Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нови спойлъри от еп. 22 - "Phantom"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
sonofsparda
Значи, когато се натъкнах на тези спойлъри, в началото веднага си помислих, че са измислица, защото от същото това място се излъгах веднъж. Но когато ги видях и на други места и още повече, че идват от S.A.M.(не съм сигурен дали това е човек или сайт, но обикновено спойлърите от там се оказват верни), реших, че заслужават да им обърнем внимание.

- Martian Manhunter се завръща.

- Кларк се изправя срещу Бизаро Кларк. И на двамата ролите се изпълняват от Том Уелинг. worthy.gif

- Лоис е много лошо намушкана в корема.

П.П.: И все пак не се разбира връзката със заглавието на епизода. Дано спойлърите да се окажат верни. smile.gif
lyubenski
Интересно, ако е истина това - кой ще е направил Бизаро и как wink.gif. Мисля, че кръвта беше унищожена май wink.gif не помня вече smile.gif
MaLkIq_MuKi
shocking.gif аз мисля че този епизод ще е сщо така интригуващ, както беше 16, както ще бъде 17,18,19,20,21 biggrin2.gif Ама милинката Лоис sad.gif не ми се ще да стават такива неща sad.gif

Мерси worthy.gif
tzvetka
Много интересно!Най-накрая може би ще видим Бизаро!А миличката Лоис!Сигурно Кларк с нещо ще и помогне де!
sydney
ако спойлерите се окажат верни,то тогава предполагам че Кларк ще помогне на Лойс след като я ранят rolleyes.gif rolleyes.gif но кой ли ще я рани confused.gif много се кефя че може да видим Бизаро,крайно време беше dry.gif dry.gif

btw. благодаря за инфото Ванка worthy.gif worthy.gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif
tzvetka
Ъмм!Том в ролята на Бизаро!Интересно ще е!
sonofsparda
Спойлърите се оказаха верни! Майк Аусиело е потвърдил информацията! 4.gif

П.П.: Натали, след като Лоис ще бъде много лошо ранена, не ми се вярва, че Кларк ще й помогне веднага след като това е последен епизод на сезона. За това, както и за още много неща ще ни накарат да чакаме до септември - сигурен съм в това. wink.gif
3pacalypse Now
Уоу Ако попаднете на снимка като започнат снимките на епизода на Том като Бизаро качвайте smile.gif
sonofsparda
Непременно, приятелю. Непременно. smile.gif
kiko
Пфф 100% в тая работа с Бизаро има пръст Лайнал. Убеден съм но може и Лекс да е не се знае blink.gif Май много АКОта станаха rolleyes.gif
vikihill96
БИЗАРО,БИЗАРО!-Ей тази неделя попаднах на някаква простотийка дето я дават по Нова Телевизия-за Супермен , ако се не лъжа.Та епизода беше точно с участието на Бизаро.Направо се размазах като го видях.Там го беше създал Лекс, но тук- кой знае?Колкото до Лойс , ако й направят нещо сериозно-просто ще отида да ги изколя всинца сцеаристи.Тея егати садистите се извъдиха бе!!!Първо Клои й правят "изследванийца", в 19-ти епизод-ще прострелват Лана, сега и Лойс.Ако и сега на Кларк не му "падне пердето" и да покаже малко повечко гняв(дори и без червения криптонит)-не знам кога ще е. biggrin2.gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .
sonofsparda
Малък подарък от мен:

Бизаро
3pacalypse Now
Бтв а представяте ли си Бизаро да носи костюма на супермен confused.gif
sonofsparda
Едва ли - аз си го представям с червеното яке на Кларк, защото мисля, че точно така ще го покажат. smile.gif
sydney
Цитат(sonofsparda @ Mar 22 2007, 04:58) *
Спойлърите се оказаха верни! Майк Аусиело е потвърдил информацията! 4.gif

П.П.: Натали, след като Лоис ще бъде много лошо ранена, не ми се вярва, че Кларк ще й помогне веднага след като това е последен епизод на сезона. За това, както и за още много неща ще ни накарат да чакаме до септември - сигурен съм в това. wink.gif

