Цитат(sonofsparda @ Mar 29 2007, 04:00)

Приятелю, според спойлърите става въпрос точно за истинския Бизаро, а не за "разделен" Кларк Кент. За в бъдеще наистина бих се радвал да има още един епизод за Кларк и Кал-Ел, но в този ще е за Кларк и Бизаро. За Supergirl също много се надявам, но напоследък чета разни статии, че май се обмисля нов филм за нея и ако това е истина, ще има пак забрани и ще изтървем и Кара, както изтървахме и Даяна. Копелета мръсни - толкова са ми тъпи тия забрани!

Дано да не се окаже вярно.

Амм,аз пък се надявам да е вярно-това за филма де,но естествено да не е в скоро време.Тоест-ние да си гледаме Кара в Смолвил,пък те нека после да си правят забрани.Като се замисля-това със забраните е егати простотията.Вместо да позволят да участва дадения герой,в дадения сериал-те му забраняват.Е нали егати филма още не е излязъл бе!Дори не е почнато заснемането му,дори в начален стадий не са нещата.И най-важното,това което всъщност искам да кажа-мен ако ме питате-с много по-голям хъс и удоволствие бих гледал последващи филми за Даяна и Кара, ако първо ги видя по някакъв начин другаде(в случая в Смолвил).Така интереса на публиката да гледа филмите само би се засилил ,а не би намалял-тоест-притежателите на правата им ще изкрънкат повече пари от нас,а не е ли именно това целта им?