Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Oт ABC обявиха четвърти сезон на LOST
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Новини
the_mouse
Ще гледаме LOST поне още един сезон!

ABC избраха 14 сериала, които ще имат нов сезон през 2007-8 г. Освен Lost, продължения ще имат и Brothers & Sisters," "MEN IN TREES" , "Ugly Betty", "The Bachelor," "Boston Legal," "Dancing with the Stars," "Desperate Housewives", "Extreme Makeover: Home Edition", "Grey's Anatomy", "Jimmy Kimmel Live"America's Funniest Home Videos", "Supernanny" и "Wife Swap".

Източник: LOST-BG.com
qwe123
Много хубаво...Аз още 3ти не съм изгледала де ама... smile.gif И за "Отчаяни съпруги" се радвам също smile.gif
The Black Dragon
Всъщност не знам дали искам още сезони. Толкова мудно и изнервящо се протаква развитието, че се ядосвам. Постоянно нищо съществено не става. Тук-таме нещо казват, ма тряя да гадаеш дали е истина или не. Писна ми вече да не знам нищо, предполагам и на повечето хора. Хубаво - мистъри - мистъри, ама те се оляха. Само на тоя остров и само глупости... Кво стана с мацката дето търси Дезмънт, кво стана с Роуз и Бернард, искам да видя серия за Русо, а не за Ники и Пауло или там квито бяха измислени персонажи... Не знам за вас, но ако не се случи нещо съществено вече, което да обобщи поне събитията в 1 и 2 сезон тоя сериал ще се окаже пълна загуба на време... Все едно гледам "Дързост и красота" на някъв остров. Толкова бавно се развива действието и нищо съществено не става според мен. В сравнение с Prison Break, 24 и Heroes, LOST доста изостава в личната ми класация. Не че не ми харесва, но вече не ме държи в напрежение, както по-горните 3. Малко да разкрият загадките, че зрителите съвсем ще се объркат вече. Цял втори сезон натискаха някво шибано копче, а ся и помен от него няма. Другите са толкова противни, че се ядосвам, че 3-ти сезон е пълен с тях. Сигурно в 4-ти и помен няма да има за тях biggrin.gif
bgy
То затова на LOST им пада рейтинга в САЩ. То бива бива ама чак толкова да продължава. Все се надявах че това ще е последен сезон.
the_mouse
Всъщност сценаристите са планирали около 100 епизода (4 сезона) общо от самото начало, а и мисля, че новите серии са на доста добро ниво и ще върнат рейтинга smile.gif
Adorkable
Аз разбрах за 88 епизода happy.gif .И въпреки това,се радвам,любимия ми сериял все пак 3.gif .
the_mouse
Да, там някъде, не съм сигурен в точната бройка, но разводнение ще има ако надвишат 4 сезона и ще стане като O.C. smile.gif
DesiTo
Аз също бях чела, че са планирали 88 епизода, но според мен това зависи единствено от рейтинга, има ли рейтинг - има и LOST, няма ли рейтиг - няма LOST. А пък как се развива историята е без значение, даже по принцип е така, не само с този сериал.
Аз лично не се радвам много-много, че ще има следващ сезон. Наистина, последните епизоди са добри, но пък за мен историята на изгубените доста се изчерпа. С всеки епизод измислят все нови и нови загадки и мистрии, но отговори няма. Това дразни. Вече не ми чак толкова интересно, както в първи и втори сезон. dry.gif Съгласна съм с The Black Dragon, че трябва да дават повече Роуз и Бернард, Русо, а не Ники и Пауло, които за мен бяха изключително скучни. wacko.gif
seduction_55
Явно сценаристите не могат да измислят отговори на загадките които са поставени от първи сезон насам,и съвсем малко отговори са дали.Решили са явно така да ни объркат с този 4-ти сезон,че да не се сетим че изобщо нищо не ни е ясно.Сигурна съм че ще свърши супер заплетено и много хора ще съжаляват че са го гледали изобщо.Та това ми е общо взето мнението за Загубените... 18.gif И все пак крастата ме сърби и не мога да спра да го гледам.Но ще се съглася че 3-ти сезон е на ниво.Ще видим какво ще става в 4-ти,дано не го разбозят още повече.
Hell's angel
Аз пък четох някъде, че ще има осем сезона! worthy.gif За всяко нещо, което направят има някаква причина! И накрая ще се разкрият всички мистерии и всичко ще си дойде на мястото!!
the_mouse
Цитат(Hell @ Feb 7 2008, 12:22) *
Аз пък четох някъде, че ще има осем сезона! worthy.gif За всяко нещо, което направят има някаква причина! И накрая ще се разкрият всички мистерии и всичко ще си дойде на мястото!!

http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=22891
Ще има общо 6 сезона rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.