваха целия първи и целия втори сезон мисля ..
Сериала е супер

давали са първи и втори сезон..някой знае ли дали ще дават и трети..?
PoLiTy'
Aug 4 2007, 13:08
Сериалът много ми харесва.Интересен е и е забавен
melilvoe
Aug 9 2007, 19:11
Ani4ka81
Sep 27 2007, 21:13
Аз се включвам едва сега, но просто не мога да си намеря субтитри за първия сезон, някой може ли да помогне, макар че вие вече отдавна сте я минали тази вълна, аз сега тепърва ще навлизам така че влезте ми в положение. Мерси предварително
DesiTo
Sep 27 2007, 21:32
dudenceto
Sep 28 2007, 05:29
Ani4ka81
Sep 28 2007, 08:27
Цитат(DesiTo @ Sep 27 2007, 22:32)

Благодаря , но аз там вече проверих и нещо нищо не ми излиза, да не би нещо да не пиша правилно Grey`s Anatomy нали така?
Ani4ka81
Sep 28 2007, 08:31
Вече се оправих просто не е трябвало да слагам апостроф, сори за глупавите питания.
Ам може ли да попитам дали има някакъв саит с мислите от сериалчето защото мн ми радват някои

гледах дали няма тема но не видях
Не мога да повярвам, но е факт - още не съм гледала този сериал
Но.. снощи си свалих първи сезон и смятам в следващите дни да го изгледам. После ще си дръпна и останалите, разбира се.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.