за съжаление Ванка мисля че си прав че ще се наложи да чакаме до септември unsure.gif unsure.gif unsure.gif Ужас blink.gif blink.gif blink.gif но все пак това непречи за да си мечтая,нали happy.gif happy.gif happy.gif
sonofsparda
Разбира се. smile.gif
sladurkata_f
Ей, напоследък сценаристите ни изненадват доста приятно със все очаквани неща, но пък понякога се оливат...Ама нали се пак трябва да има интрига happy.gif
free_soul
Ванка браво за новината! ; -)
Как само ще издържим до септември месец за да видим Бизаро...
Но защо заглавието се казва "Фантом"...това е странното. Ще изчакаме да пуснат нови спойлъри преди да правя по-големи заключение.
sonofsparda
Павка, Бизаро ще се появи в 22-ри епизод. Няма да чакаш за това до септември. smile.gif
free_soul
Опс..Ванка, нещо не съм погледнал коментарите както трябва...
DeaD_KniGh7
така и не разбрах този бизаро от къде се появява
sonofsparda
Бизаро е герой от комиксите за Супермен - той е един вид негов гротесков клонинг(за справка виж минали спойлъри в тази секция). Как се появява в Смолвил - тепърва ще разберем. smile.gif
smallville_f
Хахаха ... а нененен ... Бизаро в Smallville и Том в неговата роля ... а ненене 18.gif С нетърпение чакам да го видя как ще се прави на идиот (знаем се пак ко представлява тази част от Супермен) 18.gif ... А и много ми е любопитно какво ще направи Марсиянеца в този епизод unsure.gif ... ох ако не умра през паузата ще мога да се насладя и на този епизод! wacko.gif
sonofsparda
Ще оцелееш, Миме, споко. А аз иначе не бях учуден, че Том ще е в ролята, защото нали уж Бизаро е клонинг. Абе ще го видим...и чуем. 18.gif
lyubenski
Е да, но дори и да е клонинг, той не е точно копие - да кажем някаква изкривена версия wink.gif. Така че очавкам да го поокрасят Кларк wink.gif.
sonofsparda
Определено ще го поокрасят - да. 18.gif

18.gif 18.gif
3pacalypse Now
Единственот за което се моля е да видим Марсиянеца в зелен авариянт biggrin.gif
sonofsparda
Лично на мен не ми се вярва. Мисля, че ще е отново с вида си от "Labyrinth". Но съм сигурен, че ще покаже малко повече от силите си вече. smile.gif
3pacalypse Now
Също така искам да го видя как бяга като малко момиченце като види огън biggrin.gif
lyubenski
Абе да го видим в действие с нашият пич ще е достатъчно wink.gif
smallville_f
Ммм ... те в Labyrinth показаха страха му от огън ... Когато говореше през килията на Кларк и едни санитари дойдоха да го отведат и единият размаха запалка пред него и той се сви в ъгъла и тоя май каза Вижте мъжът от Червената планета как бяга от огъня и не беше ли Марс мн гореща ... <или нещо от сорта> biggrin2.gif
didssy
направо се изяждам ...... sad.gif пф ... не ми даа мира тоя бизаро ... особено щом ще е като томмммм ...... и мммммм се размечтавам happy.gif двама томовци .... в 1 смолвил ........ ех ех ех .... не е истина обаче как същевремено ще мога си уча уроците и изкарвам що годе прилични оценки за да иам нет и телевизия ... трудна работаааа ........ huh.gif
smallville_f
Ммм ... Бизаро няма да те привлече с външност wink.gif ... Той е точно обратно на Супермен ... Негов изкривен, пречупен и идиотизиран образ 18.gif ... май съм пропуснала да ти спомена за тази "малка" подробност 16.gif

Цитат
не е истина обаче как същевремено ще мога си уча уроците и изкарвам що годе прилични оценки за да иам нет и телевизия ... трудна работаааа ........
Щом аз мога и ти ше моеш ... спокси wink.gif
sonofsparda
Да, наистина, много ми е чудно как ще разкрасят Том, когато е в ролята на Бизаро - аз обаче си мисля, че ще се смеем повече, когато заговори. 18.gif

П.П.: А има и друго нещо - до този епизод има доста време. Още не са започнали да го снимат и нищо чудно ако преценят, да изберат друг актьор за Бизаро. Вярно - в спойлърите пишеше, че Том ще е и Кларк, и Бизаро, но при положение, че Бизаро наистина не е точно копие на Кларк, не бих се учудил ако решат да ангажират някой друг за ролята. Макар, че наистина имам голямо желание да видя как Том би се представил - голяма веселба ще бъде. biggrin.gif
sydney
Цитат(sonofsparda @ Mar 28 2007, 20:43) *
Да, наистина, много ми е чудно как ще разкрасят Том, когато е в ролята на Бизаро - аз обаче си мисля, че ще се смеем повече, когато заговори. 18.gif

П.П.: А има и друго нещо - до този епизод има доста време. Още не са започнали да го снимат и нищо чудно ако преценят, да изберат друг актьор за Бизаро. Вярно - в спойлърите пишеше, че Том ще е и Кларк, и Бизаро, но при положение, че Бизаро наистина не е точно копие на Кларк, не бих се учудил ако решат да ангажират някой друг за ролята. Макар, че наистина имам голямо желание да видя как Том би се представил - голяма веселба ще бъде. biggrin.gif

