Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Филми за наркотици
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
CraZy`HoT`SexY`F
Здравейте.Съжалявам ,че правя цяла нова тема ,но не се сетих къде другаде да попитам.Искам да ми кажете някакви филмчета с наркоманчета или с някви напушени идиоти smile.gif Нещо като How high ,Alpha dog ,Grandma's boy...?Мерси предварително!
ventzo
Fear and loathing in Las Vegas-задълзително трябва да се гледа
Spun
Lock Stock And Two Smoking Barrels-не е тоша основната тематика,но пак има общо
Имаше един -следшащия петък и май втора част-по следващия петък или нещо подобно

П.С. за малко да забравя най-голения-The Salton Sea
qwe123
Пич,къде ми е колата става ли mrgreen[1].gif
CraZy`HoT`SexY`F
Мерси много ,от тези ,които ми е дал първия потребител намерих да си сваля само първия филм и определено е много готин smile.gif
Ако препоръчате още някакви филмчета няма да Ви се разсърдя smile.gif)
Plamie
Ами аз скоро гледах един за един където като се напуши и рисува някакви мацаници,след това един там го забеляза и той става известен и рисува нали...халюцинира някакви неща...и май накрая се самоубива...ако искаш ще питам как се казваше и ще ти кажа....пролича че не описвам много добре но филма отговаря мнооого точно на критериите ти... smile.gif

Поразпитах и филмчето се казва Basquait и според мене си е достатъчно добро....
Обаче май го няма в Арена и Замунда.... unsure.gif
FrAgMaKeR
Requiem for a Dream - можеби най-добрият филм на тази тематика.. режисьора е велик - Darren Aronofsky музиката също - Clint Mansell. Самата история е толкова реална, всичко е показано по един много брутално откровен начин.. финала е велик..

Trainspotting още един много стойностен филм, този път е английски, също има хубав саундтрак и добър актьорски състав. Има много интересни мисли исказани от наркомани, които наистина друсат твърдо с хероин.

Spun - Тук историята е предимно за синтетика, амфетамини, историята е малко забавна, но има и много силни моменти, отново страхотен актьорски състав, Мики Рурк, Британи Мърфи, Мена Сувари, Джейсън Шуортцман и тн..

The Basketball Diaries - Биографичен с Леонардо Дикаприо, отново много интересна история.

Another Day in Paradise - Доста противоречив филм на Лари Кларк, но е хубаво да се гледа все пак, също и Kids който вече е и на друга тематика но все пак. Абе изобщо всички филми на Лари Кларк.

Fear and Loathing in Las Vegas - Тоя филм е болен, толкова много дрога, толкова много халюцинации.. отново стахотен актьорски състав.. но все пак всичко е леко нереално.

Groove - Този е малко за рейв културата, партита, dj и разбира се дрога.

На първо време се сещам за тези..
The Black Dragon
Бе такива филми има ли смисъл да ги препоръчвате? Ако са с анти дрога насоченост разбирам, ма иначе нз къв е смисъла да им се прави реклама...
FrAgMaKeR
Цитат(The Black Dragon @ Mar 23 2008, 01:23) *
Бе такива филми има ли смисъл да ги препоръчвате? Ако са с анти дрога насоченост разбирам, ма иначе нз къв е смисъла да им се прави реклама...

Всички които аз съм изброил са с анти насоченост.. по скоро показват реалноста и човек си прави изводите за себе си.. трябва да си ненормален за да ги изгледаш и да си кажеш "супер и аз искам така.. якууу!", по скоро реакцията би била "ау.. немога да гледам, горките.. никога няма да се забъркам в такова нещо.." unsure.gif

Сещам се за още един филм - "Blow". Почти няма филми, които да рекламират употребата на наркотици.. по скоро се сещам за няколко с "тревна" тематика, които са по скоро забавни простотиики.. но чак реклама е силно казано.. а и гледайки такива идиотски образи, неможе да не си направиш изводите, че колкото и да е яко да си на високо, толкова и не е яко да се превръщаш в героите на тези филми.
ThePinkDuck
Всеки филм за наркотици сам по себе си е анти-дрога. Независимо дали показва борбата на полицията с наркотиците, личната борба или последиците от употребата. Все се научава нещо! mrgreen[1].gif
[dEs]
Thirteen
Devil^Rose^^
The 51st State Много добра комедия wink.gif

ThePinkDuck: Е да де ама не е много по темата... макар, че новото заглавие предполага да е...
bubinka
Rich kids - Богаташчета и It's All Gone Pete Tong .. там имаше наркотици някви smile.gif
dragon_girl
Rich Kids беше добър,по мое мнение
sonyx
REQUIEM FOR A DREAM.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.