и аз искам много да видя Том в ролята на Бизаро rolleyes.gif rolleyes.gif ще бъде мнгого по-ефектно и забавно happy.gif happy.gif
vikihill96
Абе и на мен ми се иска в ролята на Бизаро да е Том.Но дори и да не е съм сигурен,че изборът на друг актьор ,ако има такъв-ще е удачен.Кой ли друг би могъл да се справи с ролята? dry.gif dry.gif .
sonofsparda
Ами и да изберат някой друг(в което все пак не вярвам), мисля, че няма да е някой известен, но който и да е, определено няма да прилича на себе си. biggrin.gif
repeto
Преди време имаше интервю с продуцентите на Смолвил и там те ни запознаха малко повече с нещата който искат да включат в сериите. Завтъщането на Пийт, на Supergurl, че за следващия сезон ще ни представят до толкова от ДС вселената до колкото им позволят, завръщането на марсиянеца и сред всичко беше и Бизаро, но там споменаха че в 1ви епизод на 4ти сезон когато Кларк е Кал-Ел и за да върне стария Кларк, Марта използва черен криптонит, но там споменаха че поради бюджетни причини не са разделили Том на две да се бие един срещо друг, но винаги са искали да го направят и се обмисля и този вариант за вбъдеще. Това интервю беше края на миналата или началото на тази година, тъй че все си мисля че именно това ще направят, може би по някакъв начив Кларк отново ще бъде изложен на черен-к или нещо подобно и този път ще го разделят да се бие съм себе си, а не появата на истинския Бизаро
sonofsparda
Приятелю, според спойлърите става въпрос точно за истинския Бизаро, а не за "разделен" Кларк Кент. За в бъдеще наистина бих се радвал да има още един епизод за Кларк и Кал-Ел, но в този ще е за Кларк и Бизаро. За Supergirl също много се надявам, но напоследък чета разни статии, че май се обмисля нов филм за нея и ако това е истина, ще има пак забрани и ще изтървем и Кара, както изтървахме и Даяна. Копелета мръсни - толкова са ми тъпи тия забрани! mad.gif Дано да не се окаже вярно. mad.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Mar 29 2007, 04:00) *
Приятелю, според спойлърите става въпрос точно за истинския Бизаро, а не за "разделен" Кларк Кент. За в бъдеще наистина бих се радвал да има още един епизод за Кларк и Кал-Ел, но в този ще е за Кларк и Бизаро. За Supergirl също много се надявам, но напоследък чета разни статии, че май се обмисля нов филм за нея и ако това е истина, ще има пак забрани и ще изтървем и Кара, както изтървахме и Даяна. Копелета мръсни - толкова са ми тъпи тия забрани! mad.gif Дано да не се окаже вярно. mad.gif

Амм,аз пък се надявам да е вярно-това за филма де,но естествено да не е в скоро време.Тоест-ние да си гледаме Кара в Смолвил,пък те нека после да си правят забрани.Като се замисля-това със забраните е егати простотията.Вместо да позволят да участва дадения герой,в дадения сериал-те му забраняват.Е нали егати филма още не е излязъл бе!Дори не е почнато заснемането му,дори в начален стадий не са нещата.И най-важното,това което всъщност искам да кажа-мен ако ме питате-с много по-голям хъс и удоволствие бих гледал последващи филми за Даяна и Кара, ако първо ги видя по някакъв начин другаде(в случая в Смолвил).Така интереса на публиката да гледа филмите само би се засилил ,а не би намалял-тоест-притежателите на правата им ще изкрънкат повече пари от нас,а не е ли именно това целта им?
didssy
Цитат(smallville_f @ Mar 28 2007, 18:20) *
Ммм ... Бизаро няма да те привлече с външност wink.gif ... Той е точно обратно на Супермен ... Негов изкривен, пречупен и идиотизиран образ 18.gif ... май съм пропуснала да ти спомена за тази "малка" подробност 16.gif

Цитат
не е истина обаче как същевремено ще мога си уча уроците и изкарвам що годе прилични оценки за да иам нет и телевизия ... трудна работаааа ........
Щом аз мога и ти ше моеш ... спокси wink.gif

да знам си миме smile.gif само че се пак тфа ще е том !!! колкото и да го изкривят и обезобразят аз пак ще си се изкефя smile.gif rolleyes.gif
MaLkIq_MuKi
Абе не змам, ама колкото и да го гримират shocking.gif чак толкоз грозен не може да бъде верно rolleyes.gif Ама пък да намерят и толкоз грозен човек - не ми се вярва 18.gif
rossytriff
Ако са добри гримьорите (в което не се съмнявам) може и да не разберем 4е е Том wink.gif
lyubenski
Това е само предположение основано на решението ми да се по ровя в чужд форум - дали няма шанс спойлера за Бизаро да е някоия първоаприлска шега на Критпотнайтсайт? wink.gif
sonofsparda
Не. Аусиело е потвърдил информацията. smile.gif Гледал съм тези неща в Криптонсайт и имат колона за първоаприлски шеги. Още през 5 сезон е имало шеговито предположение от Криптонсайт за Бизаро. И сега по ирония на съдбата се оказаха прави. smile.gif
lyubenski
Ахам, ясно wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.